[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - هدايتي و شوراي رشت، داماش گيلان را مي‌خواهند/ اصفهان و مشهد خریداران گهر زاگرس

هدايتي و شوراي رشت، داماش گيلان را مي‌خواهند/ اصفهان و مشهد خریداران گهر زاگرس

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه مه 13, 2012 8:34 pm

همونطور كه ما هوادارا نذاشتيم اسم تيم عوض بشه .... مسئولارو ترقيب به پيگيري مشكلات كرديم ...ميتونيم تو بهترين انتخاب تيم محبوبمون رو ياري بديم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط rasht20 » يکشنبه مه 13, 2012 8:37 pm

به نظرم اگه شایعه واقعی باشه که نیست و شورا تیم رو بگیره ۲ سال هم که نگهداره تیم تثبیت میشه ما نیاز به ثبات داریم ثبات در نام ثبات در هوادار و ... این میتونه پایه های تیم اول شهر باران رو تثبیت کنه و بهش شخصیت والاتری بده اما اگه امسال هم تغییرات بنیادی داشته باشیم همه چیز به باد میره و مهمتر از هم دلزدگی و یاس هوادار و کم شور شدنشون رو در پی داره ... منطقی فکر کنید خیلی دوست دارم یک بحث جدی راه بندازیم و به نتیجه برسیم که تیممون به کدوم گزینه فروخته بشه منطقی تره اینطوری میتونیم از تموم اهرمهای موجود که این فصل شمه هایی از قدرتش رو دیدیم بکار بگیریم تا خریدار مورد نظر به تیم نزدیک و به خرید ترغیب بشه ...
خواهشم اینه که زعمای قوم بخصوص آقای سراوانی کمک کنن تا نتیجه مناسبی از برآیند بحث ها بگیریم نمیخوایم منفعل بشینیم و فقط تماشاکننده باشیم !!! کم کم باید یاد بگیریم حرفه ای تر در راستای منافع تیم شهرمون حرکت کنیم
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » دوشنبه مه 14, 2012 7:50 am

من همین جا گفتم هدایتی گزینه مناسبی نیست ولی هدایتی خیلی بهتر از شورای شهر هستش چون اونجوری تیم دست هفت کچلان میفته و ما عملا بدبخت میشیم
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه مه 14, 2012 8:49 am

[quote:d1dcfc9743="rasht20"]به نظرم اگه شایعه واقعی باشه که نیست و شورا تیم رو بگیره ۲ سال هم که نگهداره تیم تثبیت میشه ما نیاز به ثبات داریم ثبات در نام ثبات در هوادار و ... این میتونه پایه های تیم اول شهر باران رو تثبیت کنه و بهش شخصیت والاتری بده اما اگه امسال هم تغییرات بنیادی داشته باشیم همه چیز به باد میره و مهمتر از هم دلزدگی و یاس هوادار و کم شور شدنشون رو در پی داره ... منطقی فکر کنید خیلی دوست دارم یک بحث جدی راه بندازیم و به نتیجه برسیم که تیممون به کدوم گزینه فروخته بشه منطقی تره اینطوری میتونیم از تموم اهرمهای موجود که این فصل شمه هایی از قدرتش رو دیدیم بکار بگیریم تا خریدار مورد نظر به تیم نزدیک و به خرید ترغیب بشه ...
خواهشم اینه که زعمای قوم بخصوص آقای سراوانی کمک کنن تا نتیجه مناسبی از برآیند بحث ها بگیریم نمیخوایم منفعل بشینیم و فقط تماشاکننده باشیم !!! کم کم باید یاد بگیریم حرفه ای تر در راستای منافع تیم شهرمون حرکت کنیم[/quote:d1dcfc9743]

من با کلیات صحبت شما بسیار موافقم ... اما همونطوری که قبلا گفتم امید به مالکیت هدایتی دارم البته با مدیریت عابدینی یعنی اگه عابدینی نباشه هدایتی که هیچ آبراموویچ هم به درد نمی خوره ( از نظر من ) ! اما من چرا میگم شورا نباشه ؟! چون مطمئنم این دوره هم تمام میشه و 4 تا دیگه میان که شاید فوتبال دوست نداشته باشند و ... در ضمن مگه اینا چقدر می خوان پول خرج کنن واسه تیم ؟ من فکر نمی کنم یک فصل هم بتونن درست تیم داری کنن !! و خدای نکرده اگه بعد یک یا دو فصل تیم ما افتاد یا به مشکل خورد دیگه اونوقت کسی نیست که بیاد این تیم رو بخره و دوباره چه کنم چه کنم بیاد سراغ همه ما ... اما نکته دیگه ؛ این تیم الان تو بهترین دوران خودش هست هم از نظر شرایط جدولی ، شرایط بازیکنی ، شرایط هواداران و دیگر جنبه ها ... الان هم که میشه روی جعفرزاده ( حتی یک درصد ) واسه دلسوزی حساب کرد پس به قول معروف الان باید نان رو چسبوند توی تنور ! منظورم اینه که اگه الان حواسمون رو جمع نکنیم شاید بعد ها پشیمان بشیم ...
در مورد هدایتی نظر من اینه که اگه ببینه تیمش هر سال جزو بالاهاست و طرفدار داره و آسیا هم بره و تو ایران حداقل حذفی رو بگیره ؛ از خداش هم هست بیاد و سرمایه گذاری کنه نه یک فصل بلکه چندین فصل ... حالا ما هم واسش تبلیغ میکنم و اسم تیممون رو کنیم داماش استیل یا استیل داماش یا چیزی مشابه این با محوریت نام داماش ... ولی ماهواداران که تا آخر داماش گیلان صداش می زنیم و هر نوع تغییری تو نظرات ما تغییری ایجاد نمی کنه ( این نظر کاملا شخصیه و تو رو خدا الکی جو نگیره دوستان رو که آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآییییییییییییییییی اسم تیم عوض نشه ... )

شرایط ایده آل واسه من اینه که واسه این تیم و حتی ملوان از بودجه استان ، هر سال 6 یا 8 میلیارد بذارن کنار و اول هر فصل بدن بهشون و الهی به امید تو ... حالا چه بیوفتند و چه نیوفتند ... اینطوری هر کسی مدیر باشه می دونه یک بودجه متوسط ( نسبت به پس پس و اس اس و تر تر و سپاهان و ... ) داره و می تونه روش برنامه ریزی کنه ...

از دوستان هم خواهش می کنم بیان و نکات منفی و مثبت را بگن تا به یک اجماع نظر برسیم هر چند که همه چیز در پشت پرده اتفاق میوفته ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » دوشنبه مه 14, 2012 8:52 am

الان زمان ، زمان پول خرج کردنه ، شما ببینید تیمهای اول تا سوم چه خرج هایی کردن ،(فکر کنید ما اگر این خرجها رو + این هواداران پرشور + مدیریت خوب عابدینی داشته باشیم کجای جدول می ایستیم!!) به نظر من شورا نمیتونه مثل هدایتی رو تیم سرمایه گذاری کنه ، با وجود سرمایه هدایتی و مدیری کارا مثل امیر عابدینی میتونیم فصل پیش رو به گرفتن سهمیه آسیا امیدوار باشیم ، بعضی دوستان فکر میکنند اسم تیم عوض میشه و... :roll: ، این بحث بنظر من منتفیه چون در وسط فصل گمانه زنی ها بر این بود که هدایتی میاد و اسم داماش رو تغییر میده که با جبهه مخالف هواداران مواجه شد در ثانی با وجود عابدینی مطمعنا" اسم تیم به هیچ وجه تغییر نمیکنه.
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » دوشنبه مه 14, 2012 8:59 am

استیل داماش که اصلا خوب نیست.
هدایتی به عنوان اسپانسر بیاد در باشگاه خوبه.
بدونه کل ایران
داماش میشه قهرمان
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه مه 14, 2012 9:03 am

بچه ها نگران پول نباشید این قل من بهتون میدم چی شورای شهر بگیره و چی هدایتی پول هست،امروز باشگاه با شورای شهر جلسه داره فقط باید الان باشگاه از دست قوه قضاییه بیرون بیاد تا امیر خان با اسپانسرهایی که داره بتون برای باشگاه خرج کنه،اگر شورای شهر امتیاز داماش بخره برای شهر رشت برد برد
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه مه 14, 2012 2:08 pm

ای کاش یه کسی غیر از هدایتی تیم رو بخره. من اصلا به هدایتی خوشبین نیستم. بلافاصله اگه پرسپولیس بهش اوکی بده تیم ما رو ول میکنه. کاش یه کارخونه صنعتی تیم میخرید مثل فولاد رشت که خصوصی هم هست.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه مه 14, 2012 4:40 pm

[quote:cd9ac98179="Inja-Rasht"]ای کاش یه کسی غیر از هدایتی تیم رو بخره. من اصلا به هدایتی خوشبین نیستم. بلافاصله اگه پرسپولیس بهش اوکی بده تیم ما رو ول میکنه. کاش یه کارخونه صنعتی تیم میخرید مثل فولاد رشت که خصوصی هم هست.[/quote:cd9ac98179] منظورت اگه فولاد گیلانه باید بگم که خصوصی نیست
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه مه 14, 2012 4:45 pm

به نظر من کسی باید انتخاب بشه که اولا دوست دار داماش -رشت و گیلان باشه دم دمی مجاز نباشه به پای داماش تا آخر بمونه و پول داشته باشه اگه کسی این شرایط رو داشت اون انتخاب بشه /11/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه مه 14, 2012 5:51 pm

[quote:07ab8443e1="metall"][quote:07ab8443e1="Inja-Rasht"]ای کاش یه کسی غیر از هدایتی تیم رو بخره. من اصلا به هدایتی خوشبین نیستم. بلافاصله اگه پرسپولیس بهش اوکی بده تیم ما رو ول میکنه. کاش یه کارخونه صنعتی تیم میخرید مثل فولاد رشت که خصوصی هم هست.[/quote:07ab8443e1] منظورت اگه فولاد گیلانه باید بگم که خصوصی نیست[/quote:07ab8443e1]

من فقط یک مثال زدم. ضمنا این کارخونه فولادی که تو شهر صنعتی رشت هست کاملا خصوصی هست. موثقه.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » سه شنبه مه 15, 2012 6:45 am

اگه شورای شهر تیم رو بگیره عاقبتی مثل استقلال شهرداری پیدا مکنیم. دو سه سال هزینه بخور و نمیری میکنن و بعدش خسته میشن و دوباره روز از نو روزی از نو
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه مه 15, 2012 6:48 am

[quote:d42e9b878c="ba-taasob-2"]اگه شورای شهر تیم رو بگیره عاقبتی مثل استقلال شهرداری پیدا مکنیم. دو سه سال هزینه بخور و نمیری میکنن و بعدش خسته میشن و دوباره روز از نو روزی از نو[/quote:d42e9b878c]

به شخصه نظر منم همینه ، حتی دیروز داشتم با دوستی صحبت میکردم دقیقا" همینو گفتم . مخصوصا" اینکه تا پایان عمر
این شورا یکسال مونده ! و تا شورای بعد و افراد دیگه و سلایق آنها و ...................
اما خب اینکه مهندس جعفرزاده پیگیر کار هست و داره مذاکراتی با مهدنس عابدینی و ........ انجام میده تقریبا" خیالم جمع
هست و فکر میکنم موضوع ختم بخیر میشه .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » سه شنبه مه 15, 2012 8:29 am

منم در مقایسه با شورای شهر نسبت به هدایتی خوشبینترم . البته کاملا قبولش ندارم ، ولی اگه اون باشه امیرخان هم که کارشم درسته ، میمونه و تیم داری می کنه ،با نظر دوستانم کاملا موافقم که گفتن اگه شورا . . . مث شهرداری رشت میشیم .
البته همیشه بین بد و بدتر ، باس بدو انتخاب کرد . :?:
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط nniimmaa » سه شنبه مه 15, 2012 9:23 am

من شنیدم شنیدم شنیدم شهرداری رشت میخواد امتیاز گهر درود رو بخره و هدایتی هم داماش رو بخره و رشت 2 تا نماینده داشته باشه
افشین آتیش پاره
نماد کاربر
nniimmaa
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 05, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 11 مهمان