[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - خاطرات دوستان از رفتن به استادیوم

خاطرات دوستان از رفتن به استادیوم

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amin-asia » سه شنبه جولاي 12, 2011 2:58 pm

با تشکر از آقای 20tak که این پست جالب رو گذاشت وهمه بچه ها به این باحالی نظر میدن...

من بازی با نساجی یادم نمیره، میخواستیم بریم تو قاطی قائمشهری ها شدیم واز بس که ازدحام جمعیت زیاد بود اون وسط داشتیم له میشدیم ،خلاصه با سختی فراوان رفتیم تو، دیدیم باید وسط قائمشهری ها بشینیم که قبول نکردیم که به خاطر همین قضیه بازی بیست دقیقه به تاخیر افتاد،پلیس ها هم که قربونشون برم اصلا عین خیالشون نبود،اگه رشت بود بچه رو سیاه وکبود میکردن میفرستادن سرجاشون، خلاصه بایه درگیری جانانه با قائمشهری ها هنوز بازی شروع نشده از ورزشگاه خارج شدیم ، جالب اینجاست که صداهامون گرفته بود ازبس حرص وجوش خوردیمو داد زدیم،بدون اینکه بازی رو دیده باشیم...
دامـــاش ما تـــو رو خـیلـــی دوستـت داریم
دامـــاش ما تـــو رو تـــنــهـا نـمیـذار یم.
نماد کاربر
amin-asia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » سه شنبه جولاي 12, 2011 3:18 pm

[quote:85a57d99e2="mehran2010"]من فکر کنم اولین بازی هایی که رفتم استادیوم بازی های جام خزر بود که اون موقع استقلال شهرداری و سپیدرود هر دو توی کاپ شرکت داشتند. خیلی خوش گذشت![/quote:85a57d99e2]
آره خوش می گذشت بازی اولی که رفتم بارون گرفت خیس آب شدم :arrow:
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » سه شنبه جولاي 12, 2011 3:23 pm

[quote:b2bdf76ef3="JustRasht"]من یادمه اولین بازی هایی رو که میرفتم ورزشگاه مسابقات جام خزر بود که هرساله توی رشت برگزار میشد وداداشم منومیبرد عضدی ،،،
اون سالهایی که استقلال شهرداری .،سپیدرود،ملوان ،چوکا،ااستقلال تهران،پرسپولیس تهران،تیمهای خارجی از اوکراین ،ترکمنستان ،آذربایجان و...می اومدند اینجا
یادش بخیر چه دورانی بود،سپیدرود باتیم کامل استقلال یک یک مساوی کرده بود.
فکرکنم سال 74یا75 بود،، بعدازاون سالها دیگه هیچوقت این مسابقات برگزار نشد...[/quote:b2bdf76ef3]
74 بود زریچه هم تو تیم بود :wink:
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط arad » سه شنبه جولاي 12, 2011 3:30 pm

[quote:414d60d569="antiros"]امیدوارم نسل ما که از دیدن فوتبال اون نسل طلایی فوتبال گیلان محروم بود دوباره بتونه همچین نسلیرو ببینه[/quote:414d60d569]
انشاالله
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط amin-asia » سه شنبه جولاي 12, 2011 3:52 pm

[quote:c4a7b94791="arad"][quote:c4a7b94791="JustRasht"]من یادمه اولین بازی هایی رو که میرفتم ورزشگاه مسابقات جام خزر بود که هرساله توی رشت برگزار میشد وداداشم منومیبرد عضدی ،،،
اون سالهایی که استقلال شهرداری .،سپیدرود،ملوان ،چوکا،ااستقلال تهران،پرسپولیس تهران،تیمهای خارجی از اوکراین ،ترکمنستان ،آذربایجان و...می اومدند اینجا
یادش بخیر چه دورانی بود،سپیدرود باتیم کامل استقلال یک یک مساوی کرده بود.
فکرکنم سال 74یا75 بود،، بعدازاون سالها دیگه هیچوقت این مسابقات برگزار نشد...[/quote:c4a7b94791]
74 بود زریچه هم تو تیم بود :wink:[/quote:c4a7b94791]

آفرین
دقیقا همینی که میگی درسته
همه تشویقش میکردن اون هم دست تکون میداد،منم اون موقع هارو یادم میاد،
با پدرم میرفتم ورزشگاه
نماد کاربر
amin-asia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه جولاي 12, 2011 4:00 pm

نمیدونم کی یادش هست این اتفاق.یه بازی بود که تیم مقابل دوتا شماره 14 داشت و همه داد و فریاد میزنن که ((داور 14 دوتاست)).
این صحنه خیلی خنده دار بود که یه ربع کیلید کرده بودن و تشویق رو بیخال شدن و این شعار بی معنی و بی قافیه رو میدادن.
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخ یهنی چیییییییییییییییییییی؟
(((داور 14 دوتاست)))) /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط amin-asia » سه شنبه جولاي 12, 2011 4:12 pm

[quote:1047635c26="mahyarmaya"]نمیدونم کی یادش هست این اتفاق.یه بازی بود که تیم مقابل دوتا شماره 14 داشت و همه داد و فریاد میزنن که ((داور 14 دوتاست)).
این صحنه خیلی خنده دار بود که یه ربع کیلید کرده بودن و تشویق رو بیخال شدن و این شعار بی معنی و بی قافیه رو میدادن.
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخ یهنی چیییییییییییییییییییی؟
(((داور 14 دوتاست)))) /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/[/quote:1047635c26]

آره یه چیزایی یادمه
نماد کاربر
amin-asia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 12, 2011 5:49 pm

در مورد حرف مهیار مایا فکر کنم بازی با تیم اراک که شصت اسم عوض کرده و امسال هم شهرداری اراکه بود :D
خاطرات تمام بچه ها جالب بود و خوندم و لذت بردم. و از همه قدیمی تر هم مال یاران میرزاکوچک بود که واقعا خیلی لذت بردم... ممنون /13/
والله من خاطره زیاد دارم ولی نمیتونم یه کدومش رو انتخاب کنم. منم بار اولی که رفتم استادیوم با داداش بزرگم بود که 8 سالم بود و دقیق نمیدونم چه بازی هایی بودش ولی جام خزر رو یادمه :wink:
اگر بخوام به شکل گزیده چند تا رو تیتروار بگم، اولین باری که تنهایی استادیوم رفتم، تغییر اسم پگاه ، بازیهای زیبای پگاه تو اون نیم فصل رویایی ، بازی قائمشهر ، بازی آبادان ، بازی فینال جام حذفی ، * ( سانسور شد :D ) ، بازی مهرکام پارس که فقط من و مازیار داشتیم خبررسانی میکردیم و از هیچ رسانه ای نتیجه اعلام نمیشد :wink: و... خیلی چیزا که نمیتونم یه کدوم رو انتخاب کنم و بگم. استادیوم همش برام خاطرست. البته خاطرات خوب و بد که لازم و ملزوم هم هستند.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » سه شنبه جولاي 12, 2011 5:53 pm

[quote:674331449c="MEHRDAD"]در مورد حرف مهیار مایا فکر کنم بازی با تیم اراک که شصت اسم عوض کرده و امسال هم شهرداری اراکه بود :D
خاطرات تمام بچه ها جالب بود و خوندم و لذت بردم. و از همه قدیمی تر هم مال یاران میرزاکوچک بود که واقعا خیلی لذت بردم... ممنون /13/
والله من خاطره زیاد دارم ولی نمیتونم یه کدومش رو انتخاب کنم. منم بار اولی که رفتم استادیوم با داداش بزرگم بود که 8 سالم بود و دقیق نمیدونم چه بازی هایی بودش ولی جام خزر رو یادمه :wink:
اگر بخوام به شکل گزیده چند تا رو تیتروار بگم، اولین باری که تنهایی استادیوم رفتم، تغییر اسم پگاه ، بازیهای زیبای پگاه تو اون نیم فصل رویایی ، بازی قائمشهر ، بازی آبادان ، بازی فینال جام حذفی ، * ( سانسور شد :D ) ، بازی مهرکام پارس که فقط من و مازیار داشتیم خبررسانی میکردیم و از هیچ رسانه ای نتیجه اعلام نمیشد :wink: و... خیلی چیزا که نمیتونم یه کدوم رو انتخاب کنم و بگم. استادیوم همش برام خاطرست. البته خاطرات خوب و بد که لازم و ملزوم هم هستند.[/quote:674331449c]
همین :roll:
این که نشد خاطره...یه خاطره درست حسابی تعریف کن
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 12, 2011 6:09 pm

خاطرم نمیاد ..خاطرم اومد چشم. چند تا بود که بچه ها هم گفتند دیگه :D
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه جولاي 12, 2011 6:30 pm

http://www.persiangig.com/pages/downloa ... ideo/1.mp4

از وبسایت هواداران سپیدرود این رو براتون گذاشتم که یه خاطره باحالیه.http://www.sepidrodrasht.blogfa.com/
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط saber-jojo » سه شنبه جولاي 12, 2011 6:39 pm

یادش بخیر اولین باری که رفتم استادیوم با بابام بودم ، 7-8 سالم بود ، جام خزر ، بازی یه تیم آزربایجانی بود با استقلال رشت یا سپیدرود (دقیقا یادم نیست) روی یه ضربه کرنر بود که بازیکن آذربایجانی اومد کرنرو بزنه کلی هو کردنش و بطری پرت کردن اونم نامردی نکرد و کرنر رو یه ضرب زد تو دروازه تیم رشتی ! این خاطره هیچوقت یادم نمیره ! :arrow:
نماد کاربر
saber-jojo
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 20, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه جولاي 12, 2011 6:41 pm

/13/ /13/
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » چهارشنبه جولاي 13, 2011 8:03 pm

من اولين باري كه رفتم استاديوم اينقدر بچه بودم كه زياد يادم نيست با بابام رفته بود بازي سپيدرود و نفت آبادان كه عبدارضا برزگري دروازه بان نفت آبادان بود ديگه هيچي يادم نيست از نتيجه بازي هم چيزي يادم نمياد
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط amin-asia » پنج شنبه جولاي 14, 2011 5:15 am

من بازی با نفت آبادان هم که توی آبادن مرحله پلی آف بود رو هیچ وقت یادم نمیره ،
سختی راه، گرمای طاقت فرسای هوا،راه ندادن ما تو ورزشگاه ،ناسزا گفتن آبادانی ها به ما، پرتاب هرچی که دم دستشون بود و...
چه روز شومی

امیدوارم بیان اینجا تابتونیم انتقاممونو ازشون بگیریم
دامـــاش ما تـــو رو خـیلـــی دوستـت داریم
دامـــاش ما تـــو رو تـــنــهـا نـمیـذار یم.
نماد کاربر
amin-asia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان