، نمی دونم ، چی باید گفت ! نمی دونم بعضی ها چگونه نام فوتبالیست رو خودشون می گذارند و پول مفت ملت رو به ناحق نوش جان می کنند ، محمد سیاه دو پینگی که اگه دست من بود بخاطر همون دوپینگش هیچ وقت اونو تو رشت راه نمی دادم

دو سال مثل آب خوردن گل می خوریم و بعد هرچه تلاش می کنیم به در بسته می زنیم ، دو سال که مشکل دفاع و گلزنی داریم ، یعنی تو باشگاه به این بزرگی هیج کسی نیست پی به این مشکل ببره؟!یکسری افراد بی مصرف و بی استعداد که هیچ چیز از فوتبال نمی دونند ، بر مسند می نشینند واسم خودشون رو می گذارند فوتبالی یا امثالهم ولی به اندازه یک دو ریالی از فوتبال سر در نمی یارند ، این نفرات جدیدی که جذب شدند امروز کجا بودند؟ حلافی که یک نیمه بازی کرد ، نیکبخت ، داسیلوا ، کبه ، چی شدند آقای عابدینی که خودت رو فوتبالی می دونی ، چرا با احساسات پاک یکسری جوان بازی می کنی ؟ مگه شما بالای سر تیم نبودی ؟ درخشان دلال قبول ، اما دیگران چه نامی برازنده اشان هست ؟ اگه بجای دور ریختن پول یا هر کثافت کاری دیگری ، به امیدها میدان می دادید ، دل آدم نمی سوخت اما ...
یاد کامنت خودم افتادم که حاج رضایی به عدم وجود بازیکن در ایران اشاره کرد و دلیل استفاده از دو رگه ها رو همین عامل دونست ، واقعاً راست گفته ، جایی که کوشکی ، سیاه ، فراهانی و . . . در لیگ برتر ما بازی می کنند معلومه که استعداد فوتبالی ایران به ته کشیده شده است !
در رابطه با حضور جهانبخش در قطر در این برهه دو کامنت گذاشتم ، مبنی بر خستگی این بازیکن ولی متاسفانههیچ یک از دوستان این مورد رو جدی نگرفتند ، نتیجه اش هم که دیدید ، اگه یک جهانبخش آماده از ابتدای بازی در زمین بود شاید نتیجه دیگری حاصل می شد .مطمئن هستم هیچ تیمی بجز تیم بی صاحب داماش به این راحتی جهانبخش رو در اختیار تیم ملی که منصوریان مربی اش هست ، قرار نمی داد، این کاره ها هم نوبره دیگه .
آقای عابدینی با حضور افراد مستعدی همچون کوشکی ، سیاه ، فراهانی و . . . پا به سن گذاشتن کاپیتان و چاوشی ، عدم حضور جهانبخش ، برای سال آینده باید یک فکر اساسی کنی ، این مسامحه و بی مبالات گری دیگر پذیرفته نخواهد بود.
باخت خانگی از تیمی مثل آلومینیوم ، مس ناراحت کننده هست اما باخت برابر تیمهایی که ما به نسبت به آنها حساس هستیم فاجعه هست

اگرچه گل اول خطا بود ولی گیج بازی سیاه و فراهانی به هیچ وجه بخشودنی نیست

مگه میشه ، تو دفاع راست یک تیم ، سه یار کاملاً گیج ، بی مصرف ، بی استعداد، تهی مغز و ... وجود داشته باشه ؟ کوشکی ، سیاه و داسیلوا به در لای جرز دیوار هم نمی خورند ، ننگ بر مافیای فوتبال باد که استعداد ها باید بیرون گود باشند و بی مصرف ها داخل گود ، ننگ