[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط armin_gilan » پنج شنبه جولاي 25, 2013 8:40 pm

برید در قسمت ارتباط با ما اعتراض خودتودن بنویسد
دیگه شورشو در اوردن
کی فحش داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
armin_gilan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه جولاي 25, 2013 8:41 pm

برای بازی اول بسیار عالی و امیدوار کننده بود. مطمئنا در هفته های بعد بهتر هم خواهیم شد. البته این که میگم عالی بود از دروازه بان و مهاجم نوک فاکتور بگیرید. دروازه بانمون مثل همیشه افتضاح بود و توپ به اون سادگی رو نتونست جمع کنه و یک ریباند مفت داد. حسن زاده هم گرچه خیلی خوب در موقعیت گل قرار میگیره ولی خیلی ساده 3 تا موقعیت 100% گل رو از دست داد. من حس میکنم بهترین گزینه در حال حاضر برای مهاجم نوک چاوشی هست و اگر قراره چاوشی گوش چپ بازی کنه همون بهتر که بازیش نده چون واقعا حاجتی داشت خوب کار میکرد. البته اینم بگم که من ترجیح میدم با دو مهاجم نوک بازی کنیم. در کل مخالف بازی کردن چاوشی تو کناره ها و به عنوان یار تعویضی هستم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Rasht_City » پنج شنبه جولاي 25, 2013 8:45 pm

هفته اول داوري اينجوري بود واي به حال هفته هاي بعدي !
/9/

تيم دو نيمه مختلف داشت ، يك افتضاح دو فوق العاده !

امروز تا ساعت 4 لباس نظيف كار روو هوا بود ! آخه اين ديگه ته بي پوليه ، لباس و آورده بودن تيكه بدن سايزش بزرگ شه ! :roll:

تيم پول هتل نداره بده ، بدهكاره يره اون هتل با اون فاصله !

واي كه چه گل مفتي خورديم !

با خوشحالي نظيف كار بعد گل خيلي حال كردم !

نبودن سرباز توو جايگاه ها مخصوصا تيفوسي ها اوج با فرهنگ بودن رشتي ها رو نشون ميداد كه جريان همون نبودن پلي سر 4 راه هاي آلمانه !

تيم خوب بود فقط يه بازيكن مثل جهانبخش كم داره !!

به اميد برد در بازي بعدي مقابل اين تيمه كه اسمش يادم نيست ميگن واسه شهركه! /4/
از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه جولاي 25, 2013 8:47 pm

[color=black:0dbfa331b8]خیلی امیدوار کننده بود این بازی.
دست مریزاد میگم به غیرت بچه ها که توی این بی پولی انقدر زیبا و با تمام وجود بازی میکنن.
از بازی خوبه سیف الهی هم نمیشه به راحتی گذشت که مارو به آینده امیدوار کرد.
حسن زاده هم اوایل بازی خیلی خوب بود و رفته رفته افت کرد به نظر من.
قدمی هم یه جورایی گم بود توی بازی و به قول معروف جو بازی گرفتش.این نظر من راجع به بازیکنای جدید بود.
اما بقیه بازیکنامون مثل همیشه عالی بودن فقط یه مقدار کند بودن خط دفاع واقعا نگران کنندست.
با آماده شدن بازیکنایی مثل جهانگیر و کبه میشه بیش از این ها به این تیم دل بست.

یا حق[/color:0dbfa331b8]
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 8:49 pm

من از تیم خیلی راضیم و حسن زاده عالیه
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » پنج شنبه جولاي 25, 2013 8:54 pm

[color=black:1c2c7d630f]واقعا اینکه یه تیم 10-12 تا موقعیت گل داره و آخرشم فقط یکیش گل میشه و در عوض تیم مقابل فقط 1 موقعیت نصفه و نیمه داره و همونم گل میشه معنیش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟
واقعا این سایپا تیمی بود که بتونه جلوی هر تیم دیگه ای گلی بزنه امشب؟؟؟؟؟ من فکر نمیکنم جز میلاد فراهانی کسی دیگه امشب توانایی گل خوردن از سایپا رو داشت !!!! ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، واقعا این بشر 3ساله رو اعصاب منه ،،،،،،،، 1ذره هم پیشرفتی نداره!!!! اگه توو یه بازی خوب باشه همش از روی شانسشه که توپا زارتو زورت میخورن بهش میرن بیرون !!!!!!!! اگرم شانس نداشته باشه که تیم به فنا رفته اون بازی رو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بخدا وقتی دقیقه 93 گل زدیم اشکم داشت میومد ،،،، نه اشک شوق ! ،،، از این بابت که ما به خاطر نداشتن یه دروازبان حتی در سطح معمولی باید اکثر بازیامونو از دقایق اولش بریم واسه به تساوی کشوندن بازی !!!!!!!! واقعا حق این تماشاگرا که این موقع شب میان ورزشگاه 90 دقیقه تیمو تشویق میکنن اینه که تیمشون هر دفعه واسه اشتباهات مکرر دروازبانشون، از نباختن خوشحالی کنن؟؟؟؟؟؟ آخه این که نمیشه ما هر دفعه اول بسم الله گل بخوریمو تیم حریف 80 دقیقه باقی مونده بازی رو مثل چی ببنده و ما با کلی زجر و زحمت دنبال این باشیم که نتیجه رو تازه برگردونیم به مساویه اول بازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای کاش ، ای کاش ، ای کاش 2-3 تا از هافبکامونو که روی هم کمه کم 2 میلیارد قیمتشون میشه رو میدادیم تیمای دیگه + با یه قرارداد 50 هزار تومنی هم فراهانی رو میدادیم رهپویان رضوانشهر و با این پول یه دروازبان درست درمون میاوردیم توو تیم!!!!!!
خیلیم شانس داره که تیم 90 دقیقه از جون مایه میذاره تا خرابکاریای ایشونو یجوری با به تساوی کشوندن بازی ماست مالی کنه!!!!!!! ،،،،،،،،،،،،،،، بخدا اگه بازی مساوی نمیشد این اشتباهات مفتضحانش خیلی خیلی بیشتر به چشم میومد ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، با تمام احترامی که واسش قائلم ولی انصافا فراهانی جاش توی دروازه تیم داماش گیلان نیست ،،،،،،،،، ولی متاسفانه کیه که قبول کنه!![/color:1c2c7d630f]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط navidmadan در پنج شنبه جولاي 25, 2013 8:54 pm .
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه جولاي 25, 2013 8:54 pm

[color=blue:6f7a5e9114]متاسفانه از چیزی که میترسیدم سرمون اومدم. 1 توپ اومدم گل خوردیم، 10تا نزدیم و با هزار زحمت به زو مساوی شد !!!
دقیقا هم از پست دفاع راست و مدافع میانی متمایل به راست ضربه خوردیم ! [/color:6f7a5e9114]
[color=black:6f7a5e9114]امیدوارم هرچه زودتر این محرومیت مختاری رفع بشه و همچنین بیشتر از لحاظ تمرکز و عادت بازی در پست جدید با هادی کار
بشه، بیچاره زحمت میکشه اما خب طبیعیه، نمیشه ! بعنوان یه حالت فوق العاده بازی کردن در این پست برای هادی ایراد نداره
ولی برای شرایط فیکس نه ! [/color:6f7a5e9114]
[color=red:6f7a5e9114]از بازی خوب آبشک و سیف اللهی و حسن زاده نباید گذشت، مهدوی هم عالی نبود ولی مثل همیشه خوب بود .[/color:6f7a5e9114]
[color=green:6f7a5e9114]کاردوست باید بیشتر جا بیفته، استرس بالایی داشت، حاجتی هم کلا بد بود[/color:6f7a5e9114].

[color=orange:6f7a5e9114][size=18:6f7a5e9114]من به بچه ها از 10 نمرات زیر میدم:[/size:6f7a5e9114][/color:6f7a5e9114]

[color=darkblue:6f7a5e9114]فراهانی 4 (چند بازی با پا بد و 1 توپ اومد که اونم خورد)
نظیفکار 6
ابراهیمی 5
رحیمی 6
سهرابی 5
حاجتی 5
آبشک 8.5
قدمی 4
سیف اللهی 8
مهدوی 7
حسن زاده 8
-------------------
کاردوست 6
چاووشی 5.5
حلافی 4[/color:6f7a5e9114]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » پنج شنبه جولاي 25, 2013 8:56 pm

خدا رو شکر حداقل مساوی گرفتیم.

حسن زاده + حاجتی + سهرابی ............. افتضاح بودند
قدمی هم خوب کار نکرد.

آبشک ترکوند اساسی (من با بازی امروزش کل قضیه پرسپولیس رو فراموش کردم)
کاپیتان + نظیف کار + سیف اللهی + کاردوست ............. عالی
ابوذر رحیمی هم خوب کار کرد.
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 8:58 pm

[quote:3ccd09749b="RainyGilman"]خدا رو شکر حداقل مساوی گرفتیم.

حسن زاده + حاجتی + سهرابی ............. افتضاح بودند
قدمی هم خوب کار نکرد.

آبشک ترکوند اساسی (من با بازی امروزش کل قضیه پرسپولیس رو فراموش کردم)
کاپیتان + نظیف کار + سیف اللهی + کاردوست ............. عالی
ابوذر رحیمی هم خوب کار کرد.[/quote:3ccd09749b]
پاس گل کی داد؟؟؟! تیرکم شانسه دست بازیکن نیست حسن زاده به نظرم نتو مهاجمین نوک از همه بهتره
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 8:59 pm

[quote:23082bf0bd="miladcivil"][color=blue:23082bf0bd]متاسفانه از چیزی که میترسیدم سرمون اومدم. 1 توپ اومدم گل خوردیم، 10تا نزدیم و با هزار زحمت به زو مساوی شد !!!
دقیقا هم از پست دفاع راست و مدافع میانی متمایل به راست ضربه خوردیم ! [/color:23082bf0bd]
[color=black:23082bf0bd]امیدوارم هرچه زودتر این محرومیت مختاری رفع بشه و همچنین بیشتر از لحاظ تمرکز و عادت بازی در پست جدید با هادی کار
بشه، بیچاره زحمت میکشه اما خب طبیعیه، نمیشه ! بعنوان یه حالت فوق العاده بازی کردن در این پست برای هادی ایراد نداره
ولی برای شرایط فیکس نه ! [/color:23082bf0bd]
[color=red:23082bf0bd]از بازی خوب آبشک و سیف اللهی و حسن زاده نباید گذشت، مهدوی هم عالی نبود ولی مثل همیشه خوب بود .[/color:23082bf0bd]
[color=green:23082bf0bd]کاردوست باید بیشتر جا بیفته، استرس بالایی داشت، حاجتی هم کلا بد بود[/color:23082bf0bd].

[color=orange:23082bf0bd][size=18:23082bf0bd]من به بچه ها از 10 نمرات زیر میدم:[/size:23082bf0bd][/color:23082bf0bd]

[color=darkblue:23082bf0bd]فراهانی 4 (چند بازی با پا بد و 1 توپ اومد که اونم خورد)
نظیفکار 6
ابراهیمی 5
رحیمی 6
سهرابی 5
حاجتی 5
آبشک 8.5
قدمی 4
سیف اللهی 8
مهدوی 7
حسن زاده 8
-------------------
کاردوست 6
چاووشی 5.5
حلافی 4[/color:23082bf0bd][/quote:23082bf0bd]
ابرار یکم به نظیف کار کم ندادی؟!!!!!!!!!!!!!!!
این تحلیل رادنی تو گله!
بهترین بازیکن:

محمد باقر صادقى دروازه بان جوان سايپا با دفع چند موقعيت خطرناك داناش مانع از باز شدن دروازه اش بيش از يك بار شد. انا بايد لقب بهترين بازيكن زمين را به نظيف كار داد كه هم در دفاع موفق نشان داد و هم با گلزنى در واپسين لحظات بازى مانع شكست خانگى تيمش گرديد.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه جولاي 25, 2013 8:59 pm

ناظمی : دربی گیلان هم یک بازی عادی سه امتیازی است! / فعلا برای قضاوت فنی خیلی زود است

تاکتیک ما این بود که از کناره‌ها روی دروازه سایپا فشار بیاوریم اما آنها این نقاط را بسته بودند و عملا ما به عمق رو آوردیم که توانستیم در پایان وقت‌های تلف شده به گل برسیم.

سایت گل-افشین ناظمی، سرمربی داماش گیلان امروز از یک باخت خانگی در دقیقه‌ی 93 برابر سایپا گریخت و به یک تساوی دست یافت تا شروعی نه چندان ماموفق داشته باشد. ناظمی که بخوبی می‌داند فرصت چندانی برای موفقیت ندارد و عملکرد ناموفق او می‌تواند او را به درهای خروجی نزدیک کند، در رابطه با این بازی گفت :

داماش-سایپا و تقسیم امتیازات؛ چطور بود ؟

بازی اول بود و نمی‌توان خیلی در مورد مسائل فنی روی آن تمرکز کرد. ما موقعیت‌های زیادی داشتیم اما از آنها استفاده نکردیم.

ما چندین بازیکن اصلی خود را در اختیار نداشتیم و به جای آنها جوان‌ها را به میدان فرستادیم. عسگری، کبه، متوسل‌زاده را در اختیار نداشتیم و با حضور آنها در هفته‌های آینده بهتر هم می‌شویم.

قبول دارم که نتوانستیم از موقعیت‌های به دست آمده به خوبی استفاده کنیم. تاکتیک ما این بود که از کناره‌ها روی دروازه سایپا فشار بیاوریم اما آنها این نقاط را بسته بودند و عملا ما به عمق رو آوردیم که توانستیم در پایان وقت‌های تلف شده به گل برسیم.

دربی گیلان؛ این بازی را چطور ارزیابی می‌کنید ؟

از هواداران خواهش می‌کنم تا فرهنگ غنی گیلان را به نمایش بگذارند. برای ما این دیدار هم سه امتیاز دارد و حساسیت خاصی ندارد. از ملوان شناخت خوبی داریم و با توجه به اینکه بازی دوم است طبیعتا بهتر از این بازی ظاهر خواهیم شد. البته این بازی برای تماشاگران حساسیت دارد.

خط حمله‌ی عقیم داماش؛ این‌طور نیست ؟

من این موضوع را قبول دارم باید خط حمله ما بهتر کار کند بی دقتی مهاجمانمان در برخی مواقع مشکل‌ساز شده و این مشکل باید برطرف شود تا در آینده با مشکل روبرو نشویم.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:02 pm

همونطوری که حدس می زدم باز هم بازی کردیم و خوب سایپا رو رقصوندیم ...

اما این توپ بیلاوارث نمیره تو اون سوراخ لعنتی /9/ /9/ /9/

ترکیب و شیوه بازیمون به نظرم کاملا درست و بر اساس داشته ها بود و عالی شروع کردیم ... اما تغییر پست حاجتی و بردنش به سمت چپ به نظرم از کار انداخت اون سمت رو و هافبک دفاعیمون با کاردوست یکم ضعیف شد ! بعدش هم چاووشی رو بردیم اونور و بازده رو کمتر کردیم هرچند یک سانتر عالی کرد و حلافی /15/

گلی که خوردیم به نظرم روی عدم آشنایی سهرابی با پست دفاع کنار بود و یار لعنتی جیویشت ... هرچند دفاع وسط هامون هم باید قطع می کردند ... اما به هر حال رفت دیگه ...

گل زده مون هم که دق داد همه بازیکنان رو تا رفت تو گل !! انگار این توپ با خط دروازه حریف ما بد بود و دوست نداشت بهش نزدیک هم بشه !!!؟!؟!؟

فراهانی کاملا متوسط بود

ابوذر مثل همیشه مفید با سانترهای ضعیف !! هادی هم بنده خدا خیلی تلاش کرد و چیزی کم نذاشت ولی پستش نبود و کلا با ترس بازی کرد ...

نظیفکار هم خوب بود اما ابراهیمی یکم متزلزل ...

حاجتی بازی مفید انجام داد ولی وقتی نیمه دوم جلو رفت بازده خودش رو از دست داد و آخر هم تعویض شد ...

آبشک که کولاک کرد و جای هیچ حرفی نمی ذاره به جز تشکر /13/ /13/ /13/

مهدوی هم مثل همیشه موثر و روحیه بخش /7/

سیف اللهی خیلی خوب بود فقط باید زیاده روی هاش توسط کادر فنی بهش گوشزد بشه تا بیشتر در خدمت تیم باشه ... قدمی بنده خدا هم جوگیر شده بود و نتونست خودش رو نشون بده تا ببینیم بازی های بعدی چه می کنه ...

حسن زاده هم بسیار آینده دار و پرتلاش بود و من به شخصه خیلی امیدوار شدم بهش ... اگه اون ضربه ای که زد گل میشد , زیباترین گل هفته یا شاید یکی از زیباترین گلهای لیگ رو میدیدیم ...

چاووشی و حلافی در یک حد بودند و زیاد چیز خاصی نشون ندادند ...

کاردوست به نظرم هم خیلی پرتلاش بود و هم خیلی پراشتباه !! از کادوست بعید بود بعضی از سردرگمی هاش ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:03 pm

[quote:205508c637="Inja-Rasht"]برای بازی اول بسیار عالی و امیدوار کننده بود. مطمئنا در هفته های بعد بهتر هم خواهیم شد. البته این که میگم عالی بود از دروازه بان و مهاجم نوک فاکتور بگیرید. دروازه بانمون مثل همیشه افتضاح بود و توپ به اون سادگی رو نتونست جمع کنه و یک ریباند مفت داد. حسن زاده هم گرچه خیلی خوب در موقعیت گل قرار میگیره ولی خیلی ساده 3 تا موقعیت 100% گل رو از دست داد. من حس میکنم بهترین گزینه در حال حاضر برای مهاجم نوک چاوشی هست و اگر قراره چاوشی گوش چپ بازی کنه همون بهتر که بازیش نده چون واقعا حاجتی داشت خوب کار میکرد. البته اینم بگم که من ترجیح میدم با دو مهاجم نوک بازی کنیم. در کل مخالف بازی کردن چاوشی تو کناره ها و به عنوان یار تعویضی هستم.[/quote:205508c637]

[color=red:205508c637]این کم لطفی اگه با این بازی عالی، حسن زاده جز فاکتوری ها محسوب بشه.[/color:205508c637]
[color=blue:205508c637]چاووشی؟ همین سید رضا (افشین) چاووشی؟ توپ به اون خوب براش کاشتن، رو پای چپ، فوت کرد و تا دروازه نرسید![/color:205508c637]
[color=black:205508c637]چاووشی فقط 15،20 دقیقه، اونم بعد اینکه یا متوسل زاده یا حسن زاده با قدرت بالای دوندگی و درگیریشون مدافعین
حریف خسته کنند و بعد این انزلیچی، چاووشی بیاد و از موقعیت (انشاالله) استفاده کنه و گل بزنه. وگرنه نه مثل متوسل زاده
و نه مثل حسن زاده نمیتونه درگیر بشه، رو هوا بجنگه، استارت بزنه و واسه هافبکهای کناری و مهدوی توپ سازی کنه!
در مورد موقعیات موافقم، نه متوسل زاده و نه حسن زاده از موقعیات خوب استفاده نمیکنن، اما خب ویژگی های بهتری مثل
سرعت و ضربه سر و پرس از جلو دارن که بسیار برای تیم مفیدترند.[/color:205508c637]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mehdi_damash » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:03 pm

حیف شد نبردیم و خدارو شکر که با همه بدشانسیهامون همین مساویم گرفتیم.میرسیم به آبایان بی وجودکه با این بازی ایشالا دست پر برمیگردیمایران
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط havosh » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:04 pm

امشب پشت نیمکت داماش نشسته بودم ؛ فارغ از مسائل حاشیه ای خاص این جایگاه ، شش دنگ حواسم رو داده بودم به آقای ناظمی . خیلی برام جالب بود ، ایشون در عین جوانی ، بهتر از هر مربی باتجربه ای تیم رو هدایت کرد ، وفتی اون فرصتمون که از روی خط به گل تبدیل نشد ، انتظار داشتم فریاد مربی مون به هوا بره ، ولی عین یه جنتلمن مثل شروع کرد به تشویق کردن و روحیه دادن به تیم. افشین ناظمی به نظر میاد علاوه بر با فنی عالیه خودش ، در طول این سال ها از هر مربی ای که در کنارش فعالیت کرده ، توشه ای گرفته و به بهترین نحو اون ها رو به عمل گرفته . مربی ای که قبل از این که با نمک باشه - مثل فیروز کریمی - یا دنبال بازی بسته باشه - ذولفقارنسب - و مثال های دیگه ، قبل از همه ی اینا یه مربی و یه لیدر هست . من بسیار خوشبینم به تیم امسال ، یادمون نره سالیان قبل تو بازی های اول چجوری بودیم و امسال چه کردیم .
یه نکته ای هم این وسط باید بهش اشاره بشه اونم اینکه شاید اگه جای علی نظیف کار ، مدافعی دیگه ای داشتیم و اون ضربه به سرش می خورد تو نیمه ی اول ، همون لحظه تعویض می شد و دیگه خدا می دونه آیا جایگزینش می تونست به خوشگلی و شیکی گلی که علی واسمون زد ، برامون مفید باشه یا نه ، پس به احترام تعصب این پسر دوست داشتنی.
مجمد آبشک امروز محشر بود ، برای بازی بعد خیال همه راحت که یه شیر اون وسط داریم که نه تنها کسی ازش رد میشه که اصولا غیر پاس های زیر 30 - 40 متر تمیز فرستادن تو مرامش نیست
کاپیتانم که مثل همیشه عالی بود . امیدوارم با پاساش این سیف اللهی رو هرچی زود تر راه بندازه هر چند امروزم یه چیزایی نشون داد که همه رو امیدوار کرد.
ولی این پشت نیمکت هم دنیایی داره واسه خودش :) یه بار بازی با شموشک بود سال 81 - 82 رفتم اونجا نشستم ، دیگه اونحا نرفتم تاااااا امروز . چه روزای تلخ و شیرینی تو این ده سال گذشت و گذشت تا رسید به امروز که یه تیم دوست داشتنی رو ببینم که همشون از ته دل بازی می کنن و تماشاگرایی که تا دقیقه 94 ، سر پا ، تیمشون رو که یکی هم عقبه رو تشویق می کنن تا گل بزنه :) بچه ها متشکریم :twisted:
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان