[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط RainyGilman » پنج شنبه جولاي 18, 2013 12:38 am

[quote:7077254fa2="amirdamashcity"]اصلا نمیدونم چرا مصاحبه های علیرضا رو میخونم انرژی میگیرم شما هم اینجوری هستین عایا ؟ من که همیشه اینطوری هستم
امیدوارم همیشه موفق باشه و روزی به تیم محبوبش برگرده :P[/quote:7077254fa2]

دقیقا من هم الان میخواستم همین کامنت رو بنویسم . خوندن مصاحبه ش حس خوبی به آدم میده; از بس این بچه مودبه
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه جولاي 18, 2013 4:53 am

تمرینات داماش گیلان از امشب ساعت 22 در عضدی برگزار خواهد شد
( طبق گفته ی افشین ناظمی سر تمرین دیروز )
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » پنج شنبه جولاي 18, 2013 7:06 am

اطلاعیه سازمان لیگ در رابطه با نحوه خرید بلیت الکترونیکی مسابقات لیگ برتر
بلیت دیدار پرسپولیس و تراکتورسازی اینترنتی فروخته می‌شود

سازمان لیگ در رابطه با نحوه خرید بلیت الکترونیکی مسابقات لیگ برتر در ورزشگاه آزادی اطلاعیه‌ای منتشر کرد.
خبرگزاری فارس: بلیت دیدار پرسپولیس و تراکتورسازی اینترنتی فروخته می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت سازمان لیگ، سازمان لیگ طی اطلاعیه ای نحوه خرید کارت بلیت و بلیت الکترونیکی مسابقات لیگ برتر که در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است فروش بلیت الکترونیکی یکی دیگر از اقدامات متعدد سازمان لیگ در جهت رشد و توسعه فوتبال کشور است که از آغاز لیگ سیزدهم در ورزشگاه آزادی به اجرا گذاشته خواهد شد و به مرور سراسر کشور را در بر خواهد گرفت.

به همین منظور در جهت آشنایی تماشاگران عزیز با نحوه خرید کارت بلیط و بلیت الکترونیکی مواردی به شرح زیر اعلام می گردد.

نحوه و زمانبندی خرید کارت بلیت چگونه و قیمت آن چقدر است؟

با توجه به اینکه اولین مسابقه لیگ برتر امسال در تاریخ دوم مرداد ماه آغاز خواهد شد از تمام تماشاگران محترمی که قصد خرید بلیط الکترونیکی دارند تقاضا می شود، هر چه سریعتر برای تهیه کارت بلیط اقدام نمایند. لازم به ذکر است خرید کارت بلیط از تاریخ 21/03/92 همزمان با مسابقه ایران-لبنان بر روی سایت فروش بلیت الکترونیکی مسابقات فوتبال به آدرس http://www.footballeticket.ir فعال شده است و همچنان ادامه دارد.

نحوه استفاده از امکانات سایت نظیر خرید کارت، خرید بلیت و غیره در قسمت "راهنمای سایت" ارائه شده است. همچنین کاربران محترم جهت پاسخ به سوالات احتمالی خود می‏توانند به قسمت "پرسش های متداول" سایت مراجعه کرده و پاسخ سوالات خود را دریافت کنند در صورتی که پاسخ خود را در آن قسمت نیافتند از قسمت "تماس با ما" سوال و مشکلات خود را مطرح کرده و در اسرع وقت به آنها پاسخ داده خواهد شد. قیمت کارت بلیط هم اکنون 120,000 ریال است.

بلیت مسابقه پرسپولیس - تراکتورسازی برای چه قسمتی از ورزشگاه به صورت اینترنتی فروخته می‏شود؟

با توجه به تعداد کارت های توزیع شده بین تماشاچیان عزیز، محدوده فروش بلیت نیز مشخص خواهد شد. این محدوده به ترتیب شامل جایگاه، طبقه اول و طبقه دوم و به صورت همزمان خواهد بود. بدیهی است پس از هفته چهارم لیگ برتر، صرفا بلیت به صورت الکترونیکی از طریق سایت عرضه خواهد شد. لذا لازم است، تماشاچیان محترم به سایت مراجعه کرده و کارت الکترونیکی تهیه نمایند.

از زمان ثبت‌نام در سایت و سفارش کارت تا تحویل کارت چه مدت طول می‌کشد؟

به جهت انجام مراحل تولید و شخصی سازی کارت و همچنین توزیع کارت توسط پست، این فرایند بین 1 تا 3 هفته طول خواهد کشید.

نحوه و زمانبندی خرید اینترنتی بلیت مسابقه پرسپولیس - تراکتورسازی چگونه است؟

خرید اینترنتی بلیت مسابقه پرسپولیس - تراکتورسازی در تاریخ 29/04/92 راس ساعت 8 صبح بر روی سایت فعال خواهد شد. کلیه تماشاگران محترم باید هنگام خرید بلیت، از "رسید اینترنتی خرید بلیط الکترونیکی" که در صفحه انتهایی فرآیند خرید بلیت به کاربر ارائه می‏شود، پرینت گرفته و همراه خود به ورزشگاه بیاورند.

با یک کارت چند بلیت می‏توان خرید؟

جهت جلوگیری از بازار سیاه، با یک کارت در هر بازی یک بلیت می‏توان خرید. البته صاحب کارت می تواند برای چند مسابقه یا یک فصل نیز بلیط تهیه نماید.

آیا یک نفر می تواند برای شخص دیگری بلیت بخرد؟

بله با داشتن شماره کارت شخص مورد نظر، فرد می تواند برای فرد دیگری نیز بلیت تهیه نماید.

تماشاگرانی که بلیت اینترنتی خریده‏اند، برای ورود به ورزشگاه می‏بایست چه مدارکی همراه خود داشته باشند؟

تماشاگرانی که تا روز مسابقه پرسپولیس - تراکتورسازی کارت بلیت به دستشان رسیده است باید با همراه داشتن "رسید اینترنتی خرید بلیط الکترونیکی" و "کارت بلیط" خود به ورزشگاه مراجعه کنند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 7:39 am

با سرمربی هم به صورت مستقیم صحبت نکردم اما از اطرافیان جویای وضعیت من شده بود و خواسته بود که زودتر به تیم اضافه شوم.

سایت گل-لژیونر شدن یک بازیکن ایرانی، آن هم در شرایطی که مسعود شجاعی تنها فوتبالیست شاغل در اروپاست، خبر خوبی برای فوتبال ایران بود. علیرضا جهانبخش از خیر پیشنهادهای خوب داخلی گذشت و برای پیشرفت فوتبالش به لیگ هلند رفت. مهاجم 20 ساله سابق داماش و فعلی NEC هلند، صبح جمعه عازم شهر نیمیخن است. صحبت های او را با سایت گل می خوانید.

*کی عازم هلند هستی؟

من مدارکم را آماده کرده و فرستادم، کارهای اجازه کار واقامتم مانده بود که خدا را شکر امروزانجام شد. جمعه صبح پرواز دارم که بروم و به تیم ملحق بشوم.

*تو به خدمت سربازی نرفته ای. الان با چه عنوان به هلند می روی؟

به صورت دانشجویی می روم. البته ابتدا می خواهم زبان کار کنم و بعد هم درس بخوانم و هم فوتبال بازی کنم.

*واقعا قصد درس خواندن داری یا فقط برای حل مشکل خروج از کشور، به عنوان دانشجو می روی؟

نه واقعا می خواهم درس بخوانم. البته صحبت کردم برای 6 ماه تا یک سال، زبان کار کنم و بعد در دانشگاه، رشته تربیت بدنی بخوانم.

*سری اول که رفتی، برخورد مسئولان باشگاه با تو چطور بود؟

من بار اول فقط برای تست های پزشکی رفتم که همه چیز اوکی بود. استقبال از من خیلی خوب بود. من را بردند و از امکانات باشگاه بازدید کردم. همه شرایط و امکانات برای پیشرفت جوانان در آنجا فراهم است.

*با هم تیمی ها و مخصوصا سرمربی تیم، صحبتی داشتی؟

من هنوز با تیم تمرین نکردم و با بازیکنان هم صحبتی نداشتم. با سرمربی هم به صورت مستقیم صحبت نکردم اما از اطرافیان جویای وضعیت من شده بود و خواسته بود که زودتر به تیم اضافه شوم. چون تقریبا 2 هفته است که تیم، تمریناتش را شروع کرده است. خودم هم دوست دارم زودتر به تیم ملحق شوم.

*لیگ هلند از کی شروع میشود؟

از هفته اول آگوست که فکر کنم می شود اواخر مرداد ماه.

*مدت قرارداد تو 3 ساله است. می خواهی تا آخر قراردادت در همین تیم بمانی یا فصل بعد، تصمیم دیگری می گیری؟

دوست دارم اول در این تیم جا بیفتم و شرایطم مناسب باشد. در مرحله اول به NEC فکر می کنم بعد رفتن به تیم های دیگر.

*سوال آخر؛ به نظرت داماش در فصل نقل و انتقالات خوب کار کرده؟ آیا می تواند در لیگ سیزدهم حرفی برای گفتن داشته باشد؟

خدا را شکر داماش به غیر از من و حسین ابراهیمی، اسکلت اصلی تیم را حفظ کرده و جوانان باانگیزه ای هم به تیم اضافه شده اند. امیدوارم امسال برخلاف سال های گذشته، از نظر مالی و حمایت ها، تیم شرایط خوبی داشته باشد.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 8:04 am

شاید هیچییییییییییییییییییی نداشته باشیم،ولی:
یه مدیرعامل داریم که شاید بعضی وقتا دلخورمون کنه اما مدبره همین که مثل فتح الله ،روباهیان و دروغگر ،دلقک نیست ،شکر.
شاید بازیکن ملیاردی نداشته باشیم ولی همین که بازیکنمون به خاطر پولای تیمای متول تو 34 سالگی بازی تو جام جهانی رو بهانه نمی کنه ،شکر .
شاید کمیته بی انضباطی ما رو به خاطر بازی خارج از خونه محروم از تماشاچی کنه ولی همین که داریم بهشون ثابت می کنیم ما همیشه و همه جا با تیممون هستیم ،شکر.
شاید عزت اللهی پدیده لیگ شده باشه ولی همین که جوانترین ترانسفر تاریخ فوتبال ایران رو داریم ،شکر.
[color=red:18f57a4fee]همه اینا رو گفتم که بدونیم این بازیای کثیفی که این 2سال سر داماش آوردن باز میارن باز بازیکنی از اینجا تو تیم ملی نیست و....ولی ما همگی مثل همیشه پشت تیم هستیم و از مدیرای محترم می خوام برای نشون دادن همین حضور ما و دلگرمی بچه ها یه فراخوان تو این هفته ترتیب بدن تا یکی از آخرین تمرینای داماش رو قبل شروع لیگ با هم ببینیم.
[/color:18f57a4fee] /13/ /13/ /13/ /13/ /13/
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/
/16/ /16/ /16/ /16/ /16/
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط armilad » پنج شنبه جولاي 18, 2013 9:13 am

[quote:091aae11db="rashtlove"]واقعا متاسفم اما رفتن به ورزشگاه اشتباست البته نمیگم نرین اما قبل شروع بازی ها باید اعتراض خودمون رو انجام بدیم

بنده خبری ندیدم از گرونی از تکست های دوستان فهمیدم گرون شده

فقط میتونم بگم اقایونی که برا هرچیزی از تماشاگر استفاده میکنن وظیفه 100 درصدیشون اینه که اعتراض کنن

یعنی چی اخه چه اپشنی به ورزشگاه اضافه شده که شده 5000 تومان ؟؟

نکنه واسه دستشویی افتابه گذاشتن شده 5 تومان ؟

نقش باشگاه چیه الان؟؟مثل همیشه بیخیال هوادار؟

واقعا خنده داره و گریه داره ....[/quote:091aae11db]
[size=18:091aae11db]آبراران و عزیزان سایت لطفا بگید راهی واسه اعتراض هست؟[/size:091aae11db]
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » پنج شنبه جولاي 18, 2013 9:48 am

بازی تدارکاتی امروز هست؟
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه جولاي 18, 2013 9:55 am

[quote:58932b2527="elyasbbc"]بازی تدارکاتی امروز هست؟[/quote:58932b2527]
نه . امروز تمرینه ...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه جولاي 18, 2013 10:00 am

[align=center:3c0d8ec5be][img:3c0d8ec5be]http://8pic.ir/images/14208741115904753306.jpg[/img:3c0d8ec5be][/align:3c0d8ec5be]

امشب و فردا شب، به تماشای ورزش هیجان انگیز «فوتوالی» بنشینیم.
اولین دوره مسابقات فوتوالی جام رمضان در تاریخ 27 و 28 تیر در زمین ساحلی مجتمع ورزشی بسیج رشت واقع در خیابان رسالت برگزار می گردد.

فوتوالی چیست؟
فوتوالی یک ورزش مهم،جذاب و پايه در جهـان بشمار می رود . همه چيز فوتوالي مثل واليبال ساحلي است ؛ ولي با توپ فوتبال . هر تيم از دو نفر تشكيل شده و حداكثر فقط ميتوانند سه ضربه به توپ بزنند .
كساني كه براي اولين بار فوتوالي را مي بينند خيلي سريع آن را با سپك تاکرا مقايسه ميكنند اما در اصل اين دو رشته هيچ ربطي به هم ندارند .

تاكنون بازيكنان بزرگي چون مارادونا ، رومـاريو ، به به تو ، برادران دي بـوئر ، رونالدينهو ، كاكا ، تري هانري ، زيكو ، مسي ، روبرتو كارلوس ، پاتريك ويرا ، اریک كانتونا ، ژان پيرپاپن ، فابرگاس ، تورس و... در فوتوالي فعاليت كرده يا مي كنند.
پیج "داماش گیلان"
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 10:12 am

فکر کنم ارسال این مرده قویدل تو مصاحبه با وهابی گفته بود امیرخان 2000 دست لباس سفارش داده و.......!!!!
این که خیری به ما نرسوند امیدوارم لااقل این یه دونه حرفش درست بوده باشه!
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط popo131 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 10:15 am

90/ آن‌هايي که به رودباريان توهين کردند حالت عادي نداشتند!

با اينکه داماش در نقل و انتقالات جاري چندان سر و صدا به پا نکرد اما خبر مي‌رسد که وضعيت مالي چندان خوبي ندارد و بازيکنان منتظر عابديني هستند تا به دادشان برسد.
90: با اينکه داماش در نقل و انتقالات جاري چندان سر و صدا به پا نکرد اما خبر مي‌رسد که وضعيت مالي چندان خوبي ندارد و بازيکنان منتظر عابديني هستند تا به دادشان برسد. در اين رابطه گفت و گوي 90 را با محمدرضا مهدوي کاپيتان با اخلاق تيم شهر باران بخوانيد.
90: اوضاع داماش چگونه است؟
بد نيست، خوب هم نيست!
90: چرا؟
مشکلات مالي همچنان وجود دارد و اميدوارم تا قبل از شروع مسابقات اين مشکلات را برطرف کنند. چون با اين شرايط به مشکل برمي‌خوريم.
90: به جز مشکلات مالي از نظر بازيکن که مشکل نداريد؟
تيم ما دو بازيکن خوب خود را در جناح چپ و راست از دست داده و متاسفانه جايگزين‌هاي خوبي نيز برايشان جذب نشده است.
90: ولي کادرفني اعتقاد دارد مشکل خاصي نيست و جوانان جديد جاي خالي بازيکنان جدا شده را پر مي‌کنند؟
90: آنها نظرشان را گفته‌اند ولي من چنين اعتقادي ندارم. نظر شخصي من اين است که گوش چپ و راست ما مشکل دارد. شايد هم من فوتبال نمي‌فهمم و بازيکنان را زياد نمي‌شناسم!
90: حسن رودباريان بعد از جدايي از داماش مصاحبه تندي بر عليه هواداران انجام داده و گفته که عده‌اي از طرفداران داماش با شعارهايشان نشان دادند بي‌فرهنگ هستند.
من از مصاحبه او خبر ندارم ولي فکر مي‌کنم رودباريان به خاطر پول از داماش رفت. اين را هم بگويم تنها بازي که چند هوادار به او توهين کردند ديدار با نفت تهران بود و من شنيدم آنها حالت عادي نداشتند، وگرنه داماش هواداران باتعصبي دارد. در ضمن رودباريان هم خيلي براي تيم زحمت کشيد و تا جايي که مي‌توانست به داماش کمک کرد.
90: قرعه داماش براي شروع مناسب است؟
من خودم هم قبل از قرعه‌کشي به حاجتي گفته بودم امکان دارد با ذوب‌آهن يا سايپا ليگ را شروع کنيم که همين اتفاق افتاد و قرعه بدي نيست.
90: داربي گيلان هم که هفته دوم است؟
هواداران دوست دارند هر طور شده انتقام فصل گذشته را بگيريم هر چند دو سالي است که داماش در ليگ برتر بالاتر از ملوان قرار مي‌گيرد و هواداران از اين بابت خوشحالند.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 10:26 am

آبراران دوتا سوال دارم:
1.تمرین امروز رو کیا میان اعلام کنن خواهشا.
2.هفته بعد دوستان میخوان همه نفری 5تومن بدن برای دیدن بازی داماش سایپا فکرشو بکنید یه بازی با کرایه ماشینو خوراک نفری 10 تومن میفته والله این اقایان بالا اصلا به فکر این ملت نیستن یه تفریح سالم مونده بود همونم باطل داره میشه من فکر نکنم با این شرایط اقتصادی هفته بعد بیشتر از 3 4 هزارنفر بیان...فکر کنم این گرانی رو اسکمو تخمه هم اثر کرده باشه ابراران خودتونو آماده کنید اسکمو دانه ای 2 تومن :D
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 10:42 am

havadarehamishegi پیغام خصوصی داری برادر /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه جولاي 18, 2013 10:47 am

[quote:cef47fd654="abarar1989"]havadarehamishegi پیغام خصوصی داری برادر /7/[/quote:cef47fd654]
برادر هنوز چیزی نیومده واسه من :? :roll: :D
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 10:54 am

به havadarevaghey اشتباهی پیغام دادم.آخه خیلی نام کاربرتون شباهت داره /10/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه