[quote:f5f8c627df="totti"]90/ عابديني سنگ بزرگ جلوي پايم گذاشت
شماره خبر : 84282
داماش گيلان با کلي محروم و مصدوم در کرج به مصاف سايپا خواهد رفت.
داماش گيلان با کلي محروم و مصدوم در کرج به مصاف سايپا خواهد رفت. تيم ناظمي مقابل تيمي قرار ميگيرد که گربه سياه داماش محسوب ميشود. در اين رابطه گفت و گوي 90 را با علي نظيفکار مدافع تيم بخوانيد:
90: در شرايط سختي مقابل گربه سياه داماش بازي داريد؟
متاسفانه چند سالي است يا به سايپا باختهايم يا مساوي کردهايم. اميدوارم اين بار در کرج ببريم و ديگر بحث گربه مربه پيش نکشند.
90: با کلي محروم و مصدوم راهي کرج ميشويد؟
تيم ما چند محروم و مصدوم دارد که کارمان را سخت کرده ولي با اين حال نااميد نيستيم و ميرويم تا با امتياز بازگرديم.
90: تو يکي از بازيکناني بودي که نيم فصل ميخواستي جدا شوي. چرا نرفتي؟
من چيزي حدود 650 ميليون تومان از داماش طلب دارم و آقاي عابديني گفت اين مبلغ را ببخش و 400 ميليون هم بده تا رضايت نامهات را بدهم با اين شرايط تيمي بود که يک ميليارد براي نيم فصل به من بدهد. مديرعامل باشگاه سنگ بزرگي جلوپاي من گذاشت که نتوانم جايي بروم. انشاا... سال بعد ميروم تا يک جا بازي کنم و پول بگيرم.
90: يعني آبشک کار خوبي کرد رفت؟
آبشک دي ماه مراسم انزلیچیاش است و پول لازم داشت، به همين دليل بايد ميرفت بهترين کار را هم کرد چون پول خوبي گيرش آمد يا اينکه خيلي هم طلب داشت. اميدوارم در مس موفق شود.
90: با اين شرايط نيم فصل کار سختي داريد؟
خيلي سخت شده و بايد حواسمان جمع باشد که مفت امتياز از دست ندهيم چون هر لحظه امکان دارد به جمع فانوس به دستان اضافه شويم.
90: راستي آب معدني و کيک و سانديس به بازيکنان ميدهند؟
همين الان که دارم با شما صحبت ميکنم نزديک به صد باکس آب معدني جلويم است و از اين بابت مشکلي نداريم ولي از پول خبري نيست.[/quote:f5f8c627df]

!!!