میانگینی سنی بازیکنهای بومی ما خیلی رفته بالا، مهدوی، چاوشی ،حاجتی،مختاری،مرتضی ابراهیمی و حتی حاجتی، ما الان باید بازیکنهایی وارد میدان کنیم که انگیزه داشته باشند الان سال بعد اگر نظیف کار از این تیم رفت کدوم بازیکن بومی میخواد بجای نظیف کار در خط دفاعی حضور پیدا کنه، اگر چاوشی خداحافظی کرد کدوم بازیکن رشتی باید به عنوان آقالی گل صدا کنیم؟؟ ما باید کم کم از بازیکنهای امیدمون شروع کنیم و به اونها بها بدیم تا رشد کنند، جهانبخش مطمئن باشید به اروپا ترانسفر میشه و حسین ابراهیمی هم انتظار داشته باشید با این بازی های درخشانش تیم های دیگه ای مثل پس پس و اس اس و یا نفت تهران و حتی تراکتور خواهانش هستند ، پس ما هوادارها باید فشار بیاریم که باشگاه به جوونهای خودش بها بده ، متاسفانه از وقتی که درخشان اومده 5 بازیکن تیم امید که به تمرین بزرگسالان داماش میرفتند دیگه اجازه نمیدهند در تمرینات شرکت کنند[/quote:302e570d3e]
ابرار من حرف شما رو قبول دارم ولی واسه من جایه سواله که چرا اوایل درخشان به جوانان بازی میداد مثل سعید مرتضوی بازی با صبا.چرا یه هو عوض شد؟؟[/quote:302e570d3e]
[color=black:302e570d3e]هی ، هی ، هی . . . majid جان حالا حالاها مونده تا از اندرخم یه کوچه این درخشان بربیایم .
تیمی که 3-2 جلو هست و احتیاج به یه بازیکن تدافعی و یا یه هافبک جنگنده داره تا نتیجه حفظ کنه ، بعد مرتضوی
جوون میاد تو بازی ! آخرشم اون 3 امتیاز تبدیل به تک امتیاز میشه !
فقط امیدوارم لیگ امسال هرچه زودتر به پایان برسه تا واسه سال بعد برنامه ریزی خوبی با تغییرات زیادی صورت
بگیره . البته سال قبل هم چنین آرزویی کردیم