[quote:b14c251a1f="fire_boy"]آقای درودگر آن موقع کجا بودند؟ من هیچ وقت به یاد ندارم که چنین اتفاقی افتاده باشد، حتما آن جایی که درودگر بوده ما نبودیم یا شاید هم توهم زدند که چنین حرف هایی به زبان آورده اند!
سایت گل – این شاخصه همه ی دربی هاست که وقتی، بدون برنده و البته بی کیفیت از آب در می آید، حاشیه ها از آن چون علف های هرز از زمین سر بیرون می آورند. از این رو پس از حمله هواداران ملوان به اتوبوس داماشی ها و پس از آن منتشر شدن تصویری از جابجایی سردیس مرحوم انزلیچی قایقران توسط هواداران داماش، مصاحبه مدیرعامل ملوان این حواشی را وارد فاز جدیدی کرده است. صادق درودگر در این مصاحبه مدعی شده بود که: " انزلیچی که به خاطر مسخره کردنلهجه گیلکی علیرضا افتخاری رشتی، توسط ضیا عربشاهی سیلی محکمی به وی زد و او را ادبکرد، حالا مورد اهانت رشتی ها واقع شده است! "
حالا[color=blue:b14c251a1f]سایت هواداری وارش اسپرت[/color:b14c251a1f] به سراغ ضیا عربشاهی رفته تا نظر او را که به نوعی متهم ماجرایی در سالها پیش شده است، جویا شوند. بازیکن اسبق تیم ملی و هم بازی امیرافتخاریو انزلیچی قایقران در مورد اتهام مدیرعامل از خود شدیدا واکنش نشان داد!
ضیاعربشاهی با اشاره به اوایل حضور قایقران در اردوهای تیم ملی گفت: من افتخار می کردم که سال ها در کنار انزلیچی قایقران بازی می کردم ، اما ایشان تا سال 66 وقتی بهاردوهای تیم ملی دعوت می شدند خط می خوردند و این دلیلی به ضعف ایشان نبود، چونآقای قایقران یکی از فوتبالیست های تاپ ایران بودند اما در آن زمان آنقدر در آن پستبازیکن خوب داشتیم که آقای قایقران در دقایق آخر خط می خورد.
ویدر ادامه به دعوت امیر افتخاری به تیم ملی گفت: از سال 66 با آغاز مربی گری مرحومپروویز دهداری در تیم ملی ، آقای امیر افتخاری از گیلان به تیم ملی دعوت شدند و منخدا را شکر می کنم در طول 11 سال حضورم در تیم ملی هیچ گونه پرخاش و بی حرمتی بینما پیش نیامد چه برسد که بزنیم زیر گوش یکدیگر! من همیشه رابطه خوبی با بچه هایگیلان و حتی مازندران داشتم که می توانم از افتخاری ، قایقران ، نجفی و دست نشاننام ببرم و در کل بین من و بچه های شهرستانی رابطه ی خوبی برقرار بود.
بازیکناسبق تیم ملی وقتی صحبت های مدیرعامل ملوان را از زبان داماشی ها شنید، ظاهرا به شدت واکنش نشان داد و گفت: اگر درودگر چنین حرفی را زده، بی خود و بی جا کرده است واصلا آقای درودگر آن موقع کجا بودند؟ من هیچ وقت به یاد ندارم که چنین اتفاقی افتادهباشد، حتما آن جایی که درودگر بوده ما نبودیم یا شاید هم توهم زدند که چنین حرفهایی به زبان آورده اند!
ضیاعربشاهی در پایان خطاب به هواداران فوتبال ، به خصوص هواداران گیلانی گفت: من بهعنوان یک بازیکن ملی به اینکه در کنار این عزیزان بازی کردم افتخار می کردم و هیچمشکلی با کسی نداشتم و حتی الان هم که دارم با شما صحبت می کنم هیچ مشکلی با اینعزیزان ندارم و خدا را شکر می کنم که در دوران ورزشی ام یک کارت قرمز هم نگرفته امو هواداران فوتبال به این صحبت ها اهمیت ندهند.
وارش اسپورتی ها که از این مصاحبه احساس پیروزی می کنند در پایان یادآور می شوند که: امیر افتخاری در مصاحبه شش ماه قبل خود با سایت شان وقتی با سوالی در خصوص همین موضوع مواجه می شود بهت زده می گوید: واقعا خنده دار است! ازقول من اعلام کنيد اصلا چنين اتفاقي پيش نيامد و همه بازيکنان تيم ملي به ما احتراممي گذاشتند چون رفتار ما با همه محترمانه بود.
[color=red:b14c251a1f]فقط یک نکته، شش ماه پیش که هنوز درودگر این حرفها را نزده بود، پس چه طور هواداران داماش پیشاپیش طرح پرسش کرده بودند!؟[/color:b14c251a1f]
====
منظورش چیه ؟؟؟
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... C-?ICID=OP[/quote:b14c251a1f]
میخواسته بگه که لابد یه چیزی بوده که سوال پرسیدن!!!!!
در حالیکه اون سوال وقتی از افتخاری پرسیده شد که یه مدت بود که چند سایت و ...... (میدونید کدوما رو میگم دیگه؟

) مدعی این داستان ساختگی شده بودند و مدیرای عزیز هم این سوال رو از ایشون پرسیدند
من هنوز منتظرم که مدعیان این داستان ساختگی و جعلی یک مدرک (اعم از بریده روزنامه , مصاحبه قدیمی , شاهد عینی, گفتگو با یکی از اعضای اون دوره تیم ملی) رو بکنند
metall عزیز یک امضای زیبا گذاشته که به معنای واقعی لپ کلام رو میگه !
دور از این بحث یه مطلب کلی میخواستم بگم ---- خیلیا اعتقاد دارند قتل , بعضیا تجاوز به عنف , بعضیا کودک آزاری و ...... که بدترین گناهان هست ولی اون چیزی که پایه و اساس همین گناهان زشت و دور از انسانیت هست [size=18:b14c251a1f][color=red:b14c251a1f]دروغه دروغ[/color:b14c251a1f] [/size:b14c251a1f]!!!
به قول کوروش (الان بعضیا بدشون میاد

) خدایا کشورم را از سه چیز مصون بدار: قحطی , خشکسالی و دروغ.......
آره همسایه دروغ دروغ دروغ بلای هر چیزیه