تاپیک برنامه ریزی برای مقابله با دشمنان رسانه ای داماش گیلان

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه مه 14, 2013 7:33 am

[quote:6c19827335="golsar-boy"][quote:6c19827335="mahyarmaya"]به نظر تو خداحافظی مهدوی‌کیا مظلومانه بود ؟
این حرف شما را قبول ندارم. بنظر من باشگاه در خداحافظی مهدوی کیا بد عمل نکرد. عده‌ای می‌گویند که چرا مهدوی‌کیا پنج دقیقه بازی کرد اما مهدی هم خودش قبول دارد. او یک ماه تمرین نکرده و نمی‌شود که بیاید در یک بازی مهم فیکس بازی کند. آقای فردوسی پور چرا می‌آیی صحبت‌های یک جانباز را نشان می‌دهی و بلافاصله بعد از آن می گویی خداحافظی مهدوی‌کیا مظلومانه بود؟ تو به دنبال بازی با احساسات مردم هستی. آقای عادل تو که فوتبالیست نبودی که چنین چیزها را بدانی وقتی فوتبالیست 3 روز تمرین نکند از آمادگی دور می‌شود. تو از فوتبال چه می‌دانی که می‌گویی مهدی باید از ابتدا بازی کند. مهدی قرار نبوده فیکس باشد و نمی‌توانست بازی کند. چرا می‌آیی مهدی را روبه‌روی باشگاه قرار می‌دهی؟ مهدی مظلوم نیست . او ده سال در بوندس‌لیگا فوتبال بازی کرده و اگر در مراسم خداحافظی او تنها بود به این علت بود که تیم باخته بود و پرسپولیس‌ها خجالت می‌کشیدند کنار او باشند. چرا این را نمی‌گویی که بازیکنان پرسپولیس از روی مهدوی‌کیا خجالت می‌کشیدند؟ به نظر من مهدی باید از باشگاه حمایت کند و به عنوان کاپیتان پرسپولیس خودش را نشان دهد و واقعیات را بگوید. آقای فردوسی‌پور تو خواسته یا ناخواسته داری خطی برخورد می‌کنی و برنامه‌ات به بیراهه می‌رود.[/quote:6c19827335]
آبرار بگو حرفهای کی بود!!! رویانیان، شیرینی یا ...[/quote:6c19827335]
عذر میخوام .شرمنده تازه دیدم !میناوند بود ابرار.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه مه 14, 2013 8:15 am

[quote:bebaf28464="mahyarmaya"][quote:bebaf28464="golsar-boy"][quote:bebaf28464="mahyarmaya"]به نظر تو خداحافظی مهدوی‌کیا مظلومانه بود ؟
این حرف شما را قبول ندارم. بنظر من باشگاه در خداحافظی مهدوی کیا بد عمل نکرد. عده‌ای می‌گویند که چرا مهدوی‌کیا پنج دقیقه بازی کرد اما مهدی هم خودش قبول دارد. او یک ماه تمرین نکرده و نمی‌شود که بیاید در یک بازی مهم فیکس بازی کند. آقای فردوسی پور چرا می‌آیی صحبت‌های یک جانباز را نشان می‌دهی و بلافاصله بعد از آن می گویی خداحافظی مهدوی‌کیا مظلومانه بود؟ تو به دنبال بازی با احساسات مردم هستی. آقای عادل تو که فوتبالیست نبودی که چنین چیزها را بدانی وقتی فوتبالیست 3 روز تمرین نکند از آمادگی دور می‌شود. تو از فوتبال چه می‌دانی که می‌گویی مهدی باید از ابتدا بازی کند. مهدی قرار نبوده فیکس باشد و نمی‌توانست بازی کند. چرا می‌آیی مهدی را روبه‌روی باشگاه قرار می‌دهی؟ مهدی مظلوم نیست . او ده سال در بوندس‌لیگا فوتبال بازی کرده و اگر در مراسم خداحافظی او تنها بود به این علت بود که تیم باخته بود و پرسپولیس‌ها خجالت می‌کشیدند کنار او باشند. چرا این را نمی‌گویی که بازیکنان پرسپولیس از روی مهدوی‌کیا خجالت می‌کشیدند؟ به نظر من مهدی باید از باشگاه حمایت کند و به عنوان کاپیتان پرسپولیس خودش را نشان دهد و واقعیات را بگوید. آقای فردوسی‌پور تو خواسته یا ناخواسته داری خطی برخورد می‌کنی و برنامه‌ات به بیراهه می‌رود.[/quote:bebaf28464]
آبرار بگو حرفهای کی بود!!! رویانیان، شیرینی یا ...[/quote:bebaf28464]
عذر میخوام .شرمنده تازه دیدم !میناوند بود ابرار.[/quote:bebaf28464]
خواهش میکنم آبرار
هر کسیو فکر میکردم بجز میناوند :lol: :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه مه 14, 2013 8:26 am

[quote:2f147a3a40="mojtaba24"]از دوستای گلم خواهش میکنم درباره عادل پرسپولیسی پور یه تصمیمی بگیرید که دست از سر تیم ما برداره و بی خیال داماش بشه و نه مشکلی برای تیم پیش بیاد
چون هر سری یه داستانی داریم باهاش اگه تو رشت یه بازیکن با ماشینش تصادف کنه در جا داستان درست میکنه که تماشاگرای داماش چنین کاری کردن :D
ممنون میشم 8)[/quote:2f147a3a40]
در اینکه فردوسی پور با داماش دشمنی داره شکی نیست، ولی باید اقدامی درخور نام تیممون و شهرمون بکنیم و طوری ماتش کنیم که دیگه نیاد طرفمون
اگر مثل ترکها بهش توهین کنیم فکر نمیکنم جواب بده چون آدم عقده ای هست و جور دیگه زهرشو میریزه.
به عنوان مثال در مورد نظرسنجی دیشب برنامه نود (شما طرفدار کدام تیم هستید) من فکر میکنم تعداد طرفدارای تراکتور بیشتر باشه ولی چون در روزهای اخیر تراکتور نتایج خوبی نگرفت (نمونش حضور کم هوادارا در استادیوم) از عمد این نظرسنجی را راه انداخت تا اونا رو بکوبه.
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » سه شنبه جولاي 30, 2013 11:41 am

[b:71a8e73554] فصل جدید شروع شده و در آستانه ی دربی فوتبال گیلان هستیم. امشب هم که 89+1 داره و قطعا به احتمال 99.8% چیزی از اجحاف های گذشته مستر لنگی پور کم نمی شه. چون ما کاری نکردیم که این اتفاق بیفته.
فکر میکنم لازم باشه که این تایپک هم بیاد بالا.

فصل پیش بچه ها دلایل زیادی واسه دشمنی بی دلیل فردوسی پور مطح می کردند; -زنش مال یه انزلیچی همین اطرافه- رشتیها حالشو گرفتن! - لنگ رو 10 نفره بردیم نمی تونه هضم کنه و......
منم فکر میکنم بردن 10 نفره لنگ، درست قبل از بازی مل1، دلیل اصلیش بوده باشه چون نمیتونه خودش رو کنترل کنه. (قیافش بعد از بازی فینال حذفی لنگ با سپاهان رو که یادتونه) که در نتیجه سعی کرد عقده ش رو در بهترین موقعیت یعنی دربی خالی کنه.

حرف در مورد کاراش زیاده که به احتمال قوی امشب هم به سیاه نمایی هاش اضافه می شه.[/b:71a8e73554]

[b:71a8e73554][color=black:71a8e73554]اما در مورد دیگران مثل کاس نژاد و هامان حامدی راد و .... که با شروع فصل جدید دست از دشمنی برداشتن. چند گزینه می تونه وجود داشته باشه:

1- باشگاه بهشون پول داده. (که از اونجایی که باشگاه داماش حتی پول لباس رو نداره کاملا منتفی هست).

2- بخاطر یه سری مسائل مربوط به همسایه هاست که نمی خوام بازش کنم چون خودشون بلا نسبت ابنقدر درک ندارن که اینا رو بفهمن. ( محتمل ترین گزینه)

3- واقعا خودشون دست از دشمنی برداشته باشن که ایده آل ترین گزینه ست. (ممکنه ول بعید به نظر می رسه)

من خودم تو کامنت هام گفته بودم :"خدا نکنه اینا از داماش حمایت کنن". که منظورم این بود که خدا نکنه داماش روزی به کسی باج بده. چون به شدت از این کارا میترسم و اعتقاد دارم که خدا جواب این کارا رو میده. همونطور که پارسال مل1 حمایت دروغی رسانه ها رو داشت و دید که آخرش چجوری خفت و خواری کشید. ولی خدارو شکر حداقل با این بی پولی خیالم از این بایت راحته و آرامش دارم.

و نمیخوامم بدبین باشم بگم این آتش بس حتما بخاطر مسائلی تو تیم همسایه ست.
(مثل قضیه مل1 ها و الماسخاله-که الماسخاله میگفت قویدل مالک نیست; مل1 می گفت چرا از داماش حمایت می کنی؟ ، بعد عین همون قضیه واسه خودشون اتفاق افتاد. الماسخاله گفت:"مل1 واسه هدایتی نبوده که حالا بخواد به مردم ببخشه" . گفتند: " چی شده که الماسخاله داره از مل1 حمایت میکنه."؟!!!! (حکایت همون خانواده ای که 1 اسب داشتن هر جوری روش می نشستن مردم یه حرفی میزدن.)

و می خوام بگم که نباید مثل همسایه باشیم. باید صبر کرد و حرکت های بعدی شون رو زیر نظر گرفت. (که احتمالا غیر قابل پیش بینی نخواهد بود!-خوشحال میشم اگه غافلگیرم کنند).

در ضمن پیشنهاد میکنم اون مطالبی هم که باعث تعجبمون شده بود رو تو این تایپیک قرار بدیم که بمونه و ما مثل 89+1 یه طرفه نباشیم. [/color:71a8e73554]
[/b:71a8e73554]

به امید روزی که تمام این هجمه ها علیه گیلان و همچنین مظلوم و محبوب ترین تیمش برداشته بشه :P
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان