[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 07, 2013 5:49 pm

[quote:7317dbe8b2="sepidroudi"][quote:7317dbe8b2="soroosh8"]مديرعامل داماش گيلان در مورد اينکه گفته بود بعد از دربي از باشگاه کناره‌گيري مي‌کند، گفت: من تاريخ نامه‌ استعفايم را امروز ديدم 23 مهر ماه بود و 23 آذر ديگر من مديرعامل نخواهم بود. بنابراين يک هفته ديگر بيشتر باقي‌ نمانده است اين هفته هم جلسه‌اي در باشگاه خواهم داشت. بايد شرايط مالي باشگاه داماش درست شود البته اگر شرايط مالي هم درست شود من ديگر نمي‌مانم و فرد ديگري بايد بيايد و مديريت باشگاه را قبول کند.
===========================
خداییش واسه رفتن روزشمار گذاشتی؟؟؟یعنی انقدر پس پس واست عزیز بود؟اصلا باور نمیشه تو یه روزی همونی بودی که من خیلی قبولت داشتم!کلا نا امیدمون کردی آقای مهندس.[/quote:7317dbe8b2]

نه باو، ایشون هستند فعلا ، کجا بره بهتر از اینجا؟؟ والا - احتمالا 23 آذر یکبار دیگه نامه رو میخونه میگه پایینش یه بند بود که گفته اگه جانشینم مشخص نشه یک ماه دیگه باید بمونم :wink:

با اینکه شخصا دوست دارم تشریفشون رو ببرند ولی باز ته دلم میگه هرچی خیر اتفاق بیفته حتی اگه خیر تو این باشه که ایشون فعلا بمونه!!!!

ولی تنها چیزی که اصلا و به هیچ وجه نمیتونم حضورش رو تحمل کنم حتی برای یک ثانیه حضور عبدالله نا مرغوب تو تیمه :([/quote:7317dbe8b2]

[color=darkblue:7317dbe8b2]
[size=18:7317dbe8b2]یه چیزی منو ذهنمو مشغول کرده,اگه برعکس این قضیه بود در ملوان چی میشد؟کل هوادارها با تیمشون قهر میکردن,مدیر عامل عذرخواهی میرد,دونه دونه بازیکنها میومدن عذرخواهی به غلط کردن میوفتادن,بازیکنها و کلا تیم ما انگار نه انگار!بخدا من بودم دق میکردم که اون همه همشهریام ناراحت رفتن خونه!
بعد جالب اینه من توی نخ هوادارهای ملوان رفتم اصلا تیمشون رو جوری که ما تشویق می کنیم تشویق نمیکنن,چه توی رشت چه توی انزلی دیدم تا موقعی که تیمشون گل نزنه سکوت!بعدشم بازیکن خودی رو به فحش میکشن,توی دربی قبلتر اصلا ورزشگاهشون کامل پر نشده بود با اینکه از عضدی کوچکتره ولی همیشه عضدی کیپ تا کیپ آدم میشینه!باز این بازیکنها و مسئولها قدر این هوادارهارو نمیدونن!
[/size:7317dbe8b2][/color:7317dbe8b2]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط soroosh8 در شنبه دسامبر 07, 2013 5:59 pm .
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه دسامبر 07, 2013 5:49 pm

amin_asadolahpor : یعنی من فقط أیه ایسام هتو تو انتقاد بکنی بعد بایم تی جوابه بدم ... :roll:
من اصلا جوابی به تی انتقاد ندم بلکه تی اظهار تاسفه بابت حذف تی کامنته پنجشنبه جواب بدم...
قبل از اینکه چنین کامنتی بدی یه سر کامنت ها رو بخونی بد نیست . از دیروز تا الان هوار تا کامنت انتقاد اومده حتی بدتر از کامنت تو البته در هر مبحث واقع بینانه.
همه کاربران وارش اسپرت و هواداران داماش در یک سطح اند و کسی از کسی بالاتر نیست ، بنابراین خودت بالاتر از دیگران ندون برادر....

ضمنا هر چیزی که تو از طریق یکی دو کانال درست یا اشتباه می شنوی یا میدونی رو بدون ما هم در جریانش هستیم ولی از چند کانال که می تونه به درستی هر خبر بیشتر کمک کنه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه دسامبر 07, 2013 5:56 pm

[quote:6801ca2365="armilad"]همه این حرفا درست.
اما من موندم چرا رضا کار دوست بهونه ی به این قشنگی و راحتی داد دست داور.
ما که تماشاگریم میدونیم همه دنیا بر علیه ما هستن.
از رضا که این همه خوش اخلاقه بعید بود. /4/[/quote:6801ca2365]
برادر عزیزوگرامی همانطور که فرمودید اقارضا جوان بسیار مودب وباشخصیتیه ،اخاقش هم که بسیار خوبه در صحبت باهاش متوجه میشی که چقدر با احترام حرف میزنه ودر 10کلمه ای که میگه 9تاش فدات بشم و برات بمیرمه بااینکه تو ورزشگاه متوجه نشدم که چه اتفاقی افتاد قسم میخوردم که اون هیچ کاری نکرده وشب که فیلم رو ضبط کردم باور کن بالای ده بار فیلم اون صحنه رو دیدم به خدا اون کاری نکرد که حتی مستحق دریافت کارت زرد باشه ،قرمز که جای خود واون بازیکن کثیف ملوان بود که تمارض کرد ومظفری زاده رو راضی کرد که اخراجش کنه
ازهمه مهمتر اینکه از نظر فنی هم من وهم شما میدونیم که جزءدونده ترین بازیکن تیممونه وبا اینکه یکه هافبک تدافعی ودر گیر شونده است امار فوق العاده ای از نظر کمترین دریافت کارت زرد داره وخیلی مهمتر اینکه بچه خود رشته وبیشتر از همه به اهمیت دربی شمال اگاهه به هر حال من مطمئنم که در برنامه نود حقانیت وی وپلیدی مظفری زاده بر همه اشکار خواهد شد
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط shervin1381 در شنبه دسامبر 07, 2013 5:58 pm .
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه دسامبر 07, 2013 5:57 pm

[b:910867417c][color=green:910867417c]چهره جدید افشین قطبی[/color:910867417c] [/b:910867417c]

[color=red:910867417c][size=24:910867417c]او نیز مانند افشین ناظمی ما انسانی محجوب هست[/size:910867417c][/color:910867417c]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 07, 2013 6:05 pm

[quote:d4b1c30555="shervin1381"][quote:d4b1c30555="armilad"]همه این حرفا درست.
از رضا که این همه خوش اخلاقه بعید بود. /4/[/quote:d4b1c30555]
برادر عزیزوگرامی همانطور که فرمودید اقارضا جوان بسیار مودب وباشخصیتیه ،اخاقش هم که بسیار خوبه در صحبت باهاش متوجه میشی که چقدر با احترام حرف میزنه ودر 10کلمه ای که میگه 9تاش فدات بشم و برات بمیرمه بااینکه تو ورزشگاه متوجه نشدم که چه اتفاقی افتاد قسم میخوردم که اون هیچ کاری نکرده وشب که فیلم رو ضبط کردم باور کن بالای ده بار فیلم اون صحنه رو دیدم به خدا اون کاری نکرد که حتی مستحق دریافت کارت زرد باشه ،قرمز که جای خود واون بازیکن کثیف ملوان بود که تمارض کرد ومظفری زاده رو راضی کرد که اخراجش کنه
ازهمه مهمتر اینکه از نظر فنی هم من وهم شما میدونیم که جزءدونده ترین بازیکن تیممونه وبا اینکه یکه هافبک تدافعی ودر گیر شونده است امار فوق العاده ای از نظر کمترین دریافت کارت زرد داره وخیلی مهمتر اینکه بچه خود رشته وبیشتر از همه به اهمیت دربی شمال اگاهه به هر حال من مطمئنم که در برنامه نود حقانیت وی وپلیدی مظفری زاده بر همه اشکار خواهد شد[/quote:d4b1c30555]

[color=darkblue:d4b1c30555]
[size=18:d4b1c30555]اون صحنه من کاملا یادمه و حواسم بود,کاردوست ضربه آروم به سینه اون زد به حالتی که برو عقب,بازیکن "ان زلی" صورتش رو گرفت افتاد زمین اصلا مظفری زاده روش اونور بود اول دستش رفت سمت جیب جلوش که کارت زرد بده من توی دلم گفتم باز خدارو شکر یهو دستش رو کشید برد سمت جیب شورتش عقب دیگه اونجا بود که انگار به مغزم شلیک کردن!
خدا مظفری زاده رو خیر نده,بخدا از قصد اینجوری کرد,اون روشاونور بود اگه میخواست حفظ ظاهرم بکنه باید می رفت سمت کمک داور!حتی قهرمانی هم اینکارو کرده بود بعد اینکه پنالتی اخراج گرفت رفت سمت کمک تا خودش رو توجیه کنه,حالا یا این ناشی بازی در آورد یا اصلا میدونست مسئولای ما عمرا بعد نمیتونن حقمون رو بگیرن به هیچیش حساب نکرد.[/size:d4b1c30555][/color:d4b1c30555]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط barane_noghreei » شنبه دسامبر 07, 2013 6:10 pm

[quote:2dc8321187="sepidroudi"][quote:2dc8321187="soroosh8"]مديرعامل داماش گيلان در مورد اينکه گفته بود بعد از دربي از باشگاه کناره‌گيري مي‌کند، گفت: من تاريخ نامه‌ استعفايم را امروز ديدم 23 مهر ماه بود و 23 آذر ديگر من مديرعامل نخواهم بود. بنابراين يک هفته ديگر بيشتر باقي‌ نمانده است اين هفته هم جلسه‌اي در باشگاه خواهم داشت. بايد شرايط مالي باشگاه داماش درست شود البته اگر شرايط مالي هم درست شود من ديگر نمي‌مانم و فرد ديگري بايد بيايد و مديريت باشگاه را قبول کند.
خداییش واسه رفتن روزشمار گذاشتی؟؟؟یعنی انقدر پس پس واست عزیز بود؟اصلا باور نمیشه تو یه روزی همونی بودی که من خیلی قبولت داشتم!کلا نا امیدمون کردی آقای مهندس.[/quote:2dc8321187]

نه باو، ایشون هستند فعلا ، کجا بره بهتر از اینجا؟؟ والا - احتمالا 23 آذر یکبار دیگه نامه رو میخونه میگه پایینش یه بند بود که گفته اگه جانشینم مشخص نشه یک ماه دیگه باید بمونم :wink:

با اینکه شخصا دوست دارم تشریفشون رو ببرند ولی باز ته دلم میگه هرچی خیر اتفاق بیفته حتی اگه خیر تو این باشه که ایشون فعلا بمونه!!!!

ولی تنها چیزی که اصلا و به هیچ وجه نمیتونم حضورش رو تحمل کنم حتی برای یک ثانیه حضور عبدالله نا مرغوب تو تیمه :([/quote:2dc8321187]

به خدا حضور امثال این آدما و عملکردشون توی تیم داره باعث میشه ارتباط دو طرفه باشگاه و هوادارا خدشه دار بشه آقا یکی منو روشن کنه چرا امثال این آقا رو نمیشه انداخت بیرون؟
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه دسامبر 07, 2013 6:16 pm

خوشم میاد که عابدینی هربار احساس خطر میکنه یه مصاحبه خوب (از اون مصاحبه ها که ما دوست داریم!) انجام میده و دل مارو دوباره بدست میاره 8)
آقای عابدینی شما برو به لنگت برس خواهشا
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » شنبه دسامبر 07, 2013 6:16 pm

[quote:aefa7f38d9="MEHRDAD"]amin_asadolahpor : یعنی من فقط أیه ایسام هتو تو انتقاد بکنی بعد بایم تی جوابه بدم ... :roll:
من اصلا جوابی به تی انتقاد ندم بلکه تی اظهار تاسفه بابت حذف تی کامنته پنجشنبه جواب بدم...
قبل از اینکه چنین کامنتی بدی یه سر کامنت ها رو بخونی بد نیست . از دیروز تا الان هوار تا کامنت انتقاد اومده حتی بدتر از کامنت تو البته در هر مبحث واقع بینانه.
همه کاربران وارش اسپرت و هواداران داماش در یک سطح اند و کسی از کسی بالاتر نیست ، بنابراین خودت بالاتر از دیگران ندون برادر....

ضمنا هر چیزی که تو از طریق یکی دو کانال درست یا اشتباه می شنوی یا میدونی رو بدون ما هم در جریانش هستیم ولی از چند کانال که می تونه به درستی هر خبر بیشتر کمک کنه.[/quote:aefa7f38d9]

می منظورم هنه کی،تمام مردم بفامستن که مهره چینی اشتباه بو
اما می منظورم بابت آن بو اون کامنت بنام،که 1ته جورایی گوشزد ببه تیمه ره،که متاسفانه اما از هو جناح ضربه بخوردیم

حذف کامنت ،مرا درد نامو،می منظورم آنه کی چرا وقتی اما دانیم ضربه خوریم از هو جناح جلوگیری نوگودیم هان
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه دسامبر 07, 2013 6:17 pm

[quote:46ebec9dd9="soroosh8"][quote:46ebec9dd9="shervin1381"][quote:46ebec9dd9="armilad"]همه این حرفا درست.
از رضا که این همه خوش اخلاقه بعید بود. /4/[/quote:46ebec9dd9]
ازهمه مهمتر اینکه از نظر فنی هم من وهم شما میدونیم که جزءدونده ترین بازیکن تیممونه وبا اینکه یکه هافبک تدافعی ودر گیر شونده است امار فوق العاده ای از نظر کمترین دریافت کارت زرد داره وخیلی مهمتر اینکه بچه خود رشته وبیشتر از همه به اهمیت دربی شمال اگاهه به هر حال من مطمئنم که در برنامه نود حقانیت وی وپلیدی مظفری زاده بر همه اشکار خواهد شد[/quote:46ebec9dd9]

[color=darkblue:46ebec9dd9]
[size=18:46ebec9dd9]اون صحنه من کاملا یادمه و حواسم بود,کاردوست ضربه آروم به سینه اون زد به حالتی که برو عقب,بازیکن "ان زلی" صورتش رو گرفت افتاد زمین اصلا مظفری زاده روش اونور بود اول دستش رفت سمت جیب جلوش که کارت زرد بده من توی دلم گفتم باز خدارو شکر یهو دستش رو کشید برد سمت جیب شورتش عقب دیگه اونجا بود که انگار به مغزم شلیک کردن!
خدا مظفری زاده رو خیر نده,بخدا از قصد اینجوری کرد,اون روشاونور بود اگه میخواست حفظ ظاهرم بکنه باید می رفت سمت کمک داور!حتی قهرمانی هم اینکارو کرده بود,حالا یا این ناشی بازیدر آورد یا اصلا میدونست مسئولای ما عمرا بعد نمیتونن حقمون رو بگیرن به هیچی حساب نکرد.[/size:46ebec9dd9][/color:46ebec9dd9][/quote:46ebec9dd9]
مسیولین محترم لا اقل به احترام ناراحتی این همه هوادار هم که شده 4 تا اعتراض بکنبن آخه کجای دنیا تو بازی خونگی سر آدمو می برن ؟
آقای عابدینی عزیز آقای سراوانی دوست داشتنی به خدا این هوادارا نعمتن .ما می دونیم باخت هم جزیی از فوتباله ولی ناداوری های پیاپی ، برد های با پنالتی تشویش تماشاچی توسط کاپیتان حریف و ... اگه برای هر تیم دیگه ای رخ می داد حداقل برای اعاده حیثیت هواداراش هم که شده 4 تا مصاحبه آتشی می کرد نه این که بگه :
[size=24:46ebec9dd9][color=red:46ebec9dd9]"وقتي ديدم تاج حساس شده من کوتاه آمدم"[/color:46ebec9dd9][/size:46ebec9dd9]
آقای عابدینی عزیز من به شخصه از طرفدارن 2 آتیشه شما بودم و به احترام حضور و ماندگاری شما تو تیممون از هیچ کاری کوتاهی نکردیم ، خواهشا بزارید روزی هم که به تیم محبوبتون رفتید محبوب ترین چهره فوتبالی شمال کشور بمونید نه این که همه آرزوی رفتنتون رو بکنن.
از صبح فقط منتظر یه مصاحبه آتشی از شما بودم که با "کوتاه آمدن..."شما مواجه شدم!
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه دسامبر 07, 2013 6:18 pm

[quote:bc426020cd="barane_noghreei"][quote:bc426020cd="sepidroudi"][quote:bc426020cd="soroosh8"]مديرعامل داماش گيلان در مورد اينکه گفته بود بعد از دربي از باشگاه کناره‌گيري مي‌کند، گفت: من تاريخ نامه‌ استعفايم را امروز ديدم 23 مهر ماه بود و 23 آذر ديگر من مديرعامل نخواهم بود. بنابراين يک هفته ديگر بيشتر باقي‌ نمانده است اين هفته هم جلسه‌اي در باشگاه خواهم داشت. بايد شرايط مالي باشگاه داماش درست شود البته اگر شرايط مالي هم درست شود من ديگر نمي‌مانم و فرد ديگري بايد بيايد و مديريت باشگاه را قبول کند.
خداییش واسه رفتن روزشمار گذاشتی؟؟؟یعنی انقدر پس پس واست عزیز بود؟اصلا باور نمیشه تو یه روزی همونی بودی که من خیلی قبولت داشتم!کلا نا امیدمون کردی آقای مهندس.[/quote:bc426020cd]

ولی تنها چیزی که اصلا و به هیچ وجه نمیتونم حضورش رو تحمل کنم حتی برای یک ثانیه حضور عبدالله نا مرغوب تو تیمه :([/quote:bc426020cd]

به خدا حضور امثال این آدما و عملکردشون توی تیم داره باعث میشه ارتباط دو طرفه باشگاه و هوادارا خدشه دار بشه آقا یکی منو روشن کنه چرا امثال این آقا رو نمیشه انداخت بیرون؟[/quote:bc426020cd]
چون عبدولله سوگولی عابدینیه
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » شنبه دسامبر 07, 2013 6:27 pm

[quote:a607e02278="majid13"][quote:a607e02278="barane_noghreei"][quote:a607e02278="sepidroudi"][quote:a607e02278="soroosh8"]مديرعامل داماش گيلان در مورد اينکه گفته بود بعد از دربي از باشگاه کناره‌گيري مي‌کند، گفت: من تاريخ نامه‌ استعفايم را امروز ديدم 23 مهر ماه بود و 23 آذر ديگر من مديرعامل نخواهم بود. بنابراين يک هفته ديگر بيشتر باقي‌ نمانده است اين هفته هم جلسه‌اي در باشگاه خواهم داشت. بايد شرايط مالي باشگاه داماش درست شود البته اگر شرايط مالي هم درست شود من ديگر نمي‌مانم و فرد ديگري بايد بيايد و مديريت باشگاه را قبول کند.
خداییش واسه رفتن روزشمار گذاشتی؟؟؟یعنی انقدر پس پس واست عزیز بود؟اصلا باور نمیشه تو یه روزی همونی بودی که من خیلی قبولت داشتم!کلا نا امیدمون کردی آقای مهندس.[/quote:a607e02278]

ولی تنها چیزی که اصلا و به هیچ وجه نمیتونم حضورش رو تحمل کنم حتی برای یک ثانیه حضور عبدالله نا مرغوب تو تیمه :([/quote:a607e02278]

به خدا حضور امثال این آدما و عملکردشون توی تیم داره باعث میشه ارتباط دو طرفه باشگاه و هوادارا خدشه دار بشه آقا یکی منو روشن کنه چرا امثال این آقا رو نمیشه انداخت بیرون؟[/quote:a607e02278]
چون عبدولله سوگولی عابدینیه[/quote:a607e02278]

این آقا از درخشان که دیگه گنده تر نیست هست؟این آقا از اتحاد و همدلی ما خیلی میترسه اگه این سایت نبود که خیلی از کارهای این آدم رو نمیشد قضیه درگیری مدیرای سایت با این آدمم واسه همین بود وقتی داره اینجوری تیشه به ریشه تیم میزنه چرا باید ساکت بمونیم؟
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه دسامبر 07, 2013 6:29 pm

[quote:8196c2becd="amin_asadolahpor"][quote:8196c2becd="MEHRDAD"]amin_asadolahpor : یعنی من فقط أیه ایسام هتو تو انتقاد بکنی بعد بایم تی جوابه بدم ... :roll:

ضمنا هر چیزی که تو از طریق یکی دو کانال درست یا اشتباه می شنوی یا میدونی رو بدون ما هم در جریانش هستیم ولی از چند کانال که می تونه به درستی هر خبر بیشتر کمک کنه.[/quote:8196c2becd]

اما می منظورم بابت آن بو اون کامنت بنام،که 1ته جورایی گوشزد ببه تیمه ره،که متاسفانه اما از هو جناح ضربه بخوردیم

حذف کامنت ،مرا درد نامو،می منظورم آنه کی چرا وقتی اما دانیم ضربه خوریم از هو جناح جلوگیری نوگودیم هان[/quote:8196c2becd]

معذرت خئم، مگه تره نگفتم که منم خبردارم؟ مگه من هو پنجشنبه تی حرفه تائید نوکودم و نگفتم نگرانم؟ فقط بگفتم دلیل نبودن ابوذر اوتو نیه و الان مطلب صفحه اصلی رو بمو. می بحث أن بو که شاید تیم رقیب ندانه که اگر بدانه برنامه ریزی بهتری کونه که البته دیروز از ایته منبع بفهمستم اوشان تمام خبرانه امی تیمه داشتید! به هر حال تو أ مورد باید کادرفنی جواب بده.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » شنبه دسامبر 07, 2013 6:34 pm

[quote:8873fb01a3="MEHRDAD"][quote:8873fb01a3="amin_asadolahpor"][quote:8873fb01a3="MEHRDAD"]amin_asadolahpor : یعنی من فقط أیه ایسام هتو تو انتقاد بکنی بعد بایم تی جوابه بدم ... :roll:

ضمنا هر چیزی که تو از طریق یکی دو کانال درست یا اشتباه می شنوی یا میدونی رو بدون ما هم در جریانش هستیم ولی از چند کانال که می تونه به درستی هر خبر بیشتر کمک کنه.[/quote:8873fb01a3]

حذف کامنت ،مرا درد نامو،می منظورم آنه کی چرا وقتی اما دانیم ضربه خوریم از هو جناح جلوگیری نوگودیم هان[/quote:8873fb01a3]

معذرت خئم، مگه تره نگفتم که منم خبردارم؟ مگه من هو پنجشنبه تی حرفه تائید نوکودم؟ فقط بگفتم دلیل نبودن ابوذر اوتو نیه و الان مطلب صفحه اصلی رو بمو. منم نگران أ قضیه بوم ولی می بحث أن بو که شاید تیم رقیب ندانه که اگر بدانه برنامه ریزی بهتری کونه که البته دیروز از ایته منبع بفهمستم اوشان تمام خبرانه داشتید! به هر حال تو أ مورد باید کادرفنی جواب بده.[/quote:8873fb01a3]

اما هر سال به خاطر ندانم کاری 1نفر باید تاوان پس بدیم
اون تیم مگه پلاکارد بو،هنوز آقایان ازدوره تاکتیک لوزی و علی پروینی بیرون نامودت
حالا حالاها اما باید تاوان آن باخته فادیم
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه دسامبر 07, 2013 6:39 pm

اقایون ،عابدینی بره هر کی میخواد مدیر بشه بشه به نظر شما عابدینی داره چه گلی به سر تیم ما میزنه اون از اول فصلش که تا روز اخر توی دفترش تو تهران بود وبا بازیکنان قرار داد نبسته بود وهول و بلا مارو گرفته بود که مبادا همین بازیکنانمون هم برن که بازهم افرین بر شرفشان با اینکه میدانستند از این عابدینی هیچ ابی گرم نمیشودهمچنان ماندند واین از وضعیت اقتصادی باشگاه که ایشان فکر نکنم توانسته باشد حتی 1ریال به غیر از اموال خسروی وارد باشگاه کند سیمان لوشان راهم که میگویند از اموال خسروی است یعنی در این کشور به این بزرگی هیچ برندی نبود که اسپانسرمان شود؟ واقعا جای تعجب دارد واین هم از میان فصلمان که اردوی کذاییمان که لغوشد وگرفتن بازیکن هم که پیشکش حاجی باشه ،4تااز بازیکنانمون رو هم از دست دادیم شمارو به خدا اگر هریک از من وشما رو جای اون میذاشتن بهتر از این عمل نمیکردیم؟ حداقل اینکه در کنار تیم بودیم وبا بازیکنان زندگی میکردیم واین دلگرمی رو بهشون میدادیم که اگر پولی در بساط نیست ولی باهمیم یادم میاد خداد عزیزی جمله جالبی در مورد جلال طالبی درجام جهانی داشت که میگفت یک تیکه چوب بهتر از وی کار میکرد اما بنده در مورد اقای عابدینی به این دلیل که خیلی بزر گتر ازمنه واحترام شخصیت حقیقی اش بر من واجبه، جمله خدادادرو به وی نسبت نمیدم ولی میتوانست خیلی کارها با دستان خالیش انجام دهد که نکرد
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 07, 2013 6:42 pm

[quote:9a1ee67cdc="MEHRDAD"][quote:9a1ee67cdc="amin_asadolahpor"][quote:9a1ee67cdc="MEHRDAD"]amin_asadolahpor : یعنی من فقط أیه ایسام هتو تو انتقاد بکنی بعد بایم تی جوابه بدم ... :roll:

ضمنا هر چیزی که تو از طریق یکی دو کانال درست یا اشتباه می شنوی یا میدونی رو بدون ما هم در جریانش هستیم ولی از چند کانال که می تونه به درستی هر خبر بیشتر کمک کنه.[/quote:9a1ee67cdc]

حذف کامنت ،مرا درد نامو،می منظورم آنه کی چرا وقتی اما دانیم ضربه خوریم از هو جناح جلوگیری نوگودیم هان[/quote:9a1ee67cdc]

معذرت خئم، مگه تره نگفتم که منم خبردارم؟ مگه من هو پنجشنبه تی حرفه تائید نوکودم و نگفتم نگرانم؟ فقط بگفتم دلیل نبودن ابوذر اوتو نیه و الان مطلب صفحه اصلی رو بمو. می بحث أن بو که شاید تیم رقیب ندانه که اگر بدانه برنامه ریزی بهتری کونه که البته دیروز از ایته منبع بفهمستم اوشان تمام خبرانه امی تیمه داشتید! به هر حال تو أ مورد باید کادرفنی جواب بده.[/quote:9a1ee67cdc]

حالا یه سئوال مطرح میشه که حاجتی که قبلا اونجا بازی کرده بود چرا اونجا بازی نکرد و هادی که اصلا اونجانمیتونه بازی کنه بازی داده شد؟این معلومه یه عقل ناقص پشتش بوده!جالبه از اول بازی هم تموم حملات ملوان از همون سمت بود.
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 4 مهمان