[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه آگوست 04, 2013 4:05 pm

[quote:c9d4757f05="RASHTBOY"][b:c9d4757f05]پاسخ سي تي اسکن کريميان مثبت بود[/b:c9d4757f05]

پزشک سابق تراکتورسازي گفت: دکتر هومن ثابت که روز يکشنبه در بيمارستان امام رضا(ع)حضور داشت و مراحل درمان مهدي کريميان را پيگير بود درباره وضعيت وي عنوان کرد:طبق صحبتي که با پزشک معالج کريميان داشتم پاسخ سي تي اسکن او اميدوار کننده و مثبت بوده است.خوشبختانه از دقايقي قبل هم روند هوشياري او آغاز شده است.

وي ادامه داد:من او را امروز ديدم.پايش زخمي بود و به گردنش کولار بسته بودند.بنابراين به نظر مي رسد آسيب جدي به کريميان در جريان اين سانحه وارد شده است.

به گزارش اوج ، ثابت درباره اينکه [b:c9d4757f05][color=red:c9d4757f05]آيا شايعه ضرب و شتم کريميان صحت دارد يا نه اظهار داشت:من چنين چيزي را نه تاييد مي کنم و نه تکذيب.اميدوارم کريميان هر چه زودتر سلامتش را به دست بياورد تا خودش در اين باره توضيح بدهد[/color:c9d4757f05].[/b:c9d4757f05]بازيکنان تراکتورسازي به او علاقه زيادي دارند.در بيمارستان از محمد ايران پوريان تا محمد ابراهيمي و بقيه دچار تاملات روحي شديدي شده بودند

[b:c9d4757f05][color=darkblue:c9d4757f05]از صبح ذکر شده این بازیکن در اثر سانحه تصادف به کما رفت ، حالا صحبت ضرب و شتم مطرح شده !!!!
پارسال ، این بازیکن جزو دارودسته ، اون پسرک دهنوی بود که تو رشت درگیر شده بود[/color:c9d4757f05] [/b:c9d4757f05][/quote:c9d4757f05]

[color=blue:c9d4757f05]برای پیگیری وضعیت سلامت مهدی کریمیان سراغ همسرش رفتیم که در این تصادف کنار بازیکن مضروب تراکتورسازی بود.

وضعیت همسرتان گویا الان بهتر است.
خدا را شکر، بله. دستگاه اکسیژن را برداشتند و مهدی به طور طبیعی تنفس میکند.
عکسالعملی هم داشته؟
بله، به محیط عکسالعمل نشان میدهد. تا حدودی چشمش را باز کرده و دست آقای مجید جلالی را هم فشار داده به نشانه اینکه او را شناخته.
در ساعات گذشته اخبار ضد و نقیضی درباره نحوه مضروب شدن ایشان منتشر شد.
متاسفانه بعضیها بیانصافی کرده و خبرهای دروغ منتشر کردند.
ما شنیدیم که تصادف جزیی بوده و مضروب شدن آقای کریمیان به خاطر دعوای پس از تصادف با راننده مقابل بوده، آیا این صحت دارد؟
نمیخواهم در این باره صحبت کنم. یکسری مسایل هست که داریم پیگیری میکنیم.
شماره ضارب را موفق شدید یادداشت کنید؟
پیگیرش هستیم.[/color:c9d4757f05]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه آگوست 04, 2013 4:23 pm

مدیران عزیز اگه این تاپیک درست شد و مشکلی براش پیش نمیاد ؛ اون یکی رو لطفا پاک کنید که بحث ها پخش نشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه آگوست 04, 2013 4:52 pm

[quote:d28b5c4cd9="RASHTBOY"][b:d28b5c4cd9]پاسخ سي تي اسکن کريميان مثبت بود[/b:d28b5c4cd9]

پزشک سابق تراکتورسازي گفت: دکتر هومن ثابت که روز يکشنبه در بيمارستان امام رضا(ع)حضور داشت و مراحل درمان مهدي کريميان را پيگير بود درباره وضعيت وي عنوان کرد:طبق صحبتي که با پزشک معالج کريميان داشتم پاسخ سي تي اسکن او اميدوار کننده و مثبت بوده است.خوشبختانه از دقايقي قبل هم روند هوشياري او آغاز شده است.
وي ادامه داد:من او را امروز ديدم.پايش زخمي بود و به گردنش کولار بسته بودند.بنابراين به نظر مي رسد آسيب جدي به کريميان در جريان اين سانحه وارد شده است.
به گزارش اوج ، ثابت درباره اينکه [b:d28b5c4cd9][color=red:d28b5c4cd9]آيا شايعه ضرب و شتم کريميان صحت دارد يا نه اظهار داشت:من چنين چيزي را نه تاييد مي کنم و نه تکذيب.اميدوارم کريميان هر چه زودتر سلامتش را به دست بياورد تا خودش در اين باره توضيح بدهد[/color:d28b5c4cd9].[/b:d28b5c4cd9]بازيکنان تراکتورسازي به او علاقه زيادي دارند.در بيمارستان از محمد ايران پوريان تا محمد ابراهيمي و بقيه دچار تاملات روحي شديدي شده بودند

[b:d28b5c4cd9][color=darkblue:d28b5c4cd9]از صبح ذکر شده این بازیکن در اثر سانحه تصادف به کما رفت ، حالا صحبت ضرب و شتم مطرح شده !!!!
پارسال ، این بازیکن جزو دارودسته ، اون پسرک دهنوی بود که تو رشت درگیر شده بود[/color:d28b5c4cd9] [/b:d28b5c4cd9][/quote:d28b5c4cd9]

[color=brown:d28b5c4cd9][size=24:d28b5c4cd9]- - - - - - - - - - - - - -[/size:d28b5c4cd9][/color:d28b5c4cd9]

[color=red:d28b5c4cd9]ممنون از شما. [/color:d28b5c4cd9][color=black:d28b5c4cd9]بنده در گفتگوی آزاد2 خبری مبنی بر تقاضای تعویق بازی تراکتور با ذوب آهن به نقل از ورزش3 درج کردم.[/color:d28b5c4cd9]
[color=blue:d28b5c4cd9]البته زیرش هم گوشه ای از دلخوری شخصی نسبت به چنین افراد بی هویتی که به صرف فوتبال کثیف مملکت اصطلاحا
شدن [size=24:d28b5c4cd9]"آدم"[/size:d28b5c4cd9] هم یادداشت نمودم. اصلا مجددا همینجا کپی میکنم.....[/color:d28b5c4cd9]

[color=brown:d28b5c4cd9][size=24:d28b5c4cd9]- - - - - - - - - - - - - -[/size:d28b5c4cd9][/color:d28b5c4cd9]

[color=red:d28b5c4cd9][size=24:d28b5c4cd9]درخواست تراکتورسازي براي تعويق بازي[/size:d28b5c4cd9][/color:d28b5c4cd9]
[color=black:d28b5c4cd9]مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت: اگر مهدي کريميان نتواند ما را در چند بازي آينده همراهي کند از سازمان ليگ مي‌خواهيم که بازي ما را با ذوب آهن به تعويق بيندازد!
حميد زيني زاده گفت: اگر به اين نتيجه برسيم که مهدي کريميان نمي تواند ما را در چند بازي آينده همراهي کند، از سازمان ليگ خواهيم خواست که بازي ما را با ذوب آهن به تعويق بيندازد.
به گزارش ايسنا ، وي ادامه داد: کريميان يکي از بهترين بازيکنان ماست و ما از اين که چنين اتفاق ناگواري برايش رخ داده است، بسيار ناراحتيم.
ديدار تراکتورسازي با ذوب آهن در هفته سوم ليگ برتر سه شنبه برگزار مي‌شود. [/color:d28b5c4cd9]

[color=blue:d28b5c4cd9]هرچند که از این بازیکن و امثالهم، دل خوشی ندارم، اما تو جایگاه خدا قضاوت نمیکنم و امیدوارم هرچه که تقدیر خیر درش هست پیش بیاد ![/color:d28b5c4cd9]
[color=indigo:d28b5c4cd9]اما این وسط مدیریت تیراختووووووور ، چرا میخواد برای جبران ناکامی تیمشون سوء استفاده کنه و زمان بخره ؟!؟!؟!؟؟[/color:d28b5c4cd9]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه آگوست 04, 2013 5:35 pm

واقعا این مظلوم نمایی ترک ها خیلی اعصاب خرد کن هست ...

زلزله اومد اونجا ، کاری کردند که کل ایران یهو شدن آذرباییجان ... همون زلزله تو بوشهر ایران رو بوشهر نکرد !؟!؟ و سیل در مازندران ایران رو مازندران نکرد ... /4/ /4/

الان بازیکنشون تصادف کرده یا دعوا کرده یا خودکشی کرده و یا ... ؛ چنان چیزایی در اینترنت آدم میبینه که واقعا کلافه کننده هست !

امیدوارم حال کریمیان خوب بشه و در سلامتی کامل برگرده به خانواده اش و تیمش ...

عکس العمل دوستان گیلانی خیلی جالب هست ... امیدوارم بتونیم این قلب مهربان رشتی و گیلانی رو در همه ایران گسترش بدیم ... از همه مهمتر امیدوارم آذرباییجانی ها ارزش این همدردی ها رو داشته باشند :roll: :roll:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه آگوست 04, 2013 9:38 pm

منتظرم تا یه تعطیلاتی به لیگ بخوره بریم رو سرور . فکر می کنم بهتر باشه فعلا از اون تاپیک استفاده بشه تا بعد از تغییر سرور.
البته اگر کسی مشکلی نداره همین تاپیک رو باز میذاریم و اون یکی رو قفل می کنیم ...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط fire_boy » يکشنبه آگوست 04, 2013 9:46 pm

آقای درودگر آن موقع کجا بودند؟ من هیچ وقت به یاد ندارم که چنین اتفاقی افتاده باشد، حتما آن جایی که درودگر بوده ما نبودیم یا شاید هم توهم زدند که چنین حرف هایی به زبان آورده اند!

سایت گل – این شاخصه همه ی دربی هاست که وقتی، بدون برنده و البته بی کیفیت از آب در می آید، حاشیه ها از آن چون علف های هرز از زمین سر بیرون می آورند. از این رو پس از حمله هواداران ملوان به اتوبوس داماشی ها و پس از آن منتشر شدن تصویری از جابجایی سردیس مرحوم انزلیچی قایقران توسط هواداران داماش، مصاحبه مدیرعامل ملوان این حواشی را وارد فاز جدیدی کرده است. صادق درودگر در این مصاحبه مدعی شده بود که: " انزلیچی که به خاطر مسخره کردنلهجه گیلکی علیرضا افتخاری رشتی، توسط ضیا عربشاهی سیلی محکمی به وی زد و او را ادبکرد، حالا مورد اهانت رشتی ها واقع شده است! "
حالا[color=blue:221dc97622]سایت هواداری وارش اسپرت[/color:221dc97622] به سراغ ضیا عربشاهی رفته تا نظر او را که به نوعی متهم ماجرایی در سالها پیش شده است، جویا شوند. بازیکن اسبق تیم ملی و هم بازی امیرافتخاریو انزلیچی قایقران در مورد اتهام مدیرعامل از خود شدیدا واکنش نشان داد!

ضیاعربشاهی با اشاره به اوایل حضور قایقران در اردوهای تیم ملی گفت: من افتخار می کردم که سال ها در کنار انزلیچی قایقران بازی می کردم ، اما ایشان تا سال 66 وقتی بهاردوهای تیم ملی دعوت می شدند خط می خوردند و این دلیلی به ضعف ایشان نبود، چونآقای قایقران یکی از فوتبالیست های تاپ ایران بودند اما در آن زمان آنقدر در آن پستبازیکن خوب داشتیم که آقای قایقران در دقایق آخر خط می خورد.
ویدر ادامه به دعوت امیر افتخاری به تیم ملی گفت: از سال 66 با آغاز مربی گری مرحومپروویز دهداری در تیم ملی ، آقای امیر افتخاری از گیلان به تیم ملی دعوت شدند و منخدا را شکر می کنم در طول 11 سال حضورم در تیم ملی هیچ گونه پرخاش و بی حرمتی بینما پیش نیامد چه برسد که بزنیم زیر گوش یکدیگر! من همیشه رابطه خوبی با بچه هایگیلان و حتی مازندران داشتم که می توانم از افتخاری ، قایقران ، نجفی و دست نشاننام ببرم و در کل بین من و بچه های شهرستانی رابطه ی خوبی برقرار بود.
بازیکناسبق تیم ملی وقتی صحبت های مدیرعامل ملوان را از زبان داماشی ها شنید، ظاهرا به شدت واکنش نشان داد و گفت: اگر درودگر چنین حرفی را زده، بی خود و بی جا کرده است واصلا آقای درودگر آن موقع کجا بودند؟ من هیچ وقت به یاد ندارم که چنین اتفاقی افتادهباشد، حتما آن جایی که درودگر بوده ما نبودیم یا شاید هم توهم زدند که چنین حرفهایی به زبان آورده اند!
ضیاعربشاهی در پایان خطاب به هواداران فوتبال ، به خصوص هواداران گیلانی گفت: من بهعنوان یک بازیکن ملی به اینکه در کنار این عزیزان بازی کردم افتخار می کردم و هیچمشکلی با کسی نداشتم و حتی الان هم که دارم با شما صحبت می کنم هیچ مشکلی با اینعزیزان ندارم و خدا را شکر می کنم که در دوران ورزشی ام یک کارت قرمز هم نگرفته امو هواداران فوتبال به این صحبت ها اهمیت ندهند.
وارش اسپورتی ها که از این مصاحبه احساس پیروزی می کنند در پایان یادآور می شوند که: امیر افتخاری در مصاحبه شش ماه قبل خود با سایت شان وقتی با سوالی در خصوص همین موضوع مواجه می شود بهت زده می گوید: واقعا خنده دار است! ازقول من اعلام کنيد اصلا چنين اتفاقي پيش نيامد و همه بازيکنان تيم ملي به ما احتراممي گذاشتند چون رفتار ما با همه محترمانه بود.

[color=red:221dc97622]فقط یک نکته، شش ماه پیش که هنوز درودگر این حرفها را نزده بود، پس چه طور هواداران داماش پیشاپیش طرح پرسش کرده بودند!؟[/color:221dc97622]
====
منظورش چیه ؟؟؟ :roll:

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... C-?ICID=OP
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط fire_boy » يکشنبه آگوست 04, 2013 9:50 pm

هواداران داماش:چند نوجوان مي خواستند با سرديس انزلیچی عكس يادگاري بگيرند!

عكس معروف مربوط به لحظه گذاشتن سرديس سر جايش بوده/اگر سرديس را پايين كشيده اند چرا آسيبي نديده؟ ما نه سر مى شكنيم، نه سرديس!

سايت گل – اتفاقي كه در حاشيه دربي گيلان رخ داد آنقدر سر و صدا به پا كرد كه با وجود دربي كم اتفاق و كم حاشيه اخير – كه حداقل روي سكوها اتفاق بدي به جز فحاشي طرفين از دقيقه 15 به بعد داشت – بايد از حالا در انتظار جنجال ها و حاشيه هاي بازي برگشت نشست هر چند همين حالا در سايت هاي هواداري و شبكه هاي اجتماعي طرفين هر چه دلشان مي خواهد به هم مي گويند.

ماجرا از دقايقي بعد از بازي آغاز شد؛جايي كه يك عكس و برخي اظهارات هواداران ملوان نشان مي داد داماشي ها سرديس انزلیچی قايقران كه بيرون از ورزشگاه تختي انزلي بوده را شكسته اند و اين بي حرمتي به اسطوره ملواني ها سر آغاز دعواي بزرگ ديگري شده بين طرفداران متعصب دو تيم.

اين اتفاق حتي در سايت رسمي باشگاه ملوان هم بازتاب داده شده و محمد صادق درودگر طي يادداشتي اين اتفاق تلخ را منسوب به هواداران داماش دانسته و حركت آنها را قرون وسطايي قلمداد كرد.درودگر در بخشي از اين يادداشت تند نوشته بود:« انزلیچی که به خاطر مسخره کردن لهجه گیلکی علیرضا افتخاری رشتی، توسط ضیا عربشاهی سیلی محکمی به وی زد و او را ادب کرد، آیا فوتبال ارزش این را دارد که به کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال ایران و منتخب گیلان چنین هتاکی و بی‌احترامی شود؟»

اما اين يادداشت و متعاقب آن مطلبي احساسي در سايت رسمي باشگاه ملوان با تيتر «شبي كه قايقران گريست» باعث شد هواداران داماش به خشم آمده و پاسخ مفصل و تا حدود بسيارى قانع كننده به ملواني ها بدهند.

امرووز در [color=blue:d3bd9e2beb]وارش اسپورت وب سايت هواداري داماش[/color:d3bd9e2beb] ضمن زير سوال بردن حركت درودگر و مطالبي كه منسوب به او و هواداران ملوان نوشته شده بود توضيحاتي در خصوص اتفاق اخير آمده كه جالب است. داماشي ها در اين مطلب اشاره كرده اند كه چند هوادار نوجوان داماش قصد داشته اند با سرديس قايقران عكس يادگاري بگيرند و بعد سعي كرده اند آن را سر جايش قرار دهند ضمن اينكه گفته اند عكسي كه دست به دست در سايت ها مي چرخد مربوط به لحظه قرار گرفتن سرديس انزلیچی سر جاي خودش است!

در اين مطلب آمده:

«همانطور که مشاهده مي کنيد مشخصا عکس فوق نشان دهنده پائين کشيدن تنديس انزلیچی قايقران نيست و از شکل قراردادن دست ها مشخص است که هواداران داماش گيلان با نهايت احترام اين تنديس را بر روي پايه خود قرار مي دهند، اما از آقاياني که از يک عکس داستاني دروغين مي سازند و آن را پيراهن عثمان مي کنند تا بر بي فرهنگي عريان هوادارانشان سرپوش نهند بايد پرسيد: اگر هواداران داماش تنديس انزلیچی را پايين کشيده اند پس چرا با توجه به ارتفاع هيچ آسيبي به تنديس وارد نيامده؟! اگر بي احترامي در کار بوده چرا به چنين شکلي آن را در سرجاي خود قرار مي دهند و هيچ کس هم از اين عمل جلوگيري نمي کند و تمام دست ها به کمک آمده اند؟! اصلا به گزارش چه شخص و شاهدي استناد شده و به کدام عکس و فيلمي چنين ادعايي مطرح مي شود؟!»

سايت هواداران داماش ماجرا را اينچنين تعريف كرده است:« دقايقي پس از ديدار داربي پنجشنبه شب چند هوادار نوجوان داماش به قصد گرفتن عکس با تنديس انزلیچی قايقران به علت کمبود نور محوطه اين تنديس را بر مي دارند تا با آن عکس بگيرند اما ساير هواداران به جهت اينکه مشکلي براي تنديس پيش نيايد بلافاصله از آنان مي خواهند تا تنديس را به جايگاه اصلي آن برگردانند و در کنار اين جايگاه عکس هايشان را بگيرند. جالب آنکه برخلاف ادعاي هوچي گران هيچ نيرويي از يگان ويژه در اطراف محل حضور هواداران داماش و تنديس حاضر نبوده اند تا به قول آقايان در اين ماجراي ساختگي دخالتي داشته باشند بلکه عوامل امنيتي در خارج و سمتي ديگر از استاديوم حضور داشتند . با يک تحقيق سطحي از عوامل امنيت مسابقه براحتي مي توان صحت يا کذب بودن مسئله را روشن کرد!»

قسمت هاي پاياني اين مطلب البته با ادبياتي تند و پرخاشگرانه به ملواني ها نوشته شده كه شايد بهتر باشد براي جلوگيري از ادامه دعواها سانسورش كرد اما در بخش ديگري به مساله حمله هواداران ملوان به اتوبوس داماش اشاره شده:«راستي شما چه مي کنيد با اين فحاشي هاي رنگارنگ تان در شب پس از ليالي قدر و در ماه مبارک رمضان؟ شب هايي که بايد براي استغفار و دعا به درگاه خداوند متعال سرکنيد و طلب مغفرت کنيد را با فحاشي پي در پي به ناموس هم استاني سرکرديد... فوتبال را با ميدان جنگ هاي قبليه اي اشتباه گرفتيد و به اتوبوس هواداران و بازيکنان داماش شهر باران حمله کرديد و شيشه شکستيد و سر و دست... شما چه مي کنيد با اين ماجراها که عکس و فيلم و مدارکش هم موجود است؟!»

داماشي ها در انتهاي اين جوابيه تند و تيز صراحتا اعلام كرده اند به مرحوم قايقران احترام مي گذارند اما باز هم ملواني ها را زير سوال برده اند:«انزلیچی يک بازيکن بزرگ فوتبال گيلان و ايران بود و البته او هم پس از مرگش تبديل به اسطوره شد که مي دانيم قبل آن چه کرديد با او، اما بگوييد با توهين و فحاشي سال گذشته تان به ميرزا کوچک خان بزرگ، اسطوره آزادگي مردم گيلان در برابر سلطه شاهنشاهي چه خواهيد کرد؟! اين يکي را که خودتان هم در جلسه مشترک ليدرها اعتراف کرديد و گفتيد بنر ميرزا باعث تحريک تماشاگرانمان مي شود!!»

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... B3?ICID=OP
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه آگوست 04, 2013 10:08 pm

fire_boy : منظورش از این سوال به مصاحبه چند ماه پیش ما با امیر افتخاری بود که در مورد این قضیه پرسیدیم و میگه اگر اصلا چنین مسئله ای وجود نداشته پس قضیه از کجا در اومده بود و پرسیده شده بود؟

واقعیتش اینه که ما هم از روی همین حرف های دهان به دهان چرخیده شنیدیم و نیتمون از این سوال هم این نبود که بگیم نه این اتفاق نیفتاده و اتفاقا اینقدر که این مسئله مخصوصا تو چند سال اخیر با اطمینان گفته شده بود که باور هم کرده بودیم و خواستیم با این سوال از دوستی ها بگیم و اینکه یه انزلیچی با یک رشتی تا این حد دوست بودن اما باید اعتراف کنم همینکه سوال رو پرسیدم از چهره بهت زده و متعجب افتخاری یه لجظه خجالت کشیدیم !
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در يکشنبه آگوست 04, 2013 10:27 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه آگوست 04, 2013 10:13 pm

[quote="fire_boy"]آقای درودگر آن موقع کجا بودند؟ من هیچ وقت به یاد ندارم که چنین اتفاقی افتاده باشد، حتما آن جایی که درودگر بوده ما نبودیم یا شاید هم توهم زدند که چنین حرف هایی به زبان آورده اند!

سایت گل – این شاخصه همه ی دربی هاست که وقتی، بدون برنده و البته بی کیفیت از آب در می آید، حاشیه ها از آن چون علف های هرز از زمین سر بیرون می آورند. از این رو پس از حمله هواداران ملوان به اتوبوس داماشی ها و پس از آن منتشر شدن تصویری از جابجایی سردیس مرحوم انزلیچی قایقران توسط هواداران داماش، مصاحبه مدیرعامل ملوان این حواشی را وارد فاز جدیدی کرده است. صادق درودگر در این مصاحبه مدعی شده بود که: " انزلیچی که به خاطر مسخره کردنلهجه گیلکی علیرضا افتخاری رشتی، توسط ضیا عربشاهی سیلی محکمی به وی زد و او را ادبکرد، حالا مورد اهانت رشتی ها واقع شده است! "
حالا[color=blue:dc402421bf]سایت هواداری وارش اسپرت[/color:dc402421bf] به سراغ ضیا عربشاهی رفته تا نظر او را که به نوعی متهم ماجرایی در سالها پیش شده است، جویا شوند. بازیکن اسبق تیم ملی و هم بازی امیرافتخاریو انزلیچی قایقران در مورد اتهام مدیرعامل از خود شدیدا واکنش نشان داد!

ضیاعربشاهی با اشاره به اوایل حضور قایقران در اردوهای تیم ملی گفت: من افتخار می کردم که سال ها در کنار انزلیچی قایقران بازی می کردم ، اما ایشان تا سال 66 وقتی بهاردوهای تیم ملی دعوت می شدند خط می خوردند و این دلیلی به ضعف ایشان نبود، چونآقای قایقران یکی از فوتبالیست های تاپ ایران بودند اما در آن زمان آنقدر در آن پستبازیکن خوب داشتیم که آقای قایقران در دقایق آخر خط می خورد.
ویدر ادامه به دعوت امیر افتخاری به تیم ملی گفت: از سال 66 با آغاز مربی گری مرحومپروویز دهداری در تیم ملی ، آقای امیر افتخاری از گیلان به تیم ملی دعوت شدند و منخدا را شکر می کنم در طول 11 سال حضورم در تیم ملی هیچ گونه پرخاش و بی حرمتی بینما پیش نیامد چه برسد که بزنیم زیر گوش یکدیگر! من همیشه رابطه خوبی با بچه هایگیلان و حتی مازندران داشتم که می توانم از افتخاری ، قایقران ، نجفی و دست نشاننام ببرم و در کل بین من و بچه های شهرستانی رابطه ی خوبی برقرار بود.
بازیکناسبق تیم ملی وقتی صحبت های مدیرعامل ملوان را از زبان داماشی ها شنید، ظاهرا به شدت واکنش نشان داد و گفت: اگر درودگر چنین حرفی را زده، بی خود و بی جا کرده است واصلا آقای درودگر آن موقع کجا بودند؟ من هیچ وقت به یاد ندارم که چنین اتفاقی افتادهباشد، حتما آن جایی که درودگر بوده ما نبودیم یا شاید هم توهم زدند که چنین حرفهایی به زبان آورده اند!
ضیاعربشاهی در پایان خطاب به هواداران فوتبال ، به خصوص هواداران گیلانی گفت: من بهعنوان یک بازیکن ملی به اینکه در کنار این عزیزان بازی کردم افتخار می کردم و هیچمشکلی با کسی نداشتم و حتی الان هم که دارم با شما صحبت می کنم هیچ مشکلی با اینعزیزان ندارم و خدا را شکر می کنم که در دوران ورزشی ام یک کارت قرمز هم نگرفته امو هواداران فوتبال به این صحبت ها اهمیت ندهند.
وارش اسپورتی ها که از این مصاحبه احساس پیروزی می کنند در پایان یادآور می شوند که: امیر افتخاری در مصاحبه شش ماه قبل خود با سایت شان وقتی با سوالی در خصوص همین موضوع مواجه می شود بهت زده می گوید: واقعا خنده دار است! ازقول من اعلام کنيد اصلا چنين اتفاقي پيش نيامد و همه بازيکنان تيم ملي به ما احتراممي گذاشتند چون رفتار ما با همه محترمانه بود.

[color=red:dc402421bf]فقط یک نکته، شش ماه پیش که هنوز درودگر این حرفها را نزده بود، پس چه طور هواداران داماش پیشاپیش طرح پرسش کرده بودند!؟[/color:dc402421bf]
====

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... C-?ICID=OP[/quote[b:dc402421bf]]

[color=black:dc402421bf]خوب معلومه چرا.این شائبه ای بود که انزلی چیا چند ساله مطرح کرده بودند.و وارش اسپرت تو مصاحبه با افتخاری سعی داشت از واقعیت پرده برداره.با گفته های افتخاری و عربشاهی معلوم شد که این شایعه ایست که انزلی چیا میخواستن به دروغ نشون بدن که چنین اتفاقی افتاده و بگن که فلانی خیلی با مرام بوده.حالا میبینیم که چنین اتفاقی نیوفتاده چون این قضیه سر طرف داره.یکی امری افتخاری که میگه نشده.یکی عربشاهی که میگه نشده.یکی هم انزلیچی قایقران که دستش از دنیا کوتاست و نمیتونیم ازش بپرسیم.با تمام این تفاسیر فقط میشه گفت:[/color:dc402421bf][/b:dc402421bf]

[size=24:dc402421bf][color=red:dc402421bf]درودگر لال بمیر[/color:dc402421bf][/size:dc402421bf]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه آگوست 04, 2013 10:15 pm

[quote:b14c251a1f="fire_boy"]آقای درودگر آن موقع کجا بودند؟ من هیچ وقت به یاد ندارم که چنین اتفاقی افتاده باشد، حتما آن جایی که درودگر بوده ما نبودیم یا شاید هم توهم زدند که چنین حرف هایی به زبان آورده اند!

حالا[color=blue:b14c251a1f]سایت هواداری وارش اسپرت[/color:b14c251a1f] به سراغ ضیا عربشاهی رفته تا نظر او را که به نوعی متهم ماجرایی در سالها پیش شده است، جویا شوند. بازیکن اسبق تیم ملی و هم بازی امیرافتخاریو انزلیچی قایقران در مورد اتهام مدیرعامل از خود شدیدا واکنش نشان داد!

[color=red:b14c251a1f]فقط یک نکته، شش ماه پیش که هنوز درودگر این حرفها را نزده بود، پس چه طور هواداران داماش پیشاپیش طرح پرسش کرده بودند!؟[/color:b14c251a1f]
====

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... C-?ICID=OP[/quote:b14c251a1f]

میخواسته بگه که لابد یه چیزی بوده که سوال پرسیدن!!!!!

در حالیکه اون سوال وقتی از افتخاری پرسیده شد که یه مدت بود که چند سایت و ...... (میدونید کدوما رو میگم دیگه؟ :wink: ) مدعی این داستان ساختگی شده بودند و مدیرای عزیز هم این سوال رو از ایشون پرسیدند

من هنوز منتظرم که مدعیان این داستان ساختگی و جعلی یک مدرک (اعم از بریده روزنامه , مصاحبه قدیمی , شاهد عینی, گفتگو با یکی از اعضای اون دوره تیم ملی) رو بکنند :wink:

metall عزیز یک امضای زیبا گذاشته که به معنای واقعی لپ کلام رو میگه !

دور از این بحث یه مطلب کلی میخواستم بگم ---- خیلیا اعتقاد دارند قتل , بعضیا تجاوز به عنف , بعضیا کودک آزاری و ...... که بدترین گناهان هست ولی اون چیزی که پایه و اساس همین گناهان زشت و دور از انسانیت هست [size=18:b14c251a1f][color=red:b14c251a1f]دروغه دروغ[/color:b14c251a1f] [/size:b14c251a1f]!!!

به قول کوروش (الان بعضیا بدشون میاد :D ) خدایا کشورم را از سه چیز مصون بدار: قحطی , خشکسالی و دروغ.......

آره همسایه دروغ دروغ دروغ بلای هر چیزیه :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » يکشنبه آگوست 04, 2013 10:56 pm

[quote:7048cd89a4="MEHRDAD"]fire_boy : منظورش از این سوال به مصاحبه چند ماه پیش ما با امیر افتخاری بود که در مورد این قضیه پرسیدیم و میگه اگر اصلا چنین مسئله ای وجود نداشته پس قضیه از کجا در اومده بود و پرسیده شده بود؟

واقعیتش اینه که ما هم از روی همین حرف های دهان به دهان چرخیده شنیدیم و نیتمون از این سوال هم این نبود که بگیم نه این اتفاق نیفتاده و اتفاقا اینقدر که این مسئله مخصوصا تو چند سال اخیر با اطمینان گفته شده بود که باور هم کرده بودیم و خواستیم با این سوال از دوستی ها بگیم و اینکه یه انزلیچی با یک رشتی تا این حد دوست بودن اما باید اعتراف کنم همینکه سوال رو پرسیدم از چهره بهت زده و متعجب افتخاری یه لجظه خجالت کشیدیم ![/quote:7048cd89a4]

معمولا افراد کوچک برای اینکه بزرگتر جلوه بدن خودشون رو از هیچ کاری دریغ نمیکنند/توهم دروغ افسانه سرایی و...
که ماشالله این موارد کم نیست در شهرک --->هر دم از اين باغ بري ميرسد تازه تر از تازه تري ميرسد

مصاحبه با امیر افتخاری عزیز رو کامل یادمه و یک تشکر ویژه دارم از شما بابت همون سوال که معلوم شد دروغـــــی بیش نبود
تا قبل مصاحبه ماهم به نوعی خود را مدیون میدیدیم!!

اما من هنوز تو هنگم که چطور یــــــک وجب جا اینقدر تو رسانه نفوذ داره :roll:
برای یک بی جان(سر دیس) اکثر رسانه ها رو غروق کرده
اما کسی شیشه شکسته شده ما & خون ریخته شده ما رو ندیده؟!!
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط hamed1992 » يکشنبه آگوست 04, 2013 11:12 pm

آقایون تیم ما امروز تمرین نکرده،بازیکنا تمرین نیومدن بعدش کسی حتی 1 کامنتم نذاشته؟
یعنی کسی نمیدونست؟
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » يکشنبه آگوست 04, 2013 11:24 pm

آبرار ارسلان خصوصی داری /13/
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط behrad » يکشنبه آگوست 04, 2013 11:42 pm

حامد دبنا حريف نداشتيم؟؟؟؟؟ /10/ /10/ /10/
داماش در قلب من جا دارد
نماد کاربر
behrad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 25, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » يکشنبه آگوست 04, 2013 11:44 pm

[quote:0d6cd27e0b="behrad"]حامد دبنا حريف نداشتيم؟؟؟؟؟ /10/ /10/ /10/[/quote:0d6cd27e0b]
شمان که امی بباخته حریفید ره
ولی عجب چکی بزایی اردلانه گوش میان :evil:
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان