[quote:2c550ee3c8="pedram_1367"][quote:2c550ee3c8="MAZIYAR"][quote:2c550ee3c8="pedram_1367"]منظور از اینکه می خوان با بانک صحبت کنند چیه ؟! یعنی کارت هواداری ما یک عابر بانک میشه ؟؟ یا اینکه یک حسابی باز میشه تا بتونیم حق عضویت رو پرداخت کنیم ، بلیط بازی ها رو آن لاین خریداری کنیم ، محصولات باشگاه رو بخریم و ...
اگه قرار باشه یک کارتی مثل کارت هدیه بانک ها باشه که به شکل عابر بانک باشه و روش بنویسند داماش ( مثل مناسبت هایی مانند روز مادر ، پدر و ... ) که به نظرم اصلا جالب نیست ...
اگه مسئله دوم باشه که گفتم ، یکم ملموس تر هست ...
البته به نظرم باید خیلی صبر کرد چون شاید یک سیستم جذب نفرات رو انجام بدیم و نتیجه نگیریم و با روش سعی و خطا بخوایم بریم جلو که به نظرم بهتره جذب نفرات دیرتر بشه ، ولی سیستم درست تری در نظر گرفته بشه

[/quote:2c550ee3c8]
کارت هواداریت میشه عابربانک.
وقتی هواداری عضو کانون میشه یه سری تسهیلات براش در نظر میگیرن.یکی از این تسهیلات این است باشگاه با فروشگاه هایی به توافق میرسه که برای مثال بیست درصد تخفیف برای کسانی که این کارت رو دارن قائل بشن و شما هم ترغیب میشی تا در حسابت پول بریزی و این گردش پول به نفع بانکی است که قراره برای هواداران کارت هواداری صادر کنه.
من فقط یک مثال کوچیک زدما،خیلی مسائل دیگه هم هست[/quote:2c550ee3c8]
دقیقا ...
من هم همین رو متصور شده بودم ... ولی به نظرم اگه یک کارت دیگه در کنارش باشه ، خیلی بهتر میشه ... مثلا اگه فردا بلند شدیم رفتیم یک شهر دیگه یک کارت داشته باشیم با آرم باشگاه و عکس خودمون که بتونیم بگیم ما جزو هوادارهای رسمی این تیم هستیم و یکم کلاس بذاریم

...[/quote:2c550ee3c8]
احتمال زیاد آرم و اسم باشگاه به همراه اسم شما روی کارت چاپ میشه.