[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط alimoteboy » سه شنبه جولاي 30, 2013 2:17 pm

[quote:3059760d06="The_King_of_rasht"][quote:3059760d06="Rashti0131"]آبراران کسی پایه هست خودمون به صورت خودجوش بریم انزلی نه با ماشین باشگاه...از ساعت شش هفت بریم استادیوم :lol: :twisted: :roll:[/quote:3059760d06]

اگه ماشین نگذاشتن هماهنگ میکنیم با هم میریم. از سه راه فرزانه مستقیم سوار میشیم جلوی بی بی حوریه پیاده میشیم؛ از اونجا هم قدم زنان از جلوی ساحل قو رد میشیم تا استادیوم ،خیلی هم فاز میده[/quote:3059760d06]
حمزه جان پس هماهنگ کنیم با هم بریم :)
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه جولاي 30, 2013 2:32 pm

خب اگه اینجوری باشه که با هم هماهنگ کنیم و بریم !!

لحظه به لحظه داره تعداد هماهنگ شده ها زیاد میشه و مثلا اگه خواستیم قدم زنان تا استادیوم بریم یهو دیدی هفت یا هشت نفر شدیم!

اونها هم حتما گاب هستن نمیفهمن ما از رشت اومدیم!!!!!! من ببینم شما ها دارین کتک میخوریم شروع میکنم به زدن شما!
دعوا اونجا گله ای هست یعنی یه گله آدم یهو با قمه بهت حمله میکنند! اینها هم جز هویت آباک ها و مکتب ملوانی ها هست.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه جولاي 30, 2013 2:37 pm

[quote:7e37f6830a="The_King_of_rasht"]خب اگه اینجوری باشه که با هم هماهنگ کنیم و بریم !!

لحظه به لحظه داره تعداد هماهنگ شده ها زیاد میشه و مثلا اگه خواستیم قدم زنان تا استادیوم بریم یهو دیدی هفت یا هشت نفر شدیم!

اونها هم حتما گاب هستن نمیفهمن ما از رشت اومدیم!!!!!! من ببینم شما ها دارین کتک میخوریم شروع میکنم به زدن شما!
دعوا اونجا گله ای هست یعنی یه گله آدم یهو با قمه بهت حمله میکنند! اینها هم جز هویت آباک ها و مکتب ملوانی ها هست.[/quote:7e37f6830a]

حمزه من هم هستم :P
اما از یه راه دیگه میریم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط behrad » سه شنبه جولاي 30, 2013 2:42 pm

انزلي چي اباي.... اباي وضع خرابه /16/ /16/ /16/
داماش در قلب من جا دارد
نماد کاربر
behrad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 25, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه جولاي 30, 2013 2:43 pm

گفتم مکتب ملوانی یاد یه چیزی افتادم:

/15/

[img:0537164ac0]http://www.8pic.ir/images/57441805277198756847.jpg[/img:0537164ac0]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط alimoteboy » سه شنبه جولاي 30, 2013 2:47 pm

[quote:496c4b96bf="ali_damashi"][quote:496c4b96bf="The_King_of_rasht"]خب اگه اینجوری باشه که با هم هماهنگ کنیم و بریم !!

دعوا اونجا گله ای هست یعنی یه گله آدم یهو با قمه بهت حمله میکنند! اینها هم جز هویت آباک ها و مکتب ملوانی ها هست.[/quote:496c4b96bf]

اما از یه راه دیگه میریم[/quote:496c4b96bf]
کدوم راه؟ :roll:
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه جولاي 30, 2013 2:50 pm

لحظه به لحظه به تعداد آبرارانی که به صورت خودجوش سرتاپا آبی میخوان بیان مسکو افزوده میشه /11/
سن هزار *# منتظر باش توسط رشتیها فتح بشی /23/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه جولاي 30, 2013 2:54 pm

[quote:96864b8957="alimoteboy"][quote:96864b8957="ali_damashi"][quote:96864b8957="The_King_of_rasht"]خب اگه اینجوری باشه که با هم هماهنگ کنیم و بریم !!

دعوا اونجا گله ای هست یعنی یه گله آدم یهو با قمه بهت حمله میکنند! اینها هم جز هویت آباک ها و مکتب ملوانی ها هست.[/quote:96864b8957]

اما از یه راه دیگه میریم[/quote:96864b8957]
کدوم راه؟ :roll:[/quote:96864b8957]

راه اول فرعی بود برای آبای هایی که میخوان استقبال بیان :D
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Namjoo_St » سه شنبه جولاي 30, 2013 3:00 pm

[quote:07c12f7bc2="The_King_of_rasht"][quote:07c12f7bc2="Rashti0131"]آبراران کسی پایه هست خودمون به صورت خودجوش بریم انزلی نه با ماشین باشگاه...از ساعت شش هفت بریم استادیوم :lol: :twisted: :roll:[/quote:07c12f7bc2]

اگه ماشین نگذاشتن هماهنگ میکنیم با هم میریم. از سه راه فرزانه مستقیم سوار میشیم جلوی بی بی حوریه پیاده میشیم؛ از اونجا هم قدم زنان از جلوی ساحل قو رد میشیم تا استادیوم ،خیلی هم فاز میده[/quote:07c12f7bc2]

حمزه جان فکر برگشتشو کردی ؟ 2 شب هم می خوای قدم زنان بیای ؟
ما پارسال با ماشین شخصی رفتته بودیم پلاک تهران بود البته . مشکلی هم نداشتیم . فقط موقع برگشت برف پاکنمون خراب شد :lol: , خودمو نیم متر از پنجره بیرون مینداختم تا شیشه رو پاک کنم .
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه جولاي 30, 2013 3:59 pm

[quote:324fae60c9="Rashti0131"]آبراران باغیرت و باصفا نمیدونم تو جریان هستید این تیم دهکده ساحلی یه سایتی داره که کلا 4تا کاربر داره عقده از تک تک کامنت های کاربرای اونا میباره /10/ پیش خودشون فکر میکنن خیلی باحالن و میتونن رو ما تاثیر دارن...میخواستم اینو بگم فرق رشتی و انزلیچی اینجا مشخص میشه تو همین فضای مجازی اونا از ترس نه اسمی از خودشون میزارن نه هویتی نه عکسی یه عده بی وجودن که عقده رشتی هارو دارن میان تو نت عقده های دورنی و روانی خودشونو خالی میکنن چون دوست دارن خودشونو گیلک جا بزنن ولی خودشونم میدونن که *# هستن
/10/میرم اون سایت فقط میخندم چون وقتی اونارو میبینم انقدر نسبت به ما عقده دارن و احساس کمبود میکنن احساس قوی بودن میکنم...اینجاست که فرق رشتی و انزلیچی مشخص میشه
ماشاالله بچه های این سایت همه بافرهنگ و باوجود که تمام اطلاعتشون موثقه ایشالله پنج شنبه هم میریم تو شهرشون بالباس سرتاپا آبی با پیراهن داماش تو شهرشون لهشون میکنیم و بهشون نشون میدیم که اصلا اصلا اصلا به ما نمیخورن /11/[/quote:324fae60c9]

آقا ما چه کمکی از دستمون برات بر میاد که شما بی خیال سایت اونا بشی ؟! :) :twisted: :twisted:

واقعا اعصاب راحت دارید که خودتونو اذیت می کنین ؟!؟ چرا میرید تو سایت اونا و بعدش عصبانی میشید و میاید اینجا و عصبانیت خودتون رو با ما تقسیم می کنید و در بسیاری از موارد لینک هم می ذارید ؟؟

به خدا فقط بازدید اونا رو بالا می برید ...

حالا ما مثل همیشه گفتیم و شما هم مثل همیشه نشنیده بگیرید ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
راستی چه خبر از سایت ملوان ... :wink: :wink: :arrow: :idea: :arrow: :idea:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه جولاي 30, 2013 4:10 pm

اقای مرتضی جان بار 1001 نرو سایت اونا برادر من
اگه میری اینجا پست نذار ...
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » سه شنبه جولاي 30, 2013 4:13 pm

[quote:efa3f5f6a8="pedram_1367"][quote:efa3f5f6a8="Rashti0131"]آبراران باغیرت و باصفا نمیدونم تو جریان هستید این تیم دهکده ساحلی یه سایتی داره که کلا 4تا کاربر داره عقده از تک تک کامنت های کاربرای اونا میباره /10/ پیش خودشون فکر میکنن خیلی باحالن و میتونن رو ما تاثیر دارن...میخواستم اینو بگم فرق رشتی و انزلیچی اینجا مشخص میشه تو همین فضای مجازی اونا از ترس نه اسمی از خودشون میزارن نه هویتی نه عکسی یه عده بی وجودن که عقده رشتی هارو دارن میان تو نت عقده های دورنی و روانی خودشونو خالی میکنن چون دوست دارن خودشونو گیلک جا بزنن ولی خودشونم میدونن که *# هستن
/10/میرم اون سایت فقط میخندم چون وقتی اونارو میبینم انقدر نسبت به ما عقده دارن و احساس کمبود میکنن احساس قوی بودن میکنم...اینجاست که فرق رشتی و انزلیچی مشخص میشه
ماشاالله بچه های این سایت همه بافرهنگ و باوجود که تمام اطلاعتشون موثقه ایشالله پنج شنبه هم میریم تو شهرشون بالباس سرتاپا آبی با پیراهن داماش تو شهرشون لهشون میکنیم و بهشون نشون میدیم که اصلا اصلا اصلا به ما نمیخورن /11/[/quote:efa3f5f6a8]

آقا ما چه کمکی از دستمون برات بر میاد که شما بی خیال سایت اونا بشی ؟! :) :twisted: :twisted:

واقعا اعصاب راحت دارید که خودتونو اذیت می کنین ؟!؟ چرا میرید تو سایت اونا و بعدش عصبانی میشید و میاید اینجا و عصبانیت خودتون رو با ما تقسیم می کنید و در بسیاری از موارد لینک هم می ذارید ؟؟

.
.
.
.
.
.
.
.
.
راستی چه خبر از سایت ملوان ... :wink: :wink: :arrow: :idea: :arrow: :idea:[/quote:efa3f5f6a8]

[color=blue:efa3f5f6a8]دقیقا موافق. بعضی حرکات، ناخواسته موجب بزرگ شدن بعضی از کوچولوها میشه . . . . . . [/color:efa3f5f6a8]
[color=black:efa3f5f6a8]با عدم این کار، هم اونا در جایگاه واقعیشون می مونن (کوچک) و هم بیخودی از چرندیات اونا ناراحت نمیشی.[/color:efa3f5f6a8]
[color=red:efa3f5f6a8]بیخیال مرتضی عزیز..........[/color:efa3f5f6a8]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه جولاي 30, 2013 4:37 pm

[quote:234d0339b5="miladcivil"][quote:234d0339b5="pedram_1367"][quote:234d0339b5="Rashti0131"]آبراران باغیرت و باصفا نمیدونم تو جریان هستید این تیم دهکده ساحلی یه سایتی داره که کلا 4تا کاربر داره عقده از تک تک کامنت های کاربرای اونا میباره /10/ پیش خودشون فکر میکنن خیلی باحالن و میتونن رو ما تاثیر دارن...میخواستم اینو بگم فرق رشتی و انزلیچی اینجا مشخص میشه تو همین فضای مجازی اونا از ترس نه اسمی از خودشون میزارن نه هویتی نه عکسی یه عده بی وجودن که عقده رشتی هارو دارن میان تو نت عقده های دورنی و روانی خودشونو خالی میکنن چون دوست دارن خودشونو گیلک جا بزنن ولی خودشونم میدونن که *# هستن
ماشاالله بچه های این سایت همه بافرهنگ و باوجود که تمام اطلاعتشون موثقه ایشالله پنج شنبه هم میریم تو شهرشون بالباس سرتاپا آبی با پیراهن داماش تو شهرشون لهشون میکنیم و بهشون نشون میدیم که اصلا اصلا اصلا به ما نمیخورن /11/[/quote:234d0339b5]

.
.
.
.
.
.
.
.
.
راستی چه خبر از سایت ملوان ... :wink: :wink: :arrow: :idea: :arrow: :idea:[/quote:234d0339b5]

[color=blue:234d0339b5]دقیقا موافق. بعضی حرکات، ناخواسته موجب بزرگ شدن بعضی از کوچولوها میشه . . . . . . [/color:234d0339b5]
[color=black:234d0339b5]با عدم این کار، هم اونا در جایگاه واقعیشون می مونن (کوچک) و هم بیخودی از چرندیات اونا ناراحت نمیشی.[/color:234d0339b5]
[color=red:234d0339b5]بیخیال مرتضی عزیز..........[/color:234d0339b5][/quote:234d0339b5]

:D :D :D
مثل اینکه دوستان جدی گرفتن من فقط خواستم یه چیزی بگم که گفته باشم...بنا به فرموده دوستان چشم دیگه هیچ حرفی از سایت های ملوان نخواهم زد در واقع دیگه وقت نمیکنم که برم :wink:
دوستان یه چندروز مارو تحمل کنند ما نتمون چند روز دیگه قطع میشه و قصد تمدید هم ندارم...میریم سربازی به کل از دست ما راحت میشین 8O
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط somehsara » سه شنبه جولاي 30, 2013 5:13 pm

احمد‌زاده: شانس پيروزي ملوان بيشتر است

سرمربي سابق تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: شانس پيروزي ملوان در دربي گيلان بيشتر است.
[احمد‌زاده: شانس پيروزي ملوان بيشتر است]

محمد احمدزاده در مورد دربي روز پنج‌شنبه گيلان، گفت: در دربي‌هاي گيلان هميشه حواشي نقش بيشتري دارد تا کيفيت فني بازي و هر تيمي که بتواند خودش را در اين ديدار بيشتر کنترل کند و توجهش به بازي بيشتر معطوف باشد تا روي سکوها مي‌تواند موفق‌ شود.

به گزارش فارس ، وي ادامه داد: با توجه به اينکه در هفته‌هاي اول ليگ هستيم و هنوز تيم‌هاي کيفيت لازم خود را به دست نياورده‌اند اين مسئله هم مي‌تواند بر روي دربي گيلان تاثيرجانبي داشته باشد.

سرمربي سابق ملوان در مورد اينکه شانس کدام تيم براي پيروزي در دربي گيلان بيشتر است، گفت: ملوان در زمين خودش بازي مي‌کند و از حمايت تماشاگرانش سود مي‌برد و اين امتياز بالايي براي اين تيم محسوب مي‌شود. خوشبختانه هميشه در انزلي هواداران خونگرم ملوان بيشتر حامي تيم‌شان هستند و کمتر به حواشي مي‌پردازند. اين مسئله مي‌تواندن کمک زيادي به ملوان بکند. بنابراين شانس ملوان را براي پيروزي در دربي گيلان بيشتر مي‌دانم.

احمدزاده در مورد فحاشي‌ تماشاگران در ديدار دو تيم داماش و ملوان در فصول گذشته، گفت: در انزلي اين اتفاق کمتر رخ مي‌دهد نه اينکه اصلا ديده نشود اما واقعيت اين است که معضل فحاشي در تمامي ورزشگاه‌هاي ايران ديده مي‌شود. اين فرهنگ منفي براي فوتبال ما مشکل بزرگي درست کرده است و رسانه‌ها به ويژه رسانه‌ ملي مي‌توانند براي مقابله با اين فرهنگ بيشتر تلاش کنند. بايد براي پاکسازي ورزشگاه‌هاي ايران اقدام شود و مسئولان بيشتر به فکر باشند. هيچ مربي و بازيکني در فوتبال نيست که بگويد در ورزشگاهي چنين فحاشي‌هايي را نشنيده باشد و بايد با عزمي راسخ و تلاش مسئولان براي حل اين مشکل اقدام شود.

احمد‌زاده در مورد اينکه هدايتي هنوز کمک يک و نيم‌ميلياردي که قول داده بود را به باشگاه ملوان انجام نداده است، گفت: دوست ندارم در آستانه بازي با داماش در اين زمينه صحبت کنم. من پيش از اين هم همين صحبت را بيان کرده بودم.

سرمربي فصل گذشته ملوان در مورد اينکه درودگر از او خواسته در شش هفته اول سکوت کند، گفت: اگر سکوتم به ملوان کمک مي‌کند قطعا چنين کاري انجام مي‌دهم و اکنون هم اين کار انجام داده‌ام.

/10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
تصوير

وبلاگ تیفوسی های داماش

http://damashrasht.mihanblog.com/
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 18, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » سه شنبه جولاي 30, 2013 5:15 pm

دوستان عزیز باید بگم بخاطر حساسیت بازی اولا خود نیروی انتظامی اجازه نمیده که رشتی ها بدوپن هماهنگی برن استادیوم و حتما با اتوبوس هایی که باشگاه یا شهرداری یا هر نهاد دیگری ترتیب میده سازماندهی شده میریم و برمیگردیم
پس حرف تنها رفتن رو نزنید
ولی چیزی که مشخصه اینه که اونا حسابی ترسیدن و ما نباید بهشون بهونه بدیم
پس کسایی که میریم تختی انزلی به هیچ عنوان فحش ندید باور کنید اگه کتک کاری کنید و همشون رو بزنید هم به امتیاز داماش اضافه نمیشه بلکه فقط باعث محرومیت تیم میشیم من حاظرم بنویسم و امضا کنم که 100% اونا توهین میکنند چون فرهنگشون همینه و ما هم فیلم میگیریم و همه چا به عنوان سند و مدرک میفرستیم ولی خواهشا کسی بهونه دست اونا نده
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه