[quote:89575f7525="mojtaba24"]دوستان عزیز اول از همه بگم من رشتی ام که سوء تفاهم پیش نیاد
توضیحات بیشتر اینکه من 8 ساله که از استان خارج شدم و قبل از اون تو رشت ( باغ محتشم ) زندگی می کردیم دعا کنید کارم درست شه برگردم رشت پیش مردم بافرهنگی که هیچ جای ایران پیدا نمی شه .
دوستان نوشتند رشتی نیستم و خبر از رشت ندارم باید بگم من بازی سپیدرود رشت با ملوان که تو ضربات پنالتی بودم که بازی رو بردند و شیشه ماشینشون شکسته شد و با چشمهام دیدم که چطور ملوانی ها رو می زدن
من خودم انزلی رفتم و هر وقت می خواستیم بریم انزلی با خودم یه سیم بوکسل - نانچوکا - چیزی می بردیم یادم نمی یاد هیچ وقت دست خالی رفته باشیم
یه روز صحبت از رشت و شتی شد یکی گفت همسایمون مال رشته گفتم کجای رشت گفت انزلی گفتم اوه اوه ..... گفت چرا گفت آدمهای دعوا گیرین گفت آفرین دایم زن و مرد با هم دعوا میکنن و مرده خیلی بی ادبه و .....
بله اون روز اون دوستم فهمید انزلی از رشت جداست
من 8 ساله که اصفهان زندگی میکنم همیشه جوری رفتار می کنم که نماینده خوبی برای رشت باشم
الا صحبتم بااوناییه که مخالف این بحث هستن : آقایون شما می گید نود |زمان نوری زارع کدومشون آدمهای درستین فکر میکنید هیچ تیمی با زارع و نوری قرارداد امضاء می کنه تا آخر عمرشون باید با ملوان بازی کنن هدایتی که همیشه تو ملوان نیست فردا که رفت پرسپولیس رو خرید با ملوان که کاری نداره اونوقت اونا پول دارن به زارع و نوری بدن ؟
نود هم که موضعش معلومه ضد رشتی
آقایون اگه انزلی رو جزو گیلان نمی دونید بی خیالش شید ولی همش تو سایت وارش اسپرت از ملوان و مل مل ها و دروغگر و دروه گرد ها حرف نزنید فقط از داماش فقط از رشت
فکر کنم ساده گفتم

[/quote:89575f7525]
آبرار جسارت نباشه من همه متنهای دوستان و شما رو خوندم - منم نظر دارم ولی همشو بچه ها گفتن ولی تو امضاتون اگه جای ملوان , سپیدرود رو مینوشتید خیلی زیباتر بود
جسارتا تو ذوق میزنه - شرمنده رک گفتم