سلام
بابک هستم متولد 6 مرداد 68 دانشجو مقطع لیسانس شیمی کاربردی در رشت
تویه کوچه فلاحتی سکونت دارم و مازیار هم یه موقعی هم محلی من بود و یه جورایی سر دروازبانی کل کل داشتیم الان نمیدونم اگه بازی فوتبال کنه باز در پست دروازبانی بازی میکنه یا نه؟
یه جورایی دست به قلم هم هستم و به امید خدا در تلاشم گیلکی خودم بهتر کنم و دایره واژگانم گسترده تر شه تا بتونم آثار گیلکی بیشتری ارائه بدم
بابام قدیما منو زیاد ورزشگاه میبرد یادمه بازی استقلال رشت و سپیدرود این جریان برای 5 یا 6 سالگی من هست حالا بازی دوستانه بود یا چیز دیگه نمیدونم پیگیر نشدم سپیدرود طرفدارای بیشتری داشت ولی بابام مارو طرف استقلال رشت میبرد من هم دلم پرپر میزد برم اونجا چون طرفداراش شور بیشتری داشتند ولی جریان داماش الان فرق داره چون داماش گیلان یه جور هویت گیلان هست چون اعتقاد دارم شهرک همسایه مواقع پیروزی میگن ما تافته جدا بافته هستیم ولی رشتیا همه در پیروزی سهیم میدونند
یه خاطره جدید هم براتون تعریف کنم یه دوست دارم مال انزلی هست پسر خیلی باحالیه مکررا چند بار بمن گفته بابک واقعا سطح تفکر مردم رشت با اینجا خیلی فرق میکنه و خودم به زودی به رشت میام با خانواده .چون تو مواقع مسابقه این دو تیم بیای انزلی هر جا شماره پلاک رشت ببینن چیزی براش نمیذارن ولی در رشت اینطوری نیست و سطح تفکر فرق میکنه دوستان یادتون باشه تعصب به شکستن شیشه ماشین و چاقو کشی نیست به جوانمردی است
خیلی حرف زدم ولی اینقدر جا برای حرف دارم که خواستید باز در خدمتم