[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MAZIYAR » شنبه جولاي 27, 2013 3:21 pm

khorami201 : من هم به نوبه ی خودم مصیبت وارده رو تسلیت عرض میکنم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » شنبه جولاي 27, 2013 3:24 pm

منم تسلیت میگم جناب خرمی امیدوارم غم آخرتون باشه /3/
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » شنبه جولاي 27, 2013 3:26 pm

عابديني جلوي پايم سنگ انداخت تا به پرسپوليس نروم

بازيکن خط مياني تيم فوتبال داماش گفت: کارد به استخوان بازيکنان رسيده و بايد هرچه زودتر مسئولان باشگاه وضعيت‌مان را روشن کنند.
محمد آبشک در فصل نقل و انتقالات صحبت حضورش در پرسپوليس مطرح شده بود اما مدرعامل باشگاه اجازه اين کار نداد تا بازيکن داماش در رشت باقي بماند.
آبشک مي گويد مشکلات مالي داماش کارد را به استخوان بازيکنان رسانده و امکان دارد تصميمات جديدي بگيرند.
* بازي با سايپا را چطور ديدي؟
ديدار اول در هر تورنمنتي سخت است و بازي با سايپا هم اين گونه بود. در اين مدت تمرينات خود را انجام داده بوديم و مي خواستيم برنده شويم اما در ثانيه هاي پاياني توانستيم يک امتياز بگيريم. در هفته دوم نيز دربي داريم اما هنوز مشکلات مالي مان برطرف نشده و ذهن بازيکنان درگير است.
*پس مشکلات مالي هم کماکان ادامه دارد؟
دو سال است که مسئولان وعده مي دهند پول بازيکنان را مي دهيم اما تا امروز چنين چيزي نبوده و کسي دنبال درمان درد ما نبوده است. مسئولان هر بار وعده امروز و فردا را مي دهند و نمي دانيم چرا اين زمان نمي رسد تا پول مان را بگيريم! ديگر کارد به استخوان بازيکنان رسيده و بايد هرچه زودتر وضعيت مان را روشن کنند و اگر غير از اين باشد امکان دارد تصميم جديدي بگيريم.
*چه تصميمي؟
با بازيکنان صحبت کرديم و امکان دارد اعتصاب کنيم. در آخرين مرحله اگر مجبور شويم به قوه قضاييه شکايت مي کنيم تا مطالبات خود را بگيريم. اين که رسم تيمداري نيست و هيچ بازيکني در تيم هاي ليگ برتري بدون پول به زمين نمي رود.همه بازيکنان گرفتاري هاي خاص خودشان را دارند و تمام فکر و حواس شان درگير اين مسائل است. امکانات داماش هم که در اندازه هاي تيم ليگ برتري نيست و تنها دلخوشي مان حمايت هواداران است.
*با همين شرايط داماش نتوانست در نقل‌وانتقالات انتظارات را برآورده کند. چه نظري در اين خصوص داري؟
صددرصد همين طور است و وقتي باشگاهي پول نداشته باشد، نبايد هم انتظار داشت در نقل و انتقالات بتواند بازيکنان کارنامه داري را جذب کند. قويدل مالکيت باشگاه را هم به عابديني سپرد و عابديني هم نمي تواند تنهايي کاري از پيش ببرد و نياز به کمک بيشتري است.
*کار با افشين ناظمي را چطور مي‌بيني؟
ناظمي يک نيروي بومي است و در گيلان حضور يک بومي بسيار قابل قبول تر است و طرفداران هم به دنبال همين هستند و خواستار حضور نيروهاي درون شهري هستند. ناظمي زحمات زيادي کشيده اما بدون پول نمي شود کاري انجام داد.
*مدتي هم صحبت حضورت در پرسپوليس مطرح بود اما در نهايت اين گونه نشد.
بله از پرسپوليس پيشنهاد داشتم اما به علت اين که قرارداد داخلي با داماش امضا کرده بودم نتوانستم به پرسپوليس بروم. هم از نظر فوتبالي و هم از نظر مالي رفتنم به پرسپوليس باعث مي شد تا زندگي ام در سال ماقبل جام جهاني متحول شود. با اين حال من هواداران داماش را دوست دارم و نمي توانم اين موضوع را کتمان کنم.
*اما به نظر مي‌رسد انگيزه‌ات را از دست داده‌اي؟
اين که عنوان شده دلم با تيم نيست صحت ندارد و تلاش مي کنم از همين داماش بتوانم به موفقيت هاي بيشتري برسم و يکي از نفرات حاضر در جام جهاني باشم.انگيزه ام کم نشده و با جديت بيشتري دنبال رسيدن به موفقيت هاي بيشتر هستم.
*مديرعامل داماش عنوان کرده بود براي رضايت‌نامه تو يک ميليارد از پرسپوليس مي‌خواهد؟
عابديني با اين کار جلوي پايم سنگ انداخت تا نگذارد به پرسپوليس بروم. من هواداران داماش را دوست دارم و آنها بدانند پيشنهادي که از مس کرمان هم داشتم دو برابر پولي بود که از داماش نگرفتم اما به خاطر آنها در رشت ماندم.
*در پرسپوليس دو بازيکن هم پست تو حضور داشتند.
اگر پرسپوليسي مي شدم با حقيقي و دهنوي رقابت مي کردم اما قسمت نشد شاگرد علي دايي بشوم و براي سرخپوشان آرزوي موفقيت مي کنم.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه جولاي 27, 2013 3:42 pm

آقای خرمی تسلیت عرض میکنم.ایشالا غم آخرتون باشه /3/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه جولاي 27, 2013 3:44 pm

[quote:75ddea582c="khorami201"][size=13:75ddea582c][color=black:75ddea582c]درود بر همشهریان و عزیزان وارشی
چند روزی به دلیل فوت مادربزرگم از سایت دور بودم و در همین اندک زمان حرفهای بسیاری پیرامون داماش برای گفتن دارم که از حوصله خارج است.
درد از دست دادن مادربزرگم از یک طرف و درد بی کسی شهر و تیم شهرم از طرفی دیگر...
در روز بازی با سایپا که همزمان با مراسم سوم مادر بزرگم در مسجد "چاربرادران رشت" بود ، گوشم به خبرهای عضدی بود تا شاید التیامی بر دردهایم باشد.
به هر حال از همه دوستانی که در این مدت چه از طریق پیام خصوصی و چه از طریق پیام کوتاه مرا مورد لطف خود قرار دادند تشکر میکنم و دستشان را به محبت می فشارم.[/color:75ddea582c][/size:75ddea582c][/quote:75ddea582c]
[b:75ddea582c]
دوست عزیز ، جناب خرمی
هیچ نمی توانم بگویم جز تمنای رحمت ایزدی برای آن بزرگوار و آرزوی صبر و شکیبایی برای شما و عزیزانتان
رویتان را می بوسم و با تمام وجود با شما همدردی می کنم
[/b:75ddea582c]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » شنبه جولاي 27, 2013 3:48 pm

[quote:796104651e="Milad_777"]یه سوال؟

امکان نداره روابط عمومی باشگاه فیلم کامل بازی رو یه جا آپلود کنه ؟؟؟

بازی که از شبکه باران معمولا پخش میشه! ضبط و فشرده سازی و رو نت قرار دادنش امکانت میخواد که من از خود تلویزیونش محرومم و گرنه خودم این کارو میکردم!

تازه تماشاچی های داخل ورزشگاه هم بدشون نمیاد دوباره بازیرو ببینند!

یکی میشه این تقاضای منو پیگیری کنه؟
ای که دستت میرسد کاری بکن! :?:[/quote:796104651e]

واقعا شدنی نیست؟
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه جولاي 27, 2013 3:51 pm

اقای خرمی تسلیت بنده رو هم پذیرا باشید
متاسفانه پسر عمه من هم سومین روز درگذشتش روز بازی بود یک چشک به موبایل تا دوستان از بازی خبری برسونند .
هر چی باقی هست بقا عمر شما /3/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » شنبه جولاي 27, 2013 3:51 pm

تسلیت عرض می کنم /3/ /3/

خدا رحمتشون کنه
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط hatam » شنبه جولاي 27, 2013 4:03 pm

[color=black:f143543471]منم تسلیت میگم به دوستان عزیز khorami201 و ali_damashi ؛ امیدوارم غم آخرتون باشه[/color:f143543471] /3/
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه جولاي 27, 2013 4:12 pm

خدا توی این موقع اذان در این شب عزیز اموات تازه از دست رفته دوستان گرامی (آقای خرمی و علی داماشی) رو غریق دریای رحمتش بکند انشالله
/3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط SlaYeR » شنبه جولاي 27, 2013 4:18 pm

ابره امشب تمرینه؟
نماد کاربر
SlaYeR
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 25, 2013 12:00 am

پستتوسط yankee » شنبه جولاي 27, 2013 4:19 pm

[quote:ef49e58303="ali_damashi"]اقای خرمی تسلیت بنده رو هم پذیرا باشید
متاسفانه پسر عمه من هم سومین روز درگذشتش روز بازی بود یک چشک به موبایل تا دوستان از بازی خبری برسونند .
هر چی باقی هست بقا عمر شما /3/[/quote:ef49e58303]

علی جان تسلیت ابرار. خاکش باقی عمرت داداش.
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » شنبه جولاي 27, 2013 4:22 pm

[quote:4efcae8b3b="MEHRDAD"][b:4efcae8b3b][color=red:4efcae8b3b]تمرین امروز تعطیله[/color:4efcae8b3b][/b:4efcae8b3b][/quote:4efcae8b3b]
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه جولاي 27, 2013 4:27 pm

[quote:15f3ca72c4="ali_damashi"]اقای خرمی تسلیت بنده رو هم پذیرا باشید
هر چی باقی هست بقا عمر شما /3/[/quote:15f3ca72c4]
زدم فریاد خدایا این چه رسمی است *** رفیقان را جدا کردن هنر نیست
رفیقان قلب انسانند خدایا *** بدون قلب چگونه می توان زیست.

آبرار علی دوست داشتنی تسلیت مرا بپذیر
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam150 » شنبه جولاي 27, 2013 4:27 pm

جناب خرمی و علی آقای عزیز ؛ مصیبت وارده رو به شما تسلیت می گم و امیدوارم روح آن دو مرحوم مورد رحمت و غفران الهی قرار بگیره.
/3/ /3/ /3/ /3/
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان