[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماشVSتراکتور/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه و نظرات

داماشVSتراکتور/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه و نظرات

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه مارس 28, 2013 6:24 pm

فوتبال برد و باخت داره ، ولی شکست از بعضی از تیم ها واقعاً اعصاب خرد کن هستش ، مثل شکست از 4 تیم اس اس ، پس پس ، ترتر و مل مل
، نمی دونم ، چی باید گفت ! نمی دونم بعضی ها چگونه نام فوتبالیست رو خودشون می گذارند و پول مفت ملت رو به ناحق نوش جان می کنند ، محمد سیاه دو پینگی که اگه دست من بود بخاطر همون دوپینگش هیچ وقت اونو تو رشت راه نمی دادم /9/ ، فراهانی بی استعداد که به درد هیچ چی ، هیچ چی نمی خوره /9/
دو سال مثل آب خوردن گل می خوریم و بعد هرچه تلاش می کنیم به در بسته می زنیم ، دو سال که مشکل دفاع و گلزنی داریم ، یعنی تو باشگاه به این بزرگی هیج کسی نیست پی به این مشکل ببره؟!یکسری افراد بی مصرف و بی استعداد که هیچ چیز از فوتبال نمی دونند ، بر مسند می نشینند واسم خودشون رو می گذارند فوتبالی یا امثالهم ولی به اندازه یک دو ریالی از فوتبال سر در نمی یارند ، این نفرات جدیدی که جذب شدند امروز کجا بودند؟ حلافی که یک نیمه بازی کرد ، نیکبخت ، داسیلوا ، کبه ، چی شدند آقای عابدینی که خودت رو فوتبالی می دونی ، چرا با احساسات پاک یکسری جوان بازی می کنی ؟ مگه شما بالای سر تیم نبودی ؟ درخشان دلال قبول ، اما دیگران چه نامی برازنده اشان هست ؟ اگه بجای دور ریختن پول یا هر کثافت کاری دیگری ، به امیدها میدان می دادید ، دل آدم نمی سوخت اما ...
یاد کامنت خودم افتادم که حاج رضایی به عدم وجود بازیکن در ایران اشاره کرد و دلیل استفاده از دو رگه ها رو همین عامل دونست ، واقعاً راست گفته ، جایی که کوشکی ، سیاه ، فراهانی و . . . در لیگ برتر ما بازی می کنند معلومه که استعداد فوتبالی ایران به ته کشیده شده است !
در رابطه با حضور جهانبخش در قطر در این برهه دو کامنت گذاشتم ، مبنی بر خستگی این بازیکن ولی متاسفانههیچ یک از دوستان این مورد رو جدی نگرفتند ، نتیجه اش هم که دیدید ، اگه یک جهانبخش آماده از ابتدای بازی در زمین بود شاید نتیجه دیگری حاصل می شد .مطمئن هستم هیچ تیمی بجز تیم بی صاحب داماش به این راحتی جهانبخش رو در اختیار تیم ملی که منصوریان مربی اش هست ، قرار نمی داد، این کاره ها هم نوبره دیگه .
آقای عابدینی با حضور افراد مستعدی همچون کوشکی ، سیاه ، فراهانی و . . . پا به سن گذاشتن کاپیتان و چاوشی ، عدم حضور جهانبخش ، برای سال آینده باید یک فکر اساسی کنی ، این مسامحه و بی مبالات گری دیگر پذیرفته نخواهد بود.
باخت خانگی از تیمی مثل آلومینیوم ، مس ناراحت کننده هست اما باخت برابر تیمهایی که ما به نسبت به آنها حساس هستیم فاجعه هست /9/

اگرچه گل اول خطا بود ولی گیج بازی سیاه و فراهانی به هیچ وجه بخشودنی نیست /9/ /9/
مگه میشه ، تو دفاع راست یک تیم ، سه یار کاملاً گیج ، بی مصرف ، بی استعداد، تهی مغز و ... وجود داشته باشه ؟ کوشکی ، سیاه و داسیلوا به در لای جرز دیوار هم نمی خورند ، ننگ بر مافیای فوتبال باد که استعداد ها باید بیرون گود باشند و بی مصرف ها داخل گود ، ننگ /9/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه مارس 28, 2013 6:26 pm

ما فقط به خاطر دو نفر باختیم سیاه و فراهانی همون تشویق جهانبخش از صدتا فحش برای همشون بدتر بود البته از حق نگذریم بعضیا خوب بودن ولی چه فایده /9/ /9/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه مارس 28, 2013 6:37 pm

اتحاد ...........تنها چیزی که الان بهش احتیاج داریم

اثر:Hicabi Demirci
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه مارس 28, 2013 6:41 pm

سیاه و فراهانی * *!!!!!!!البته سیاه خودش گفت بعد از اون ضربه ای که ب سرش خورد سرش گیج میرفت و مرتضی ابراهیمی و دوتا میدید
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه مارس 28, 2013 6:44 pm

[quote:fd01ed508a="ali126"]سیاه و فراهانی* *!!!!!!!البته سیاه خودش گفت بعد از اون ضربه ای که ب سرش خورد سرش گیج میرفت و مرتضی ابراهیمی و دوتا میدید[/quote:fd01ed508a]

سیاه همینجوریش همرو 2تا میبینه
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه مارس 28, 2013 6:49 pm

دیگه تمومش کنیم بهتره چون تو این درگیری های مدیریتی و ... بیشتر از این انتظار نمیرفت و ما نباید انتظار بیش از حد داشته باشیم که داماش تراکتور رو با اون همه پشتوانه مالی وخرج های گزاف ببره ، تازه همین الانشم تراکتور شانسی برد و داماش موقعیتاش خیلی بیشتر بود ما باید صبر کنیم این چندتا بازیم بگذره انشاالله سال بعد مشکلات حل میشه البته امیدوارم
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » پنج شنبه مارس 28, 2013 6:56 pm

اگر از نتیجه بازی بگذریم انصافا تیم خوب کار کرد و به جز ضعف در کارهای دفاعی که دیگه عادی شده عملکرد 70% تیم قابل دفاع بود

2) نمی دونم چرا تو بازیهای مهم همیشه 20 دقیقه اول شتابزده عمل می کنیم و بصورت کاملا احساسی سعی در باز کردن دروازه حریف داریم اما در عین حال تو کارهای دفاعی هم غافل از همه چیزیم ! الان تو چندین بازی این به کرات دیده شده ..

3) جا داره از زحمات تک تک بازیکنها بخصوص کاپیتان مهدوی و البته ابوذر باغیرت تشکر کنم که متعصبانه واقعا جنگیدند ..

4)کادر فنی باید یه فکری به حال سیستم دفاعی تیم بکنه وگرنه باید منتظر یک نتیجه ناامید کننده دیگه مقابل پرسپولیس باشیم ..[color=blue:ad338c68e6]

5) دوستانی که از افشین چاوشی بازیکن متعصب تیم خرده می گیرند در اظهار نظراتشون وجدان رو هم مدنظر داشته باشند افشین زحمات زیادی واسه ما کشیده واقعیت امر این که درخشان روحیه افشین رو خرد کرده اول با بازی ندادن بعد هم تو یه برنامه با میلیون ها بیننده مصاحبه کردن علیه اش شما خودت جای افشین باشی عملکرد بهتری داری ؟ من مطمئنم فقط با زدن یک گل چاوشی دوباره برمی گرده به خودش و میشه همون بازیکنی که همه واسه گل زنی هاش بی قراری کنند ..[/color:ad338c68e6]
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط Fan » پنج شنبه مارس 28, 2013 7:00 pm

اصلا نه به فراهاني كار دارم نه سياه
فقط موندم چرا چاووشي بايد تو تركيب باشه ...
چاووشي = از دست رفتن اميد گلزني
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه مارس 28, 2013 7:05 pm

آقا بازیکن نداریم دیگه به جای سیاه داسیلوا میذاشتیم خوب بود نــــــــــــــــــداریم
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط kazan » پنج شنبه مارس 28, 2013 7:13 pm

من بعنوان یه داماشی مقیم تهران - بازی راه آهن با ذوب میرم راه آهن رو تشویق میکنم - ذوب هم جمعه امتیاز از دست میده -
نماد کاربر
kazan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه مارس 15, 2013 12:00 am

پستتوسط eparsi » پنج شنبه مارس 28, 2013 7:15 pm

آبراران من یه سوال ازتون دارم
با این سوراختورها چیکار کردید که بعد برد اینطور هار شدن واقعا هر چه بیشتر میگذره عظمت رشت بیشتر درک میکنم برای من داماشی تنها یک جواب برای اینها هست بخواب از این برد شاد باش ما قهرمان جام حذفی میشیم همونجا که شمارو حذف کردیم امیدوارم بازی پیش رو ببازید ولی ما به امید زنده هستیم سه بازی سخت دیگه داریم
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » پنج شنبه مارس 28, 2013 7:16 pm

انصافا خیلی سر تر از تراکتور بودیم اگه فـرواردهای داماش بهتر کار میکردن ؛ باید حداقل چهارتا میزدیم ..کل بازی در هر دو نیمه در کنترل داماش بود که متاسفانه با اون اشتباهات دفاعی همه چی خراب شد...
اما واقعا جدای از ضعف دفاعی ؛ فکر میکنم ما یه تمام کننده باهوش و شش دانگ نداریــم ..یعنی با کُـلی تلاش توپ رو میاریم تو هیجده حریف ولی اونجا هیچ برنامه ای برای باز کردن دروازه حریف نداریم ..نمیدونم هول میشن یا بعضی وقتها انگار تو پاس دادن با هم تعارف دارن ! ..
بعیـد میدونم ذوب آهن بتونه تا اخر این فصل 9 امتیاز بگیره ..جالبه که از بعد از عید تا آخر فصل با تیمهای اول تا چهارم لیگ بازی داریم که همشون به جز نفت دارن برای قهرمانی میجنگن..
خدا کنه حداقل از سه تا بازی باقی مونده 3 امتیاز رو بگیریم که دیگه خیالمون واسه موندن جمع بشه ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه مارس 28, 2013 7:20 pm

[color=black:ce18041576]در روزی که لایق بردن بودیم متاسفانه باختیم...امیدوارم کادرفنی تیم از این باخت درس لازم رو بگیره...
اما ما برنده واقعی در سکوها بودیم... بیشتر نگاه ها به سکوها بود تا بازی ...
می خوام از دید خودم بگم:
1-وقتی بنر میرزا باز شد و تشویق هواداران و احترام نظامی منظم و هماهنگ بیش از 3 هزار هوادار رو دیدم احساس غرور کردم...
2-جز محدود بازی هایی بود که تماشاگر زیادی میومد ولی سکوها دست خودمون بود و این برای بازی با پرسپولیس جای امیدواری داره...
3-حمایت قبل از بازی هواداران از ناظمی و تشویق تیم بعد از بازی قابل تحسین و جالب بود ...
4-اما... در سالیان گذشته بارها و بارها امیر عابدینی رو توی استادیوم تشویق کردیم ، ولی این بار یک مزه ای دیگر داشت... این بار همراه با بغضی بود که در گلویمون گیر کرده بود... این بار به گدایان پولدارنما اثبات کردیم در جایی که تو به من میگویی اوباش و اغفال شده من به این لقب افتخار می کنم ، تمام 15 هزار نفره حاضر در استادیوم هم لایق چنین لقبی هستند...زمانی که شعار دو طرفه ایران اسیا ؛ امیر عابدینی در استادیوم طنین انداز شد دیدن چهره بعضی از خودفروخته ها دیدن داشت(که من دیدم)...
ما هفته های زیادی را می توانیم این نتایج را جبران کنیم و حتی فصل های آینده ... اما اگر امروز خواسته مان را فریاد نمی زدیم دیگر نمی توانستیم جبران کنیم و حیثیت هواداری را زیر سوال می بردند...
[b:ce18041576]ما امروز پیروز شدیم...[/b:ce18041576]
پ ن:لازم می دونم از زحمات لیدرهای جوان باشگاه تشکر کنم که در هماهنگی امروز هواداران نقش به سزایی داشتند...
[/color:ce18041576]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط r4sht » پنج شنبه مارس 28, 2013 7:22 pm

روی اشتباه بازی رو باختیم
فقط احساس میکنم تیم یکیم خسته بود
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » پنج شنبه مارس 28, 2013 7:27 pm

اگه ما امروز بازی رو به بازیکن های خودیمون باخته باشیم به نظرم اونا کسی نیستن جز مهاجم ها و فراهانی.1 دفع توپ ساده سر گل اول این حرفهارو نداشت.امیدوارم نوار گل خوردن های ما تو دقایق اولیه بازی تموم شده باشه خیلی وقت باهامون این شرایط.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط arsalan27 در پنج شنبه مارس 28, 2013 7:54 pm .
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان