[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه نوامبر 26, 2013 9:55 pm

بايد ديد اين چرك كف دست رابطه عابدينى وهيات فوتبال را در آينده تير و تار مى كند يا خير؟البته انتخاب هيات فوتبال نزديك است و به صلاح نيست كه همه ى پل هاى پشت سر ناگهان فرور ریزد!

سایت گل - عابدينى مديرعامل داماش گيلان كه اين روزها به شدت درگير مسايل مالى اين تيم است در جديدترين مصاحبه اش از برداشت بدون اجازه هيات فوتبال گيلان از محل درآمدهاى اين تيم در سازمان ليگ خبر داد. عابدينى مى گويد: "هیأت فوتبال استان گیلان نه تنها از تیم داماش حمایت مالی نکرده بلکه از حساب باشگاه پول برداشت کرده است. مسئولان فوتبال استان گیلان 700 میلیون از پولی که سازمان لیگ به حساب باشگاه داماش ریخته بود برداشت کردند. آنها این کار را با لابی و بدون اجازه از حساب باشگاه پول برداشت کردند."
شروع دعوا
اما بايد ديد آيا براستى مى شود هيات فوتبال بدون اجازه مديريت يك تيم از حساب آن باشگاه در نزد سازمان ليگ و يا فدراسيون فوتبال پول برداشت كند؟ اگر پاسخ مثبت است و اوضاع اينقدر بلبشو است پس چرا هيات هاى فوتبال نمى آيند و از حساب هاى باشگاه هاى هميشه بدهكار به بازيكنان مقدار طلب شان را برداشت نمى كنند تا شاهد اين همه شكايت و شكايت كشى بين بازيكنان و باشگاهها نباشيم؟ و اگر پاسخ مننفى است و يك رييس هيات بدون اجازه مديريت نمى تواند از حساب يك باشگاه پول برداشت نمايد چه اتفاقى افتاده است كه عابدينى اينگونه عنان از كف مى دهد و زير پاى دوست و متحدش در فوتبال گيلان را خالى مى كند؟
هنوز يادمان نرفته كه شخص عابدينى چه حمايت جانانه اى از الماسخاله در انتخابات شوراى شهر رشت كرده بود و در تمام مصاحبه هايش در دو سه سال اخير زمانى كه از بى مهرى مسئولين در گيلان سخن مى گفت بلافاصله شخص الماسخاله را از اين دايره جدا مى نمود و او را ياور تيمش قلمداد مى نمود.
الماسخاله در مرحله نخست اساس مصاحبه را تكذيب مى كند و مى گويد: "بعيد می دانم آقای عابديني چنين مصاحبه ای كرده باشد بخاطر اينكه خودشان بهتر مي دانند كه با لابی گری و بدون اجازه نمي توان از حساب باشگاهی پول برداشت كرد در اين سه سال گذشته هيات فوتبال گيلان تمام قد پشت آقای عابدينی و باشگاه داماش بوده و خواهد بود واين را وظيفه خود مي دانيم كه در زمانی كه باشگاههای ما دچار مشكل هستند حمايت كنيم وپشتيبان شان باشيم."
موضوع اختلاف
حال بايد ديد اصل اين طلب و بدهى بين داماش و هيات فوتبال مربوط به چه چيز است؟ قضيه طلب هيات فوتبال مربوط است به اجاره زمين ورزشگاه عضدى به باشگاه داماش در همه ى رده هاى سنى، اعم از تمرين و مسابقه براى تيم هاى پايه تا بزرگسالان. هيات فوتبال گيلان در ازاى در اختيار دادن ورزشگاه پير شهر در اين دو سه سال هميشه خود را طلب كار داماش دانسته است. رييس هيات فوتبال گيلان در اين باره مى گويد: " دو ما پيش با آقای عابديني صحبت كرديم كه در سه سال گذشته تيم های نوجوانان، جوانان، اميد و بزرگسالان تمرينات و مسابقات رسمي خود را در ورزشگاه عضدی رشت برگزار كرده اند و مبلغی به اين هيات بدهكارند اگر امكان دارد بخشی از طلب هيات فوتبال پرداخت شود كه هيات ورزشگاهها را براي گرفتن مجوز كلاس " اى " آسيا آماده كند كه آقاي عابديني طي نامه اي به آقاي تاج در تاريخ 31/6/92 اعلام كردند كه مبلغ 97 ميليون تومان به حساب هيات فوتبال استان پرداخت شود حال چه مي شود كه بعد از دو ماه اين مسئله به شكل ديگر جلوه داده مي شود نمي دانيم؟"
امرى كه داماشى ها آن را قبول ندارند! عابدينى مى گويد: "ما ورزشگاه عضدی را ساختیم و هزینه های این ورزشگاه را تقبل کردیم مسئولان هیأت فوتبال استان گیلان طلب باشگاه داماش را نمی دهند و در عوض پول از حساب باشگاه بر می دارند. به هر حال ما یاد گرفتیم که مشکلات را مدیریت کنیم."
هیات فوتبال یا وزارت ورزش؟
يكى از نزديكان باشگاه داماش توضيحات عابدينى را كامل تر مى كند: " در سه سال پيش كه داماش به ليگ برتر صعود كرد، ما براى اينكه بتوانيم ورزشگاه عضدى را با استانداردهاى آسيا هماهنگ كنيم حدود ٧٦٠ ميليون تومان براى اين ورزشگاه هزينه كرديم و در ازاى اين هزينه قرار شد تا ما به صورت كامل اين ورزشگاه را در اختيار داشته باشيم، بدون پرداخت هزينه. این مبلغ بجز هزینه برداشتن فنس دور پیست قدیم و ساختن و نصب فنس جدید است. يعنى ما در اصل هزينه چندين سال را پيشاپيش پرداخت كرده ايم. بنابر دستور آقای قهرمانی استاندار وقت مبنی بر اینکه چون تربیت بدنی و هیات پول ندارند داماش هزینه کند و بعدا یا پرداخت شود یا به عنوان کرایه ازآنها به مرور کسر شود. قهرمانی گفته بود قراردادی در همین زمینه نوشته شود و این را مکتوب کنند که البته هیچ گاه مديركل تربیت بدنی این قرارداد را امضا نکرد. آن زمان مدیر تربیت بدنی آقای فولادی و رییس هیات فوتبال آقای قاسمی بود. البته این را هم باید بگوییم که آقای الماسخاله بابت اجاره زمین عضدی به تربیت بدنی پول پرداخت می کند و پولی که داماش برای عضدی هزینه کرده باید توسط تربیت بدنی پرداخت شود نه هیات فوتبال. یعنی در اصل طرف حساب باشگاه داماش وزارت ورزش و جوانان است نه هیات فوتبال."
اصل دعوا بر سر چیست؟
اما چگونگی برداشت این پول توسط هیات فوتبال خیلی هم پیچیده نیست. سال گذشته داماش نامه ای به سازمان لیگ نوشت تا 60 میلیون از محل درآمد این تیم در فدراسیون فوتبال به هیات فوتبال دادند. امسال هم عین همان نامه نوشته شد تا 97 میلیون به هیات بدهند که دادند، اما هیات فوتبال گيلان علاوه بر این 97 میلیون تومان 76 میلیون دیگر از بابت طلب امسال خود از سازمان لیگ گرفته است. آن هم بر اساس یک قرارداد است، که هیات فوتبال بر اساس بندی از قرارداد که بین دو طرف و برای ارایه به ای اف سی تنظیم شده بود، حق دارد هر وقت داماش بدهی اش را به هیات فوتبال ندهد، آنها یکطرفه می توانند این طلب را از سازمان لیگ بگیرند و البته داماشی ها هرگز فکر نمیکردند الماسخاله به این بند قراردادش عمل کند. این 76 میلیون همان اصل دعوای دو طرف است!
الماسخاله در پايان مى گويد: "صحبت زياد است اما ترجيح ميدهيم در شرايط حساس چيزي نگوييم تا در يك فضاي آرام با حمايت و همدلي سعي كنيم از اين شرايط و مشكل پيش آمده خارج شويم . آقاي عابديني خيلي زحمت مي كشند و باشگاه داماش را فرزند خود مي دانند اما نبايد اين مسئله باعث شود زحمت ديگران را ناديده بگيرند. احساس ميكنيم بعضي ها مي خواهند بين هيات و عابديني فاصله بيندازند و سعي مي كنند با شيطنت و تيتر كردن بعضي مسائل كوچك باشگاه داماش را مقابل هيات استان قرار دهند كه اين افراد براي ما شناخته شده هستند و به زودي با آنها برخورد قاطع خواهيم كرد كه با افكار عمومي بازي نكنند."
زندگی شیرین می شود؟
اخیرا هم الماسخاله 200 میلیون تومان هم از حساب ملوان برداشت کرده است، كه مدعی است بابت هزینه نقل و انتقال یا همان خرید و فروش ملوان از منطقه آزاد به هدایتی می باشد! حال بايد ديد اين چرك كف دست رابطه عابدينى وهيات فوتبال را در آينده تير و تار مى كند يا خير؟ البته انتخاب هيات فوتبال نزديك است و درودگر هم رابطه اش با الماسخاله در حد كاردار و يا سايد هم پايين تر است و به صلاح نيست كه همه ى پل هاى پشت سر و روبرو ناگهان فروريزد!
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » سه شنبه نوامبر 26, 2013 9:56 pm

[quote:917476387c="havadarehamishegi"][quote:917476387c="gilan-astaneh"][quote:917476387c="havadarehamishegi"]یعنی هیچ کدوم از کاربرای محترم کامپیوتر بلد نی من و کمک کنه؟[/quote:917476387c]

من تا حدودی در حد الفبا بلدم :D سوالی در این حد داشتی بپرس[/quote:917476387c]

تنظیمات کپی پیست من بهم خورده فایل های تکراری رو هم پیست میکنه چیکار کنم ؟[/quote:917476387c]
از نرم افزار tera copy استفاده کن شاید فرجی بشه
راه حل بهتر: فایلهای تکراری رو کپی نکن :lol:
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه نوامبر 26, 2013 9:56 pm

[quote:2a2428c6dc="gilan-astaneh"][quote:2a2428c6dc="havadarehamishegi"][quote:2a2428c6dc="gilan-astaneh"][quote:2a2428c6dc="havadarehamishegi"]یعنی هیچ کدوم از کاربرای محترم کامپیوتر بلد نی من و کمک کنه؟[/quote:2a2428c6dc]

من تا حدودی در حد الفبا بلدم :D سوالی در این حد داشتی بپرس[/quote:2a2428c6dc]

تنظیمات کپی پیست من بهم خورده فایل های تکراری رو هم پیست میکنه چیکار کنم ؟[/quote:2a2428c6dc]

معمولا کپی پیست تنظیمات خاصی نداره هرچی که انتخاب میکنی باید پیست بشه اینه که فایلهای بیشتری پیست میشه کمی عجیبه تا الان نشنیده بودم
به این سوالات جواب بده ببینم چه مشکی میتونه باشه
چه ویندوزی داری؟ و چه مدت نصب هست؟
سرعت سیستمت کم نشده یا یه مشکل دیگه جدیدا اضافه شده باشه؟
سیستمت آنتی انزلیچی داره ؟[/quote:2a2428c6dc]

7///3ماه////نه/ انتی انزلیچی اپدیت اپدیت ثانیه به ثانیه
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه نوامبر 26, 2013 9:58 pm

[quote:008d5d72d7="SajjaD_46"][quote:008d5d72d7="havadarehamishegi"]یعنی هیچ کدوم از کاربرای محترم کامپیوتر بلد نی من و کمک کنه؟[/quote:008d5d72d7]
آبرار تا جایی که من می دونم کپی و کات و پیست از دستورات داخلی خود سیستم عامل هست و تنظیماتی توی سیستم ، توسط کاربر نمیشه روش انجام داد .
حتی از طریق رجیستری هم نمیشه ...
من منظورتم درست متوجه نشدم!!یعنی با یک نام مشترک تو یه مکان مشترک یک فایل رو پیست میکنی ، بدون replace شدن فایل ،هردوتاشون پیش هم میمونن؟؟!!
[b:008d5d72d7]هر دو دقیقا با یک نام و با یک فرمت ؟؟[/b:008d5d72d7][/quote:008d5d72d7]

دقیقا
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط SajjaD_46 » سه شنبه نوامبر 26, 2013 10:14 pm

[quote:50cc6a3bb4="havadarehamishegi"][quote:50cc6a3bb4="SajjaD_46"][quote:50cc6a3bb4="havadarehamishegi"]یعنی هیچ کدوم از کاربرای محترم کامپیوتر بلد نی من و کمک کنه؟[/quote:50cc6a3bb4]
آبرار تا جایی که من می دونم کپی و کات و پیست از دستورات داخلی خود سیستم عامل هست و تنظیماتی توی سیستم ، توسط کاربر نمیشه روش انجام داد .
من منظورتم درست متوجه نشدم!!یعنی با یک نام مشترک تو یه مکان مشترک یک فایل رو پیست میکنی ، بدون replace شدن فایل ،هردوتاشون پیش هم میمونن؟؟!!
[b:50cc6a3bb4]هر دو دقیقا با یک نام و با یک فرمت ؟؟[/b:50cc6a3bb4][/quote:50cc6a3bb4]

دقیقا[/quote:50cc6a3bb4]
معمولا این دسته از مشکلات عجیب غریب ، مربوط به ویندوز شما می شه . به نظر من و به احتمال خیلی قوی سیستم شما آلوده به انزلیچی یا تروژان یا... شده که در حال حاضر قدرت تشخیص این رو نداره که دو فایل با یک نام رو نباید در یک مکان ذخیره کنه !!
اگه آنتی انزلیچی آپدیت دارید یه فول اسکن (quick scan نه) کنید سیستمتونو . اگه خوش شانس باشید مشکل رفع میشه و گرنه که باس ویندوزتونو عوض کنید .
(از system restore هم میتونید استفاده کنید ولی فک نکنم در این زمینه مفید باشه!)
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه نوامبر 26, 2013 10:18 pm

نمیدونم صحبتهای روحانی رو دیدید یا نه؟

به نظرم اگه در قالب برنامه شوک پخش می شد بهتر بود! :roll:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه نوامبر 27, 2013 6:11 am

[quote:6c5399497e="sepidroudi"]نمیدونم صحبتهای روحانی رو دیدید یا نه؟

به نظرم اگه در قالب برنامه شوک پخش می شد بهتر بود! :roll:[/quote:6c5399497e]

برای منم دوستام تعریف کردند تعجب کردم که چه بلایی سر مردم آورده بودند!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه نوامبر 27, 2013 6:48 am

[b:987b44d619][color=blue:987b44d619]مردومِ رشت عاشق فوتبالیدی
فقط تیم رشتَ هواداریدی
قرمز و آبی و سیاه و سپید
اَ مردومه قلبِ دورون جا نَرید
برف بایه یا باران بباره شُرشُر
فرق نوکونه، استادیوم ایسه پر
یکدل و یکصدا و همه با هم
عضدیَ پاک چاکونید جهنم
سالی دوازده ماه داماش پول نَره
ولی هیزار هیزار تا عاشق دَره
لنگرود و کلاچای و رودِسر
آستانه و فومن و شفت و هشتپر
منجیل و لاهیجان و صومعه سرا
قلعه روخان و رودبار و آستارا
همه دانه چشم امید داماشه
تا آسمانم اوشانه صدا شِه
وقتی داماشِ نامَ فریاد زَنید
وقتی همه داماشِ جا گول خایید
وقتی گیدی قرمز و آبی ناره
بازین داماش بازی دورون گول کاره
اگر همیشه امی جیب خالی بو
ولی هوادار امی شین عالی بو
کوهِ مانستن، محکم و استوار
عاشق تیم اول اَ دیار
گیلانِ مردوم همه غیرت دَرید
هنه وَسی داماشَ تنها نَنید...
طرفدار داماشیم...تا آخرش باهاشیم...[/color:987b44d619][/b:987b44d619]
یکی از دوستان برام فرستاد و منبع رو نمیدونم کجاست
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » چهارشنبه نوامبر 27, 2013 7:25 am

[quote:dd92f4d2de="havadarehamishegi"][quote:dd92f4d2de="gilan-astaneh"][quote:dd92f4d2de="havadarehamishegi"][quote:dd92f4d2de="gilan-astaneh"][quote:dd92f4d2de="havadarehamishegi"]یعنی هیچ کدوم از کاربرای محترم کامپیوتر بلد نی من و کمک کنه؟[/quote:dd92f4d2de]

من تا حدودی در حد الفبا بلدم :D سوالی در این حد داشتی بپرس[/quote:dd92f4d2de]

تنظیمات کپی پیست من بهم خورده فایل های تکراری رو هم پیست میکنه چیکار کنم ؟[/quote:dd92f4d2de]

معمولا کپی پیست تنظیمات خاصی نداره هرچی که انتخاب میکنی باید پیست بشه اینه که فایلهای بیشتری پیست میشه کمی عجیبه تا الان نشنیده بودم
سیستمت آنتی انزلیچی داره ؟[/quote:dd92f4d2de]

7///3ماه////نه/ انتی انزلیچی اپدیت اپدیت ثانیه به ثانیه[/quote:dd92f4d2de]

آبرار همینجوری که SajjaD_46 گفته سیستمت آلوده به بد افزاره تروجان ها و کرم های اینترنتی باعث اش هستن ویندوزت عوض کن
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه نوامبر 27, 2013 8:14 am

[quote:92d0e60c64="SajjaD_46"][quote:92d0e60c64="havadarehamishegi"][quote:92d0e60c64="SajjaD_46"][quote:92d0e60c64="havadarehamishegi"]یعنی هیچ کدوم از کاربرای محترم کامپیوتر بلد نی من و کمک کنه؟[/quote:92d0e60c64]
[b:92d0e60c64]هر دو دقیقا با یک نام و با یک فرمت ؟؟[/b:92d0e60c64][/quote:92d0e60c64]

دقیقا[/quote:92d0e60c64]
معمولا این دسته از مشکلات عجیب غریب ، مربوط به ویندوز شما می شه . به نظر من و به احتمال خیلی قوی سیستم شما آلوده به انزلیچی یا تروژان یا... شده که در حال حاضر قدرت تشخیص این رو نداره که دو فایل با یک نام رو نباید در یک مکان ذخیره کنه !!
اگه آنتی انزلیچی آپدیت دارید یه فول اسکن (quick scan نه) کنید سیستمتونو . اگه خوش شانس باشید مشکل رفع میشه و گرنه که باس ویندوزتونو عوض کنید .
(از system restore هم میتونید استفاده کنید ولی فک نکنم در این زمینه مفید باشه!)[/quote:92d0e60c64]

ممنون از راهنمایی شما
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه نوامبر 27, 2013 8:17 am

[quote:3f5dd034c0="gilan-astaneh"][quote:3f5dd034c0="havadarehamishegi"][quote:3f5dd034c0="gilan-astaneh"][quote:3f5dd034c0="havadarehamishegi"][quote:3f5dd034c0="gilan-astaneh"][quote:3f5dd034c0="havadarehamishegi"]یعنی هیچ کدوم از کاربرای محترم کامپیوتر بلد نی من و کمک کنه؟[/quote:3f5dd034c0]

من تا حدودی در حد الفبا بلدم :D سوالی در این حد داشتی بپرس[/quote:3f5dd034c0]

تنظیمات کپی پیست من بهم خورده فایل های تکراری رو هم پیست میکنه چیکار کنم ؟[/quote:3f5dd034c0]

سیستمت آنتی انزلیچی داره ؟[/quote:3f5dd034c0]

7///3ماه////نه/ انتی انزلیچی اپدیت اپدیت ثانیه به ثانیه[/quote:3f5dd034c0]

آبرار همینجوری که SajjaD_46 گفته سیستمت آلوده به بد افزاره تروجان ها و کرم های اینترنتی باعث اش هستن ویندوزت عوض کن[/quote:3f5dd034c0]

ممنون
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه نوامبر 27, 2013 8:21 am

اسامي داوران قضاوت کننده در هفته شانزدهم ليگ برتر از سوي کميته داوران اعلام شد.
پنجشنبه 7 آذر ساعت 15

*ذوب آهن - استقلال خوزستان - ورزشگاه فولاد شهر اصفهان

محمد کماني – حسين طالقاني – محمدرضا اميني – علي صفايي – ناظر: عبداله باعزم

جمعه 8 آذر ساعت 15

* تراکتورسازي - پرسپوليس - ورزشگاه يادگار امام تبريز

يدالله جهانبازي – رسول فر وغي – مصطفي فراهاني – پيروز سيف اله پور – ناظر: مسعود عنايت

* مس کرمان - راه آهن - ورزشگاه امام علي (ع) کرمان

حسين زرگر – علي ميرزابيگي – مهدي ناصحي – بابک وسيله بر – ناظر: محمد علي فروغي

* سايپا - داماش گيلان - ورزشگاه انقلاب کرج

موعود بنيادي فر – حسن توماري – حميد کنعاني – فرشيد افشار – ناظر هدايت ممبيني

* نفت تهران - فجرشهيد سپاسي - ورزشگاه دستگردي تهران

شاهين حاج بابايي – حميد غمزه – رحيم شاهين – حميد حاج ملک – ناظر: فريدون اصفهانيان

* ملوان انزلي - صباي قم - ورزشگاه تختي انزلي

اشکان خورشيدي – اميربهرام نقوي – علي اکبر عظيم پور – رضا عادل – ناظر: حسين خوشخوان

* فولاد خوزستان - سپاهان - ورزشگاه تختي اهواز

سعيد مظفري زاده – بابک داوري – تورج عيوض محمدي – اميرحسين فتاحي – ناظر: ابراهيم ميرزابيگي

* استقلال - گسترش فولاد تبريز – ورزشگاه آزادي – ساعت 16:20

تورج حق وردي – محمدرضا منصوري – حسن يوسفي – محمدرضا فغاني – ناظر: حسين عسگري
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه نوامبر 27, 2013 8:30 am

آبراران مدیر لطفا اگر وقت کردید نتایج بازیهای داماش را بروز نمایید چون از آخرین بازی داماش با راه آهن 20 روز میگذره ولی هنوز بازی بعدی را راه آهن نشون میده :lol:
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه نوامبر 27, 2013 8:42 am

به گزارش خبرنگار گل این مدیرعامل سابق پرسپولیس که دوره او یکی از بهترین دوران تاریخ باشگاه پرسپولیس است، به کار مجدد در پرسپولیس فراخوانده شده

سایت گل – اگر همین روزها شنیدید که امیر عابدینی پس از سال‌ها دوباره به پرسپولیس برمی‌گردد تا مدیریت قرمزپوشان را برعهده بگیرد خیلی تعجب نکنید. عابدینی که از مدیران کارکشته فوتبال و چهره نزدیک به دولت جدید است در حالی ادامه باشگاه داماش را به دیگران واگذار کرده که برای مدیریت باشگاه پرسپولیس چندباری با او تماس گرفته شده و وی جلساتی هم در این زمینه برگزار کرده است.

به گزارش خبرنگار گل این مدیرعامل سابق پرسپولیس که دوره او یکی از بهترین دوران تاریخ باشگاه پرسپولیس است، به کار مجدد در پرسپولیس فراخوانده شده تا این باشگاه را به سامان برساند. البته چالش بزرگ عابدینی سر درآوردن ساختارهایی است که رویانیان در باشگاه پرسپولیس ایجاد کرده است و بنابراین در صورت حضور وی در جمع قرمزها محمد رویانیان در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس باقی خواهد ماند تا کماکان کنار پرسپولیس باشند. البته رویانیان خود هم برای تحویل دادن پست مدیرعاملی بی‌تمایل نیست. او در این مدت بارها با بهروز منتقمی قائم مقام خود در این زمینه صحبت کرده است ولی به نظر نمی‌رسد منتقمی برش لازم را برای این کار داشته باشد.
نظر خود را درباره مدیریت احتمالی امیر عابدینی در باشگاه پرسپولیس بنویسید. البته به خاطر داشته باشید که این خبر هنوز،خبرنهایی نیست.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه نوامبر 27, 2013 8:52 am

داوود نصیری، اولین داور ورزشی ایران در سن ۹۳ سالگی درگذشت.

به گزارش پارس به نقل از فارس، داوود نصیری اولین داور ورزشی ایران به دلیل کهولت سن در سن 93 سالگی درگذشت.

وی که به پدر داوری ایران شهرت دارد، در سال 1294 متولد شد.

نصیری آخرین بازمانده از اولین تیم ملی فوتبال ایران است که در اولین بازی رسمی ایران مقابل افغانستان در یک ژانویه 1941برابر با چهارشنبه 11 دی 1319 به میدان رفت.

وی در 4 رشته فوتبال، وزنه برداری، واترپلو و بسکتبال درجه بین‌المللی داوری دارد.
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان