[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چرا اختلافات رشت و انزلی زیاد می شوند و عده ای از باخت ملوان خوشحال می شوند ؟

چرا اختلافات رشت و انزلی زیاد می شوند و عده ای از باخت ملوان خوشحال می شوند ؟

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط metall » جمعه ژانويه 04, 2013 7:14 pm

بازم میگم تمام مشکلات ما با اونا نه سر فوتباله نه چیز دیگه اونا عقده رشت رو دارند و به خیال خودشون انزلی باید مرکز استان بشه من اینا رو شناختم ولی همه انزلیچیا بد نیستند خود من انزلی دانشگاه میرفتم
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » جمعه ژانويه 04, 2013 7:18 pm

دوستان عزیز اول از همه بگم من رشتی ام که سوء تفاهم پیش نیاد
توضیحات بیشتر اینکه من 8 ساله که از استان خارج شدم و قبل از اون تو رشت ( باغ محتشم ) زندگی می کردیم دعا کنید کارم درست شه برگردم رشت پیش مردم بافرهنگی که هیچ جای ایران پیدا نمی شه .
دوستان نوشتند رشتی نیستم و خبر از رشت ندارم باید بگم من بازی سپیدرود رشت با ملوان که تو ضربات پنالتی بودم که بازی رو بردند و شیشه ماشینشون شکسته شد و با چشمهام دیدم که چطور ملوانی ها رو می زدن
من خودم انزلی رفتم و هر وقت می خواستیم بریم انزلی با خودم یه سیم بوکسل - نانچوکا - چیزی می بردیم یادم نمی یاد هیچ وقت دست خالی رفته باشیم
یه روز صحبت از رشت و شتی شد یکی گفت همسایمون مال رشته گفتم کجای رشت گفت انزلی گفتم اوه اوه ..... گفت چرا گفت آدمهای دعوا گیرین گفت آفرین دایم زن و مرد با هم دعوا میکنن و مرده خیلی بی ادبه و .....
بله اون روز اون دوستم فهمید انزلی از رشت جداست
من 8 ساله که اصفهان زندگی میکنم همیشه جوری رفتار می کنم که نماینده خوبی برای رشت باشم
الا صحبتم بااوناییه که مخالف این بحث هستن : آقایون شما می گید نود |زمان نوری زارع کدومشون آدمهای درستین فکر میکنید هیچ تیمی با زارع و نوری قرارداد امضاء می کنه تا آخر عمرشون باید با ملوان بازی کنن هدایتی که همیشه تو ملوان نیست فردا که رفت پرسپولیس رو خرید با ملوان که کاری نداره اونوقت اونا پول دارن به زارع و نوری بدن ؟
نود هم که موضعش معلومه ضد رشتی
آقایون اگه انزلی رو جزو گیلان نمی دونید بی خیالش شید ولی همش تو سایت وارش اسپرت از ملوان و مل مل ها و دروغگر و دروه گرد ها حرف نزنید فقط از داماش فقط از رشت
فکر کنم ساده گفتم :D
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه ژانويه 04, 2013 7:25 pm

[quote:89575f7525="mojtaba24"]دوستان عزیز اول از همه بگم من رشتی ام که سوء تفاهم پیش نیاد
توضیحات بیشتر اینکه من 8 ساله که از استان خارج شدم و قبل از اون تو رشت ( باغ محتشم ) زندگی می کردیم دعا کنید کارم درست شه برگردم رشت پیش مردم بافرهنگی که هیچ جای ایران پیدا نمی شه .
دوستان نوشتند رشتی نیستم و خبر از رشت ندارم باید بگم من بازی سپیدرود رشت با ملوان که تو ضربات پنالتی بودم که بازی رو بردند و شیشه ماشینشون شکسته شد و با چشمهام دیدم که چطور ملوانی ها رو می زدن
من خودم انزلی رفتم و هر وقت می خواستیم بریم انزلی با خودم یه سیم بوکسل - نانچوکا - چیزی می بردیم یادم نمی یاد هیچ وقت دست خالی رفته باشیم
یه روز صحبت از رشت و شتی شد یکی گفت همسایمون مال رشته گفتم کجای رشت گفت انزلی گفتم اوه اوه ..... گفت چرا گفت آدمهای دعوا گیرین گفت آفرین دایم زن و مرد با هم دعوا میکنن و مرده خیلی بی ادبه و .....
بله اون روز اون دوستم فهمید انزلی از رشت جداست
من 8 ساله که اصفهان زندگی میکنم همیشه جوری رفتار می کنم که نماینده خوبی برای رشت باشم
الا صحبتم بااوناییه که مخالف این بحث هستن : آقایون شما می گید نود |زمان نوری زارع کدومشون آدمهای درستین فکر میکنید هیچ تیمی با زارع و نوری قرارداد امضاء می کنه تا آخر عمرشون باید با ملوان بازی کنن هدایتی که همیشه تو ملوان نیست فردا که رفت پرسپولیس رو خرید با ملوان که کاری نداره اونوقت اونا پول دارن به زارع و نوری بدن ؟
نود هم که موضعش معلومه ضد رشتی
آقایون اگه انزلی رو جزو گیلان نمی دونید بی خیالش شید ولی همش تو سایت وارش اسپرت از ملوان و مل مل ها و دروغگر و دروه گرد ها حرف نزنید فقط از داماش فقط از رشت
فکر کنم ساده گفتم :D[/quote:89575f7525]

آبرار جسارت نباشه من همه متنهای دوستان و شما رو خوندم - منم نظر دارم ولی همشو بچه ها گفتن ولی تو امضاتون اگه جای ملوان , سپیدرود رو مینوشتید خیلی زیباتر بود
جسارتا تو ذوق میزنه - شرمنده رک گفتم
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » جمعه ژانويه 04, 2013 8:21 pm

والا بر عكس شما كه ميگي من نميبينم كسي اينجا حرفي از اونا بزنه ... از تيم هاي ديگه بيشتر صحبت ميشه تا اونا خيلي وقت بود تاپيكي راجع به اونا زده نشده بود تا شما اين كارو كردي ...با خيلي از حرف هاي شما مخالفم ...تو چند وقت اخير ورزشگاه كسي با اونا كاري نداره ... همونطوري كه از باخت پرسپوليس و استقلال خوشحال ميشم از باخت ملوان هم خوشحال ميشم ... چون انسانهاي فوق العاده جوگيري هستن ... با دشمن داماش و رشت من هم دشمنم ... البته هيچ وقت هم ازشون حرفي نميزنم چون ارزشش رو نداره و حيف وقت ... :?:
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژانويه 04, 2013 8:33 pm

mojtaba24 :
چرا عده ای از باخت ملوان خوشحال می شوند ؟
خب بشوند، چه اشکالی داره؟! به قول یکی از دوستان انگار کارناوال شادی راه انداختند در رشت. :roll: بعضی ها خوشحال می شن از باخت تیم مقابل و برخی هم براشون نتایج تیم مقابل اهمیتی نداره و این واکنش ها به هیچ وجه اشکالی نداره . به قول دوست عزیزمون علی عابد مگه هواداران هیچ تیم رقیبی در هیچ جای ایران و جهان از باخت تیم مقابلش ناراحت میشه ؟!
وقتی تیتر تاپیک رو با اسم شما دیدم گفتم چی شد باز این تاپیک قدیمی رو آوردن بالا و تعجب کردم اما رفتم صفحات قبلش هی به تاریخ ارسال کامنت ها نگاه می کردم و میدیدم همه امروز ارسال شده تعجب کردم!
شما یه بار قبلا هم این بحث رو ایجاد کردید و واقعا اصلا هیچ دلیلی هم برای ایجاد این مبحث و مباحث اینچنینی نمی بینم و مطمئنا اگر موقع ایجاد تاپیک حضور داشتم بی تعارف تاپیک رو به خاطر مباحث تکراری و بدون تحقیق حذف می کردم .

در بحث محیط استادیوم من کاری به تیم مقابل ندارم که چه کارهایی در استادیوم یا خارج از استادیوم بر علیه ما انجام میدن و چه تفکراتی دارند به نظر من مهم این هست که ما اصلا کاری به رفتارهای اون ها نداشته باشیم و تمرکزمون روی تیم خودمون باشه اما اگر گاهی یکی کری می خونه شما نمی تونی بگی کارت اشتباه هست وقتی می تونی ایراد بگیری که تیم خودت و مسائل مربوط به اون رو فراموش کرده باشی مثل بازی دربی امسال تو رشت که البته مطمئنا این اتفاقات تو انزلی هم بوده و خواهد بود .

در حال حاضر هم خدا رو شکر بعد از دربی هفته هاست همه هواداران با تلاش های بچه های اینجا که انصافا سهم اصلی رو در تشویق های پرشور، نوین و جدید دارند اصلا کاری به تیم مقابل چه تو استادیوم و چه اینجا ندارند و نهایت شعاری هم که طی این هفته ها داده شده 6تایی ها بود که هفته قبل سرداده شد و خب اینم طبیعی هست . شما مثل اینکه زیاد تحت تاثیر رسانه ها قرار گرفتی... اینجا مدت هاست که نه به تیم ملوان و هوادارش و نه به تیم های مقابل کاری ندارند هرچند برعکس این قضیه وجود داره اما مانوری روش نیست .
توضیحات دیگه ای رو نمی دم چون توی کامنت های دوستان دیدم . ضمن اینکه از دوستان می خوام به این مبحث ادامه ندن از شما هم می خوام که فقط لطف کنید من بعد تاپیک هایی مثل این ایجاد نکنید .
موفق باشید.
آخرين ويرايش توسط MEHRDAD on جمعه ژانويه 04, 2013 8:42 pm, ويرايش شده در 2.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » جمعه ژانويه 04, 2013 8:35 pm

خداییش واسه منم مهم نیست دارن چیکار میکنن

یه تیم داریم تو ایران ................. داماش شــهر بـــاران
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه ژانويه 04, 2013 8:37 pm

من که دیگه از این موضوع خسته شدم کاری هم به اونا ندارم عشق است [size=24:b3d2a46f2f][color=darkblue:b3d2a46f2f]داماش[/color:b3d2a46f2f][/size:b3d2a46f2f]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه ژانويه 04, 2013 8:44 pm

با کسب اجازه از جناب حاج آقا مهرداد(ع)
مستند الگیلانو صرفا برای تجدید خاطره
دیدنش خالی از لطف نیست

http://www.aparat.com/v/TJHAt
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » جمعه ژانويه 04, 2013 8:57 pm

به نظر من اصلا کری خوندن طرفدارا جزو جذابیت فوتباله ،،،،، هرکی میخواد میتونه ناراحت بشه یا ناراحت نشه و یا خیلی خوشحالم بشه !! ،،،،، مهم اینه که همه ظرفیت داشته باشنو حرمت ها از بین نره ، وگرنه هیچ اشکالی نداره حتی اگه عده ای بخوان از باخت تیم رقیبشون خیلیم خوشحال بشن ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، الان مثلا توی شهر منچستر دو تا تیم هستن که طرفداراشون سایه همو با تیر میزنن ،،،،، مگه مثلا طرفدارای منچسترسیتی وقتی یونایتد قهرمان میشه خوشحال میشن چون همشهریشونن؟؟؟؟؟ ولی با همه این اوصاف به هم فحاشی هم نمیکنن ،،،،،، یا طرفدارای لیورپول با منچستر ،، به هم فحاشی نمیکنن اصلا ولی از باخت تیم روبرو به شدت لذت میبرن ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اینجا هم میتونه همین اتفاق بیفته ،،، با هم رقیب سرسخت باشیم ولی احترام همدیگه رو هم حفظ کنیم ،،،،،،،،،،،،،،، ولی فعلا متاسفانه برعکسه ،،،، توی ورزشگاه ها (کل ایران) به هم فحاشی میکنیم ، بعد که رقیبمون مثلا در آستانه قهرمانی بود میاییم میگیم تیم هم استانیمونه دیگه ، دمش گرم!! ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، کلا همه کارامون برعکسه!...
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه ژانويه 04, 2013 9:28 pm

/20/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه ژانويه 04, 2013 9:33 pm

بابا اونا درحدی نیستن که تو این سایت در موردشون تاپیک زده شه جالب اینه تاپیک مربوط به بازی بعدی داماش همینجوری داره میره پایین وبعد به این تاپیک بیشتر توجه میشه تا اون تاپیک از مدیر سایت خواهش میکنم این تاپیک روقفل کنه :(
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژانويه 04, 2013 9:49 pm

[quote:073c6c38a7="The_King_of_rasht"]با کسب اجازه از جناب حاج آقا مهرداد(ع)
دیدنش خالی از لطف نیست

http://www.aparat.com/v/TJHAt[/quote:073c6c38a7]
دوستان این فیلمی که حمزه جان گداشت رو ببینید .بعد باخت یکی از اون ها کهه مصاحبه میکنه که میگه پژمان چرا رفت...بهمن صالح نیا... "دقت کنید روو کسسی که پیشش هستش!قهوه ای پوشیده.موجود عجیبی هستش.دقت کنید اسباب خندست
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » شنبه ژانويه 05, 2013 6:15 am

من که از باخت اونا خوشحالم چون اونا هم از باخت تیم ما شاد میشن خودتون دیدین دوهفته پیش چه ماجراهایی این مدیرعامل منفور ملوان واسه ما به راه انداخت ایشالله بازی بعدی 10 تا میخوره
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه ژانويه 05, 2013 6:23 am

[quote:5e17620385="The_King_of_rasht"]با کسب اجازه از جناب حاج آقا مهرداد(ع)
دیدنش خالی از لطف نیست

http://www.aparat.com/v/TJHAt[/quote:5e17620385]

این همه پژمان پژمان میکردند امسال که پژمان و مازیارو دارند 6تایی شدند. ایشالا امسالم میبریمشون
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » شنبه ژانويه 05, 2013 6:29 am

میشه بیخیال این تایپیک بشید .
واقعآ فکر نکردن به این جماعت خیلی بهتره تا با بحثهای بیهوده وقت خودتون رو تلف کنید . بجای اینکارها بهتره همفکری برای پیشرفت داماش شهر خودمون داشته باشیم . هرکی تو رشت از باخت ملوان خوشحال میشه دلیل خاص خودش رو داره و این نمیتونه بی دلیل باشه . پس با توجه به عملکرد دوستان همسایه بهتره زیاد مته به خشخاش نزاریم . چون تا بوده همین بوده
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط yaran-mirzakochak در دوشنبه ژانويه 07, 2013 8:00 am .
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان