[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پیشنهاد کارهای فرهنگی در استادیوم

پیشنهاد کارهای فرهنگی در استادیوم

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط hatam » چهارشنبه مه 15, 2013 4:42 pm

[quote:fe4f4a8461="Soheil7004"]یه موضوعی که به نظرم جالب میاد اینه که حتما دیدین تو استادیوم های آلمان وترکیه ویه سری جاهای دیگه وقتی گلی به ثمر میرسه اون فردی که اسامی رو اعلام میکنه اسم کوچیک زننده گل رو چندبارمیگه وبعد هوادارا نام خانوادگیشو صدا میزنن.
البته میدونم خیلی ارتباطی به کار فرهنگی نداره ولی حداقل توایران کارجدیدیه و فکر میکنم نگاه هارو به سمت عضدی بکشونه . :arrow: :D[/quote:fe4f4a8461]

موافقم ؛ همش تو ذهنم بود میخواستم بگم؛ خیلی جالبه و بازیکن گل زن روحیش سه برابر میشه... فکر کنم مسئولین تیم با گوینده ورزشگاه صحبت کنن و با هوادارا هم هماهنگ کنن بشه انجام داد 8)
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil7004 » چهارشنبه مه 15, 2013 4:51 pm

هرکی بایه ترکانیم :D هرجابیشیم ترکانیم :lol:
نماد کاربر
Soheil7004
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 06, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه مه 15, 2013 4:52 pm

الان انزلیچی رو ساختیم رسیدیم به اسم بازیکنان ؟!:)
دوستان پیشنهاد مینم کار های عادی رو توی ورزشگاه که اساس کار هستش رو انجام بدیم بعد به این مسایل جزیی برسیم"
در ورزشگاه مـا "میانگین 10 دقیقه یکبار دعوا میشه!
صندلی اتیش میزنن!یا وقت بیرون رفتن برای خندونن جمیع از دوستان میشکونن!
عدم همکاری با گـروه شهـر ایده آل من "یکی دیگه از مشکلات هستش که انجام ندادنش سخت تر از انجام دادنش بود!
و هزار تا مشکل دیگـه همه میدونیم ....
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » چهارشنبه مه 15, 2013 4:56 pm

مهیار جان دعا کن مشکلامون حل بشن خدایی خودم بهت از همینجا پشت همین تریبون که دستم اعلام میکنم فصل بعد فصل تاریخی خوبی میشه برامون:!: .حتی از جهات فرهنگی ورزشگاه صحبتهایی کرده بودیم با آقای سراوانی قبل بازی پرسپولیس خدا بخاد تموم اون کار هارو باید انجام بدیم
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil7004 » چهارشنبه مه 15, 2013 4:58 pm

[quote:91f0203807="hamed1992"]سهیل بایرن و دورتمند ناریم...... /16/[/quote:91f0203807]
هرکی بایه ترکانیم :D هرجا بیشیم ترکانیم :wink:
نماد کاربر
Soheil7004
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط Soheil7004 » چهارشنبه مه 15, 2013 7:19 pm

اگه فضای امروز استادیوم رو با چند سال قبل مقایسه کنیم نظر شخصیم اینه که اوضاع رو به مثبت داره پیش میره
چه ازلحاظ فرهنگی. فهم فوتبال .تعصب ونوع تشویق ها وکلیه مباحث. خدارو شکر انگار داریم به یه بلوغ تو هواداری کردنمون میرسم
من فکر میکنم کارفرهنگی هیچ جای دنیا یه شبه جواب نداده و نمیده مثلا سرقضیه جمع آوری زباله خیلی عمل. انعکاس وتشویق نشد فقط چند هفته بهش پرداخته شد و بعدش دیگه چیزی ندیدیم حالا اگه مثلا یه فصل کامل این رویه میبود مطمئنا بهتر جواب میدادو نهادینه میشد
یا اگه بخوایم فحاشی رو کنترل کنیم یا به عبارتی بجا استفاده کنیم(آخه متاسفانه توفوتبال ایران گاهی وقتا اثر گذاره) این خودمونیم که باید دست به کاربشیم . کسی ازجای دیگه نمیتونه بیاد اوضاع رو درست کنه.من به شخصه اول باید هوای خودمو داشته بعد حالا اگه بتونم به دوستم یا بغل دستیم یه جوری تفهیم کنم باتذکرباصحبت چه میدونم بانگاه خلاصه باید از فرد شروع کرد تا به جمع رسید.
البته اگه تو این فصل سر این قضیه مشکلاتی هم بود باید بگم که کمیته انظباطی بی تقصیرنبود با این همه محرومیت هایی که به ناحق بهمون تحمیل کردن وفقط داماش رو خاطی میدیدن خودشون در مسیر فرهنگ سازی مشکل ساز بودن .
درآخرباید بگم داماشی جماعت از همه ی تیم های لیگ برتری بافرهنگ تره این رو همه اعم ازدوست ودشمن میدونن اما عده ای همسایه تنگ نظر سعی در تخریب وجه ی ما دارن که به کمک خدا ما خودمونو به فوتبال ایران ثابت میکنیم...
پوزش بات پرحرفی :)
نماد کاربر
Soheil7004
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط kiavash » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 1:00 pm

بنظرم برای اینکه جو استادیوم کمی از حالت فحاشی خارج بشه بهتره تو هر بازی فقط به تیم حریف کلید کنیم و از دادن شعار علیه سایر تیما خوددتاری کنیم.اینجوری تمرکز بیشتری رو تیم خودمون داریم و تیم حریف رو بیشتر تحت فشار میذاریم.
وقتی روی یه نفر زوووووم شدیدی بشه حتما تاثیر میذاره.خودم اینو بارها حس کردم از نزدیک
مثلا گلر تیم مقابل یا دفاع هاشون اگه حسابی زیر فشار تماشاگرای حریف باشن احتمال سوتی دادنشون زیاد میشه /10/ /10/
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 5:34 pm

[quote:c5b931626b="mahyarmaya"]

نظر من سـومی[/quote:c5b931626b]
عکسهای بسیار زیباییه ومیتوان به عنوان الگو ی کارمون باشه به شرطی که همون قشنگی عکسها در بیاد از شما هم بابت عکسهای که گذاشتید ممنونم
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 6:19 pm

از نظر من انزلیچی تیم باید یه ابهتی داشته باشه مثل اکثر تیم های خارجی مثلا عقاب . ببر . شیر . خرس .دایناسور و ....
حتما هم نباید مال اون منطقه باشه ولی اگه باشه بهتره که البته ما خیلی از اونارو داریم تو گیلان مثل خرس یا گربه وحشی و عقاب
با اینکه باران رو به عنوان نماد خیلی دوست دارم ولی به نظرم زیاد انزلیچی جالب از آب در نمیاد و بیشتر آدمو یاد صرفه جویی تو مصرف آب میندازه و ممکن سوژه بشه واسه هوادارای تیمای دیگه و بعضا هوادارای خودمون !
این نظر من بود ولی در کل به نظر بچه ها احترام میزارم باید ببینیم جمع رو چی اتفاق نظر داره.
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط kiavash » جمعه ژوئن 07, 2013 6:20 am

لطفا بجز ماجرای انزلیچی اگه طرح یا پیشنهاد دیگه ای دارید بگید چون این انزلیچی فقط یکی از طرح های جالب میتونه باشه
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط MaziarSraizaM » جمعه ژوئن 07, 2013 12:55 pm

biain mese in varzeshgah haye khareji ba hamahangye bashgah rooye tamame sandali haye rooberooye jaygah har kodoom ye kaqaze rangi a4 bezarim k vaqti hameye tamashagara kaqazashoono joloshoon begiran neveshte beshe rasht hamoontor k vaqti varzeshgah khalie roo sandalia neveshte rasht roo har sandali kaqaze hamrange khodesh mizarim motmaen bashin too 2 ta bazi emtehan konim ja miofte nemidoonam manzooram vazeh bood ya na
داماش همین که در دیار میرزا هستی بزرگترین افتخار توست افتخار رشتی بودن کمتر از اسیایی شدن نیست
نماد کاربر
MaziarSraizaM
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 22, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه ژوئن 07, 2013 1:14 pm

[quote:a5695ff30c="MaziarSraizaM"]biain mese in varzeshgah haye khareji ba hamahangye bashgah rooye tamame sandali haye rooberooye jaygah har kodoom ye kaqaze rangi a4 bezarim k vaqti hameye tamashagara kaqazashoono joloshoon begiran neveshte beshe rasht hamoontor k vaqti varzeshgah khalie roo sandalia neveshte rasht roo har sandali kaqaze hamrange khodesh mizarim motmaen bashin too 2 ta bazi emtehan konim ja miofte nemidoonam manzooram vazeh bood ya na[/quote:a5695ff30c]

بنده به جای معراج به شما تذکر میدم که فینگیلیش ننویسید / نوشتن متن به گیلکی انگلیسی بلا مانع است

قوانین سایت
http://www.varesh-sport.com/static-4.html
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط ali_damashi در جمعه ژوئن 07, 2013 1:59 pm .
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط MaziarSraizaM » جمعه ژوئن 07, 2013 1:43 pm

بنده هم متاسفم که شما به جای نظر دادن دنبال گرفتن ایراد هستین شوخی کردم داش علی ببخشید /10/ /10/
داماش همین که در دیار میرزا هستی بزرگترین افتخار توست افتخار رشتی بودن کمتر از اسیایی شدن نیست
نماد کاربر
MaziarSraizaM
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط ali_damashi » جمعه ژوئن 07, 2013 2:06 pm

[quote:68a9a385bd="MaziarSraizaM"]بنده هم متاسفم که شما به جای نظر دادن دنبال گرفتن ایراد هستین شوخی کردم داش علی ببخشید /10/ /10/[/quote:68a9a385bd]

قبل این هم گفتم از باشگاه برکت از ما حرکت

کارهای فرهنگی بدون پشتیبان نمیشه انجام داد . قبل بحث انزلیچی !
ده ها طرف مختلف دیگه مثل شالگردن . پرچم و نماد تیفوسی و ...
خیلی از این طرح ها به نتیجه نرسیده .
دلیل شرکت نکردن من تو این بحث ها همینه
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط MaziarSraizaM » جمعه ژوئن 07, 2013 2:12 pm

اما من فک میکنم اگه اقا مازیار به اقای سراوانی بگه میشه اخه این طرح تو هر بازی نهایتا 150هزار تومن خرج داره(البته اگه فقط رو صندلیای ابی کاغذ ابی بذاریم)
نماد کاربر
MaziarSraizaM
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 1 مهمان