[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amin_asadolahpor » شنبه دسامبر 07, 2013 6:48 pm

[quote:903f8b495b="soroosh8"][quote:903f8b495b="MEHRDAD"][quote:903f8b495b="amin_asadolahpor"][quote:903f8b495b="MEHRDAD"]amin_asadolahpor : یعنی من فقط أیه ایسام هتو تو انتقاد بکنی بعد بایم تی جوابه بدم ... :roll:
من اصلا جوابی به تی انتقاد ندم بلکه تی اظهار تاسفه بابت حذف تی کامنته پنجشنبه جواب بدم...
قبل از اینکه چنین کامنتی بدی یه سر کامنت ها رو بخونی بد نیست . از دیروز تا الان هوار تا کامنت انتقاد اومده حتی بدتر از کامنت تو البته در هر مبحث واقع بینانه.
همه کاربران وارش اسپرت و هواداران داماش در یک سطح اند و کسی از کسی بالاتر نیست ، بنابراین خودت بالاتر از دیگران ندون برادر....

ضمنا هر چیزی که تو از طریق یکی دو کانال درست یا اشتباه می شنوی یا میدونی رو بدون ما هم در جریانش هستیم ولی از چند کانال که می تونه به درستی هر خبر بیشتر کمک کنه.[/quote:903f8b495b]

می منظورم هنه کی،تمام مردم بفامستن که مهره چینی اشتباه بو
اما می منظورم بابت آن بو اون کامنت بنام،که 1ته جورایی گوشزد ببه تیمه ره،که متاسفانه اما از هو جناح ضربه بخوردیم

حذف کامنت ،مرا درد نامو،می منظورم آنه کی چرا وقتی اما دانیم ضربه خوریم از هو جناح جلوگیری نوگودیم هان[/quote:903f8b495b]

معذرت خئم، مگه تره نگفتم که منم خبردارم؟ مگه من هو پنجشنبه تی حرفه تائید نوکودم و نگفتم نگرانم؟ فقط بگفتم دلیل نبودن ابوذر اوتو نیه و الان مطلب صفحه اصلی رو بمو. می بحث أن بو که شاید تیم رقیب ندانه که اگر بدانه برنامه ریزی بهتری کونه که البته دیروز از ایته منبع بفهمستم اوشان تمام خبرانه امی تیمه داشتید! به هر حال تو أ مورد باید کادرفنی جواب بده.[/quote:903f8b495b]

حالا یه سئوال مطرح میشه که حاجتی که قبلا اونجا بازی کرده بود چرا اونجا بازی نکرد و هادی که اصلا اونجانمیتونه بازی کنه بازی داده شد؟این معلومه یه عقل ناقص پشتش بوده!جالبه از اول بازی هم تموم حملات ملوان از همون سمت بود.[/quote:903f8b495b]

عقل ناقص؟1آدم کم توان راحت میتونست ترکیب بچینه

تو این فوتبال کثیف هر چیزی غیر ممکن نیست
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه دسامبر 07, 2013 6:59 pm

[quote:edfa1de0cc="majid13"][quote:edfa1de0cc="barane_noghreei"][quote:edfa1de0cc="sepidroudi"][quote:edfa1de0cc="soroosh8"]مديرعامل داماش گيلان در مورد اينکه گفته بود بعد از دربي از باشگاه کناره‌گيري مي‌کند، گفت: من تاريخ نامه‌ استعفايم را امروز ديدم 23 مهر ماه بود و 23 آذر ديگر من مديرعامل نخواهم بود. بنابراين يک هفته ديگر بيشتر باقي‌ نمانده است اين هفته هم جلسه‌اي در باشگاه خواهم داشت. بايد شرايط مالي باشگاه داماش درست شود البته اگر شرايط مالي هم درست شود من ديگر نمي‌مانم و فرد ديگري بايد بيايد و مديريت باشگاه را قبول کند.
===========================
خداییش واسه رفتن روزشمار گذاشتی؟؟؟یعنی انقدر پس پس واست عزیز بود؟اصلا باور نمیشه تو یه روزی همونی بودی که من خیلی قبولت داشتم!کلا نا امیدمون کردی آقای مهندس.[/quote:edfa1de0cc]

نه باو، ایشون هستند فعلا ، کجا بره بهتر از اینجا؟؟ والا - احتمالا 23 آذر یکبار دیگه نامه رو میخونه میگه پایینش یه بند بود که گفته اگه جانشینم مشخص نشه یک ماه دیگه باید بمونم :wink:

با اینکه شخصا دوست دارم تشریفشون رو ببرند ولی باز ته دلم میگه هرچی خیر اتفاق بیفته حتی اگه خیر تو این باشه که ایشون فعلا بمونه!!!!

ولی تنها چیزی که اصلا و به هیچ وجه نمیتونم حضورش رو تحمل کنم حتی برای یک ثانیه حضور عبدالله نا مرغوب تو تیمه :([/quote:edfa1de0cc]

به خدا حضور امثال این آدما و عملکردشون توی تیم داره باعث میشه ارتباط دو طرفه باشگاه و هوادارا خدشه دار بشه آقا یکی منو روشن کنه چرا امثال این آقا رو نمیشه انداخت بیرون؟[/quote:edfa1de0cc]
چون عبدولله سوگولی عابدینیه[/quote:edfa1de0cc]

این قبل عابدینی هم توی تیم بود ..نبود؟؟ایا من اشتباه می کنم؟؟؟یکی که از همه چی خبر داره توضیح بده
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 07, 2013 7:09 pm

[quote:49b5479294="amin_asadolahpor"][quote:49b5479294="soroosh8"][quote:49b5479294="MEHRDAD"][quote:49b5479294="amin_asadolahpor"][quote:49b5479294="MEHRDAD"]amin_asadolahpor : یعنی من فقط أیه ایسام هتو تو انتقاد بکنی بعد بایم تی جوابه بدم ... :roll:
من اصلا جوابی به تی انتقاد ندم بلکه تی اظهار تاسفه بابت حذف تی کامنته پنجشنبه جواب بدم...
قبل از اینکه چنین کامنتی بدی یه سر کامنت ها رو بخونی بد نیست . از دیروز تا الان هوار تا کامنت انتقاد اومده حتی بدتر از کامنت تو البته در هر مبحث واقع بینانه.
همه کاربران وارش اسپرت و هواداران داماش در یک سطح اند و کسی از کسی بالاتر نیست ، بنابراین خودت بالاتر از دیگران ندون برادر....

ضمنا هر چیزی که تو از طریق یکی دو کانال درست یا اشتباه می شنوی یا میدونی رو بدون ما هم در جریانش هستیم ولی از چند کانال که می تونه به درستی هر خبر بیشتر کمک کنه.[/quote:49b5479294]

می منظورم هنه کی،تمام مردم بفامستن که مهره چینی اشتباه بو
اما می منظورم بابت آن بو اون کامنت بنام،که 1ته جورایی گوشزد ببه تیمه ره،که متاسفانه اما از هو جناح ضربه بخوردیم

حذف کامنت ،مرا درد نامو،می منظورم آنه کی چرا وقتی اما دانیم ضربه خوریم از هو جناح جلوگیری نوگودیم هان[/quote:49b5479294]

معذرت خئم، مگه تره نگفتم که منم خبردارم؟ مگه من هو پنجشنبه تی حرفه تائید نوکودم و نگفتم نگرانم؟ فقط بگفتم دلیل نبودن ابوذر اوتو نیه و الان مطلب صفحه اصلی رو بمو. می بحث أن بو که شاید تیم رقیب ندانه که اگر بدانه برنامه ریزی بهتری کونه که البته دیروز از ایته منبع بفهمستم اوشان تمام خبرانه امی تیمه داشتید! به هر حال تو أ مورد باید کادرفنی جواب بده.[/quote:49b5479294]

حالا یه سئوال مطرح میشه که حاجتی که قبلا اونجا بازی کرده بود چرا اونجا بازی نکرد و هادی که اصلا اونجانمیتونه بازی کنه بازی داده شد؟این معلومه یه عقل ناقص پشتش بوده!جالبه از اول بازی هم تموم حملات ملوان از همون سمت بود.[/quote:49b5479294]

عقل ناقص؟1آدم کم توان راحت میتونست ترکیب بچینه

تو این فوتبال کثیف هر چیزی غیر ممکن نیست[/quote:49b5479294]

من اتفاقا گفته بودم قبل بازی که ترکیب من در آوردی باز ارائه نشه میبریم.مثلا همون عقل ناقص که میگم توی بازی قبل جهانگیر عسکری نا آماده رو برای ترس انزلیچیها و یادآوری بازی که باخته بودن گذاشته بود با حلافی توی زمین! :)
این ترکیبها خط داده شده است,مطمئنم عابدینی نمیده این ترکیبهارو,کار داخل رختکن انجام میشه!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه دسامبر 07, 2013 7:14 pm

این قدری که هوش و حواسم و فکرم سر داماش بوده و هستا سر درسم بود الان ارشد قبول شده بودم وتوی زندگیم در جا نمیزدم...

با این حال گفتم طرفدار داماشم تا اخرش باهاشم باز هم میگم طرفدار داماشم تا اخرش باهاشم

اما یه ذره غیرت به خرج بدین (بعضی از بازیکن ها) رفتارای بچه گانه تونم بزارین کنار بازی های اینده رو جبران کنین مرسی کلی

میثاق از جایگاه وزین اچ

دشواری داری؟؟
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 07, 2013 7:21 pm

[color=darkblue:5f74c7218d][size=18:5f74c7218d]آبرارها اینم بگم برم دیگه اعصاب نمونده واسم.الان یهو زد به ذهنم,اینا واقعا نمیخوان از ما عذر خواهی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا من موندم بازیکنها و مسئولان باشگاه و اینا اصلا نمیخوان معذرت بخوان از هوادارها با این ترمالشون؟؟؟بابا دیگه خیلی رو دارن والله,عجب اعصابی داریم ما,عجب رویی دارن اینا!
مرام بازیکنهای قدیم رو عشقست که وقتی تیمشون میباخت توی چشم همشهریاشون نمیتونستن نیگاه کنن 1 هفته از خونه بیرون نمیومدن اصلا![/size:5f74c7218d][/color:5f74c7218d]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط soroosh8 در شنبه دسامبر 07, 2013 7:35 pm .
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » شنبه دسامبر 07, 2013 7:26 pm

[quote:075f83f232="soroosh8"][color=darkblue:075f83f232][size=18:075f83f232]آبرارها اینم بگم برم دیگه اعصاب نمونده واسم.الان یهو زد به ذهنم,اینا واقعا نمیخوان از ما عذر خواهی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا من موندم بازیکنها و مسئولان باشگاه و اینا اصلا نمیخوان معذرت بخوان از هوادارها با این ترمالشون؟؟؟بابا دیگه خیلی رو دارن والله,عجب اعصابی داریم ما,عجب رویی دارن اینا![/size:075f83f232][/color:075f83f232][/quote:075f83f232]
طلب کارن دیگه الان یه چیزی طلب آقای نظیف کار مدافع تیم ملی که از یه بچه *# راحت جا میمونه.یه کامیون ادعا دارن فقط.باشه برادر من شما چند فصل پول نگرفتید ما مدیون شماییم ولی این فهم و درک رو داشته باشید بیاید از همه هوادارا نه از هوادار واقعی که اصلا حال و حوصله چیزی رو نداره بابت شاهکارتون معذرت خواهی کنید
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه دسامبر 07, 2013 7:35 pm

دوستان به خدا نیازی نیست که بازیکنان عذر خواهی کنند اونی که باید عذر خواهی کنه، نکرد وتنها ناظمی بود که بدلیل حجب و حیای ذاتی اش به خاطر دستان خالیش عذرخواهی کرد خداییش 70دقیقه 10نفره جنگیدن 45دقیقه تو زمین حریف بودن هنری بود که از تیم داماش بر میومد انهم در حالیکه بعداز گل دوم حمایت بسیار کمی ازش شد با همه اینها خود بنده اولین کسی بودم که در بالاترین نقطه جایگاه Hبعداز سوت پایان فریادزدم بچه ها متشکریم که با همراهی تعدادی دیگر از هواداران همراه شد ولی خیلی زود هم قطع شد ودلیلش هم فکر میکنم در شوک بودن هواداران بود که نمیدانستند چه کاری باید بکنند
اسامی انهایی که باید عذر خواهی میکردند ولی نکردند
1.امیر عابدینی 2.امیر عابدینی 3امیر عابدینی
4.سعید مظفری زاده
5.کمیته داوران ایران با این داور مفتضحش
6فدراسیون فوتبال با ان دم ودستگاه عرضو طویلش
7.تماشاگر نماهایی که امیال شخصی خودرا بر منافع داماش مقدم شمردند
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط shervin1381 در شنبه دسامبر 07, 2013 7:39 pm .
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » شنبه دسامبر 07, 2013 7:36 pm

آقایونی که میگید عابدینی بره !!
عابدینی بره تیم نابود میشه بعدشم عابدینی باید چیکار کنه با فدراسیون زورش می رسید کاری میکرد
بعضی ها میگن تیمو باید میکشید بیرون !! اگه میکشید تیمو بیرون همین شما نمیگفتید شاید مساوی می کردیم!!
جای اینکارا متحد بشیم دوباره بیایم تیممون رو تشویق کنیم
اینا می خواستن ما ببازیم تا تفرقه بین هوادارامون بیفته همین و بس
ملوان چنتدتا بازیکن داره ما کی رو داریم
ما فقط چندتا بازیکن سفارشیمون موندن که اونا رو هم بفروشیم!!الماسخاله!!
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه دسامبر 07, 2013 7:41 pm

یکی دوبار گفتم از داماش کسی نباید بره تیم ملی روشون زیاد میشه یه سری ها نگرفتن حرفامو

یه ذره بازیکن های تیم مخصوصا مخصوصا نظیف کار از جهانبخش یاد بگیرن اون بزرگ تر از سنش عقل داره وفکرمیکنه وعمل میکنه اما این اقایون نه
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط shervin1381 » شنبه دسامبر 07, 2013 7:56 pm

[quote:97fff504d0="elyasbbc"]آقایونی که میگید عابدینی بره !!
عابدینی بره تیم نابود میشه بعدشم عابدینی باید چیکار کنه با فدراسیون زورش می رسید کاری میکرد
بعضی ها میگن تیمو باید میکشید بیرون !! اگه میکشید تیمو بیرون همین شما نمیگفتید شاید مساوی می کردیم!!
ما فقط چندتا بازیکن سفارشیمون موندن که اونا رو هم بفروشیم!!الماسخاله!![/quote:97fff504d0]
استاد عزیز نابود نمیشه که هیچ بهتر هم میشه
اونهایی که میگند تیم باید میومد بیرون از سواد کمشونه البته فوتبالی اش میدونید چرا به این خاطر که وقتی 15هزار نفر میان ورزشگاه دیگه کنترل اونجا دست مدیر وبازیکن و مربی نیست بلکه هزار تا جامثل شورای تامین استان و اطلاعات وغیره برای پایان رساندن بازی دستور داده کاری هم به این ندارن که داماش ببره یا ببازه
بااین شکست نه تنها بین ما تفرقه نمیفته بلکه همه ما مصصممترمیشویم تابا اتحادمان داماشمان را به رده های بالاترسوق بدیم تادر پایان فصل از همین ملوان هم بالاتر بایستیم
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » شنبه دسامبر 07, 2013 8:58 pm

[quote:62746e1714="shervin1381"][quote:62746e1714="elyasbbc"]آقایونی که میگید عابدینی بره !!
ما فقط چندتا بازیکن سفارشیمون موندن که اونا رو هم بفروشیم!!الماسخاله!![/quote:62746e1714]
استاد عزیز نابود نمیشه که هیچ بهتر هم میشه
اونهایی که میگند تیم باید میومد بیرون از سواد کمشونه البته فوتبالی اش میدونید چرا به این خاطر که وقتی 15هزار نفر میان ورزشگاه دیگه کنترل اونجا دست مدیر وبازیکن و مربی نیست بلکه هزار تا جامثل شورای تامین استان و اطلاعات وغیره برای پایان رساندن بازی دستور داده کاری هم به این ندارن که داماش ببره یا ببازه
بااین شکست نه تنها بین ما تفرقه نمیفته بلکه همه ما مصصممترمیشویم تابا اتحادمان داماشمان را به رده های بالاترسوق بدیم تادر پایان فصل از همین ملوان هم بالاتر بایستیم[/quote:62746e1714].
برادر من الان مشکل عابدینی هست مگه!! ما پول نداریم مسئولین ما هم کسی به فکر نیست عابدینی بره کی بیاد شاد!! همونایی که پگاه رو نابود کردن!!
شما میگی تفرقه ایجاد نشده !! ولی خودت داری همین کار رو میکنی وقتی میگی عابدینی باید بره!!
متاسفانه مسئولین این شهر چون رشتی نیستن تعصبی هم ندارند!! ولی عابدینی آبروش رو گذاشته اینکه داماش از ملوان به زور آقایون ببازه اول از همه آبروی عابدینی رفته بعد ما چون مدیر تیم هست
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط zxzx » شنبه دسامبر 07, 2013 9:41 pm

بالاخره این یک هفته عابدینی کی تموم میشه یه بار میگه بعد بازی ملوان یه بار میگه 23 آذر فقط خدا خدا میکنم که عابدینی بره تا از شر این مرغوب راحت بشیم من موندم کسی که بیشترین سابقش فوتبال گل کوچیک تو محلات بوده چطور به این جایگاه رسیده!!!
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » شنبه دسامبر 07, 2013 10:35 pm

آره داداش بره بهتره شاید یکی بیاددلش واسه این تیم دلش بسوزه اگه عابدینی دلش بامابودتیموول نمیکرد.روزبازی بخاطراون برنامه نمیموندتهران بسه تا کی خودتونوگول میزنین بذاریم بره تا امثال مرغوب هم باهش برن
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » شنبه دسامبر 07, 2013 10:49 pm

مرغوب که باید بره شکی نیست ولی همه برن ازتیم وتیم نابود بشه بازم این سر آبول نیمکت رو نیشته :))
این قبل عابدینی هم بود بعد عابدینی هم هست حالا از ما گفتن بود
من خودم به شخصه اگه قرار باشه با رفتن عابدینی مرغوب بره قبول میکنم :lol:
ولی ازین خبر ها نیست داداش این آقا مافیایی شده واسه خودش حالا میبینیم که همه میرن این میمونه /9/
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط ali-tifusi » شنبه دسامبر 07, 2013 11:13 pm

مطمعنم باش اینم بایه فراخوان میندازیمش بیرون این کوتله اندازه اون اسم مافیاهم نیس خلاصه ازدیروزتاالان باهیچکس حرف نزدم هنوزتوشوک باختم
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان