توسط saravani » پنج شنبه فبريه 16, 2012 11:03 pm
سلام من اگر از حرفهام توهین به هوادار استنباط شده عذر میخوام من همیشه گفتم و بازهم میگم بهترین هوادارها رو داریم و اگه به این حرفم ایمان نداشتم اینقدر باهاتون ارتباط برقرار نمی کردم فکر نکنم هیچ مدیر روابط عمومی تو باشگاههای کشور حتی یکی از هواداران رو از نزدیک بشناسه بگذریم .
در جواب اون دوستم باید بگم که من رو نیمکت خواب نبودم و ایراداتی که شما میگید رو دیدم اما من میگم وقتی مربی میگه سانتر از جناحین و اینکار رو بجز چند مورد در نیمه اول انجام نشد چه باید کرد وقتی به غلامی گفته میشه بین مدافع راست و دفاع وسط متمایل به راست مستقر شو و او بین دو مدافع وسط جایگیری می کنه چه باید کرد وقتی زنیدپور قدم میزنه و محمد برای تماشاگر بازی می کنه وقتی مهدوی روزش نیست چه باید کرد؟ باید با تغییر تاکتیک یا تعویض مشکل رو برطرف کرد اما وقتی هر تعویضی تیم رو ضعیفتر می کنه چه باید کرد؟ من یک خاطره براتون تعریف می کنم یک مربی داشتیم می گفت دفاع هرجا توپ گرفت بزنه زیرش این توپ میره زمین حریف بعد 50 درصد امکان داره که اونا صاحب توپ بشوند که خوب تو زمین خودشونن اما اگه 50 درصد دیگه ما صاحب توپ بشیم میتونیم خطرساز باشیم این تمام تاکتیک مربی بود که البته از شانس خوبش 50 درصدی که ما صاحب توپ می شدیم گل هم می شد.
من همه حرفهای شما رو به مدیریت انتقال دادم اما ببینید هنوز مشکلات مالی ما حل نشده و برخلاف تصور شما اگه با واگذاری تیم به هدایتی تا یکشنبه موافقت بشه او پولی که برای امسال میده براساس بودجه اول فصله یعنی اینکه ما بیش از آن نمیتوانیم هزینه کنیم یعنی نداریم تا هزینه کنیم
مورد بعد من قبول دارم که تارتار در ابتدایی که اومد با بچه های رشت مشکل داشت و خودش اعتراف کرد که اشتباه کرده و این توطئه ای بوده که عده ای می خواستند تیم نابود بشه اما الان بچه های رشت با اون دست یاعلی دادند و افشین ناظمی و مهدوی و چاووشی و حاجتی و نظیف کار و ابراهیمی و مختاری و رحیمی و بسیاری دیگر تمام تلاش خودشون رو گذاشتند تا اون موفق بشه اما متاسفانه یکسری فقط می خواهند تیم نابود بشه و کاری به بقیه چیزها ندارند
من باز از همه بخاطر این مساوی بیخود و دردآور عذر می خوام در حالیکه مطمئنا نقش من کمتر از بقیه بوده اما انتقادهای شما را بجان میخرم علی یارتان