[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه نوامبر 25, 2013 9:44 am

[quote:6ea267f8c4="mojtaba24"]از مسئولین سایت و کسانی که مطلعند خواهش میکنم شفاف سازی کننده تا کسی مورد اتهام واقع نشه
همه می دونیم عابدینی از نظر فوتبالی و مدیریت تو ایران حرف اول رو میزنه ولی یکی اینو بگه که حرفاش درسته ؟ ای که گفته " havadarehamishegi مي نويسد:
هیأت فوتبال استان گیلان نه تنها از تیم داماش حمایت مالی نکرده بلکه از حساب باشگاه پول برداشت کرده است. مسئولان فوتبال استان گیلان 700 میلیون از پولی که سازمان لیگ به حساب باشگاه داماش ریخته بود برداشت کردند. آنها این کار را با لابی و بدون اجازه از حساب باشگاه پول برداشت کردند. "
اگه نه هیات فوتبال باید شاکی بشه یا این که جوابگو باشه
معلوم نیست اینجا چه خبره ؟ /4/[/quote:6ea267f8c4]

ابرار بفرما من از خودم در نیاوردم

http://www.varesh-sport.com/1721-%D8%B9 ... 8%B3%D8%AA!
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » دوشنبه نوامبر 25, 2013 9:47 am

امیرخان انگاربارویانیان درگیریه لفظی کردن.بعدچنددقیقه رفتن توجلسه دستاشونودورگردن هم انداختن اومدن بیرون..بعدرفتن دوتای جلسه خصوصی آخه یکی بیادبه مابگه قضیه چیه بخداگیج شدیم
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » دوشنبه نوامبر 25, 2013 9:52 am

[quote:26834a3a1c="MAZIYAR"]amin_asadolahpor : منتقد بودن با دشمن بودن خیلی فرق داره!
و این خصومت شخصی رو آدم وارد مسائل تیم شهرش کنه که دیگه جای خود دارد!
خیلی جالب ! از این لحاظ نقش وکیل مدافع محمد آبشک ، صادق درودگر ، الماس خاله و ... رو در مقابل عابدینی داری ایفا میکنی!
فقط میترسم توی بازی با ملوان هم اگه انزلیچیا به عابدینی فحش بدن ، تو براشون دست بزنی و ازشون تقدیر کنی!!!!![/quote:26834a3a1c]

من خصومتی دارم با عابدینی؟نون خور باشگاه هستم یا بودم که منو انداخته بیرون ناراحت بشم؟
یا اینکه حاجی گفتش فقط 1 کارمند باید باشه تو باشگاه ازش دارم انتقاد میکنم؟
کدوم حرفهای من چرت بودش؟حالا من شدم دشمن تیم؟دمت گرم داداش
چرا ننوشتید آبشک تمام بدی های فصل های پیش رو بخشید؟واز رفتن ابشک به باشکاه کمک مالی رسید به تیمون.ابشک نزدیک 4 فصل واسه داماش زحمت کشید،
مهدوی هم از رشت رفتش،چاووشی هم رفت علی نظر و علی نظیف هم رفتن،منظورم این بودش رفتن آبشک فقط به سود محمد نشد،به سود باشگاه هم بودش

شما اگه مطلبی رو میزارید تا اخرشو بزارید،بگید چرا 700 تون رو هیت برداشت،تا این سو تفاهم واسه طرفدار پیش نیاد
من همیشه مخالف فحاشی بودمو هستم،وهرگز نمیتونم کسی برای تیم من و باشگاه زحمت کشیده ببینم فحاشی میکنه
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه نوامبر 25, 2013 9:56 am

عابدینی:ظاهراً کار آقایان راه افتاده است
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۱۵
مرجع : تسنیم
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان اعتقاد درد که پس از مسابقات جام‌جهانی ۲۰۱۴ برزیل می‌شود تغییرات اساسی را در فدراسیون فوتبال اعمال کرد.
عابدینی:ظاهراً کار آقایان راه افتاده است
به گزارش افکارنیوز، امیر عابدینی پس از اتمام جلسه خصوصی‌اش با محمد رویانیان در اتحادیه باشگاه‌های فوتبال در خصوص این جلسه و همچنین درگیری لفظی‌اش با مدیرعامل پرسپولیس گفت: اگر ماها دعوا می‌کنیم به خاطر تقابل ارزش‌ها است اما متاسفانه بعضی‌ها متوجه این مسئله نیستند. وقتی اینگونه موارد پیش می‌آید دموکراسی را تجربه می‌کنیم. دموکراسی یعنی اینکه هر کسی حق رای دارد و می‌تواند حرف بزند. به خاطر همین حق من بود که به بعضی از صحبت‌ها اعتراض کنم و اتفاقاً همین اعتراضات است که کار را پیش می‌برد، وگرنه با چشم گفتن که کار پیش نمی‌رود. با بله قربان گفتن و چشم رئیس گفتن ۸ سال است مملکت به این وضعیت افتاده!

وی در پاسخ به این پرسش که «اگر به عنوان قائم مقام باشگاه پرسپولیس انتخاب شود بازهم این دعواها را با رویانیان انجام خواهد داد؟»، عنوان کرد: قطعاً اگر چنین مسئولیتی به گردن من بیفتد بازهم از این نوع جدال‌ها خواهیم داشت باید به رویانیان بگویم که از آن دست افرادی نیستم که دست روی سینه بگذارم و چشم بگویم البته او هم حق دارد با تعقل در مورد صحبت‌های من کارشناسی کند و بعد حرف بزند اما هرچه هست تمام این دعواها به نفع فوتبال است و البته توقع نداشته باشید که همین الان نتیجه آن را ببینید.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در واکنش به این مسئله که آیا واقعاً فساد در فوتبال ایران وجود دارد یا خیر تاکید کرد: فساد کجا وجود ندارد؟! متاسفانه بعضی‌ها از ناهنجاری بیشتر لذت می‌برند به خاطر همین است که چنین مسائلی پیش می‌آید. من منکر فساد نیستم اما باید به زمانش در این مورد ورود کرد که به نظر من بعد از جام جهانی است. بعد از جام جهانی می‌شود یک خانه‌تکانی عمیق و اساسی در فدراسیون فوتبال داشت. فقط باید ببینیم که قرار است چه زمانی به پرونده فساد در فوتبال رسیدگی می‌‌شود و به نوعی چه زمانی نوبت فوتبال خواهد شد.

عابدینی در پاسخ به این سوال که چطور باید در فدراسیون خانه تکانی کرد، گفت: ابتدا باید از نظر زیرساخت خانه‌تکانی شود. من اعتقاد دارم در چارچوب رفتارها مشکل داریم. وقتی می‌گوییم اساسنامه تغییر کند یکی از دلایلش همین است، چون اساسنامه دقیقاً تعریف راه است. وقتی ما در جلسه فریاد می‌زنیم به خاطر همین مسائل است اما متاسفانه بعضی‌ها نمی‌دانند کجا نشسته‌اند و آنهایی هم که می‌دانند کجا هستند حرف جای دیگر را اینجا می‌زنند.

وی در خصوص اینکه آیا با رفتن یک نفر از فدراسیون همه چیز درست می‌شود، تصریح کرد: چند وقت پیش ۲ دیدگاه در مورد کفاشیان وجود داشت یکی اینکه همان زمان او از کار برکنار شود و دیگری اینکه اجازه بدهیم مسابقات انتخاباتی جام جهانی تمام شود که من طرفدار دیدگاه دوم بودم اما همان زمان هم بعضی‌ها طومار جمع کرده بودند تا کفاشیان را برکنار کنند اما اصرار ما باعث شد تا او همچنان رئیس فدراسیون بماند و تیم ملی هم به جام جهانی برود.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان ادامه داد: بعد از صعود به جام جهانی قرار بود که بلافاصله در تیر ماه و در زمان قانونی تصویب بودجه فدراسیون فوتبال، مجمع این فدراسیون تشکیل شود که ۲ ماه این اتفاق به صورت غیرقانونی رخ نداد. به خاطر همین است که می‌گوییم باید بعضی از تصمیمات مجمع در دبیرخانه مجمع پیش برود اما متاسفانه چنین دبیرخانه‌ای وجود ندراد و اعتراضات ما مستقیم به هیئت رئیسه رفته و بایکوت می‌شود.

عابدینی در پایان با کنایه به رویانیان گفت: حالا که می‌خواهیم به فدراسیون اعتراض کنیم بعضی‌ها می‌گویند این کار را نکنیم. ظاهراً کار آقایان راه افتاده است!

http://www.afkarnews.ir/vdcdfk0xsyt0j56 ... ml?k=shrk1
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه نوامبر 25, 2013 9:58 am

[quote:366409c99c="amin_asadolahpor"][quote:366409c99c="MAZIYAR"]amin_asadolahpor : منتقد بودن با دشمن بودن خیلی فرق داره!
خیلی جالب ! از این لحاظ نقش وکیل مدافع محمد آبشک ، صادق درودگر ، الماس خاله و ... رو در مقابل عابدینی داری ایفا میکنی!
فقط میترسم توی بازی با ملوان هم اگه انزلیچیا به عابدینی فحش بدن ، تو براشون دست بزنی و ازشون تقدیر کنی!!!!![/quote:366409c99c]

من خصومتی دارم با عابدینی؟نون خور باشگاه هستم یا بودم که منو انداخته بیرون ناراحت بشم؟
چرا ننوشتید آبشک تمام بدی های فصل های پیش رو بخشید؟واز رفتن ابشک به باشکاه کمک مالی رسید به تیمون.ابشک نزدیک 4 فصل واسه داماش زحمت کشید،
مهدوی هم از رشت رفتش،چاووشی هم رفت علی نظر و علی نظیف هم رفتن،منظورم این بودش رفتن آبشک فقط به سود محمد نشد،به سود باشگاه هم بودش

شما اگه مطلبی رو میزارید تا اخرشو بزارید،بگید چرا 700 تون رو هیت برداشت،تا این سو تفاهم واسه طرفدار پیش نیاد
من همیشه مخالف فحاشی بودمو هستم،وهرگز نمیتونم کسی برای تیم من و باشگاه زحمت کشیده ببینم فحاشی میکنه[/quote:366409c99c]

الان یه سوالی برام پیش اومده کدوم بدی ها؟؟؟
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 25, 2013 10:00 am

[quote:102b515a9c="amin_asadolahpor"][quote:102b515a9c="MAZIYAR"]amin_asadolahpor : منتقد بودن با دشمن بودن خیلی فرق داره!
فقط میترسم توی بازی با ملوان هم اگه انزلیچیا به عابدینی فحش بدن ، تو براشون دست بزنی و ازشون تقدیر کنی!!!!![/quote:102b515a9c]

من همیشه مخالف فحاشی بودمو هستم،وهرگز نمیتونم کسی برای تیم من و باشگاه زحمت کشیده ببینم فحاشی میکنه[/quote:102b515a9c]
باید میبخشید می رفت!نکنه میخواستی باشگاه بهش پولش رو هم بده بعد بره؟باید هم برای باشگاه سود می داشت ، این عرضه ی عابدینی بود که سود داشت...
اول از همه 700 میلیون ریال معادل 70 میلیون تومان بود که بدون اجازه باشگاه و در چنین شرایط سختی رفتن از درآمدهای داماش در سازمان لیگ برداشت کردند و آن هم به دلیل هزینه زمین تمرین!
آقای امین خان که حالا شدی وکیل مدافعه هیات فوتبال! و منافع باشگاه محبوبت رو به هیات فوتبال ترجیح می دی!
چرا نمیگی آقایون بیام هشتصد میلیون هزینه داماش در عضدی رو بدن؟باشگاه هم گفت حقشه ولی کسایی که ادعای رفاقت دارند در چنین شرایطی اون هم بدون اجازه نباید برداشت می کردند!
اگه جزئیات رو میخوای رو در رو خیلی چیزها رو بهت میگم...
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » دوشنبه نوامبر 25, 2013 10:08 am

[quote="havadarehamishegi"][quote:ad0e56f641="amin_asadolahpor"][quote:ad0e56f641="MAZIYAR"]amin_asadolahpor : منتقد بودن با دشمن بودن خیلی فرق داره!
فقط میترسم توی بازی با ملوان هم اگه انزلیچیا به عابدینی فحش بدن ، تو براشون دست بزنی و ازشون تقدیر کنی!!!!![/quote:ad0e56f641]

من همیشه مخالف فحاشی بودمو هستم،وهرگز نمیتونم کسی برای تیم من و باشگاه زحمت کشیده ببینم فحاشی میکنه[/quote:ad0e56f641]

تیم داماش و باشگاهش برای من از هرکسی بیشتر ارزش داره همین
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » دوشنبه نوامبر 25, 2013 10:09 am

امیرخان انگاربارویانیان درگیریه لفظی کردن.بعدچنددقیقه رفتن توجلسه دستاشونودورگردن هم انداختن اومدن بیرون..بعدرفتن دوتای جلسه خصوصی آخه یکی بیادبه مابگه قضیه چیه بخداگیج شدیم
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 25, 2013 10:13 am

[quote="amin_asadolahpor"][quote:c32238c2de="havadarehamishegi"][quote:c32238c2de="amin_asadolahpor"][quote:c32238c2de="MAZIYAR"]amin_asadolahpor : منتقد بودن با دشمن بودن خیلی فرق داره!
فقط میترسم توی بازی با ملوان هم اگه انزلیچیا به عابدینی فحش بدن ، تو براشون دست بزنی و ازشون تقدیر کنی!!!!![/quote:c32238c2de]

من همیشه مخالف فحاشی بودمو هستم،وهرگز نمیتونم کسی برای تیم من و باشگاه زحمت کشیده ببینم فحاشی میکنه[/quote:c32238c2de]

تیم داماش و باشگاهش برای من از هرکسی بیشتر ارزش داره همین[/quote:c32238c2de]

از شمایی که از هواداران متعصب داماش هستی همین انتظار رو میره امین جان :P

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه نوامبر 25, 2013 10:13 am

[quote:842d3edcc4="havadarehamishegi"][quote:842d3edcc4="amin_asadolahpor"][quote:842d3edcc4="MAZIYAR"]amin_asadolahpor : منتقد بودن با دشمن بودن خیلی فرق داره!
فقط میترسم توی بازی با ملوان هم اگه انزلیچیا به عابدینی فحش بدن ، تو براشون دست بزنی و ازشون تقدیر کنی!!!!![/quote:842d3edcc4]

من همیشه مخالف فحاشی بودمو هستم،وهرگز نمیتونم کسی برای تیم من و باشگاه زحمت کشیده ببینم فحاشی میکنه[/quote:842d3edcc4]

الان یه سوالی برام پیش اومده کدوم بدی ها؟؟؟[/quote:842d3edcc4]
اون که رفت توی تخته پل با بچه محل ها بازی کرد بعد داماش اینو توی لیست مازاد نگذاشت"نیم فصل مصدوم بود بعد هم دوباره یکم جـا افتاد بعد دوباره پیروزی استقلال و تراکتور رو شروع کرد
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه نوامبر 25, 2013 10:22 am

[quote:1d43c9579b="ali-tifusi"]امیرخان انگاربارویانیان درگیریه لفظی کردن.بعدچنددقیقه رفتن توجلسه دستاشونودورگردن هم انداختن اومدن بیرون..بعدرفتن دوتای جلسه خصوصی آخه یکی بیادبه مابگه قضیه چیه بخداگیج شدیم[/quote:1d43c9579b]

کل داستان اینه:

کد خبر: ۲۶۶۱۱۸
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۰
ورزشی » ورزشی
جدال لفظی رویانیان و عابدینی
مدیران عامل پرسپولیس و باشگاه داماش گیلان در جلسه اتحادیه فوتبال جدل کوتاهی با یکدیگر داشتند.
به گزارش مشرق و به نقل از فارس، محمد رویانیان در جلسه اتحادیه فوتبال در بیان نظرات خود در مورد اتحادیه مجمع فدراسیون فوتبال عنوان کرد: ما اتحادیه و مجمع داریم. آنها کار خود را انجام می‌دهند و موضوعات باید در مجامع تأیید شود. نباید فدراسیون را در برنامه‌های تلویزیونی زیر سؤال ببریم، از این اتفاق به جایی نمی‌رسیم. مشکل ما این است که فوتبال ما چشم‌انداز و سیاست کلی ندارد. در قوانین بالادستی ما مشکل وجود دارد و با استانداردهای فیفا مغایرت داریم. نه قوانینمان درست است و نه تابع قوانین هستیم.

وی افزود: تفکر و اندیشه در فوتبال ما متناسب با کشورهای بین‌‌المللی نیست. در ایران جایگاه فوتبال معلوم نیست و قوانین و مقررات من‌درآوردی هستند. متأسفانه ابزار تغذیه رسانه‌ها و برنامه‌ها شده‌ایم. فردوسی‌پور در برنامه 90، 10 بار می‌گوید مدیران ما سواد ندارند و زبان نمی‌دانند، چه کسی می‌گوید ما زبان بلد نیستیم، بنده مشاور بین‌المللی دارم و کارمند دبیرخانه من 3 زبان دنیا را بلد است. اینها موضوعی را حل نمی‌کند، یک بار برای همیشه باید تمامی مسائل را موشکافی کنیم تا به نتیجه خوبی برسیم.

به گزارش فارس، امیر عابدینی به صحبت‌های محمد رویانیان اعتراض کرد و درخواست وقت کرد.

رویانیان ادامه داد: تمام عزیزان فوتبال، افرادی که از رأس هستند تا رده‌های پایینی باید کل ساختار فوتبال را مورد بررسی قرار دهیم. همه باید برای اصلاح امور فوتبال یک صدا شویم تا بتوانیم از این مسیر پر فراز و نشیب با سلامت خارج شویم.

یکی از حاضران جلسه قصد داشت سؤالی را از محمد رویانیان بپرسد که عزیزمحمدی رئیس اتحادیه فوتبال از این کار جلوگیری کرد سپس امیر عابدینی با لحن تندی خطاب به عزیز‌محمدی اعلام کرد اگر آمدیم اینجا صحبت کنیم نباید جلوی حرف زدن کسی را بگیریم. ما به خاطر حل مشکلات اینجا صحبت می‌کنیم.

عابدینی سپس خطاب به رویانیان عنوان کرد: تو دو شب پیش چون مقابل فدراسیون کم آوردی سراغ من آمدی تا به پرسپولیس بیایم حالا دوباره در حال مخالفت با صحبت‌های من هستی!

محمد رویانیان که قصد حضور در سازمان لیگ را داشت جلسه را ترک کرد و عابدینی بیرون از جلسه اتحادیه فوتبال رفت تا با مدیرعامل پرسپولیس صحبت کند.

رویانیان در سؤال از عابدینی پرسید بالاخره پرسپولیس می‌آیی یا نه که عابدینی اعلام کرد تو آنقدر عصبانی هستی که جرأت نمی‌کنم به پرسپولیس بیایم.

سپس رویانیان و عابدینی صحبت‌هایی را به صورت خصوصی با یکدیگر انجام دادند.
http://www.shahrekhabar.com/sport/1385374380000100
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Rasht131 » دوشنبه نوامبر 25, 2013 10:28 am

عابدینی رییس سازمان فوتبال پرسپولیس شد

در حالي که گفته مي‌شود امير عابديني به عنوان قائم مقام باشگاه پرسپوليس انتخاب و معرفي خواهد شد، از اين باشگاه خبر مي‌رسد که مديرعامل داماش گيلان به عنوان رئيس سازمان فوتبال باشگاه پرسپوليس انتخاب خواهد شد و نه قائم مقام.

به گزارش تسنيم،اين در شرايطي است که قرار بر اين شده در جلسه امشب رويانيان و عابديني در اين مورد تصميم‌‎گيري شود.
نماد کاربر
Rasht131
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 17, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 25, 2013 10:51 am

[quote="amin_asadolahpor"][quote="hatam"][quote="havadarehamishegi"][quote="miladcivil"][quote:14c6a4074f="havadarehamishegi"]
پنجشنبه علی نظرمحمدی رودیدم گفتم علی آقا چه خبر؟
گفتش رفت پیش الماس گفتم آقا وضع تیم داغونه حاجی جواب تلفن مارو نمیده،شما بگیر شاید جواب بده؟
حاجی الماس زنگ زد به حاجی امیر.
الو حاجی کجایی چرا پیدات نیست،چرا بالا سر تیم نیستی ،بیا بریم چند نفر مسولین استانی رو ببینمیم؟حاجی امیر گفتش؟
شما هماهنگ کنم من گرفتارم هروقت هماهنگ کردی میام رشت بریم پیش استاندار
با نمایندگان رشت هماهنگ کردن فلان روز فلان ساعت برن پیش استاندار
بعد الملسخاله میزنگه به حاجی:اما چی دوباره تلفن حاجی خاموش بودش
حالا نمایندها پیش الماسخاله آقا شما اگه نمیخواین برید پیش استاندار چرا مارامچل خودتون کردید؟
الماس خاله قاطی میکنه از 1جایی بلاخره شماره حاجی رو پیدا میکنه میزنگه:
کجایی اقای عابدینی ما منتظرتونیم ؟
حاجی هم میگه تهرانم
الماس قاطی میکنه میگه اقا تیمیت تورشت هستش تو مدیر عامل داماش گیلانی نه تهران؟
بقیه حرفارو نمیشه زد
الماس خاله خیلی جاها پشت داماش موندش،این 700 تومنم مطمن باشید قضیه اش جای دیگه آب میخوره
این حرفم واسه اون حرفهایی که چند روز پیش بینشون شد در آوردن
الماس خاله واسه فوتبال رشت بخصوص خیلی زحمت کشید،خیلی از بازیکنان رشتی مدیون الماس هستن،لطفا نشناخته توهین نکنید[/quote:14c6a4074f]

[b:14c6a4074f][color=red:14c6a4074f]الان علی این کامنت رو دید و زنگ زد بهم و گفت از قولش چنین حرف هایی رو تکذیب کنم.
گفت اصلا من پیش الماس نرفتم ، اصلا در این مورد با کسی صحبت نکردم و اصلا اسم نویسنده این نظر رو نمی شناسم.[/color:14c6a4074f][/b:14c6a4074f]

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 25, 2013 11:08 am

[color=black:b60bd7192e]هيات فوتبال استان گيلان خبر برداشت 700 ميليوني از حساب باشگاه داماش را تكذيب كرد.
قربانعلي الماسخاله رييس هيات فوتبال استان گيلان در خصوص مصاحبه روز گذشته امير عابديني مدير عامل داماش كه ادعا كرده بود هيات فوتبال گيلان مبلغ 700 ميليون تومان از حساب اين باشگاه كه نزد سازمان ليگ بوده بدون اجازه و با لابي گري برداشت كرده است گفت : بعيد ميدانم آقاي عابديني چنين مصاحبه اي كرده باشد بخاطر اينكه خودشان بهتر مي دانند كه با لابي گري و بدون اجازه نمي تواند از حساب باشگاهي پول برداشت كرد در اين سه سال گذشتههيات فوتبال گيلان تمام قد پشت آقاي عابديني و باشگاه داماش بوده و خواهد بود واين را وظيفه خود مي دانيم كه در زماني كه باشگاههاي ما دچار مشكل هستند حمايت كنيم وپشتيبانشان باشيم .
وي در خصوص جريان پول برداشت شده گفت : دو ما پيش با آقاي عابديني صحبت كرديم كه در سه سال گذشته تيم هاي نوجوانان، جوانا ن ، اميد و بزرگسالان تمرينات ومسابقات رسمي خود را در ورزشگاه عضدي رشت برگزار كرده اند و مبلغي به اين هيات بدهكارند اگر امكان دارد حال كه ماهي 300 ميليون تومان به حساب باشگاه تزريقمي شود بخشي از طلب هيات فوتبال پرداخت شود كه هيات ورزشگاهها را براي گرفتن مجوز A كلاس آسيا آماده كند تا باشگاه داماش بتواند با داشتن استاديوم A مجوز حرفه اي باشگاه داري را كسب كند كه آقاي عابديني طي نامه اي به آقاي تاج در تاريخ 31/6/92 اعلام كردند كه مبلغ 97 ميليون تومان به حساب هيات فوتبال استان پرداخت شود حال چه مي شود گه بعد از دو ماه اين مسئله به شكل ديگر جلوه داده مي شود نمي دانيم .
الماسخاله در خصوص مشكل حال حاضر داماش گفت : هر روز پيگير مسائل داماش هستيم اما آقاي عابديني حتي به تلفن مسئولين گيلاني جواب نمي دهد چطور ما بايد كمك كنيم وقتي ايشان حتي نمي گويند مشكل كجاي كار است و چطور شده است كه آقاي اژه اي كه هفته اي 300 ميليون به باشگاه ميداده به يكباره جلوي اين كار را گرفته است آقاي عابديني مي گويند به خاطر نامه اي كه بدستم رسيده تيم هاي پايه را تعطيل كنيد كدام نامه ؟ چرا در مورد آن نامه چيزي نمي گويند كه چه كسي با چه محتواي نامه را فرستاده است كه ما برويم دنبال همان آدم فقط كلي مي گويند به ما كمك شود . مگر سال گذشته ما توسط آقاي كوچكي نژاد نماينده مردم رشت 200 ميليون تومان در حساس ترين شرايط به تيم كمك نكرده ايم يا 15 ميليون به تيم بانوان و در چند بازي هزينه سفر تيم هاي پايه را پرداخت نكرديم ؟
پس ما پاي كاريم چون تيم هاي مان برايمان مهم است اما احساس ميكنم بعضي ها خيلي بي معرفتي ميكنند ومي خواهند هيات فوتبال را مقصر جلوه دهند.
وي در پايان گفت : صحبت زياد است اما ترجيح ميدهيم در شرايط حساس چيزي نگوييم تا در يك فضاي آرام با حمايت و همدلي سعي كنيم از اين شرايط و مشكل پيش آمده خارج شويم . آقاي عابديني خيلي زحمت مي كشند و باشگاه داماش را فرزند خود مي دانند اما نبايد اين مسئله باعث شود زحمت ديگران را ناديده بگيرند.
[b:b60bd7192e]احساس ميكنيم بعضي ها مي خواهند بين هيات و عابديني فاصله بيندازند و سعي مي كنند با شيطنت و تيتر كردن بعضي مسائل كوچك باشگاه داماش را مقابل هيات استان قرار دهند كه اين افراد براي ما شناخته شده هستند و به زودي با آنها برخورد قاطع خواهيم كرد كه با افكار عمومي بازي نكنند. :roll: [/b:b60bd7192e][/color:b60bd7192e]

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط amirdamashcity » دوشنبه نوامبر 25, 2013 11:56 am

در حالي که گفته مي‌شود امير عابديني به عنوان قائم مقام باشگاه پرسپوليس انتخاب و معرفي خواهد شد، از اين باشگاه خبر مي‌رسد که مديرعامل داماش گيلان به عنوان رئيس سازمان فوتبال باشگاه پرسپوليس انتخاب خواهد شد و نه قائم مقام.

به گزارش تسنيم،اين در شرايطي است که قرار بر اين شده در جلسه امشب رويانيان و عابديني در اين مورد تصميم‌‎گيري شود.

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 8%B4%D8%AF

مبارک باشه ما که بخیل نیستیم! /15/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان