[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali-tifusi » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:01 am

چقدخوب متوجه شدین فوتبال رشت نابودشده .انگاربه مزاج بعضیابرخورده.من دیروزبالای 200نفروتوبازاردیدم.همشون میگفتنم مرغوب عابدینی بایدبرن /9/ :evil:
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه دسامبر 08, 2013 2:09 pm

طی دو سالی که عضو سایت وارش بودم جز اولین کاربرایی بودم که قضیه مرغوب رو تو این سایت باز کردم اون اوایل کسی این قضیه رو جدی نمیگرفت ولی امروز خوشحالم اکثرا کاربرای سایت به این اگاهی رسیدن
دوستان عزیز مساله مرغوب فقط به تیم بزرگسال ارتباط پیدا نمیکنه
اگه از بچه هایی که سابقه بازی تو تیم های پایه تیم اول شهرمون رو داشتن بپرسین بهتون میگن که چه ظلمی در حق فوتبال رشت انجام داده
چه نفرینهایی پشت سر این مردک هست
این ادمی که حاظره به خاطر موندن تو باشگاه هر خفتی رو بپذیره دیگه چه انتظاری میشه داشت
بارها بارها از عابدینی انتقاد کردم ولی دوستان بنده رو مورد لطف قرار دادن بارها گفتم ادمی مثله عابدینی وقتی ادمای این چنین رو دور بر خودش جمع میکنه پس خودش نمیتونه تو سیستم مدیریتی اش درست باشه
ولی بنظرم باز هم میشد عابدینی رو قبول کرد { در صورتی که از ادمای خاک خورده این شهر و صادق تو مجموعه خودش استفاده میکرد}
................................
ولی چیزی که مشخصه عمر امپراطوری چسبیده های فوتبال رشت بسر اومده اقای مرغوب شمایی که میگی کسی نمیتونه من رو از داماش بندازه بیرون باید خدمتتون عرض کنم اون رویاپردازی برای دوران پگاه بود که اتحاد بین هوادار وجود نداشت مطمئن باش در اینده ای نزدیک شما و دوستان باید ساکاتون رو جمع کنید دیگه حاظر نیستیم جوونای این شهر رو نابود کنی
.........................
از مهرداد و مازیار مدیران سایت خواهش میکنم اگه واقعا"ادعا دارن که وارش سکوی پیشرفت و اتحاد بین نسل جدید هواداران فوتبال رشت هست این نوع کامنتهایی که فارغ از توهین هست رو ویرایش نکنن...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه دسامبر 08, 2013 2:10 pm

تایپ خبرهای سپیدرود بستست.... مسئولین شهر رشت شورای شهر رشت ؟؟ اقایون سپیدرود پول نداشت بره گرگان و بازی هم به احتمال زیاد 3.0 به نفع تیم گرگان میشه....اسکمو سالاری پول اسکموهایی که در میاری رو به سپیدرد قرض بده بازیکنای سپیدرود حتی لباس هم ندارن....مسئولین کجایین؟؟فوتبال رشت داره نابود میشه
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه دسامبر 08, 2013 2:18 pm

در ضمن در ادامه کامنت قبلی خودم یادتون باشه امثال فرشاد کاس نزاد سردسته دلال و مافیای فوتبال رشت کسی که باعث بدبخت شدن داماش بعد بیرون انداختن نادر دست نشان شد هم تو ذهن داشته باشید
همینطور ارتین زهرابی که بدبخت هنوز رویای تبدیل داماش به استقلال رشت رو داره و خودش رو غلام حلقه به گوش ابی های پایتخت میدونه
و هامون حامدی راد که بارها تو مقاله اش به هوادارای داماش توهین کرده و فوتبال رشت رو حقیر جلوه داده
و خوش اندام که سر کنفرانس خبری پارسال به درخشان منت میکرد که به قویدل بگه اسم تیم رو بذاره استقلال رشت ادم بی تعصب بادی به هر جهت...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه دسامبر 08, 2013 2:30 pm

[quote:da87794056="rashti_sarvar"]تایپ خبرهای سپیدرود بستست.... مسئولین شهر رشت شورای شهر رشت ؟؟ اقایون سپیدرود پول نداشت بره گرگان و بازی هم به احتمال زیاد 3.0 به نفع تیم گرگان میشه....اسکمو سالاری پول اسکموهایی که در میاری رو به سپیدرد قرض بده بازیکنای سپیدرود حتی لباس هم ندارن....مسئولین کجایین؟؟فوتبال رشت داره نابود میشه[/quote:da87794056]

:) یعنی باید گریه کنیم؟؟، بخندیم؟؟ ، ..........

سپیدرود غم بی پایان!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » يکشنبه دسامبر 08, 2013 3:24 pm

جالبه البته جالب نیست گریه دار سپیدرود تا گرگان به خاطر بی پولی نرفت سپیدرودی که اندازه فوتبال ایران قدمت داره. سپیدرودی که خرج یه فصلش اندازه یه بازیکن معمولی یه تیم میانه جدولی است. یعنی تو این شهر خراب شده یکی نبود دست این سپیدرود بگیره . همه شهرداریهای ایران تیم فوتبال دارند و ساپورتش میکنندیعنی بدبختر از این شهر تو کشور شهری وجود داره؟
یعنی مشکل سپیدرود هم عابدینی ومرغوب هست؟ یا شاید هم حسن پور ؟ قضیه وقتی جالبتر میشه که میشنویم فرماندار انزلی که شهرش یک پنجم جمعیت رشت نداره میاد تو رختکن تیمش و قول پاداش و... میده اما فرماندار ومسولین با غیرت شهر ما کجا هستند فوتبال و علاقه مردم برای اینها چقدر ارزش داره؟ یه بار شما شنیدید که اینها نام وحمایتی از دامش بکنند دیدن بماند؟ نماینده انزلی آنجوری پشت تیمشه اینجا داماش فقط برای موفقیت وعکس یادگاری بعد از برد میخواهند نه باخت وخرج کردن ؟
یعنی گاوتر از مسولان شهری ما هم مسول وجد داره؟ یادش بخیر جعفرزاده نماینده همین شهر بود اوایل با داماش میومد عکس میگرفت داماش داماش میکرد. صحبت میکرد برای دامش - عضو هیات مدیره میشد اما تا برای داماش مشکل پیش آمد خودشو کشید کنار.الان کجا هست یعنی فقط هدفش دزدین چندتا رای بود؟ حرامش باشه. تامینمی که هیچی از اول هم امیدی بهش نبود.
شورای شهر رشت هم که کلا" تعطیله از اولش هم تعطیل بود با خریدن رای امدن بالا . یه نفر برای اینکه تو شورای شهر رای بیاره آمد به هزارتا پارتی بازی خزانه دار انجمن تالاسمی گیلان شد فقط برای گرفتن ودزدیدن رای آن هزار خورده ای عضو و در واقع بیمار.
خوب نباید هم از اینها انتظاری داشت. نه مشکل داماش مسولین این شهرند نه Xو Y
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه دسامبر 08, 2013 4:05 pm

[b:0ab1da1970][color=black:0ab1da1970]new_ به گزارش وارش اسپرت ، حضور هواداران رشتی در تمرین دوم آذر تیم داماش امشب ساعت 21:40 از برنامه دوربین خبرساز شبکه خبر پخش خواهد شد.[/color:0ab1da1970][/b:0ab1da1970]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » يکشنبه دسامبر 08, 2013 4:46 pm

این مرغوب داره تفرقه ایجاد میکنه بین بازیکن ها و مدیریت معلوم نیست از کی داره خط میگیره این کارارو میکنه این مسئولین شهر ما از خداشونه تیم ما بی صاحب بشه که بیان مدیرعاملش بشن کم افتخاری نیست واسشون براشون تیم هم مهم نیست اگه مهم بود تا الان یه پولی جور میکردین تو این 3 سال شما وجودش رو ندارید تیم رو نگه دارید این مرغوب کامل مشخص از بعضی از مسئولین خط میگیره که عابدینی رو بندازه بیرون تا تیم رو بده دست آقایونی که ارزوی این رو دارن مدیرعامل داماش بشند
همینجا بگم آقای مرغوب بخونه ازین به بعد این حرکاتت رو ادامه بدی آبروت رو بیشتر میبریم
افشین خان تو محبوبی لطفا نذار این مردک زور بهت بگه کار خودت رو بکن
مرغوب یه بار دیگه به ناظمی دستور بدی ندادی
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » يکشنبه دسامبر 08, 2013 4:51 pm

قابل توجه اهل کوفه عابدینی نبود 3 سال پیش تیم نابود شده بود
مرغوب خودش خون عابدینی رو می خوره بجای آب و همه این فتنه زیر سر همین آدمه
لطفا چشماتون رو باز کنید
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط elyasbbc » يکشنبه دسامبر 08, 2013 4:59 pm

[quote:9984171466="golsar-boy"]آقای عابدینی آیا فقط صحبت کافیست یا پیگیری مجدانه لازم است؟
نه یکبار نه دوبار بلکه هر فصل بارها و بارها اینچنین مسائلی برای داماش رخ می دهد ولی آب از آب تکان نمی خورد!!! پارسال تا مرحله افتادن پیش رفتیم امسال هم این باخت مفتضحانه را تحمیل کردند!!!

[align=center:9984171466][img:9984171466]http://cdn3.varzesh3.com/files/newspaper/varzesh3/600_shoot-1392-09-17.jpg[/img:9984171466][/align:9984171466][/quote:9984171466]
دوست عزیز عابدینی چیکار میتونه بکنه یه کشور نمیتونند مارو ببینند همه دست به یکی کردند برای نابودی تیم
حتی به داخل تیم هم نفوذ کردند برای ایجاد اختلاف بین مدیریت و بازیکن ها!!
ما زورمون به کسی نمیرسه!!
مگه یادتون رفته بازی با پیکان پلی آف در دوران پگاه مارو بازوندن ما حذف شدیم مگه اون موقع آقای شاد حتی یه کلمه حرف هم زد!!اون آقایون که به فکر پول خوردای خودشون بودن حرف هم نمی زدند!!
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط elyasbbc » يکشنبه دسامبر 08, 2013 5:03 pm

وقتی یک کشور با ما بدند
ما باید همه کوتاه بیایم اتحادمون رو بیشتر کنیم تا تیم سقوط نکنه
وگرنه قرار باشه سکوت نکنیم همه حرف بزنند اول ما با بچه هامون میریم مرغوب رو میزنیم از تیم میندازیم بیرون ولی این خوش ایجاد تشنج میکنه پس همه باید سکوت کنیم واسه منافع مشترکمون و سکوت کنیم
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط mahyar7192 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 5:44 pm

[quote:5a8954bd30="Mordab"]طی دو سالی که عضو سایت وارش بودم جز اولین کاربرایی بودم که قضیه مرغوب رو تو این سایت باز کردم اون اوایل کسی این قضیه رو جدی نمیگرفت ولی امروز خوشحالم اکثرا کاربرای سایت به این اگاهی رسیدن
اگه از بچه هایی که سابقه بازی تو تیم های پایه تیم اول شهرمون رو داشتن بپرسین بهتون میگن که چه ظلمی در حق فوتبال رشت انجام داده
این ادمی که حاظره به خاطر موندن تو باشگاه هر خفتی رو بپذیره دیگه چه انتظاری میشه داشت
بارها بارها از عابدینی انتقاد کردم ولی دوستان بنده رو مورد لطف قرار دادن بارها گفتم ادمی مثله عابدینی وقتی ادمای این چنین رو دور بر خودش جمع میکنه پس خودش نمیتونه تو سیستم مدیریتی اش درست باشه
ولی بنظرم باز هم میشد عابدینی رو قبول کرد { در صورتی که از ادمای خاک خورده این شهر و صادق تو مجموعه خودش استفاده میکرد}
ولی چیزی که مشخصه عمر امپراطوری چسبیده های فوتبال رشت بسر اومده اقای مرغوب شمایی که میگی کسی نمیتونه من رو از داماش بندازه بیرون باید خدمتتون عرض کنم اون رویاپردازی برای دوران پگاه بود که اتحاد بین هوادار وجود نداشت مطمئن باش در اینده ای نزدیک شما و دوستان باید ساکاتون رو جمع کنید دیگه حاظر نیستیم جوونای این شهر رو نابود کنی
از مهرداد و مازیار مدیران سایت خواهش میکنم اگه واقعا"ادعا دارن که وارش سکوی پیشرفت و اتحاد بین نسل جدید هواداران فوتبال رشت هست این نوع کامنتهایی که فارغ از توهین هست رو ویرایش نکنن...[/quote:5a8954bd30]

راجعبه همین عاقا یه روز ا آقای سراوانی داشتم بحث میکردم
حرف جالبی زد.
وقتی بهش گفتم عابدینی با این همه ادعای مدیریت چرا نمیتونه جلو آدمی مثل مرغوب رو بگیره؟
گفت:وقتی بازیکنای بومی تیم و ناظمی بدون اجازه مرغوب آبم نمیخورن عابدینی چیکار میتونه بکنه؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نظر شخصی من اینه این تیم نیاز به یه تغییر آب و هوا داره!
با اینکه از ته قلبم عابدینی رو با همه کارای اشتباهش دوست دارم اما معتقدم دیگه بودنش تو تیم نه تنها کمک نمینه بلکه به ضرر تیمه.
امیدوارم وضع مالی تیم بهتر بشه چون بعضی بازیکنا مثل نظیفکار و حاجتی بهتره از تیم برن.برن جایه دیگه تا قدر این تیمو بدونن.البته کسی منکر زحماتشون نمیشه اما دیگه به جایی رسیده که نباشن بهتره همونطور که آبشک رفت.
به جایی رسیده که بعد اون افتضاح یه بازیکن یه معذرت خواهی نکرد....
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » يکشنبه دسامبر 08, 2013 5:52 pm

100% موافقم که تیم نیاز به تغییر داره ولی نکته ی مهم اینه که حواسمون باشه کاری از روی عجله و هیجان انجام نشه.این کار نیاز به همفکری جمعی داره
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه دسامبر 08, 2013 6:03 pm

[quote:bb59c86df8="ali-tifusi"]حرفتوواحضع بزن همه بدونیم.هوادارهمیشگی[/quote:bb59c86df8]

الان یه عده عابدینی رو نمی خوان خو در عوضش چی میخوان؟؟

متوجه شدی ؟؟؟ :wink:
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » يکشنبه دسامبر 08, 2013 6:38 pm

[quote:30fa167ee3="mahyar7192"][quote:30fa167ee3="Mordab"]طی دو سالی که عضو سایت وارش بودم جز اولین کاربرایی بودم که قضیه مرغوب رو تو این سایت باز کردم اون اوایل کسی این قضیه رو جدی نمیگرفت ولی امروز خوشحالم اکثرا کاربرای سایت به این اگاهی رسیدن
از مهرداد و مازیار مدیران سایت خواهش میکنم اگه واقعا"ادعا دارن که وارش سکوی پیشرفت و اتحاد بین نسل جدید هواداران فوتبال رشت هست این نوع کامنتهایی که فارغ از توهین هست رو ویرایش نکنن...[/quote:30fa167ee3]

راجعبه همین عاقا یه روز ا آقای سراوانی داشتم بحث میکردم
حرف جالبی زد.
وقتی بهش گفتم عابدینی با این همه ادعای مدیریت چرا نمیتونه جلو آدمی مثل مرغوب رو بگیره؟
گفت:وقتی بازیکنای بومی تیم و ناظمی بدون اجازه مرغوب آبم نمیخورن عابدینی چیکار میتونه بکنه؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نظر شخصی من اینه این تیم نیاز به یه تغییر آب و هوا داره!
با اینکه از ته قلبم عابدینی رو با همه کارای اشتباهش دوست دارم اما معتقدم دیگه بودنش تو تیم نه تنها کمک نمینه بلکه به ضرر تیمه.
امیدوارم وضع مالی تیم بهتر بشه چون بعضی بازیکنا مثل نظیفکار و حاجتی بهتره از تیم برن.برن جایه دیگه تا قدر این تیمو بدونن.البته کسی منکر زحماتشون نمیشه اما دیگه به جایی رسیده که نباشن بهتره همونطور که آبشک رفت.
به جایی رسیده که بعد اون افتضاح یه بازیکن یه معذرت خواهی نکرد....[/quote:30fa167ee3]
وقتی الماسخاله باید بازی کنه و ناظمی کوتاه میاد از ترس از همین مرغوب و سفارش پدرش!!! این بچه چیزی از فوتبال نمیفهمه بعد باید تو این بازی حساس میومد تو زمین!!! چا هیچکس اعتراضی نمیکنه!! اصلا چرا باید تو تیم باشه سالی خدا تومن بگیره!!
الماس خاله همکلاسی داداشم بود اینو مینداختن بیرون انقد بازی بلد نبود!!
هوادارای بنده خدا اکثرشون فقیرن بعد این آقازاده باید سالی خداتومن بگیره !!
الان 8 ساله تو تیمه چندتا بازی کرده!!
آقای سردار الماسخاله از خدابترس
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان