[quote:1a52eb8b29="pouryaR-damash"]شنیدم فردا موقع بازی قراره بارون بیاد اگه واقعا اینطوری بشه که عالیه چقدر لذت بخشه شروع لیگ زیر بارون تو شب توی سانتیاگو عضدی با حضور هوادارای دو آتیشه ی داماش شهر باران باشه
[size=18:1a52eb8b29][color=red:1a52eb8b29][b:1a52eb8b29]راستی دوستان فکر میکنین کدوم بازیکن اولین گل داماش رو برای این فصل میزنه ؟
حدس من اینه که علیرضا نظیف کار میزنه

[/b:1a52eb8b29][/color:1a52eb8b29][/size:1a52eb8b29]
به هر حال چیزی که مهمه کسب 3 امتیاز بازیه فرداست انشالا با گلای بیشتر البته مطمئنا بازیای اول فصل فیزیکی خواهند بود و کمتر شاهد برنامه های تاکتیکی و تکنیکی خواهیم بود به همین دلیل اکثرا بازیا کم گل میشه .
با توجه به تب و هیجان فوتبالی که به شدت مردم رشت و هوادارای داماش رو فرا گرفته فکر میکنم باید زودتر از همیشه اون شعار معروف رو سر داد :
داماش گل بزن ........................................ رشتیا بیقرارن
دوستان جایگاه H هم بی صبرانه منتظر شروع بازی و سر دادن سرود زیبای داماش ای قهرمان ایران به شکل متحد و منسجم هستن
حرارت و تب فوتبال فردا ساعت 10 شب تو رشت و در ورزشگاه عضدی به اوج خواهد رسید .
بی صبرانه منتظریم ...[/quote:1a52eb8b29]
خدایی پیش بینی رو حال کردین گفتم نظیف کار اولین گل ما رو میزنه
درود بر غیرت تک تک بچه ها درسته نواقصی داشتیم اما با توجه به هفته ی اول به نظرم تیممون از خیلی از تیمای دیگه بهتر و هماهنگ تر بازی کرد شاید اگه اون 2 تا ضربه ای که به تیرک خورد گل میشد روند بازی عوض میشد . واقعا دیروز بدشانس بودیم داور هم که از هیچ تلاشی برای گرفتن نبض بازی بچه های ما دریغ نمیکرد تا تیم میخواست جون بگیره بازی رو تو دستش بگیره فشار بیاره داور به یه بهانه ای قهر میکرد واقعا عجیب بود . همونطور که قبل بازی گفتم جوانگرایی محض تو بازی اول یه ریسک بزرگه خدا رو شکر حسن زاده و سیف اللهی خوب بازی کردن اما قدمی تو بازی محو شد در کل به آینده ی این 3 تا جوون مخصوصا سیف اللهی خیلی امیدوارم انصافا با دل و جون استارت میزد و میجنگید و نشون داد تکنیک بالایی داره چند بار با تو سر توپاش دفاع سایپا رو به هم ریخت البته با اضافه شدن متوسل زاده و جهانگیر و کبه قدرت خط حمله ی تیممون بیشتر میشه . افشین چاووشی هم وقتی اومد تو بازی تاثیرگذار بازی کرد و برخلاف همیشه کمتر صحبت کرد و بیشتر به فکر تیم بود به نظرم امسال سال افشین چاووشیه خیلی آمادست . تو هافبکامون آبشک بهترین بود حاجتی اصلا روزش نبود کاپیتان هم خوب بود اما عالی نبود کاردوست هم خیلی تلاش کرد و انگیزه داشت اما مشخص بود استرس زیادی داشت . اما میرسیم به خط دفاع جایی که من به صراحت الان میگم اگه تو دربی هفته ی بعد باز هم از مرتضی ابراهیمی استفاده کنیم مطمئنا بازنده خواهیم بود از افشین ناظمی بعید بود از ترکیب دو تا دفاع کند و قدرتی استفاده کنه هم نظیف کار و هم ابراهیمی سرعتشون پایینه جا میمونن با تمام احترامی که واسه ابراهیمی قائلم اما به نظرم دیگه فوتبالش تموم شده بهترین ترکیب دفاعی ترکیب نظیف کار و هادی محمدی هستش محمدی تو تمرینات عالی بود جوونه سرعتش بالاست خوب سر میزنه میتونه نظیف کار رو پوشش بده و با توجه به سن مناسبش میتونه دفاع مستحکمی واسه تیممون بشه حیف ازش استفاده نشد بزرگترین اشتباه افشین ناظمی تو ارنج تیم همین بود . ابوذر که مثل همیشه عالی و بی نقص بود هادی سهرابی هم که دیگه خیلی راجع بهش صحبت کردیم که ذاتا یه هافبکه اما مجبوریم ازش تو اون پست استفاده کنیم بازم دمش گرم تلاششو کرد اما هنوز ما تو اون پست ضعف داریم . میلاد فراهانی تو این بازی روز کم کاری رو پشت سر گذاشت تو صحنه ی گل توپ اول رو خوب دفع کرد اما ای کاش به توپ جهت میداد و مستقیم دفع نمیکرد که دقیقا بیفته جلوی سر بازیکن سایپا که اونقدر راحت گل بزنه البته من رو صحنه ی گل بیشتر خط دفاع رو مقصر میدونم که جا گیریشون افتضاح بود بازیکن سایپا تو محوطه ی ما هر کاری دلش خواست کرد .
با تعویض سیف اللهی با حلافی کاملا مخالف بودم و هیچوقت هم نفهمیدم چرا افشین خان این تعویض رو انجام داد با اومدن حلافی عملا سمت راست ما از کار افتاد چون حلافی نه نفوذ میکرد نه پاس درست میداد این تعویض اشتباه بزرگی بود .
درود بر غیرت و تعصب بالای داش علی نظیف کار که با اون شرایط مصدومیت بهترین بازی رو واسمون انجام داد و گل هم زد بدون شک بهترین بازیکن زمین بود .
در کل برای بازی اول از تیم راضی بودم با توجه به بازی تیمای دیگه ما خیلی بهتر بودیم و هماهنگ تر کار کردیم فقط باید افشین ناظمی تو زدن ضربات آخر و گل کردن توپ ها با بازیکنا بیشتر کار کنه متاسفانه هنوز همون مشکل پارسال رو داریم خیلی سخت گل میزنیم و خیلی راحت گل میخوریم از طرفی هم امیدوارم هرچه زودتر متوسل زاده و جهانگیر و کبه برسن چون به نظرم خط حملمون بیش از حد جوون و کم تجربن به نظم اگه اونا برسن و با این بچه ها ترکیب بشن وضعیتمون خیلی بهتر میشه .
فقط حیف که 3 امتیاز رو نگرفتیم انصافا لیاقتش رو داشتیم مساوی کردیم اما مردونه مساوی کردیم هوادارا از تیم راضی بودن .
من به آینده ی این تیم خیلی امیدوارم جوونای با انگیزه ای داریم ایشالا خواهیم درخشید .