[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Rasht131 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 6:40 pm

[quote:c433d94182="MAZIYAR"][b:c433d94182][color=black:c433d94182]new_ به گزارش وارش اسپرت ، حضور هواداران رشتی در تمرین دوم آذر تیم داماش امشب ساعت 21:40 از برنامه دوربین خبرساز شبکه خبر پخش خواهد شد.[/color:c433d94182][/b:c433d94182][/quote:c433d94182]

نود هم هفته قبل نشون داده بود؟
نماد کاربر
Rasht131
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 17, 2013 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 6:47 pm

[quote:12864b52d0="Rasht131"][quote:12864b52d0="MAZIYAR"][b:12864b52d0][color=black:12864b52d0]new_ به گزارش وارش اسپرت ، حضور هواداران رشتی در تمرین دوم آذر تیم داماش امشب ساعت 21:40 از برنامه دوربین خبرساز شبکه خبر پخش خواهد شد.[/color:12864b52d0][/b:12864b52d0][/quote:12864b52d0]

نود هم هفته قبل نشون داده بود؟[/quote:12864b52d0]
آره
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 6:55 pm

یه سوال بی ربط از مدیران وسط این هیرو ویر
تو ویرایش جدید اسامی بازیکنای داماش تو صفحه اصلی سایت اسم خدابنده لو نیست (قبلا هم نبود) مگه از لیست خارج شده؟
بعد سعید مرتضوی مگه رباط پاره نکرده؟ اسمش هنوز تو لیسته؟
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 08, 2013 7:37 pm

[quote:52e3a24118="elyasbbc"]قابل توجه اهل کوفه عابدینی نبود 3 سال پیش تیم نابود شده بود
مرغوب خودش خون عابدینی رو می خوره بجای آب و همه این فتنه زیر سر همین آدمه
لطفا چشماتون رو باز کنید[/quote:52e3a24118]

[color=black:52e3a24118]تا زمانیکه اینچنین دوستانی پرمحبتی elyasbbc هستند که حتی نمیشه بعد اینچنین افتضاحی انتقاد کرد و مسائل
تجزیه تحلیل کرد، [/color:52e3a24118][color=red:52e3a24118]همون بهتر که ما از ملوان 3تا 3تا بخوریم و همه چیز جای خودش باشه !
[/color:52e3a24118]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidrod » يکشنبه دسامبر 08, 2013 8:00 pm

خطاب به دوستی که حرف از اهل کوفه زد:
البته عابدینی برای ما زحمت زیادی کشیده ولی فراموش نکنیم در قبال زحماتی که کشیده از قبل داماش از ابتدای ورودش میلیاردها تومن حقوق گرفته و بعد از اخراجش از پرسپولیس و فدراسیون و... یه فرد منزوی بود و مدت ها بود که خبری ازش نبود این اعتبار باشگاه داماش بود که بهش تریبون داد و تونست خودی نشون بده و کامل از ورزش محو نشه و میشه گفت هر کاری که برامون کرده وظیفه بوده و ما رشتی ها هم به موقع قدردانش بودیم عابدینی در هیچ تیم دیگری نمی تونست از بالا شهر تهران باشگاهی با اون همه حاشیه رو در یه استان دیگه مدیریت کنه ما همه جور با عابدینی راه اومدیم و فراموش هم نکنیم ما مالکان اصلی داماش و متعلقات اون هستیم نه امثال شهرداری و صنایع شیر و اسماعیل شاد و عابدینی و حتی عزیزی مثل خسروی، داماش دست اینا یه امانتی هست که باید به خوبی ازش پاسداری کنند اگر هر زمانی اینا نتونستند به خوبی به وظایفشون عمل کنند و گزینه بهتری موجود بود ما هم تعهد ابدی بهشون نداریم.این نظر کلی بود
در حال حاضر به نظرم عابدینی باید بمونه و تیمی که خودش بسته رو جمع کنه و با ما رو راست باشه اول مشخص کنه داماش رو میخاد یا پرسپولیس اگر پرسپولیس رو می خواهد خوب جاش تو داماش نیست اگر داماش رو می خواهد باید دست از ندانم کاری برداره اینقدر قصه پرسپولیس رو نخوره و توجه بیشتری به تیم بکنه تو تهران موندن و تیم رو به امان خدا رها کردن برای ما نشد مدیریت که
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه دسامبر 08, 2013 8:07 pm

[quote:dfb961abc2="miladcivil"][quote:dfb961abc2="elyasbbc"]قابل توجه اهل کوفه عابدینی نبود 3 سال پیش تیم نابود شده بود
مرغوب خودش خون عابدینی رو می خوره بجای آب و همه این فتنه زیر سر همین آدمه
لطفا چشماتون رو باز کنید[/quote:dfb961abc2]

[color=black:dfb961abc2]تا زمانیکه اینچنین دوستانی پرمحبتی elyasbbc هستند که حتی نمیشه بعد اینچنین افتضاحی انتقاد کرد و مسائل
تجزیه تحلیل کرد، [/color:dfb961abc2][color=red:dfb961abc2]همون بهتر که ما از ملوان 3تا 3تا بخوریم و همه چیز جای خودش باشه !
[/color:dfb961abc2][/quote:dfb961abc2]

میلاد جان میدونی مثل چی هست این قضیه ؟
میگن زمان شاه نزدیکیهای انقلاب بخشی از مردم میگفتند :شاه خودش خوبه ولی دور و بری هاش بد هستند ولی نگفتند اون چه شاه خر و بی عرضه ای بود که نتونست جلوی دور و بریهاش رو بگیره !

حالا کار به کار آبرار عزیز ما آقا الیاس هست میگه عابدینی خوبه مرغوب بده و مرغوب خودش داره فتنه علیه عابدینی راه می اندازه! ببخشید خیلی عذر میخوام این نشان ناکارآمدی و بی لیاقتی مدیرعامل هست که نمیتونه جلوی یک آدم 140 سانتی متری رو بگیره!!! این حرف آقا الیاس بیشتر ترازوی عابدینی رو سنگین میکنه!
بعدش هم با تمام ارادتی که به آقا الیاس عزیز دارم اگر ما که از عابدینی انتقاد میکنیم اهل کوفه هستیم شما هم که از ایشان حمایت میکنید اهل شام و اصحاب یزید هستید که چشم بر واقعیت بستند و تا آخر مطیع آل ابوسفیان بودند!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 8:22 pm

[color=black:6bbef6ff1c]برای ما همیشه تیم مهم بوده.هیچ وقت افراد مهم نیستن.اگر از کسی حمایت کردیم تنها بخاطر این بوده که به نفع تیممون رفتاری کرده وگرنه عقد اخوت با کسی نداریم.اگر گاهی سکوت کردیم برای حاشیه نرفتن تیم بوده .اگر روزی ببینیم که افراد داخل تیم بودنشون به ضرر تیمه از ریشه میزنیمشون حالا هر کسی میخواد باشه با هر سمتی و هر پشتوانه ای .کسی که به ضرر داماش قدم برداره قلم پاش خورد میشه...
این خط قرمز هوادارن داماشه کسانی که به ضرر تیم رفتار میکنن یا خودشون رو اصلاح میکنن یا هوادارها خط قرمز روی اسمشون میکشن...[/color:6bbef6ff1c]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه دسامبر 08, 2013 8:24 pm

[quote:fd04e4b185="abarar1989"][color=black:fd04e4b185]برای ما همیشه تیم مهم بوده.هیچ وقت افراد مهم نیستن.اگر از کسی حمایت کردیم تنها بخاطر این بوده که به نفع تیممون رفتاری کرده وگرنه عقد اخوت با کسی نداریم.اگر گاهی سکوت کردیم برای حاشیه نرفتن تیم بوده .اگر روزی ببینیم که افراد داخل تیم بودنشون به ضرر تیمه از ریشه میزنیمشون حالا هر کسی میخواد باشه با هر سمتی و هر پشتوانه ای .کسی که به ضرر داماش قدم برداره قلم پاش خورد میشه...
این خط قرمز هوادارن داماشه کسانی که به ضرر تیم رفتار میکنن یا خودشون رو اصلاح میکنن یا هوادارها خط قرمز روی اسمشون میکشن...[/color:fd04e4b185][/quote:fd04e4b185] میشه اون اشخاص رو هم نام ببرید رضا جان؟ !!!!!!!!
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » يکشنبه دسامبر 08, 2013 8:27 pm

آره متوجه شدم توام لعن بدتودرست کن.من یکی خیلی امیرودسداشتم.ولی بخاطراینکه تواین چندوقته همش حرف ازپس پس میزنه روانی شدم روزبازی که تهران بودبخاطراون برنامه.بعدش آره باید بره چون مرغوب میره باهاش خلاصه یه بنده خدای میادتیموبگیره.همین الان مطمعن باش بره مشتری هس انقدسنگ عابدینی به سینه نزنین .حالاکوفی هم شدیم باشه آقایون مابدشما خوب
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه دسامبر 08, 2013 8:43 pm

اون زمانی که منو مرداب میگفتیم اقایان اینقدر از این آقایون حمایت نکنید کجا بودید!۱سال تمامه داریم میگیم ریشه داماش خشک شد. اما۹۹%درصد شما از عابدینی دور بری اون حمایت کردید!منو کوبوندید تو سایت!چی شده تازه از خواب پریشان پریدید!اقا رضا ،اقا سروش حمزه جان،شماها دیر فهمیدید!الان با رفتن امیر شهر باران دارید بار رو از شانه هاش بر میدارید!داماش خشک شد ،سالها مدیریت پگاه استقلال رشت زحمت کشید تا این بازیکنان بومی رو تحویل ما بده!شماهایی که به شاد ایراد میگرفتید،اون زمان درمدریتش چنتا بازیکن ملی پوش تورده های سنی داشتیم!چرا الان اینو نمیگید ؟چند سال بعد کی قراره جای مهدوی،چاوشی حاجتی بازی کنه؟ عابدینی نسل فوتبال رشت رو خشک کرد.امثال کسانی که حمایت کردن از این اقا هم باید پاسخگو باشن،چه درون تیم چه داخل باشگاه،ماهرچقدرم انتقاد کنیم فایده ای نداره،چون خود امیر شهرباران فهمیده که وقت رفتن هستش باید خودم استعفا بدم وگرنه.......داریم میبینیم
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه دسامبر 08, 2013 8:43 pm

اون زمانی که منو مرداب میگفتیم اقایان اینقدر از این آقایون حمایت نکنید کجا بودید!۱سال تمامه داریم میگیم ریشه داماش خشک شد. اما۹۹%درصد شما از عابدینی دور بری اون حمایت کردید!منو کوبوندید تو سایت!چی شده تازه از خواب پریشان پریدید!اقا رضا ،اقا سروش حمزه جان،شماها دیر فهمیدید!الان با رفتن امیر شهر باران دارید بار رو از شانه هاش بر میدارید!داماش خشک شد ،سالها مدیریت پگاه استقلال رشت زحمت کشید تا این بازیکنان بومی رو تحویل ما بده!شماهایی که به شاد ایراد میگرفتید،اون زمان درمدریتش چنتا بازیکن ملی پوش تورده های سنی داشتیم!چرا الان اینو نمیگید ؟چند سال بعد کی قراره جای مهدوی،چاوشی حاجتی بازی کنه؟ عابدینی نسل فوتبال رشت رو خشک کرد.امثال کسانی که حمایت کردن از این اقا هم باید پاسخگو باشن،چه درون تیم چه داخل باشگاه،ماهرچقدرم انتقاد کنیم فایده ای نداره،چون خود امیر شهرباران فهمیده که وقت رفتن هستش باید خودم استعفا بدم وگرنه.......داریم میبینیم
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه دسامبر 08, 2013 8:55 pm

[quote:1a3b83de30="amin_asadolahpor"]اون زمانی که منو مرداب میگفتیم اقایان اینقدر از این آقایون حمایت نکنید کجا بودید!۱سال تمامه داریم میگیم ریشه داماش خشک شد. اما۹۹%درصد شما از عابدینی دور بری اون حمایت کردید!منو کوبوندید تو سایت!چی شده تازه از خواب پریشان پریدید!اقا رضا ،اقا سروش حمزه جان،شماها دیر فهمیدید!الان با رفتن امیر شهر باران دارید بار رو از شانه هاش بر میدارید!داماش خشک شد ،سالها مدیریت پگاه استقلال رشت زحمت کشید تا این بازیکنان بومی رو تحویل ما بده!شماهایی که به شاد ایراد میگرفتید،اون زمان درمدریتش چنتا بازیکن ملی پوش تورده های سنی داشتیم!چرا الان اینو نمیگید ؟چند سال بعد کی قراره جای مهدوی،چاوشی حاجتی بازی کنه؟ عابدینی نسل فوتبال رشت رو خشک کرد.امثال کسانی که حمایت کردن از این اقا هم باید پاسخگو باشن،چه درون تیم چه داخل باشگاه،ماهرچقدرم انتقاد کنیم فایده ای نداره،چون خود امیر شهرباران فهمیده که وقت رفتن هستش باید خودم استعفا بدم وگرنه.......داریم میبینیم[/quote:1a3b83de30]

من در مورد خودم بگم که بعد از ماجرای هرندی هرگز از عابدینی حمایت نکردم آرشیو وارش اسپرت کاملا گویاست میتونی نگاه کنی ،خود "مرداب" هم شاهده که معمولا قبل از هرندی هم من جز کسانی بودم که مرغوب رو زیاد میشستم توی سایت.
بعدش هم امین جان هر چی به من بچسبه حمایت از مرغوب بهم نمیچسبه که به اتهام دعوا و زدن مرغوب جلوی کوچه باشگاه شب بازگشت از بازی با راه اهن که در قزوین بود بازداشت هم شدم و خوشبختانه پرونده دار هم شدم و پرونده من هنوز در کلانتری منظریه و اداره اطلاعات مفتوح هست!
این قضیه رو تمام کاربرانی که اون موقع عضو سایت بودند شاهدند و البته بازی با گهر در رشت رو که من به همون علت بازداشت شدم تمام جایگاه اچ شاهده!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:09 pm

[quote="The_King_of_rasht"][quote:4e029e90b3="amin_asadolahpor"]اون زمانی که منو مرداب میگفتیم اقایان اینقدر از این آقایون حمایت نکنید کجا بودید!۱سال تمامه داریم میگیم ریشه داماش خشک شد. اما۹۹%درصد شما از عابدینی دور بری اون حمایت کردید!منو کوبوندید تو سایت!چی شده تازه از خواب پریشان پریدید!اقا رضا ،اقا سروش حمزه جان،شماها دیر فهمیدید!الان با رفتن امیر شهر باران دارید بار رو از شانه هاش بر میدارید!داماش خشک شد ،سالها مدیریت پگاه استقلال رشت زحمت کشید تا این بازیکنان بومی رو تحویل ما بده!شماهایی که به شاد ایراد میگرفتید،اون زمان درمدریتش چنتا بازیکن ملی پوش تورده های سنی داشتیم!چرا الان اینو نمیگید ؟چند سال بعد کی قراره جای مهدوی،چاوشی حاجتی بازی کنه؟ عابدینی نسل فوتبال رشت رو خشک کرد.امثال کسانی که حمایت کردن از این اقا هم باید پاسخگو باشن،چه درون تیم چه داخل باشگاه،ماهرچقدرم انتقاد کنیم فایده ای نداره،چون خود امیر شهرباران فهمیده که وقت رفتن هستش باید خودم استعفا بدم وگرنه.......داریم میبینیم[/quote:4e029e90b3]

من در مورد خودم بگم که بعد از ماجرای هرندی هرگز از عابدینی حمایت نکردم آرشیو وارش اسپرت کاملا گویاست میتونی نگاه کنی ،خود "مرداب" هم شاهده که معمولا قبل از هرندی هم من جز کسانی بودم که مرغوب رو زیاد میشستم توی سایت.
بعدش هم امین جان هر چی به من بچسبه حمایت از مرغوب بهم نمیچسبه که به اتهام دعوا و زدن مرغوب جلوی کوچه باشگاه شب بازگشت از بازی با راه اهن که در قزوین بود بازداشت هم شدم و خوشبختانه پرونده دار هم شدم و پرونده من هنوز در کلانتری منظریه و اداره اطلاعات مفتوح هست!
این قضیه رو تمام کاربرانی که اون موقع عضو سایت بودند شاهدند و البته بازی با گهر در رشت رو که من به همون علت بازداشت شدم تمام جایگاه اچ شاهده!!![/quotمن تعجبم اینه که خیلی از دوستان میدونن همه جریاناتو اما نمیدونمدجراتشو ندارن!یااز فوتبال سر در نمیارن،بخدا تو این چند روز اونقدر از من سوال شده موندم چرا تماشاگر ما کس علیه این اشخاص موضع نگرفتن؟امثال فقط سمت جایکاه ماr بعد بازی استقلال بر علیه اقایان شعار دادیم، ورفتیم پشت فنس که با خودش دهن به دهن بشیم که اقای مرغوب فراری داد ایشون رو!وجمله معروفش رو به من گفت که کسی منو نمیتونه از این باشگاه بیرون کنه!۱بار هم تو این بازی دقیقه۸۷ شعار دادیم علیه اقایان!اما متاسفانه هوادار ما لطمه بدی خوردش که مدت هاست دارم تکرار میکنیم ما دوستان،اما بعضی از دوستان انگار عشق امیر ومرغوب وجودشان را پر کرده بیایم همه باهم باشیم برای تیممان دوستان نه برای کس و اشخاص که همه اینها رفتنی هستن
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:13 pm

[quote="amin_asadolahpor"][quote:9cc550e3a4="The_King_of_rasht"][quote:9cc550e3a4="amin_asadolahpor"]اون زمانی که منو مرداب میگفتیم اقایان اینقدر از این آقایون حمایت نکنید کجا بودید!۱سال تمامه داریم میگیم ریشه داماش خشک شد. اما۹۹%درصد شما از عابدینی دور بری اون حمایت کردید!منو کوبوندید تو سایت!چی شده تازه از خواب پریشان پریدید!اقا رضا ،اقا سروش حمزه جان،شماها دیر فهمیدید!الان با رفتن امیر شهر باران دارید بار رو از شانه هاش بر میدارید!داماش خشک شد ،سالها مدیریت پگاه استقلال رشت زحمت کشید تا این بازیکنان بومی رو تحویل ما بده!شماهایی که به شاد ایراد میگرفتید،اون زمان درمدریتش چنتا بازیکن ملی پوش تورده های سنی داشتیم!چرا الان اینو نمیگید ؟چند سال بعد کی قراره جای مهدوی،چاوشی حاجتی بازی کنه؟ عابدینی نسل فوتبال رشت رو خشک کرد.امثال کسانی که حمایت کردن از این اقا هم باید پاسخگو باشن،چه درون تیم چه داخل باشگاه،ماهرچقدرم انتقاد کنیم فایده ای نداره،چون خود امیر شهرباران فهمیده که وقت رفتن هستش باید خودم استعفا بدم وگرنه.......داریم میبینیم[/quote:9cc550e3a4]

این قضیه رو تمام کاربرانی که اون موقع عضو سایت بودند شاهدند و البته بازی با گهر در رشت رو که من به همون علت بازداشت شدم تمام جایگاه اچ شاهده!!![/quotمن تعجبم اینه که خیلی از دوستان میدونن همه جریاناتو اما نمیدونمدجراتشو ندارن!یااز فوتبال سر در نمیارن،بخدا تو این چند روز اونقدر از من سوال شده موندم چرا تماشاگر ما کس علیه این اشخاص موضع نگرفتن؟امثال فقط سمت جایکاه ماr بعد بازی استقلال بر علیه اقایان شعار دادیم، ورفتیم پشت فنس که با خودش دهن به دهن بشیم که اقای مرغوب فراری داد ایشون رو!وجمله معروفش رو به من گفت که کسی منو نمیتونه از این باشگاه بیرون کنه!۱بار هم تو این بازی دقیقه۸۷ شعار دادیم علیه اقایان!اما متاسفانه هوادار ما لطمه بدی خوردش که مدت هاست دارم تکرار میکنیم ما دوستان،اما بعضی از دوستان انگار عشق امیر ومرغوب وجودشان را پر کرده بیایم همه باهم باشیم برای تیممان دوستان نه برای کس و اشخاص که همه اینها رفتنی هستن[/quote:9cc550e3a4]میبخشید با موبایل امدم تو نت بعضی جملات درست تایپ نکردم
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط ParhamRashti » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:24 pm

من چند وقت پیش از اقایون انتقاد کردم بعد خیلی ها علیه من تو سایت نوشتن!!!

اقا مدیرعاملی که تو چنین بازی به این مهمی تیمشو ول کنه به امون خدا بره تهران

توی شبکه تهران بشینه و از پرسپولیس و تیم ملی صحبت کنه به درد تیم داماش

نمیخوره.بازیکنا ما خیلی صبورن که تا الان هیچی به مدیر عملشون نگفتن!!!همین اقا

بره پرسپولیس حرف از بی پولی بزنه ایا بازیکنای اون تیمم مثل بازیکنای ما ساکت

میشیننو با 2 تا جلسه برمیگردن سره تمرین تیم!!!اونا کاری رو باهاش میکنن که این

اقا از کردش پشیمون بشه!!!
ParhamRashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه