[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - کانون هواداران باشگاه داماش گیلان تشکیل شد

کانون هواداران باشگاه داماش گیلان تشکیل شد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Rasht_City » دوشنبه نوامبر 12, 2012 7:43 pm

واقعا عشق كردم كه اين خبر رو ديدم ، بي نهايت منتظر اومدن كارت هواداري هستيم من يكي كه ميندازم گردنم ميام بيرون :!: :P

به دوستان هم تبريك ميگم /14/
از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه نوامبر 12, 2012 9:29 pm

چه خبر خوشال كننده اي بلا فاصله منم مي خواهم كارتمو بگيرم /13/ به مهرداد و علي عابد عزيز ام تبريك ميگم حقشون بود انتخاب بشن هيچي نباشه نماينده جامعه مجازي اند
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط samblack » دوشنبه نوامبر 12, 2012 9:31 pm

منم به مهرداد و علی عابد عزیز تبریک میگم انشاالله تو کارشون موفق باشن
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه نوامبر 12, 2012 10:13 pm

درود بر همه...شادباش میگم به همه دوستان عزیز...امیدوارم ادامه این خبرهای خوب پیروزی های پشت سر هم تیم باشه...
آقا مهرداد و علی آقا،به شما هم شادباش میگم... /3/
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه نوامبر 12, 2012 10:15 pm

من يه توضيح بدم که يه وقت برخي از دوستان براشون اين تفکر ايجاد نشه که مثلا کانون بايد تو کار مربي يا فني يا تو برخي مسائل و چيزهايي که در حيطه کارش نيست دخالت داشته باشه...کانون وظيفش درنظر گرفتن منافع هر دو طيف باشگاه و هواداران و در واقع نزديک کردن منطقي و بيشتر هواداران و باشگاه ودر نتيجه تاثيرگذاري مثبت بر روي سياست هاي باشگاه هست .
به عنوان مثال همين قضيه تغيير نام مي تونست از طريق کانون هم پيگيري بيشتري صورت بگيره .
در مورد شخص من و صداي هوادار بودن هم من هيچ فرقي از دوسال واندي پيش که سايت ايجاد شد تا به امروز نکردم و از اين به بعد هم فرقي نمي کنم و اگر براي برخي ها گاهي سوتفاهم پيش اومده فکر مي کنم از برداشت هاي شخصيشون نشات گرفته. اگر الان هم تو هيات مديره کانون هستم به خاطر شماست و مطمئنا به دنبال این هستم که ایده ها و نظرات شما مطرح بشه...
ضمنا راسته کاري سايت هم هيچ فرقي نخواهد کرد وانشالله به زودي سايت مجزا براي کانون تاسيس ميشه.
در مورد فعاليت ها از جمله فعاليت هاي فرهنگي-تبليغي هم با جمع بندي اعضا با و با درنظر گرفتن يک سري پارامترها تصميم گيري ميشه..شما اگر ایده یا نظری داشتید حتما مطرح کنید. هدف اصلي تمامي اعضا اين هست که انشالله يکي از بهترين کانون هاي هواداري ايران رو داشته باشيم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه نوامبر 12, 2012 10:32 pm

ممنون از مهرداد عزیز که این مسئولیت سنگین قبول کرد

مهرداد جان بهتر نیست یک تاپیک جداگانه در نظر گرفته بشود تا هوادارها ایده های خود را با شما در میان بگذارند تا در جلسه کانون هوادارها مطرح بشود،در بحث کانون هوادارن خیلی میشود مانور کرد و کانون نیاز به همفکری با هوادارها دارد و باید از ایده های جدید استفاده کرد
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه نوامبر 12, 2012 10:56 pm

خب من فکر نمی کنم نیازی به تاپیک خاصی باشه چون من که تمام نظرات رو می خونم و از طرفی فعلا کانون تازه کارش رو می خواد شروع بکنه . فعلا یه مدت زمانی می خواد تا کارهای مقدماتی انجام بشه و چارچوب بندی ها مشخص بشه و جا بیفته تا بعد از چند مرحله تازه عضو گیری رو شروع کنیم و کارهای دیگه ... که امیدوارم قبل از بازی با استقلال یا نیم فصل کانون راه بیفته .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط popo131 » سه شنبه نوامبر 13, 2012 6:21 am

تشکیل کانون هواداران باشگاه داماش گیلان

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... eakingnews
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط antiros » سه شنبه نوامبر 13, 2012 6:43 am

ایجاد کانون هواداری یکی از مهمترین اتفاقات خوب باشگاه تو این فصل خواهد بود .
الان ما یه قدم به سمت حرفه ایی شدن برداشتیم و مطمئنا با درست شدن کمپ و تجهیز شدن سردار و سهامی عام شدن باشگاه ، داماش به یه باشگاه تمام حرفه ای تبدیل بشه ...
بارها در طول این مدت از نبود کانون حرف زدیم و بالاخره خداروشکر این کانون تشکیل شد و امیدوارم اون پیامدهای مثبتی که فکر می کنیم بوجود بیاررو ، پیاده کنه ...
امیدوارم بچه ها نظرات خودشونو تو سایت اعلام کنند تا دوستان خوبمون مطرح کنند
در ضمن به دوستان عزیزمون مهرداد و علی عابد تبریک می گم.
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه نوامبر 13, 2012 6:48 am

منظور از اینکه می خوان با بانک صحبت کنند چیه ؟! یعنی کارت هواداری ما یک عابر بانک میشه ؟؟ یا اینکه یک حسابی باز میشه تا بتونیم حق عضویت رو پرداخت کنیم ، بلیط بازی ها رو آن لاین خریداری کنیم ، محصولات باشگاه رو بخریم و ...
اگه قرار باشه یک کارتی مثل کارت هدیه بانک ها باشه که به شکل عابر بانک باشه و روش بنویسند داماش ( مثل مناسبت هایی مانند روز مادر ، پدر و ... ) که به نظرم اصلا جالب نیست ...
اگه مسئله دوم باشه که گفتم ، یکم ملموس تر هست ...

البته به نظرم باید خیلی صبر کرد چون شاید یک سیستم جذب نفرات رو انجام بدیم و نتیجه نگیریم و با روش سعی و خطا بخوایم بریم جلو که به نظرم بهتره جذب نفرات دیرتر بشه ، ولی سیستم درست تری در نظر گرفته بشه /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » سه شنبه نوامبر 13, 2012 6:54 am

عالیههههههههه
به بچه ها هم تبریک می گم امیدوار مثل گذشته موفق باشن
بی صبرانه منتظر شروع عضوگیری هستم
/3/
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه نوامبر 13, 2012 6:55 am

[quote:04482c089f="pedram_1367"]منظور از اینکه می خوان با بانک صحبت کنند چیه ؟! یعنی کارت هواداری ما یک عابر بانک میشه ؟؟ یا اینکه یک حسابی باز میشه تا بتونیم حق عضویت رو پرداخت کنیم ، بلیط بازی ها رو آن لاین خریداری کنیم ، محصولات باشگاه رو بخریم و ...
اگه قرار باشه یک کارتی مثل کارت هدیه بانک ها باشه که به شکل عابر بانک باشه و روش بنویسند داماش ( مثل مناسبت هایی مانند روز مادر ، پدر و ... ) که به نظرم اصلا جالب نیست ...

البته به نظرم باید خیلی صبر کرد چون شاید یک سیستم جذب نفرات رو انجام بدیم و نتیجه نگیریم و با روش سعی و خطا بخوایم بریم جلو که به نظرم بهتره جذب نفرات دیرتر بشه ، ولی سیستم درست تری در نظر گرفته بشه /7/[/quote:04482c089f]
کارت هواداریت میشه عابربانک.
وقتی هواداری عضو کانون میشه یه سری تسهیلات براش در نظر میگیرن.یکی از این تسهیلات این است باشگاه با فروشگاه هایی به توافق میرسه که برای مثال بیست درصد تخفیف برای کسانی که این کارت رو دارن قائل بشن و شما هم ترغیب میشی تا در حسابت پول بریزی و این گردش پول به نفع بانکی است که قراره برای هواداران کارت هواداری صادر کنه.
من فقط یک مثال کوچیک زدما،خیلی مسائل دیگه هم هست
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه نوامبر 13, 2012 7:04 am

[quote:dad3ce1999="MAZIYAR"][quote:dad3ce1999="pedram_1367"]منظور از اینکه می خوان با بانک صحبت کنند چیه ؟! یعنی کارت هواداری ما یک عابر بانک میشه ؟؟ یا اینکه یک حسابی باز میشه تا بتونیم حق عضویت رو پرداخت کنیم ، بلیط بازی ها رو آن لاین خریداری کنیم ، محصولات باشگاه رو بخریم و ...

البته به نظرم باید خیلی صبر کرد چون شاید یک سیستم جذب نفرات رو انجام بدیم و نتیجه نگیریم و با روش سعی و خطا بخوایم بریم جلو که به نظرم بهتره جذب نفرات دیرتر بشه ، ولی سیستم درست تری در نظر گرفته بشه /7/[/quote:dad3ce1999]
وقتی هواداری عضو کانون میشه یه سری تسهیلات براش در نظر میگیرن.یکی از این تسهیلات این است باشگاه با فروشگاه هایی به توافق میرسه که برای مثال بیست درصد تخفیف برای کسانی که این کارت رو دارن قائل بشن و شما هم ترغیب میشی تا در حسابت پول بریزی و این گردش پول به نفع بانکی است که قراره برای هواداران کارت هواداری صادر کنه.
من فقط یک مثال کوچیک زدما،خیلی مسائل دیگه هم هست[/quote:dad3ce1999]

دقیقا ...
من هم همین رو متصور شده بودم ... ولی به نظرم اگه یک کارت دیگه در کنارش باشه ، خیلی بهتر میشه ... مثلا اگه فردا بلند شدیم رفتیم یک شهر دیگه یک کارت داشته باشیم با آرم باشگاه و عکس خودمون که بتونیم بگیم ما جزو هوادارهای رسمی این تیم هستیم و یکم کلاس بذاریم :P :P ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه نوامبر 13, 2012 9:06 am

[quote:f749dbeff7="MEHRDAD"]آره قرار هست کارت هواداری به صورت کارت عابر بانک باشه و بانک هم به احتمال 95درصد خصوصی هست .[/quote:f749dbeff7]
ایول خدا کنه پاسارگاد باشه
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه نوامبر 13, 2012 9:12 am

[quote:2c550ee3c8="pedram_1367"][quote:2c550ee3c8="MAZIYAR"][quote:2c550ee3c8="pedram_1367"]منظور از اینکه می خوان با بانک صحبت کنند چیه ؟! یعنی کارت هواداری ما یک عابر بانک میشه ؟؟ یا اینکه یک حسابی باز میشه تا بتونیم حق عضویت رو پرداخت کنیم ، بلیط بازی ها رو آن لاین خریداری کنیم ، محصولات باشگاه رو بخریم و ...

البته به نظرم باید خیلی صبر کرد چون شاید یک سیستم جذب نفرات رو انجام بدیم و نتیجه نگیریم و با روش سعی و خطا بخوایم بریم جلو که به نظرم بهتره جذب نفرات دیرتر بشه ، ولی سیستم درست تری در نظر گرفته بشه /7/[/quote:2c550ee3c8]
من فقط یک مثال کوچیک زدما،خیلی مسائل دیگه هم هست[/quote:2c550ee3c8]

دقیقا ...
من هم همین رو متصور شده بودم ... ولی به نظرم اگه یک کارت دیگه در کنارش باشه ، خیلی بهتر میشه ... مثلا اگه فردا بلند شدیم رفتیم یک شهر دیگه یک کارت داشته باشیم با آرم باشگاه و عکس خودمون که بتونیم بگیم ما جزو هوادارهای رسمی این تیم هستیم و یکم کلاس بذاریم :P :P ...[/quote:2c550ee3c8]
احتمال زیاد آرم و اسم باشگاه به همراه اسم شما روی کارت چاپ میشه.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان