[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه جولاي 23, 2013 7:46 pm

[quote:32913599c3="MEHRDAD"][quote:32913599c3="The_King_of_rasht"]*فراخوان حضور هماهنگ هواداران در[color=blue:32913599c3] تمرین داماش شهر باران[/color:32913599c3]*

زمان : چهارشنبه 2/5/1392 ساعت 18:30

میعادگاه : استادیوم شهید دکتر عضدی رشت

یه سوال:
مگه تمرین ساعت10 نیست!!!![/quote:32913599c3]
سوال رو باید آخرش علامت سوال بذاری، این شکلیه --> ؟
سوال: اینم سواله؟ :roll: خب لابد گفتند تمرین ساعت 18:30 هست دیگه. فکر کنم گفتند قرار هست شب قبل از بازی رو تو هتل زیبا کنار باشند.[/quote:32913599c3]
یعنی تیم خود ما شب قبل بازی تو رشت هتل نمی ره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه جولاي 23, 2013 8:10 pm

[quote:5a7f198a7c="yankee"][quote:5a7f198a7c="sepidroudi"]آقا یه چیزی میخوام بگم روی ما رو زمین نزنید :D

به دلیل کسوتی که در وارش دارم و اینکه تا حالا تایپیک بازی رو نزدم - این بازی ملوان بسپارید به من /7/

به کمپین حمایت از سپیدرودی برای زدن تاپیک بازی با ملوان بپیوندید :lol:

حمایت کنید تا من بزنم تاپیکو /14/[/quote:5a7f198a7c]

معین منم کنار میکشم به نفعت :D[/quote:5a7f198a7c]

دم شما گرم آرش جان :arrow:

تا حالا سه نفر (yankee - popo131 - THE_ KING_ OF_ RASHT ) به کمپین من پیوستند - من منتظر حامیان دیگه هستم :D
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » سه شنبه جولاي 23, 2013 8:16 pm

دوستانی که امشب سر تمرن بودن از داسیلوا و اون جملات باحالش فیلم گرفتن گه امکان داره بزارید تو فیسبوک پخش شه /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه جولاي 23, 2013 10:01 pm

[quote:4f2dba3bfd="sepidroudi"]آقا یه چیزی میخوام بگم روی ما رو زمین نزنید :D

به دلیل کسوتی که در وارش دارم و اینکه تا حالا تایپیک بازی رو نزدم - این بازی ملوان بسپارید به من /7/

به کمپین حمایت از سپیدرودی برای زدن تاپیک بازی با ملوان بپیوندید :lol:

حمایت کنید تا من بزنم تاپیکو /14/[/quote:4f2dba3bfd]
هرچندکه میخواستم همه رو غافلگیرکنم بلافاصله بعدبازی سایپا تایپیک بای ملوان روبزنم(بخاطرنزدیک بودن خونم تا استادیوم) اما حالا بخاطر شما کنارمیکشم
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه جولاي 23, 2013 10:03 pm

به نام خدا !

آقایان من تو این چند روز به این فکر میکردم که خیلی وقت هست واسه بازی ها تاپیک نزدم ! ولی به خاطر آقا معین میزنم کنار /13/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه جولاي 23, 2013 10:12 pm

دوستان اشک تو چشام حلقه زد به خاطر از خودگذشتگی شماها :D :P

تا حالا 5 عضو با سابقه وارش حمایت خودشون رو از من اعلام کردند که باعث افتخاره /2/

من منتظر پیوستن دیگر اعضای با نفوذ وارش به این کمپین هستم :twisted:

خلاصه مشغول الذمه هست هر کی که تاپیک بزنه 8) - ازش نمیگذرم :lol:
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط JUSTiran46 » سه شنبه جولاي 23, 2013 10:18 pm

[quote:48bbbeff03="sepidroudi"]دوستان اشک تو چشام حلقه زد به خاطر از خودگذشتگی شماها :D :P

تا حالا 5 عضو با سابقه وارش حمایت خودشون رو از من اعلام کردند که باعث افتخاره /2/

خلاصه مشغول الذمه هست هر کی که تاپیک بزنه 8) - ازش نمیگذرم :lol:[/quote:48bbbeff03]

من که بیش از پیش مصمم به زدن تاپیک شدم
من که کنار نمیکشم...مگر اینکه...
بارسا رو فراموش کنی و به اتحاد منچستری ها بپیوندی :lol:
آیا حاضری این عمل رو انجام بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه جولاي 23, 2013 10:26 pm

[quote:ec5161de53="JUSTiran46"][quote:ec5161de53="sepidroudi"]دوستان اشک تو چشام حلقه زد به خاطر از خودگذشتگی شماها :D :P

خلاصه مشغول الذمه هست هر کی که تاپیک بزنه 8) - ازش نمیگذرم :lol:[/quote:ec5161de53]

آیا حاضری این عمل رو انجام بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:ec5161de53]

اگر منچستر را در دست چپم و ریال را در دستم راستم قرار دهید محال است دقیقه ای از هواداری و وفاداری به بارسای کبیر دست بردارم :twisted:

من اهل رشوه دادن نیستم - رقابت سالم در کنار رفاقت - شما هم کمپین بزن ببین چند چندیم :D
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط JUSTiran46 » سه شنبه جولاي 23, 2013 10:32 pm

[quote:8321ca6a25="sepidroudi"][quote:8321ca6a25="JUSTiran46"][quote:8321ca6a25="sepidroudi"]دوستان اشک تو چشام حلقه زد به خاطر از خودگذشتگی شماها :D :P

خلاصه مشغول الذمه هست هر کی که تاپیک بزنه 8) - ازش نمیگذرم :lol:[/quote:8321ca6a25]

آیا حاضری این عمل رو انجام بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:8321ca6a25]

اگر منچستر را در دست چپم و ریال را در دستم راستم قرار دهید محال است دقیقه ای از هواداری و وفاداری به بارسای کبیر دست بردارم :twisted:

من اهل رشوه دادن نیستم - رقابت سالم در کنار رفاقت - شما هم کمپین بزن ببین چند چندیم :D[/quote:8321ca6a25]

ما همچین جسارتی رو در محضر بزرگان انجام نمیدیم...بنده هم کنار میکشم
اما از الان خودمو جزو کاندیدای اصلی برای بازی برگشت میدونم :twisted:
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه جولاي 23, 2013 11:11 pm

رفتار احمدی‌نژاد با روحانی در بیت رهبری +عکس

http://diyarmirza.ir/1392/05/%D8%B1%D9% ... %87%D8%A8/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه جولاي 24, 2013 1:19 am

صبح بخیر رشت

من میرم دیگه بخوابم روز خوبی داشته باشید :P
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط meelad » چهارشنبه جولاي 24, 2013 4:14 am

گفت و گو با آملیا اسدی تماشاگر زن بازی والیبال ایران و ایتالیا که یک شبه معروف شد

آملیا اسدی پدیده‌ای در دنیای مجازی ایرانی‌ ‌ست. دانشجوی مقیم لندنی که فقط برای تشویق تیم والیبال کشورش به ایتالیا رفته بود، پس از این که تلویزیون ایران چند ثانیه تصویر او را پخش کرد به فاصله چند ساعت به شهرتی باورنکردنی دست یافت.در حقیقت پخش تصویر چند ثانیه ای، یا چند فریمی، آملیا حتی برد تیم ملی‌ والیبال در بازی با ایتالیا را هم تحت الشعاع قرار داد.

تصویر تماشاگران زن ایرانی که تا پیش از این به دقت وسواس گونه ای از همه مسابقات ورزشی حذف می شد در این مسابقه بارها و بارها به نمایش درآمد. این اتفاق درست چند روز بعد از پخش چندباره تصویر شکیرا باعث شد شایعه ای شکل بگیرد مبنی بر تغییر محدودیت های پخش از تلویزیون که حتی اعتراض شدید علی مطهری را در پی داشت. عزت الله ضرغامی مدیر سیما در مقام دفاع عنوان کرد که بازبینی مسابقات زنده والیبال بسیار سخت است، چون محل تماشاگران نزدیک زمین است و اگر حتی کسی بازبین را صدا کند، تا او سرش را برگرداند امکان دارد تصویری از زیر دستش در برود.

در این میان تصویر یکی از این تماشاگران به طور وسیعی در اینترنت و شبکه های مجازی به اشتراک گذاشته شد و فن پیج هایی با چندین و چند هزار علاقمند به نامش راه افتاد. البته به نام ساختگی سارا شیرازی! آنچه در پی‌ می اید گفت و گو با آملیا اسدی ا ‌ست.

لطفا خودتون رو معرفی کنید .

آملیا هستم متولد مشهد، سال ۲۰۰۱ با خانواده به لندن نقل مکان کردم، در سال دوم رشته ی حقوق تحصیل می‌کنم، ورزشکار هستم آموزش والیبال می بینم و با پدر و مادرم زندگی‌ می‌کنم.

نظرتون در مورد این پیج که حدود سیزده هزار علاقمند داره و اسم شما را سارا شیرازی ساکن رم اعلام کرده چیه؟

کارشون شایسته نبوده، سعی‌ می‌کنم باهاشون تماس بگیرم و این مشکل را حل کنم فکر نمیکنم نیّت بدی داشتند. اما این فن پیج بدون آگاهی‌ من باز شده بوسیلهٔ آقای امیر از ایران و الان زیر نظر و با هماهنگی خودم اداره می‌شه، و از امیر هم ممنونم.

در مورد همراهی تون با تیم ملی در طول دو بازی با ایتالیا توضیح مختصری بدهید.

فکر کردم تیم والیبال ایران برای رویارویی با تیم قوی و معروف ایتالیا اون هم در کشور ایتالیا خوشحال میشن و روحیهٔ بهتری به دست میارن اگه تماشاچی های ایرانی بیشتری اونجا باشند، تصمیم گرفتم برای حمایت از تیم ملی‌ کشورم با اینکه راه خیلی‌ طولانی‌ بود و ۲ تا مسابقه در فاصلهٔ زیادی از هم انجام می شد با پدر و ۲ تا پسر عمه‌ ام به این مسابقه ها بروم، فورا” چهارتا پیراهن طراحی کردم و با خودروی شخصی‌ حرکت کردیم و بد از حدود ۲۰ ساعت سفر به مسابقه ی اول شهر مودنا رسیدیم و بعد از اون ۱۴ ساعت بیشتر تو راه بودیم تا به مسابقهٔ دوم شهر ساساری برسیم. بودن کنار بچه های تیم ملی‌ زیبا و وصف ناپذیر بود. ایرانی ها با اینکه تعداد تماشاچیان ما کمتر از ایتالیایی ها بود تشویق جانانه ای برای تیم ایران کردند و بچه های تیم هم بازی با هوش و ظرافت خاصی‌ ارائه کردند و ایتالیا و دنیا رو شگفت زده و شوکه کردند، زنده بد ایران و ایرانیان.

- چه اتفاقی افتاد که شما از لندن این فاصله زیاد را طی کردید تا به ایتالیا بیاید و تیم ملی ایران رو تشویق کنید؟

ورزشکار رشتهٔ ۱۰۰ متره دویدن بودم، مینی مارتن هم شرکت کردم ۲ بار و حدود یک سال هم می‌شه که آموزشی والیبال می بینم، در گذشته هم می‌خواستم در مسابقات ورزشی ایران در خارج از کشور شرکت کنم اما هماهنگی‌ برای تهیه بلیت نبود،در مورد بازی ایران و ایتالیا هم با فدراسیون والیبال ایران چندین بار تلفنی و از طریق ایمیل اقدام کردم اما جوابی‌ دریافت نکردم، ۲ روز مونده به مسابقه اول با مکان برگزاری مسابقه در شهر مودنا تماس گرفتم و موفق به تهیه بلیت در میان تماشاگران ایتالیا شدم. برای سرافرازی و پیروزی تیم ملی کشورم که همان سربلندی ایران در دنیا است به ایتالیا سفر کردم،در هر ورزش یا هر مناسبتی برای پیشرفت ایران در هر زمینه ای که باشد و برایم امکانش موجود باشد در آن شرکت می‌کنم، در حال حاضر چون درس هایم زیاد است نمیتوانم آموزش زیادی برای والیبال ببینم، در حال حاضر هفته‌ای ۵ بار و هر بار ۲ ساعت آموزش می بینم.

- نظرتون در مورد محبوبیتتون بعد از این دو بازی چیه؟

یک دختر ایرونی‌ هستم با همهٔ آرزوهایی که یه دختر ایرونی‌ می‌تونه داشته باشه، مسرورم که مورد توجه عزیزان و رسانه‌ها قرار گرفتم.

بعد از این دو بازی چه عکس العمل هایی از طرف مردم رو تو فضای حقیقی و مجازی مشاهده کردید؟

خانواده ام و دوستان و هم دانشگاهی هایم با شناختی‌ که از من دارند خوشحال و از طرفی‌ شگفت زده شدند و در فضای مجازی هم گفتگو و اظهار نظر خیلی‌ زیاد و متفاوت بود و من هم انتظارش رو داشتم مهم این بود که همه مثل خودم عاشق ایران بودند، نظر هر کسی‌ نمایانگر شخصیت خودش است، من فدای سرفرازی ایران.

آیا فکر می کردید بعد از این دو بازی به چنین شهرتی در فضای مجازی دست پیدا کنید؟

نه .هر آنچه از دل بر آید، بر دل نشیند، وقتی‌ مردم با فرهنگ و با شعور ایران احساسات بی‌ آلایش و زلال من رو برای کشورم از طریق تلویزیون ایران و شبکه‌های دیگر مشاهده کردند احساس غرور ملی‌ کردند همانطور که من هم احساساتی‌ شده بودم و یک لحظه آرام نمی گرفتم.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 5:40 am

[b:4dc15a2227]چه خوبه که لیست کامل بازیکنان و مربیا به همراه عکس و مشخصاتشون توی سایت قرار بگیره[/b:4dc15a2227]
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » چهارشنبه جولاي 24, 2013 6:01 am

[size=18:230a5bf222][color=red:230a5bf222]داماش گیلان جوان ترین تیم لیگ برتر فوتبال ایران[/color:230a5bf222][/size:230a5bf222]

به نقل از سایت گل امسال داماش از هر لحاظ نسبت به گذشته اش متفاوت خواهد بود. آنها بر روی نیمکت از وجود افشین ناظمی که دومین مربی جوان لیگ بعد از رسول خطیبی است، سود می برند.

نماینده مرکز شمال ایران و [b:230a5bf222]یکی از پر هوادارترین تیم های لیگ برتر[/b:230a5bf222]، داماش که نسبت به سابقه اش امسال رکورد زده، دارد سومین فصل حضور پیاپی اش را در لیگ برتر تجربه می کند. تیمی که در شمال خیلی ها به آن دل بسته اند و بزرگترین دغدغه اش بی پولی است.

یک کادر فنی کاملا جوان

امسال داماش از هر لحاظ نسبت به گذشته اش متفاوت خواهد بود. آنها بر روی نیمکت از وجود افشین ناظمی که دومین مربی جوان لیگ بعد از رسول خطیبی است، سود می برند. ناظمی که سابقه بیش از هشت سال دستیاری را در داماش دارد پیش از این دوبار به صورت موقت به عنوان سرمربی انتخاب شده بود، یک بار در لیگ دسته یک و بار دیگر سال پیش بود که پس از برکناری درخشان به این پست رسید، که اتفاقا نتایج خیره کننده ای هم کسب نمود. به جز ناظمی، علی نظرمحمدی که کمک او خواهد بود، امسال به کسوت مربیان پیوسته و او نیز یکی از جوان ترین مربیان امسال لیگ خواهد بود. مازیار ربیعی فر و علی کولیوند دیگر دستیاران جوان ناظمی در لیگ امسال خواهند بود. حال باید دید که جوان ترین تیم مربی گری، لیگ امسال را چگونه خواهند گذراند.

جوان گرایی داخل زمین هم ادامه دارد

داماش در بین تیمهای امسال کمترین سر و صدا را در بازار نقل و انتقالات داشت و این اتفاق خیلی خوبی برای مردمان شهرباران نخواهد بود. اما آنچه که باعث دلگرمی آنها خواد شد حفظ اسکلت اصلی چند سال گذشته شان است. آنها کمترین تغییر را در بین نفرات خود داشته اند. از جمع ترکیب اصلی تیم تنها: حسین ابراهیمی، حسن رودباریان و علی رضا جهانبخش از این تیم جدا شده اند و در بین ورودی ها هم جهانگیر عسگری و رضا کاردوست دو بازیکن پیشین داماش به این تیم پیوسته اند و اینها موجب می شود که به نوعی بازیکنان چشم بسته همدیگر را در زمین پیدا کنند. سایر کسانی که امسال به جمع رشتی ها اضافه شده اند به جز حبیب دهقانی، همه از بازیکنان جوان و آینده دار لیگ محسوب می شوند. بازیکنانی چون: روح اله سیف الهی،سعید قدمی،حمید خدابنده لو و مازیار متقی طلب.

پیش بینی شما چیست؟

آیا امسال داماش در کنار رکورد سومین فصل حضور پیاپی و جوان ترین نیمکت لیگ، می تواند رکورد یک فصل کامل با یک مربی را به نام خود ثبت نماید؟ رکوردی که البته با وجود مدیرعاملی عابدینی ثبتش بسیار دشوار به نظر می آید. یادتان هست که عابدینی به طور میانگین هر فصل را حداقل با دو مربی یا بیشتر به پایان می رساند!
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 6:02 am

[quote:759edac84c="mahyar7192"][b:759edac84c]چه خوبه که لیست کامل بازیکنان و مربیا به همراه عکس و مشخصاتشون توی سایت قرار بگیره[/b:759edac84c][/quote:759edac84c]

[size=24:759edac84c][color=green:759edac84c]موافقم . . .[/color:759edac84c] [color=red:759edac84c]OK[/color:759edac84c][/size:759edac84c]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 6 مهمان