[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقد و برسی در مورد ماهیت هواداران داماش

نقد و برسی در مورد ماهیت هواداران داماش

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه مه 12, 2013 7:49 am

شاهین عزیز امیدوارم نظرت خاص باشه "این بد نیست همه مثل هم نظر نداشته باشیم(چون رنگ قشنگ توسی ترکیبی از دو رنگ سیاه و سفیدِ) و سر مسایل مختلف بشینم بحث کنیم امـا نه این بحث ها که سمت سوی جالبی نداره .
امـا اینجا رشت هستش و اهل دمکراسی و این سایت هم این سیاست رو تا حد زیادی رعایت میکنه .
شاهین جان"شمـا فراگیر بودن اسم تیم داماش رو طی این مدت (بعد پگاه )دقت نکردی"اگه دقت میکردی متوجه میشدی تیمی که 40 سال سابقه داره چطور اون استقبال کم رو نداره امـا داماشی که مدت تاسیس کمتری داره این همه فراگیر بوده ؟!
چیز دیگری که دقت نکردی وجود مردم این شهر هستش"این شهر پر شده از مهاجر "همه میدونیم که از شرق و غرب و شمال و جنوب گیلان اینجا سکونت دارن"کسی که اصالتی شرق گیلانی داره و در رشت زندگی میکنه آیا رشتی هستش؟!امـا همون مهاجر عزیز در استادیوم یک دقیقه سکوت نمیکنه سرپا تیم استانش رو تشویق میکنه .
مورد دیگه اینکه مـا رشتی ها متاسفانه یا خوشبختانه مثل شهرک نشین ها چاقو بدست نبودیم و جوان 25 سال جلوی بچه 15 ساله رو با چاقو نگرفته که داخل جایگاه مهمان نـــرو"امـا با این وجود میدونید که بازی سپاهان "تراکتور و سرخابی ها استادیوم جای سوزان انداختن نبود .
شمـا میتونید فراگیر بودن نام تیم های رشتی رو از شرق گیلانی ها عزیز بپرسید "کیاشهر و آستانه کم نیست اسم مغازه هایی که با نام سپیدرود درج شده با رنگ قرمز"چرا راه دور بریم سپیدرود آستانه نشنیدید ؟اسم یک آکادمی در استانه هستش که امیدوارم روزبه روز پیشرفت کنه .
تالش و آستارا رو باید فاکتور گرفت چون خیلی مهاجر بیگانه داشتن "از خلخال تا کرد تبعیدی!
با همه این موارد شاهین عزیز"تا بوده رشت مثل یک پدر بالا سر همه شهرستان ها بوده "و حقی اگه داده شده بین همه شهرستان ها تقسیم شده "لاهیجان رو با رشت قیاس کن "چی کمتر داره ؟اصفهان رو با نایین قیاس کن "شیراز رو با لار قیاس کن "کرمان رو با بم قیاس کن "نتیجه این قیاس یکی بودن ما گیلک ها رو نشون میده "اینکه رشت مثل اصفهان و کرمان و شیراز حق شهرستان استانش رو نخورده .این شنون میده مــا رشتی ها همیشه ندای گیلانی بودن رو سر میدیم "و دامـاش رو هم منحصر برای رشت نمیخوایم چون این تیم از از شرق گیلان (ابراهیمی"مختاری ابوذر)تا جنوب گیلان(جهانبخش)بازیکن داره منهای شهرهای دیگه مثل خمام رضوانشهر "در گذشته نه زیاد دور از شهرک و حتی تالش.
اگـه از نظر مالک ثبات داشته باشیم شک نکن کـه از سپاهان بیشتر هوادار خواهیم داشت با اون همه موفقیت "چون استان فوتبالی تری داریم.
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم شاهین عزیز.
((در ضمن استفاده از آقا میرزا عزیز رو در شعار ها صلاح نمیدونم چون اونقدر بی فرهنگ و بی ادب و بی ریشه هستن ایرانی های عزیز که ریشه یک استانشون رو زیر سوال میبرن.بهتر بـنـر زیبای آقا میرزا جهت احترام زده بشه اما شعاری داده نشه تا خدایی نکرده حتک حرمتی در مورد این بزرگ مرد گیلانی با غیرت که در ایران به ندرت نظیرش پیدا میشه رو شاهد نباشیم .))
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط amiramir » يکشنبه مه 12, 2013 7:59 am

آقای r4sht عزیز:
چند بار متن شما رو خوندم اما واقعا نفهمیدم که چه نفعی واسه داماش داره که اسمش بشه داماش رشت؟ اگر میشه بشتر توضیح بده.
دلایلی که آوردی کم بودن هوادار داماش رو اثبات نمی کنه. هواداران در سطوح مختلف هواداری می کنن. یه عده اصولا اهل اینترنت نیستن یه عده حوصله نظر گذاشتن ندارن و... به همین دلیل به نظرم جمله پایین درست نیست:
"از طرفی وضع در شرق گیلان فرق میکنه و اصولا در شهر های لاهیجان و لنگرود و رودسر تمایل به تیم های پایتخت به چسم میخوره نمونش ستون روزنامه های نظیر خبر ورزشی که کسانی که از این شهر ها نظر می دهند به دنبال مسایل استقلال و پرسپولیس تهران هستند . "[i:49bb9d6fac][/i:49bb9d6fac][b]
ضمنا تعداد هوادران یک فرایند و به تدریج زیاد میشه که البته بستگی مستقیمی با نتایج تیم داره.( کامنت nima_beckham رو بخون)
علاوه بر این پسوند گیلان باعث میشه همه گیلانی در هرجا از داماش حمایت کنن حتی اگر داماشی با تعصب نباشن.
از کاربران محترم هم خواهش می کنم حدس و گمان های خودشون رو در مورد هویت کاربران دیگه پیش خودشون محفوظ نگه دارن. چون چنین جوی وجود این سایت رو زیر سوال می بره. این رفتار باعث دلسرد شدن دیگران میشه. اگر قرار باشه که همه هم نظر باشیم و همدیگر رو تایید کنیم دیگه این سایت چه معنی داره.
نماد کاربر
amiramir
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه مه 12, 2013 8:21 am

این دوست عزیزمون r4sht نمیدونم چرا کلا حرفهایه عجیب غریب کم نمیزنه!! قبل بازی با نفت ایشون میفرمودن که ما از الان افتاده هستیم و از حالا بریم منت خارجیارو واسه بازی با ذوب بکنیم! حالا بجایه اینکه رتبه بالاترمونو از اون خارجیها تبریک بگه داره جو هوادارایه داماشو بهم میزنه!! /15/
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه مه 12, 2013 8:36 am

به شدت با این مخالفم یکی از دلایل محبوبیت داماش و قبل از اون پگاه یدک کشیدن نام گیلان بوده و است و بعید می دونم آمار و ارقام دوستمون (90-10%)خیلی به واقعیت نزدیک باشه همون طور که تو خیلی از بازی ها آستانه ای ها به خاطر عشقشون به حسین ابراهیمی و داماش پرده هایی رو به استادیوم میاوردند همچنین در مورد لاهیجانیا و...
اما در مورد رضوانشهر و تالش با شما موافقم که بیشتر طرفدار تیم دوم استان هستند.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط damash_city » يکشنبه مه 12, 2013 8:44 am

این تیم نماد اتحاد مردم خطه کاسپین شده و تمام گیلگ زبانان داماش دوست دارن بارها هم با حضور در استادیوم و با نوشته هاشون ثابت کردن در صورتی دیگر تیم گیلانی بخاطر محدود کردن به یک شهر از این محبوبیت برخواردار نیست داماش با تمام مشکلات مالی و در مقاطعی کسب نتایج ضعیف و محرومیت هوادران داماش از حضور در استادیوم چهارمین تیم پر هوادار طی 2 سال اخیر شده که با عدم همراهی مردم گیلان غیر ممکن بود
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » يکشنبه مه 12, 2013 10:26 am

در انزلیچی قاسم اباد رودسر كه ديگه چسبيده به استان مازندران هست داماش هوادار داره روز بازيه داماش و استقلال به من خبر رسيده بود كه خيليا تو قهوه خونه و مغازه ها دور هم جمع شده بودنو از برد داماش خوشحال بودن
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه مه 12, 2013 11:08 am

من فعلا فرصت زیادی برای توضیح ندارم فقط خواستم بگم که با نظر نویسنده این تایپیک کاملا[size=18:a7d696834d] مخالفم[/size:a7d696834d]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط ali73 » يکشنبه مه 12, 2013 1:13 pm

1- اول بگم که با نظر نویسنده مخالفم 2- با نظر nima_beckham کاملا موافقم تنها چیزی که باعث میشه تمام گیلانیان از تیم های پایتخت دست بکشن و هوادار تیم سرزمین خودشون گیلان باشن حضور داماش در رده های بالای جدول و حضورش در مسابقات آسیاییه ، فقط کافیه چند فصل پیاپی داماش بتونه جزوه 5،4 تیم اول بشه و بتونه جام یا سهمیه آسیا بگیره اونوقت خواهید دید که نسل هواداران تیم های پایتخت در گیلان منقرض خواهد شد ........ به امید آنروز
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه مه 12, 2013 1:30 pm

[size=24:fd2eb46892][color=brown:fd2eb46892]این پرده در جواب این تاپیک[/color:fd2eb46892][/size:fd2eb46892]

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در يکشنبه مه 12, 2013 1:53 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه مه 12, 2013 1:40 pm

متاسفانه یا خوشبختانه از موقعی که من این کاربر گرامی r4sht رو تو وارش دیدم همیشه سعی در کوچک شمردن داماش.هواداراش و محبوبیتش داشته. همیشه پیشنهاد های عجیب غریبی میده که گرایش به خارج داره. امیدوارم که من اشتباه کرده باشم و این کاربر فقط نظرات متفاوتی داشته باشن و نه چیز دیگر...
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه مه 12, 2013 1:50 pm

سو تفاهم پیش اومد بدجور داداش

اولیش اینه که از اسم جعلی برای دریای کاسپین استفاده نکن بعدشم همین بازی با پرسپلیس یکی از بچه های دانشگاه که بچه لاهیجانه خدا شاهده با بیماری پاشد اومد استادیوم تو جایگاه h بیشتر از خیلی از ماها داد زد ساعت 9 تازه حرکت کرد واسه شهرش یعنی به نظرت ما مثل شهرکیها رفتار کنیم این افراد دلسرد نمیشن؟؟؟

در ضمن بحثم رو این تاپیک سلیقه ایت نیست کلا داداش بحث هایی رو تو سایت باز میکنی بیشتر اوقات که مجبوری واسه اینکه حرفتو اثبات کنی با کل سایت بجنگی

خوب نکن برادر من
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه مه 12, 2013 5:20 pm

[color=black:dfaf19d54c]نظر من هم به نظرات کاربران نزدیک هست و مسلما اکثریت غریب به اتفاق هواداران هم با پسوند گیلان موافق هستند و هیچ بحثی توش نیست و ین تیم بعث شده است تا بعث اتحاد گیلانیان شود ، من حتی سعی می کنم کمتر از گیلک و رشت استفاده کنم و اکثرا از گیلانیان و کاسپی ها و ... استفاده می کنم چون تمام اقوام گیلانی رو در هواداری این تیم سهیم میدونم.چون پرچ داماش ، پرچم فوتبال گیلان هست و ما هم پرچمدارش ، پس باید سعی کنیم پرچمدار کل گیلان باشیم.
بعد از اینکه آقا شاهین توضیحاتشون رو دادند و اگر باقی دوستان موافقند متنی که توسط ایشون به رشته ی تحریر در اومده ویرایش بشه چون مسلما هواداران زیادی از جای جای گیلان به این سایت سر میزنند و آن متن با سیاست هواداران داماش مغایرت دارد و یمتونه باعث سو استفاده دشمنان داماش بشه.
نکته ی اخر هم این می باشد که شاید خیلی از کاربران با این تایپک مخالف هستند ولی یک نکته ی مثبت داشت که اکثر دوستان وارد بحث شدند و از دوستان خواهشمندم در باقی موارد هم بیشتر وارد بحث ها شوند[/color:dfaf19d54c] :P
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه مه 12, 2013 7:42 pm

شرمنده که دیر جواب دوستان رو دارم میدم چون یه مشکل کوچولو برام پیش اومده بود .
اول سعی میکنم جواب دوستان رو یکی یکی بدم و نظرم رو بگم :

ali_damashi : در مورد شهر های دیگه میتونم محل خودم قلعه رودخان رو بگم که سرخآبی زیاد هست اما طرفدار داماش هم هستند

جواب : دوست عزیز اگه شهر هایی که لیست کرده باشم رو ببینی منطقه قلعه رودخان و شفت و فومن خوشبختانه جز مناطقی هست که داماش طرفدار داره
JUSTiran46 : دریای خزر؟؟؟

جواب : دوست عزیز من دوست دارم از این اسم برای دریای شمال ایران استفاده کنم و اینکه چون این اسم ایرانی نیست در ربشه و یا قومی هست که دشمن ایران بوده باید همین اندازه بگم که اگه اینجوری باشه همه اسم های ریشه غیر ایرانی از ترکی و عرب و مغلوی و رومی و .. بگیری باید عوض بشه پس بکار بردن اسم خزر رو بد نمیدونم البته شما میتونین کاسپین بکار ببرید.

nima_beckham : ما با رفتن به آسیا میتونیم دل خیلی از گیلک ها و تالش ها (مردمان جنوب کاسپین) رو بدست بیاریم ... داماش باید نمام اتحاد مردمان این سرزمین بشه

جواب : نیما جان توی فرهنگ فوتبال ایرانی خیلی ها طرفدار موفقیت هستند همین راه دور نمیرم رشتی ها سرخابی که الان داماشی شدن زمانی که ما با اسم های پگاه سقوط میکردیم یا لیگ دسته اول بودیم هجالتشون میگرفت از شهرشون دفاع کنند الان قبول دارم وضع بهتره ولی هنوزم این فرهنگ هست و خوشبختانه چون داماش لیگ برتر خوب کار کرده نمیتونن طرفداری غیر داماش کنند.

metall :
چی میگی ده ها نفر از غیر رشتی ها رو من میشناسم که گیلانین و هوادار داماش بعد هدفت بزرگ کردن داماشه یا کوچیک کردنش

دوست عزیز تعداد هوادرای غیر رشتی داماش تو هر شهری نسبت به جمعیت اون شهر خیلی کمه و متاسفانه شما دچار نوعی سوء برداشت شدین در این مورد تیم بایر مونیخ جز شهر مونیخ هیچ طرفداری نداره ولی انقدر هوادارش به قول دوستان تیفوسی هستند که نیاز به همایت هیچ شهر دیگه ای ندارند
البته بازم باید بگم قصد من کوچک کردن و یا محصور کردن داماش به رشت نیستم ولی باید واقعبین بود در این مورد و در ضمن روی من توی تحلیلم با اون دسته از هوادارای غیر رشتی نبوده

MEHRDAD : فروم وارش اسپرت با فروم بسیاری از سایت های دیگه متفاوت هست و تاپیک ها باید ارزشمند و در راستای کمک به داماش باشند نه فراری دادن هوادار

جواب : خیلی متاسفم که ادمین این سایت متوجه نمیشه که اینکه بحث در مورد شناخت خود تیم همون اندازه مهمه که دیکر مسایل مهم هست این تاپیک رو فراری دادن هوادار اعلام میکنه و باعث تعصف هستش و در ضمن تاپیک این نیست که چند نفر موضوعی رو مطرح کنند و بقیه همه در نهایت تایید کنند و این بشه تاپیک به این کار اصطلاحا ( همنوایی فکری ) میگن که برای انجمن ها بسیار مضر هستش و البته متاسفانه اینم باید بگم که این فرهنگ تخریب در بین ما رشتی ها هم وجود داره و اگه باکسی اختلاف نظر وجود داشته باشه هر حرفی از اون فرد زده بشه واکنش تند داره
بهتره تجدید نظری در این نوع مدیرت بکنید برای ارتقاع کیفیت سایت وگرنه این که همش تاپیک حمایت و به به و چه چه گفتن به تنهایی فایده ای نداره

fire_boy : ما نام یک استان را یدک می کشیم
ما نام محلی در گیلان را فریاد میزنیم
ما فراموش نمیکنیم که نخست یک گیــــــلانی هستیم

جواب : جالبه دوستان کاملا دلبخواهی گیلانی هستند و به قول خیلی از دوستان کل گیلان منهای انزلی ؟ احتمالا اونا *# هستند نه ؟تناقض در هیمن یدونه موضوع نشون میده که دوستان کاملا سلیقه ای رفتار و تحلیل میکنند
درضمن ما قبل از هز چیز ایرانی هستیم و بعد گیلانی و بعد رشتی یا هر شهر دیگه ای

hatam : در مورد افشین ناظمی هم یادمه میگفتین نمیتونه مقابل سپاهان و استقلال نتیجه بگیره و تیمو نمیتونه جمع کنه که دیدیم آخرش چی شد.

جواب : خوشحالم که در مورد نتیجه گرفتن در این 2 بازی اشتباه کردم چون مهمترین چیز موفقیت تیم هستش و پیش بینی فوتبال هم هیچ وقت ملاک 100% نیست چون چیزی که روی کاغذ هست همیشه اتفاق نمیافته و این جز زیبایی های فوتباله ولی بازم باید بگم من جز محدود هوادارایی هستم که با سرمربی گری ناظمی مخالفم چون احساس میکنم هنوز جا داره و با 2 تا برد نباید تعیید کردش البته اگه سرمربی داماش بمونه منم همجوره ازش حمایت میکنم

alex00755 : دوما مگه ما مل مله غازیانیم که مختص یه شهرک باشیم؟؟؟
سوما اینکه یه عده ای از شرق هوادار سوگولی های پایتخت هستند دلیل نمیشه بگیم داماش گیلان اونجا هوادار نداره

جواب : دوست عزیز ملوان در شهر های انزلی رضوانشهر پره سر تالش و حتی آستارا به مراتب هواداری بیشتری از داماش داره و حرفت اشتباه بنده به علت شغلم چون در کل استان گیلان رفت و اومد میکنم به چشم این موضوع رو دیدم در ضمن کاملا در مورد شرق گیلان در اشتباهی چون پرسپولیس و استقلال به خیلی بیشتر از داماش در اون منطقه طرفدار داره

popo131 : مزخرف

جواب : متاسفم که بجای نظر دادن مثل بقیه دوستان شما صراحتا توهین میکنی

golsar-boy : اما از کامنت برخی دوستان همنظر خودم ناراحت شدم.

جواب : دوست عزیز خوشحالم مخالف نظری مثل شما هم وجود داره و مثل بعضی دوستان توهین نمیکنی و یا بعضی دیگر فراری دادن هوادارا تلقی نمیکنی متاسفانه بعضی موارد مسایل جنبه شخصی پیدا میکنه

metall : نمیخوام به کسی تهمت بزنم چون تو جایگاه قضاوت نیستم ولی از سوابق کاربر r4sht ادم رو به شک میندازه که شما واقعا هوادار داماش باشی و ممکن خدای نکرده از جایی دیگه اومده باشی

جواب : دوست عزیز خوشبختانه بنده از شما بسیار داماشی تر هستم و خوشحالم که سند قدیمی ترین هوادار داماش رو هم وبلاگ دارم که میتونی به آرشیو اون مراجعه کنی و اگه قدیمی تر از وبلاگ من پیدا کردی من همین جا حرفم رو پس میگیرم اینم لینک : www.fc-rasht.blogfa.com
اینم نمونه ای از همون بحث تخریب هستش

mehran2010 : داماش متعلق به کل گیلان هست و مطمئناً روز به روز هواداران بیشتری هم در تمام شهرهای گیلان (غیر از احتمالاً انزلی) پیدا می کند.

جواب : شما انزلی چی های هوادار داماش رو نمیبینی و با این حرف دلسردشون میکنی ولی اگه مثلا بگم توی رودسر هوادار تیم های پایتخت بیشتره از هوادار داماشه رو ادمین عزیز هوادار فرار دهی تعبیر میکنه

mahyarmaya : در ضمن استفاده از آقا میرزا عزیز رو در شعار ها صلاح نمیدونم چون اونقدر بی فرهنگ و بی ادب و بی ریشه هستن ایرانی های عزیز که ریشه یک استانشون رو زیر سوال میبرن

جواب : دلنشین ترین تحلیل رو بین دوستان داشتی از نظر من و خوشحالم در مورد بکار بردن نام میرزا یکی با من هم نظر هست که مخالف استفاده با این کار باشه به نظر منم استفاده مسایل تاریخی سیاسی هیچ جایگاهیی در فوتبال نداره و البته دوستان حتما در جواب میگن این نماد غرور و تعصبه که باید بگم بهتره هر چیز در جای خودش باشه تا حرمت و ارزشش حفظ بشه

amiramir : این رفتار باعث دلسرد شدن دیگران میشه. اگر قرار باشه که همه هم نظر باشیم و همدیگر رو تایید کنیم دیگه این سایت چه معنی داره.

جواب : دوست عزیز شما دقیقا چیزایی رو که دوست دارین از مطلب من برداشت میکنید اولا من گفتم حرف من در مورد هوادارای داماش در شهر های دیگه نیست و اونا از ما هستن تحلیلم در مورد بقیه مردم این شهرها بوده و در ضمن کجا دنیا باید اسم یه استان و یا ایالت روی تیمی باشه تا همه طرفدارش بشن مثلا تیم اف سی لندن که دقیقا اسم شهر لندن روشه باید هواداز از دیگر مناطق نداشته باشه ؟ این نظر دوستان تفکر قدیمی و بسته ای نسبت به وافعیت فوتباله و متاسفانه سیاست حذف اسم رشت رو نمیتونید ببینید که سعی میکنند اصلا اسم رشت رو نبرند و شما هم به این نحوه حمایت میکنید از این سیاست کل این دوستان گیلانی از گیلان خارج میشن میگن رشتی هستند تا شناخته بشن حالا اگه پسوند داماش گیلان بشه شهر باران یا رشت اتفاق بدی میافته ؟ جالبه

majid13 : حالا بجایه اینکه رتبه بالاترمونو از اون خارجیها تبریک بگه داره جو هوادارایه داماشو بهم میزنه

جواب : دوست عزیز اگه به فیس بوک مراجعه کرده باشی اولین کامنت تبریک رو خود من گذاشتم و از ادمین عزیز اقای مهرداد میتونی بپرسی
در ضمن من گفته بودم اگه کارمون به دست ملوان میافتاد میتونه بهانه ای برای اتحاد باشه و دوستان اعتراض کردند دوستانی که دم از گیلانی بودن داماش میزنند منهای انزلی و جالب اینه که انزلی با لاهیجان و رشت جز 3 شهر مهم استانه

abarar0131 : یکی از دلایل محبوبیت داماش و قبل از اون پگاه یدک کشیدن نام گیلان بوده و است

جواب : حرف شما تا حدی درسته چون پگاه سعی در بومی کردن تیم داشت ولی سیاست پگاه گیلان شدن اسم تیم به علت این بود که کارخانه های پگاه به تفکیک استانی بودند و چون کارخانه پگاه گیلان اسپانسر بود تیم ما هم شد پگاه گیلان و در ضمن دلیل دیگه رفتار بد تهرانی ها با رشتی ها بوده و به این نتیجه رشتی ها رسیدند چرا باید از تیم شهری حمایت کنیم که مردمش ما رو توهین و مسخره میکنند ؟ البته هنوزم بی غیرت های طرفدار سرخآبی داریم

yankee :
وضعيت: آنلاينمتاسفانه یا خوشبختانه از موقعی که من این کاربر گرامی r4sht رو تو وارش دیدم همیشه سعی در کوچک شمردن داماش.هواداراش و محبوبیتش داشته. همیشه پیشنهاد های عجیب غریبی میده که گرایش به خارج داره. امیدوارم که من اشتباه کرده باشم و این کاربر فقط نظرات متفاوتی داشته باشن و نه چیز دیگر...

جواب : کاملا در اشتباهی دوست عزیز نظر بنده شاید مخالف با نظر جمع بوده ولی بنده از خیلی از دوستان در هوادار بودن داماش قدیمی تر و افتخار منه
لطفا تخریب نفرمایید

MAZIYAR : مسلما هواداران زیادی از جای جای گیلان به این سایت سر میزنند و آن متن با سیاست هواداران داماش مغایرت دارد و یمتونه باعث سو استفاده دشمنان داماش بشه.

جواب : ادمین عزیز اتفاقا خوبی این تاپیک برای غیر رشتی ها اینه که متوجه میشن همه رشتی های عضو این سایت ازشون حمایت میکنند و باعث دلگرمیشون میشه

خوب خدارو شکر تمام شد کل نظرات
به احترام همه دوستان یکی یکی سعی کردم جواب همه رو بدم و در نهایت به تخریب بعضی دوستان بگم من هم هوادار داماشم ولی دیدی که اکثرا دوستان یکسان به موضوعات رو دارند من ندارم
بهتره سعی کنیم نظرات متفاوت رو تحمل کنیم و به دموکراسی پایبند باشیم
در ضمن اسم بنده شاهین هستش و R4sht اسم کاربری منه در این سایت
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه مه 12, 2013 7:58 pm

خوب داداش نظرتو دادی گفتی بهتره که اسم بشه داماش رشت یا داماش شهر باران خوب این نظر خودته و میبینی که نظر جمع کاملا بر علیهته پس دیگه بیخیال شو البته نظر شما هم برای خودش محترمه
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه مه 12, 2013 7:59 pm

[quote:9e95ee82b9="MAZIYAR"][color=black:9e95ee82b9]نظر من هم به نظرات کاربران نزدیک هست و مسلما اکثریت غریب به اتفاق هواداران هم با پسوند گیلان موافق هستند و هیچ بحثی توش نیست و ین تیم بعث شده است تا بعث اتحاد گیلانیان شود ، من حتی سعی می کنم کمتر از گیلک و رشت استفاده کنم و اکثرا از گیلانیان و کاسپی ها و ... استفاده می کنم چون تمام اقوام گیلانی رو در هواداری این تیم سهیم میدونم.چون پرچ داماش ، پرچم فوتبال گیلان هست و ما هم پرچمدارش ، پس باید سعی کنیم پرچمدار کل گیلان باشیم.
بعد از اینکه آقا شاهین توضیحاتشون رو دادند و اگر باقی دوستان موافقند متنی که توسط ایشون به رشته ی تحریر در اومده ویرایش بشه چون مسلما هواداران زیادی از جای جای گیلان به این سایت سر میزنند و آن متن با سیاست هواداران داماش مغایرت دارد و یمتونه باعث سو استفاده دشمنان داماش بشه.
نکته ی اخر هم این می باشد که شاید خیلی از کاربران با این تایپک مخالف هستند ولی یک نکته ی مثبت داشت که اکثر دوستان وارد بحث شدند و از دوستان خواهشمندم در باقی موارد هم بیشتر وارد بحث ها شوند[/color:9e95ee82b9] :P[/quote:9e95ee82b9]
[color=black:9e95ee82b9]با نظرت موافقم آبرار،بهتره متن تاپیک ویرایش بشه.ما همین الان کاربرهایی از شهرهای دیگه داریم و باید حرمتشون رو حفظ کنیم
باید این رو هم در نظر بگیریم که افرادی که از شهرهای دیگر استان میان به استادیوم اندازه ی ما در این تیم سهم دارن.ما از یخ سازی 400 تومن میدیم و میایم استادیوم ولی کسایی که مثلا واسه لاهیجان شفت یا فومن یا هستن با کلی سختی میان استادیوم.خیلی ها هم به دلیل همین مصافت نمیتونن بیان استادیوم.
داماش مطعلق به کل استان گیلانه و تنها نماینده ی استان هست البته منهای 100 هزار دورگه...
در مورد حرف آخرت هم واقعا حق داری.یه مدتی شده بود که ما تو بحث ها کم شرکت میکنیم. ولی خدا رو شکر تو این بحث به خوبی شرکت کردیم...[/color:9e95ee82b9]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان