[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش با دستور دادستان کل کشور در گیلان ماندگار شد/ عابدینی اخراج می‌شود

داماش با دستور دادستان کل کشور در گیلان ماندگار شد/ عابدینی اخراج می‌شود

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط alimoteboy » دوشنبه مه 28, 2012 7:04 pm

[quote:9a382087d7="ARYANST122"]بچه ها پایه هستید برای قدم اول بریم سایت استانداری رو به لجن بکشیم امیر 131 هم زنگ میزنم بیاد بعد در مورد بنر هم صحبت میکنیم به خدا دارم منفجر میشم هرکی پایه هست بسم الاه هر وقت آماده بودید پیغام حمله رو صادر کنم[/quote:9a382087d7]
چطور داش؟
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » دوشنبه مه 28, 2012 7:06 pm

اگه میخوان مدیرعامل انتخاب کنن بهترین گزینه همین عابدینی خوب دیگه مگه همین ادم نبود که تیمو تواون بحران نجات داد اون موقع شماها کجا بودین مگه انتخاب مدیر ازروی شایستگی نیست همین عابدینی چشه که میخواین اخراجش کنین چرااینجا همه چی برعکسه تا دیدن تیم نجات پیدا کرد اخر فصل تشکر درسطح شهرراانداختن اصلا این کارشون توهین به ما بود توهین به فهم شعور مارشتیا بود ماخرنیستیم که بریم ازاینا تشکرکنیم وقتی خودمون شاهد این بودیم که عابدینی داره ازجون مایه میذاره واین بی غیرتا دست رودست گذاشته بودن واقعا همه چی مشکوکه که میخوان عابدینی رواخراج کنن واقعا خوش گفت عابدینی که ساکت میخاد من روباسیاسی کاری دور بزنه که واقعا داره میشه خامعلومه این مسئولاهم تیمو به ساکت میدن
سیاست داخل فوتبال واقعا مسخره هست همین سیاست کثیف ساکت داره عابدینی روتوجامعه فوتبال خراب میکنه این سیاست پدرومادرنداره.
اگه احساسی وحقی حساب کنیم تیم ماله عابدینی وماهواداراهست فقط به این فکرم که مدیر ازکدوم جایه وبه این ایمان دارم که نمیتونه مثل امیرخان باشه واین روهم مصمئنم که اصلا فوتبالی نیست واصلا فوتبال نمیفهمه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط 777 در دوشنبه مه 28, 2012 7:11 pm .
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » دوشنبه مه 28, 2012 7:06 pm

درود بر همشهریان
باید قبول کرد مشکل اساسی از خود ما گیلک هاست به خدا اگه استاندار یه جای دیگه : اصفهان یا آذربایجان یا استان دیگه غیر بومی بود تا بحال مردم و نماینده هاو شورای شهر هزار باره عوضش کرده بودن. ولی نماینده های ما ؟؟ مردم ما ؟؟ خب معلومه منه گیلک رو هم بزارن استاندار لرستان ! مسلمه اون جور که واسه استان و مردم خودم دلسوز و فعالم و تعصب دارم واسه اونا ندارم.آقایان غیر بومی ، از جون این مردم و این استان چی می خواید؟؟؟بابا ما دیگه بسمونه هرچی خواستید جوک و مسخره بازی و بدبختی و عقب موندگی صنعتی و عدم اجازه پیشرفت تو طول تاریخ نثارمون کردید.آقایان بسه بسه بسه. [b:03bbc59b3b]این نسل از گیلکها عین دوسه نسل قبل اهل سکوت و مماشات نیستن.[/b:03bbc59b3b] به خدا قسم قاطی بشه بد میشه ها.؟؟؟
آخرين ويرايش توسط khorami201 on دوشنبه مه 28, 2012 9:42 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » دوشنبه مه 28, 2012 7:07 pm

[quote:432510dc8a="alimoteboy"][quote:432510dc8a="ARYANST122"]بچه ها پایه هستید برای قدم اول بریم سایت استانداری رو به لجن بکشیم امیر 131 هم زنگ میزنم بیاد بعد در مورد بنر هم صحبت میکنیم به خدا دارم منفجر میشم هرکی پایه هست بسم الاه هر وقت آماده بودید پیغام حمله رو صادر کنم[/quote:432510dc8a]
چطور داشی؟[/quote:432510dc8a]با فحش به استاندار و جد و آبادش تو کامنت اینجا که نمیتونم خودمو خالی کنم حداقل اونجا به جشم میاد
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » دوشنبه مه 28, 2012 7:08 pm

وقتی تمام مشاورهای استاندار مازندرانی باشند جای تعجب نداره :?
این آمار 4 مشاور اول استاندار هست

1– حسین طبرستانی راد ، اهل مازندران

مشاور و سرپرست حوزه مدیر کل استاندار که در بین خواص و مجامع مطبوعاتی ( استاندار در سایه )

۲ – علی شریفی نیک ، اهل مازندران

داماد استاندار ؛ رئیس حراست ، فرمانده گروه اول و برقرار کننده حکومت پلیسی در استانداری .

۳ – محمد موازی ، اهل مازندران

مشاور فرهنگی

۴ _ محمد مهدی آل حبیب ، اهل مازندران
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط gilan-astaneh در دوشنبه مه 28, 2012 7:09 pm .
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه مه 28, 2012 7:08 pm

اقا اين جعفر زاده و تاميني كجا هستند كه ؛؟؟؟؟؟ پس چرا يه واكنشي نشون نميدن؛؟؟؟ اين باقالا داره رو اعصابم ميره ميدونم همه شمامثل من هستيد؛ اين باقالا فكر كرده ما ساكت ميشينيم ؛ حيف كه فصل تموم شد؛؛ وگرنه استاديوم بهتر جا بود كه بهش بگيم اين تو بميريا از اون تو بميريا نيستمن چند تا پيشنهاد دارم جلوي كار سياسي بايد كار سياسي كرد\ وگرنه با تجمع و فحاشي فقط همه گرفتار تر ميشن؛ بايد يه طومار بنويسيم يا نماينده تعيين كنيم بريم پيش تاميني ؛ نديمي؛ جعفر زاده؛ آيت اله قرباني و هركس ديگه اي كه با اين يارو مشكل داره بايد طرح دوستي بندازيم
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » دوشنبه مه 28, 2012 7:09 pm

[quote:ce8aec9c2b="ARYANST122"]بچه ها پایه هستید برای قدم اول بریم سایت استانداری رو به لجن بکشیم امیر 131 هم زنگ میزنم بیاد بعد در مورد بنر هم صحبت میکنیم به خدا دارم منفجر میشم هرکی پایه هست بسم الاه هر وقت آماده بودید پیغام حمله رو صادر کنم[/quote:ce8aec9c2b]
چطوری مگه میشه؟ اگه میشه من پایه هستم
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » دوشنبه مه 28, 2012 7:12 pm

[quote:edba2f2d15="777"][quote:edba2f2d15="ARYANST122"]بچه ها پایه هستید برای قدم اول بریم سایت استانداری رو به لجن بکشیم امیر 131 هم زنگ میزنم بیاد بعد در مورد بنر هم صحبت میکنیم به خدا دارم منفجر میشم هرکی پایه هست بسم الاه هر وقت آماده بودید پیغام حمله رو صادر کنم[/quote:edba2f2d15]
چطوری مگه میشه؟ اگه میشه من پایه هستم[/quote:edba2f2d15]چجوری میرین سایت ملوان و تراکتورو به ... میکشین همونجوری بیاین سایت استانداری رو به لجن بکشیم وایسین یه سرچ کنم الان لینکشو میذارم
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط monfared » دوشنبه مه 28, 2012 7:14 pm

جناب سراوانی، مساله ی تبلیغات و بنر های آقایان در تشکر از خودشان را پی گیری کنید، مطرح کنید در جراید و رسانه ها.
دوستان اگر تصویری دارند از بنر ها در وب بگذارند و توضیح بدهند که آقایان چقدر تشنه ی خدمتِ بی منت اند!
سوژه ی خوبی برای 90 بود ...
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه مه 28, 2012 7:19 pm

[quote:6ef0f92649="ARYANST122"][quote:6ef0f92649="777"][quote:6ef0f92649="ARYANST122"]بچه ها پایه هستید برای قدم اول بریم سایت استانداری رو به لجن بکشیم امیر 131 هم زنگ میزنم بیاد بعد در مورد بنر هم صحبت میکنیم به خدا دارم منفجر میشم هرکی پایه هست بسم الاه هر وقت آماده بودید پیغام حمله رو صادر کنم[/quote:6ef0f92649]
چطوری مگه میشه؟ اگه میشه من پایه هستم[/quote:6ef0f92649]چجوری میرین سایت ملوان و تراکتورو به ... میکشین همونجوری بیاین سایت استانداری رو به لجن بکشیم وایسین یه سرچ کنم الان لینکشو میذارم[/quote:6ef0f92649]

فايده نره بلاميسر؛ اون چي دنه سايت چيسه آخر!!!
فقط از طريق امي نماينده يان ؛ عابديني خودش ايتا پيله سياستمداره ؛ نگران نوابستن؛ الكي شولوغ گودد؛ ا نسل گيلكان ؛ قبلي نسلان مئسان نييد؛ تنها راه عابديني جعفر زاده تاميني نديمي محمدر رضا قاسمي و آيت االله قرباني ايسئد اشان همه يارو امرا مشكل داردغ باين اشان جا بخاييم ايتا پاسخ داندان شكن فادد.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط siabagh در سه شنبه مه 29, 2012 2:15 pm .
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه مه 28, 2012 7:21 pm

سعی کردم همیشه در مورد اینجور موارد نظر ندم ولی به قدری از این افرادِ بی غیرت متنفرم که ، بسیار مبهمِ این حس تنفرم که هیچ ریاضیدانی نمی تونه رفع ابهام کنه این حس تنفر مبهمو !!!! همیشه گیلان و شهر قشنگم از وجود همچین افرادی لطمه خورده ... یک سال کامل حرص خوردیم تا به حدی که هر وقت به فکر فرو می رفتیم خانواده و دوستان می گفتن باز داری به مشکلات داماش فکر می کنی ؟!!!! دِ اعصاب واسه ماها نزاشتن !!! [size=18:79cbb98f1b]مگه همش نمیگید باید به خاطر جوانان این شهر فلان بکنیم بسار بکنیم ...!! خب با غیرتا ( !!!!!!!!!!!!!!!!!!) یه کاری بکنید دیگه !!! از اولم که فقط چوب لا چرخمون گذاشتید ... بخدا جونمون به لبمون رسیدِ [/size:79cbb98f1b]... از اعماق وجودم ارزوی نابودی افرادیو دارم که که به تیم شهرم لطمه رسوندن و ارزوی نابودیشو دارند ... در اخر من اصلا دوست ندارم ساکت بیاد اینجا تیمداری بکنه

اگر عابدینی نبود این تیم از بین رفته بود تا حالا اقایون!!!!!!!!!

[color=blue:79cbb98f1b] طرفدارای رئال یک مثل دارند اقایون: Raul is Real ..Real is Raul .... اقای عابدینی برای داماش همچین حالتی هستش پس بیشتر از این سعی نکید تو خاطرات ما به چهره سیاه تر تبدیل بشید !!!!!!!! [/color:79cbb98f1b]

اقای جعفرزاده کجایی مارو از دست اینا نجات بدی ؟؟؟؟؟؟؟
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » دوشنبه مه 28, 2012 7:26 pm

* * *
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه مه 28, 2012 7:27 pm

1.یه سری هستن همش ساز مخالف میزنن 2. بیجاره جعفرزاده تکه تنها میگه میخوام ریشه غیربومی هارو از گیلان بکنم ولی کسی باهاش پایه نیست بیچاره رئیس جمهور نشده که نماینده مجلس شده تنهایی کار زیادی نمیتونه انجام بده ولی اگه مردم و برخی از مسئولین بی بخار باهاش همکاری کنن گیلانو نجات میده از دست اینا.من می بچه محله شناسم. :wink:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه مه 28, 2012 7:38 pm

[quote:ed348fd8e4="ARYANST122"]* * *[/quote:ed348fd8e4]

مثل اینکه دوست داری سایت ما فیلتر بشه و واسه ما مشکل درست کنی.
یعنی فرق سایت های دیگه رو با سایت مورد نظرت و اشخاص رو نمی دونی؟
جدی میگم ایندفعه به طور کل آی پیت رو می بندم دیگه اصلا نتونی یوزر جدید هم درست کنی! :roll:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه مه 28, 2012 7:45 pm

تا امروز اين ماجرا و داستان در خفا مي تونست يک برنده داشت و در نهايت مردم چه با انتقال به هر کدوم از اشخاص موافق بودند و چه مخالف ، سود يا ضررش رو مي بردند .
اما حالا به خاطر مصاحبه هايي که حرمت ها شکسته شد وراي نتيجه در هر صورت انزلیچی برای یک دسته باقی می مونه
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان