[quote:0cb1a24c18="abarar0131"][quote:0cb1a24c18="abarar0131"][quote:0cb1a24c18="mohammadrashti22"]بلیط 5 تومانی یعنی کلی از تماشاچی ها کم میشن. فقط این 5 تومان نیست که. هزینه ی تاکسی و ...
اینا فکر میکنن تماشاچی های دارن قرارداد های میلیاردی میبندن با باشگاه ها!!![/quote:0cb1a24c18]
متاسفانه به هر شکلی که هست این کاهش اتفاق می افته فقط امیدوارم تعداد تماشاچیایی که همیشگی اند(اونایی که پارسال بازی با مس کرمان رو به دربی دزدای پایتخت ترجیح دادن و برای اولین بار شعار رشتی ابرار.........غیرت قربان برررو سردادن و تو اون همه ناداوری مشهود تو نیمه اول خودشون رو کنترل کردن و کوچکترین بی احترامی به داور نکردن)کم نشه چون اونا سرمایه های داماشن نه اونی که بازی با ملوان میاد که 1 تا 90 فحش بده ازش بپرسی برر چرا فحش میدی تیم به چنگ میره بگه ما هر بازی رفتیم اونجا فقط فحش خوردیم 2 دقیقه بعدش بگه آقا کاپیتان کیه الان؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
خودم پارسال جلو در اصلی 3 4 بار از بچه تا بزرگسال رو دیدم که دربان رو منت میکردن تا برن تو بعضیا هم می خواستن ازش پول قرض بگیرن که بیان ولی متاسفانه نتونستن امسالم هم باید از این صحنه ها بیشتر ببینیم.افسوس!!![/quote:0cb1a24c18]
اون بی شرفی که بازی جام حذفی پرسپولیس وقتی مات و مبهوت داری به زمین چمن نگاه می کنی که چطور مانع صعودت شد و بغض همه وجودت رو گرفته کنارت می شینه با رفیقش می گه (واقعا داماش خب بازی بکود ولی ایشالا پرسپولس امرشیم تهران سپاهان ترکنیم داماش اگرم ببرد بی نتنستی سپاهان بزنه!!!) اون موقع تو فقط می خوای آسمون رو سرت خراب شه.
همه اینا رو گفتم که میشه امیدوار بود صندلیای جهنم پیر ما فقط جای اونایی شه که لیاقت نشستن روشو دارن نه هر آدم......!
امیدوارم همه اونایی که میرن بتونن جای خالی اون ابراری رو که بیرون بغض کرده و نتونسته بیاد رو پر کنن.
ببخشید زیادی پر حرفی کردم یه لحظه تمام چیزای زشت بازی پارسال از جلو چشمم رد شد تو بازی مل مل و پرسپولیس و...![/quote:0cb1a24c18]
ما و هم سن هامون(دهه 60و70) بیشتر طرفدار داماش هستن,ما باید تبلیغ داماش رو بیشتر کنیم,انصافامن ببینم توی رشت یکی پیرهن ورزشی غیر داماش و پیرهن این 2 سوگولی پایتخت رو پوشیده کلی باهاش حرف میزنم و تحقیرشم می کنم که بدونه تیم و هویت فقط داماش هست و بس!