[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه جولاي 19, 2013 11:58 am

[quote:8ba188d15d="Rashti0131"]دوستان عزیز هرکسی جواب سوال منو میدونه لطف کنه پاسخ بده:

تیمی که علیرضا جهانبخش جوان رعنای گیلانی توش بازی میکنه(NEC)تو کدوم لیگ هلند قرار داره؟ /5/ /4/[/quote:8ba188d15d]

حالت خوبه؟؟؟؟ لیگ برتر هلند دیگه!

NEC نایمخگن اسم تیمشون هست توی لیگ برتر سال گذشته در میانه جدول بود!!!
:roll:

:roll:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه جولاي 19, 2013 12:12 pm

مثل اینکه دوستان از اصطلاح رعنا خوششون اومده ها :lol:
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه جولاي 19, 2013 12:33 pm

Hamze:مارو چه به لیگ هلند :D امان ایران تیمانه نشناسیم :lol:چند نفر ازم پرسیدن منم راستش جوابشو نمیدونستم که لیگ برتره یا دسته دو.
اگه لیگ برتره دم جهانبخش گرم پرچم رشت گیلانو برد بالا
/11/

Maziyar:من خیلی خوشم اومده چون بهش میاد :D
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه جولاي 19, 2013 1:33 pm

فردا اولین سالگرد من در وارش اسپرته و افتخار میکنم که تو این یک سال در کنار شما دوستان عزیز بودم و خوشحالم که تونستم ظرف مدت یکسال به متعصب سایت تبدیل بشم /3/ /3/ /3/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mostafa » جمعه جولاي 19, 2013 2:23 pm

[quote:c6ba648429="yaranemirza"]این لیست برای کیروش نیست کیروش حرفه ای تر از این هاست من مطمنم که لیست ها رو فدراسیون می ده بیرون /9/[/quote:c6ba648429]

حداقلش اینه که بجای بعضی از این بازیکنان به اصطلاح گمج، باید به جوانانی مثل جهانبخش فرصت داده بشه که در اردوی تیم ملی شرکت کنند.
چی میشه لااقل روزی از هر تیم لیگ برتری لااقل یک بازیکن به اردوی تیم ملی دعوت بشه؟
البته با رانت بازی بعضی تیم ها کاملا بعیده به چنین جایی برسیم! :roll:
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه جولاي 19, 2013 2:41 pm

این بازی خودش از عجایب است مگر مسخره بازی است.تیم ملی که نمی آید بگوید آقای دایی .. آقای خداداد بیا رد شو بزن تو گل..

سایت گل-قطعاً یکی از بهترین بازیکنان و جذابترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران است.حماسه ساز ملبورن که هراز چند گاهی در خارج از مستطیل سبز با حرفهایش حماسه سازی می کند.خداداد از نسلی است که نمی تواند حقایق را نگوید برای همین همیشه شیرین است.

مصاحبه جذاب سایت گل را با خداداد عزیزی بخوانید.

آقای خداداد برای بازی دعوت شده اید دیگر؟

بله اما چطوری..آقای ظلی که خیلی هم دوستش دارم با ما تماس گرفت و گفت بازی است ساعت 7شب کمپ تیمهای ملی من هم چون احترامش برایم واجب بود گفتم چشم اما سوالم از فدراسیون این است این رسم دعوت از پیشکسوتان تیم ملی است.نه بلیطی نه هتلی.. بازی محلی نیست که بیایم سر کوچه تاکسی سوار بشوم و بروم سر محل بازی کنم.

مثلاً یک نفر مثل استاد اسدی بخواهد بیاید چطور باید بیاید.این که نمی شود بگویند سایت را خوانده ای، بازی است پاشو بیا... میشود چنین چیزی.این طرز دعوت از یک بازیکن ملی نیست که چندین سال برای تیم ملی زحمت کشیده.من خودم از سال 1369 تا 1383 در تیم ملی بوده ام یعنی 14 سال حالا یک نفر بیشتر و یک نفر کمتر اما این درست نیست.

ضمنا بازی هم که خودش از عجایب است.

چطور.. خب بازی دوستانه است دیگر؟

دوستانه یا نمادین مگر می شود تیم ملی بیاید راه برود مگر مسخره بازی است.تیم ملی که نمی آید بگوید آقای دایی .. آقای خداداد بیا رد شو بزن تو گل..علی دایی 3دقیقه می تواند بازی کند من 5دقیقه حالا کریم که آماده تر است 7دقیقه بعدش چه کار کنیم؟مردم توقع دارند.

همه می دانند شما تمرین نداری و آماده نیستی چه توقعی؟

باور کن که دارند..چند شب پیش رفته بودم رستوران یک خانواده آمد تا پسرش با من عکس بیاندازد. پدر خانواده به من گفت شنبه شب بازی دارید ببرینشان. گفتم ما چطوری ببریم سن و سالی از ما گذشته نمی شود.گفت چرا شما اگر بخواهید می توانید نسل شما نسل طلایی فوتبال است می توانید..شما آقا خداداد.علی دایی.عابدزاده.استیلی .منصوریان. کریم باقری مگر می شود نتوانید.به خدا خیلی توقع بالاست گفتم به خدا نمی شود گفت چرا اگر بخواهید می شود.

حمید استیلی گفته است شما را راضی می کند؟

بله من مشهد هستم حمید با من تماس گرفت گفتم داداش نمی شود گفت بیا 2تا تیم را قاطی می کنیم گفتم آخر این منطقی نیست مگر کی روش اجاز می دهد.ما چند روز پیش با تیم موسیقی بازی کردیم باور کنید تازه زمین کوچکتر بود اما بعد از 7دقیقه دویدن نفسمان خشک شده بود و هنوز استخوان پایم درد می کند.بازی برای ما دیگر سخت است به خودمان که نباید دروغ بگوییم.آدم باید منطق داشته باشد. ما که نباید بگوییم نه آماده ام و الان هم 3میلیارد می ارزم! نمی شود دویدن دیگر برای ما سخت است.

حالا نمی شود بیایید جای شما خالی است؟

بیاییم که به ما بخندند..من با آقای نبی رابطه خیلی خوبی دارم با من تماس گرفت باور کنید خجالت کشیدم جواب دهم.بعداعلی منصوریان زنگ زد گفت خداداد بیا دیگر آقای نبی هم از دست تو ناراحت است گفتم (با خنده)علی بیایم که به شکم ما بخندند ما خودمان به همه می خندیم.

خب راه حلش چه بود این بازی نمادین است ؟

چه نمادینی اگر نمادین است بازی ما را باید با منتخب 94 یا 90 یا اصلاً نه با منتخب 2002 برگزار می کردند نه 2014 این چه نمادینی است که همه بازیکنان ما روی هم 15 دقیقه هم نمی توانند بازی کنند حالا باز اگر در زمین سالن بود بهتر بود نه اینکه در زمین بزرگ آن هم با بچه های اماده و سرحال 2014... در ضمن من مشهد کار هم دارم و باید بمانم.
/10/ /15/
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه جولاي 19, 2013 2:43 pm

گفته می شود قرار است اسپری خوشبو کننده پرسپولیس (!) را شرکت سورینت تولید کند.سورینت شرکت تولیدکننده لوازم آرایشی و بهداشتی است که در کیش فعالیت می کند

سایت گل – امروز اعلام شد در راستای اهداف اقتصادی باشگاه و درآمدزایی بیشتر رویه تولیدات محصولات خوراکی و غیره با نام پرسپولیس شدت بیشتری خواهد گرفت و به غیر از چند ماده خوراکی به زودی اسپری خوشبوکننده پرسپولیس هم به بازار خواهد آمد.
اصل قضیه خبر خوشحال کننده ای است و در همه جای دنیا هم دیده ایم که باشگاه های کوچک و بزرگ برای درآمدزایی و البته حضور باشگاه در بین مردم اقلام هواداری مثل کلاه،لیوان ،حوله و... را با لوگو و نام باشگاه به بازار می فرستند و استفاده لازم را هم می برند اما ورود به هر حیطه و تولید انواع و اقسام مواد خوراکی و سایر مایحتاج ضروری و غیرضروری شهروندی با نام پرسپولیس چندان زیبنده این باشگاه بزرگ و پر طرفدار نیست و به نظر می رسد قرار است برای به دست آوردن پول بیشتر به هر طریقی از نام پرسپولیس استفاده شود.
این اتفاق در حالی رخ می دهد که گفته می شود قرار است اسپری خوشبو کننده پرسپولیس (!) را شرکت سورینت تولید کند.سورینت شرکت تولیدکننده لوازم آرایشی و بهداشتی است که در کیش فعالیت می کند و بعد از انتقال علی دایی به پرسپولیس مراوده هایش را با این باشگاه و رویانیان به شکل چشمگیری وسعت داده است به طوری که بعد از اختصاص یک فروند هواپیمای قشم ایر به پرسپولیس( زنجانی مدیر قشم ایر صاحب شرکت سورینت وباشگاه راه آهن هم هست) حالا اسپری پرسپولیس هم توسط این شرکت تولید خواهد شد.
البته ظاهرا تمام این مراوده ها در این جهت انجام می شود تا سورینتی ها درصدی از سهام باشگاه پرسپولیس را بخرند یا حداقل اینکه بعد از اعلام موعد فروش سهام در لیست خریداران دست به نقد سهام این باشگاه باشند.

8) 8) 8)
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه جولاي 19, 2013 2:47 pm

[b:0afa7a5fca][color=black:0afa7a5fca]پسری که داماشیه پسرنیستش که
.
.
.
.
.
.
مرد رویاهاس...[/color:0afa7a5fca][/b:0afa7a5fca]
moji
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » جمعه جولاي 19, 2013 3:32 pm

بازيكنان در آستانه مسابقات صراحتا اعلام مى كنند كه روحيه اى براى شروع ليگ ندارند و از بس وعده رسيدن پول تا آخر هفته را شنيده اند هم خسته اند و هم بى اعتماد.

سايت گل - اين خوردن كفگير داماش به ته ديگ، ظاهرا ديگر بدجورى آشكار شده است. از يك سو وقتى با هر بازيكنى حرف مى زنى دادش از بى پولى و نگرفتن طلب دو سال گذشته و پيش پرداختى براى امسال به هوا بلند شده است و از سوى ديگر كم كم حتا اين باشگاه دارد از حداقل امكانات رفاهى و ابزار ورزشى تهى مى شود.

اوج اين بى پولى و ندارى در اردوى كردان و پيش از بازى دوستانه داماش در برابر استقلال خوزستان به چشم آمد، جايى كه تا آخرين دقايق مانده به شروع بازى مسئول تداركات اين تيم قادر نشده بود يك دست پيراهن مسابقه تهيه نمايد و ظاهرا در آخرين لحظات ابر و باد و مه خورشيد دست به كار شدند و پيراهنى از آنسوى كائنات براى داماش مهيا گرديد!

اينكه بازيكنان در آستانه مسابقات صراحتا اعلام مى كنند كه روحيه اى براى شروع ليگ ندارند و از بس وعده رسيدن پول تا آخر هفته را شنيده اند هم خسته اند و هم بى اعتماد، هرگز خبر خوبى براى داماش نيست. اينكه يكى مى گويد باشگاه از تهيه يك مكمل غذايى در تمرينات عاجز است و كاركنان باشگاه هم حال و روزى به مراتب خراب تر دارند، مساله اى نيست كه به سادگى از كنارش بتوان گذشت.

اين داستان بى پولى دو سه سالى است كه با نام داماش آداپته شده است، اما آنچه اين بى پولى را مشهودتر مى نمايد، حضور كاملا كم رنگ عابدينى پيرامون داماش است. اگر حركات و مصاحبه هاى عابدينى را با دقت رسد كنيم در مى بايم كه او اين روزها دقدقه هاى جدى ديگرى دارد كه داماش در ميان آنها كمترين جاى را دارد.

حال بايد ديد در فاصله كمتر از يك هفته مانده به شروع ليگ سيزدهم آستين همتى براى برطرف شدن مشكلات داماش بالا زده خواهد شد يا نه، قرار است شاهد رونمايى از فقيرترين تيم ليگ برتر باشيم!
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_2
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه جولاي 19, 2013 3:48 pm

http://www.akharinnews.com/%D9%88%D8%B1 ... D8%B3.html
به امید اینکه واسه جهانبخش هم اتفاق بی افته {آمین}
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه جولاي 19, 2013 4:27 pm

شايد هرگز صحت حرفهاى دو طرف ماجرا را نتوان تاييد كرد اما براى دانستن برندگى اين باند احتمالى بايد تا آغاز ليگ صبر كنيم.

سايت گل - باند عقرب! اين نام يكى از گروهايى خفت گيرى در ستون حوادث روزنامه هاى صبح نيست، بلكه اين نامى است كه از سوى چند نفر از افرادى كه مدتى است در كنار داماش بودند و حالا ديگر حضور ندارند در توجيه عدم حضورشان كنار داماش و ناكامى شان در زمان حضور عنوان مى نمايند. اين واژه آنقدر تكرار شده است كه ديگر مصطفى حاجتى يكى از قديمى هاى اين تيم و از اعضاى منصوب به اين باند در مصاحبه اش با سايت هوادارى وارش اسپورت نسبت به آن واكنش نشان مى دهد و مى گويد:

اينكه گروهى كه نه پيشكسوت هستند و نه نام بزرگى در فوتبال دارند مى آيند و همه ى ناكامى هاى خود را گردن چند بازيكن مى اندازند، نه قابل قبول است و نه باور كردنى! اين آقا كه حدش در اندازه همان يك سال دستيارى فيروز كريمى بود و با همه ى توانش ريشه تيم را نابود كرد و حالا مى خواهد ناتوانى اش را گردن ما بيندازد.اين آقايان چون محبوبيتى در شهر ندارند از محبوبيت بازيكنان قديمى مى ترسند!

كدى كه حاجتى مى دهد مربوط مى شود به يك نفر؛ بهزاد داداش زاده كه در زمان سرمربى گرى فيروز كريمى دستيارش بود و رابطه خوبى با بازيكنان بومى داماش هم نداشت. او در همه ى ابن سالها دليل ناكامى اش را به اصطلاح تو كار گذاشتن چند بازيكن بومى دانسته كه هرگز دوست نداشتند او در داماش كار كند. وى در پاسخ حاجتى مى گويد: اين آقا اسم كوچكى دارد و به همراه دوستانش بزرگترين خيانت را به فوتبال رشت كرده اند! طرفدارهاى آنها هم مثل خودشان چيزى از فوتبال نمى فهمند! من آن زمان تنها حامى حضور بومى ها در تركيب تيم بودم و حالا آنها نمك نشناسى مى كنند.

اما اين باندى كه از آن صحبت مى شود متشكل از چه كسانى است؟ پاسخش خيلى سخت نيست؛ مهدوى،چاوشى،نظيف كار، حاجتى،ناظمى، نظرمحمدى. يعنى به نوعى قديمى هاى داماش و البته محبوب ترين افراد بين سكوها. اينكه داستان اين باند و باند بازى تا چه حد درست است يا نه خيلى قابل اثبات نيست، اما حاجتى تلويحا وجود يك حلقه دوستى را در تيم رد نمى كند و مى گويد: اينكه بعضى از بازيكنان تيم با هم صميمى هستند و رابطه خانوادگى دارند، نه تنها بد نيست كه به تيم كمك هم مى كند، اما شما برويد و از ساير مربيانى كه به رشت آمده اند بپرسيد، كه آيا ما در كارشان دخالت كرديم و يا خللى به وجود آورديم؟ برويد از تارتار، قاسمپور و يا دينورزاده بپرسيد و بعد نتيجه گيرى كنيد.

شايد هرگز صحت حرفهاى دو طرف ماجرا را نتوان تاييد كرد اما براى دانستن برندگى اين باند احتمالى بايد تا آغاز ليگ صبر كنيم، چرا كه امسال همه ى كسانى كه در اين گروه از آنها نام برده مى شود حضور دارند! يكى كاپيتان است و يكى سرمربى و ديگرى دستيار مربى. مردمان شهرباران اما برايشان يك چيز مهم است؛ با باند يا بى باند بايد تيم شهرشان نتيجه بگيرد.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط doctor » جمعه جولاي 19, 2013 5:27 pm

میخواستم از سروران مطلع سوال کنم که,دراین روزهای حساس باقی مانده تا آغاز بازیها و زمزمه های بی پولی که بازیکنان راه انداخته اند و جمع کردن حواشی دیگر,چرا خبری از حاجی نیست? برای دلگرم نمودن
تماشاگران و بخصوص بازیکنان در این برهه ایشان باید در رشت حضور بهم رسانند و دلخوش به گزارشات
لحظه به لحظه آقای مرغوب نباشند. داماش در حال حاضر بسان طفلی می ماند که به نوازش پدر نیازمندو محتاج است. تو رو خدا این خواسته من وخیلی های دیگر را به سمع و نظر آقای عابدینی برسانید.
نماد کاربر
doctor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه جولاي 19, 2013 5:49 pm

چی بگم خدا آخر عاقبتمون بخیر کنه تیم رو هواست ما هم الکی خوشیم! /15/
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه جولاي 19, 2013 5:54 pm

قبلا هفته ای دو تا مصاحبه در مورد پرسپولیس میکردند ولی یه مدت دیگه از همون مصاحبه ها هم خبری نیست!!!!! /5/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » جمعه جولاي 19, 2013 6:31 pm

عابدینی هواسش جای دیگه هستش .من امی تیم زاکان جان ره بمیرم که بی هیچ منتی باسید چه بومی چه غیر بومی .آبرار آبرار غیرت قوربان برار
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان