اگه فضای امروز استادیوم رو با چند سال قبل مقایسه کنیم نظر شخصیم اینه که اوضاع رو به مثبت داره پیش میره
چه ازلحاظ فرهنگی. فهم فوتبال .تعصب ونوع تشویق ها وکلیه مباحث. خدارو شکر انگار داریم به یه بلوغ تو هواداری کردنمون میرسم
من فکر میکنم کارفرهنگی هیچ جای دنیا یه شبه جواب نداده و نمیده مثلا سرقضیه جمع آوری زباله خیلی عمل. انعکاس وتشویق نشد فقط چند هفته بهش پرداخته شد و بعدش دیگه چیزی ندیدیم حالا اگه مثلا یه فصل کامل این رویه میبود مطمئنا بهتر جواب میدادو نهادینه میشد
یا اگه بخوایم فحاشی رو کنترل کنیم یا به عبارتی بجا استفاده کنیم(آخه متاسفانه توفوتبال ایران گاهی وقتا اثر گذاره) این خودمونیم که باید دست به کاربشیم . کسی ازجای دیگه نمیتونه بیاد اوضاع رو درست کنه.من به شخصه اول باید هوای خودمو داشته بعد حالا اگه بتونم به دوستم یا بغل دستیم یه جوری تفهیم کنم باتذکرباصحبت چه میدونم بانگاه خلاصه باید از فرد شروع کرد تا به جمع رسید.
البته اگه تو این فصل سر این قضیه مشکلاتی هم بود باید بگم که کمیته انظباطی بی تقصیرنبود با این همه محرومیت هایی که به ناحق بهمون تحمیل کردن وفقط داماش رو خاطی میدیدن خودشون در مسیر فرهنگ سازی مشکل ساز بودن .
درآخرباید بگم داماشی جماعت از همه ی تیم های لیگ برتری بافرهنگ تره این رو همه اعم ازدوست ودشمن میدونن اما عده ای همسایه تنگ نظر سعی در تخریب وجه ی ما دارن که به کمک خدا ما خودمونو به فوتبال ایران ثابت میکنیم...
پوزش بات پرحرفی