[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه نوامبر 24, 2013 6:03 pm

[quote:a7457bbe45="hatam"][quote:a7457bbe45="havadarehamishegi"][quote:a7457bbe45="miladcivil"][quote:a7457bbe45="havadarehamishegi"]هیأت فوتبال استان گیلان نه تنها از تیم داماش حمایت مالی نکرده بلکه از حساب باشگاه پول برداشت کرده است. مسئولان فوتبال استان گیلان 700 میلیون از پولی که سازمان لیگ به حساب باشگاه داماش ریخته بود برداشت کردند. آنها این کار را با لابی و بدون اجازه از حساب باشگاه پول برداشت کردند.

هیات فوتبال جواب گو باش...[/quote:a7457bbe45]

[color=red:a7457bbe45]اون روزی که تو همین سایت با چنتا از بچه های بزرگتر و قدیمی گفتگو میکردیم و بنده میگفتم از حاجی الماس آبی برای
داماش گرم نمیشه و اینا همه مانور تبلیغاتی و ...... هست ! اما کجا بود گوش شنوا؟!؟[/color:a7457bbe45]
[color=blue:a7457bbe45]بچه ها آنچنان از ایشون برای شورا جمایت میکردن که انگار 50 سال سابقه ریاست جمهوری تو رزومه داره، البته درک میکنم
که نیت اکثریت این بوده که با ورود این فرد ما اهرمی قوی در شورا برای جمایت از ورزش و فوتبال شهر داشته باشیم، اما.......[/color:a7457bbe45]
[color=black:a7457bbe45]زمان زیادی نگذشت، حاجی که با وعده های آنچنان خلاصه تا علی البدلی بالا رفت، اما ماهیت مدیریتیشو نشون داد و اون
از جریان زمین تمرین و خرابی چمن مصنوعی و داستانهای صد من یه غاز و اینم از برداشت پول در این بلبشو![/color:a7457bbe45][/quote:a7457bbe45]

من هم برای اینکه داماش تنها نباشه به ایشون رای دادم ... و خوشحالم الان که ماهیت مدیریتی ایشون و دیدم وگرنه نمیدونستم چه بلاهای دیگری سر شهر رشت میومد[/quote:a7457bbe45]

مثل اينكه آقاي الماسخاله فقط موقع راي گرفتن به ما نياز داشتن /15/[/quote:a7457bbe45]

پنجشنبه علی نظرمحمدی رودیدم گفتم علی آقا چه خبر؟
گفتش رفت پیش الماس گفتم آقا وضع تیم داغونه حاجی جواب تلفن مارو نمیده،شما بگیر شاید جواب بده؟
حاجی الماس زنگ زد به حاجی امیر.
الو حاجی کجایی چرا پیدات نیست،چرا بالا سر تیم نیستی ،بیا بریم چند نفر مسولین استانی رو ببینمیم؟حاجی امیر گفتش؟
شما هماهنگ کنم من گرفتارم هروقت هماهنگ کردی میام رشت بریم پیش استاندار
با نمایندگان رشت هماهنگ کردن فلان روز فلان ساعت برن پیش استاندار
بعد الملسخاله میزنگه به حاجی:اما چی دوباره تلفن حاجی خاموش بودش
حالا نمایندها پیش الماسخاله آقا شما اگه نمیخواین برید پیش استاندار چرا مارامچل خودتون کردید؟
الماس خاله قاطی میکنه از 1جایی بلاخره شماره حاجی رو پیدا میکنه میزنگه:
کجایی اقای عابدینی ما منتظرتونیم ؟
حاجی هم میگه تهرانم
الماس قاطی میکنه میگه اقا تیمیت تورشت هستش تو مدیر عامل داماش گیلانی نه تهران؟
بقیه حرفارو نمیشه زد
الماس خاله خیلی جاها پشت داماش موندش،این 700 تومنم مطمن باشید قضیه اش جای دیگه آب میخوره
این حرفم واسه اون حرفهایی که چند روز پیش بینشون شد در آوردن
الماس خاله واسه فوتبال رشت بخصوص خیلی زحمت کشید،خیلی از بازیکنان رشتی مدیون الماس هستن،لطفا نشناخته توهین نکنید
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » يکشنبه نوامبر 24, 2013 7:11 pm

[quote:bab465edde="amin_asadolahpor"][quote:bab465edde="hatam"][quote:bab465edde="havadarehamishegi"][quote:bab465edde="miladcivil"][quote:bab465edde="havadarehamishegi"]هیأت فوتبال استان گیلان نه تنها از تیم داماش حمایت مالی نکرده بلکه از حساب باشگاه پول برداشت کرده است. مسئولان فوتبال استان گیلان 700 میلیون از پولی که سازمان لیگ به حساب باشگاه داماش ریخته بود برداشت کردند. آنها این کار را با لابی و بدون اجازه از حساب باشگاه پول برداشت کردند.

هیات فوتبال جواب گو باش...[/quote:bab465edde]

[color=red:bab465edde]اون روزی که تو همین سایت با چنتا از بچه های بزرگتر و قدیمی گفتگو میکردیم و بنده میگفتم از حاجی الماس آبی برای
داماش گرم نمیشه و اینا همه مانور تبلیغاتی و ...... هست ! اما کجا بود گوش شنوا؟!؟[/color:bab465edde]
[color=blue:bab465edde]بچه ها آنچنان از ایشون برای شورا جمایت میکردن که انگار 50 سال سابقه ریاست جمهوری تو رزومه داره، البته درک میکنم
که نیت اکثریت این بوده که با ورود این فرد ما اهرمی قوی در شورا برای جمایت از ورزش و فوتبال شهر داشته باشیم، اما.......[/color:bab465edde]
[color=black:bab465edde]زمان زیادی نگذشت، حاجی که با وعده های آنچنان خلاصه تا علی البدلی بالا رفت، اما ماهیت مدیریتیشو نشون داد و اون
از جریان زمین تمرین و خرابی چمن مصنوعی و داستانهای صد من یه غاز و اینم از برداشت پول در این بلبشو![/color:bab465edde][/quote:bab465edde]

من هم برای اینکه داماش تنها نباشه به ایشون رای دادم ... و خوشحالم الان که ماهیت مدیریتی ایشون و دیدم وگرنه نمیدونستم چه بلاهای دیگری سر شهر رشت میومد[/quote:bab465edde]

مثل اينكه آقاي الماسخاله فقط موقع راي گرفتن به ما نياز داشتن /15/[/quote:bab465edde]

گفتش رفت پیش الماس گفتم آقا وضع تیم داغونه حاجی جواب تلفن مارو نمیده،شما بگیر شاید جواب بده؟
الو حاجی کجایی چرا پیدات نیست،چرا بالا سر تیم نیستی ،بیا بریم چند نفر مسولین استانی رو ببینمیم؟حاجی امیر گفتش؟
حالا نمایندها پیش الماسخاله آقا شما اگه نمیخواین برید پیش استاندار چرا مارامچل خودتون کردید؟
حاجی هم میگه تهرانم
بقیه حرفارو نمیشه زد
الماس خاله خیلی جاها پشت داماش موندش،این 700 تومنم مطمن باشید قضیه اش جای دیگه آب میخوره
الماس خاله واسه فوتبال رشت بخصوص خیلی زحمت کشید،خیلی از بازیکنان رشتی مدیون الماس هستن،لطفا نشناخته توهین نکنید[/quote:bab465edde]

[color=black:bab465edde]نماينده هاي شهر پيش حاجي الماس خاله موندن و مچل شدن تا حاجي عابديني بياد سر قرار؟! ، اين داستان يجوري نيست بنظرت؟!
مگه ميشه عابديني كه هميشه تو مصاحبه هاش از مسئولين استاني ميخواد تيم رو حمايت كنن ، خودش دوس نداشته باشه اينكار عملي بشه !
براي من يكي كه عجيبه اين صحبت.
الان مشكل داماش بنظر شما عابدينيه؟! كسي كه سه سال بدون پول داماش رو تو ليگ نگه داشته؟ ، بره از داماش هواي اين تيم آفتابي و درخشان ميشه؟ يا بايد منتظر مدير عاملي همچون استاد قويدل باشيم؟!

منم اين چند وقت واقعا دل خوشي از عابديني ندارم چون همش حرف از رفتن ميزنه ولي اگر آقاي الماسخاله انقدر خوب و ماه تشريف داره چرا وقتي داماش در بهبه مسابقات بود ميرفت پارك شهر تمرين ميكرد و چرا اونموقع دلش نميسوخت واسه داماش كه حاجي الماس بزرگواري ، آقايي ، زحمت ، خدمت و...بكشه تيم اول استان گيلان ، تو زمين خودش ، عضدي تمرين كنه و تيم ضربه نخوره؟

نميدونم شايد حاجي الماس از اينكه شوراي شهر انتخاب نشده ناراحته ، يا از اينكه پسرش تو تركيب اصلي نيست .. ولي اميدوارم اين جريان به خير بگذره...

جريان اين 700 تومن هم بگيد از كجا اب ميخوره؟ ، اين درست نيست هر حرفي كه خودت قبول نداري اسمشو بذاري توهين ؛ توهين نكردم بر طبق شواهد نظرم رو راجع بهش گفتم.
[/color:bab465edde]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه نوامبر 24, 2013 7:37 pm

مصطفی حاجتی: توی 3 سال پول نداشتیم خدایی اگه حاجی نبود تیم معلوم نبود چی میشد .امـا الان شرایط سخت شده برامون کسی هم جز امیر عابدینی رو نمیشناسیم همه از اون انتظار داریم .
یکی پرسید پس چطوری ملوان پول نداره اما زنیدپور میخره فشنچی رو مخره ؟!
حاجتی:آقا جان مـا خصوصی هستیم اونا 20 30 % دولت داره اداره میکنه "اگه همین پول قوه قضایه میداد کسی ناراضی نبود .
باور کنید اگه این بچه های سن بالای تیم نبودن و عابدینی هم نبود میشدیم سپیدرود.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه نوامبر 24, 2013 7:59 pm

ابوذر رحيمي كه باشگاه براي او آپارتماني اجاره كرده بود، اخيراً هرچه براي اجاره عقب افتاده‌اش با عابديني تماس مي‌گيرد، هيچ پاسخي از مديرعامل باشگاه دربافت نمي‌كند.

بانك ورزش - نامه شش بندي اميرعابديني و منحل كردن غيررسمي باشگاه، تنها شروع اقدامات مصلحتي مديرعامل داماش بود تا به واسطه آن تقصيرها درباره مشكلات باشگاه را برگردن مسوولان استاني بيندازد. چرا كه در راستاي همان نامه نزديك به 1500 نفر از تماشاگران با حضور در تمرينات داماش، بنرهاي بزرگي را روي سكوها به نمايش درآورده‌اند كه همه آن‌ها با شعارهاي مختلف، به نوعي سعي داشتند، مسوولان استاني را درباره وضعيتي كه براي اين تيم به وجود آمده، آگاه كنند. ا

ين تماشاگران همچنين با سردادن شعارهايي از تيم شهرخود حمايت كرده و از مسوولان استاني خواستند تا از داماش حمايت كنند. اين اتفاقات در حالي رخ مي‌دهد كه بندهاي نامه اميرعابديني كم كم براي اعضاي تيم اجرا مي‌شود. به طور مثال بازيكناني كه در خوابگاه باشگاه سكونت دارند، ديگر صبحانه، ناهار و شامي از باشگاه نمي گيرند.

حتي توزيع آب معدني در تمرينات هم ديگر مثل قبل نيست. همچنين ابوذر رحيمي كه باشگاه براي او آپارتماني اجاره كرده بود، اخيراً هرچه براي اجاره عقب افتاده‌اش با عابديني تماس مي‌گيرد، هيچ پاسخي از مديرعامل باشگاه دربافت نمي‌كند. با اين وضعيت بعيد نيست تا چند وقت ديگر مجبور باشيم به جمع تماشاگران معترض، بازيكنان را هم اضافه كنيم. تماشاگراني كه خودجوش بودن يا فرمايشي بودن اعتراض‌شان در تمرين، همچنان ابهاماتي دارد.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه نوامبر 24, 2013 8:17 pm

[quote:fcf644a449="amin_asadolahpor"][quote:fcf644a449="hatam"][quote:fcf644a449="havadarehamishegi"][quote:fcf644a449="miladcivil"][quote:fcf644a449="havadarehamishegi"]هیأت فوتبال استان گیلان نه تنها از تیم داماش حمایت مالی نکرده بلکه از حساب باشگاه پول برداشت کرده است. مسئولان فوتبال استان گیلان 700 میلیون از پولی که سازمان لیگ به حساب باشگاه داماش ریخته بود برداشت کردند. آنها این کار را با لابی و بدون اجازه از حساب باشگاه پول برداشت کردند.

هیات فوتبال جواب گو باش...[/quote:fcf644a449]

[color=red:fcf644a449]اون روزی که تو همین سایت با چنتا از بچه های بزرگتر و قدیمی گفتگو میکردیم و بنده میگفتم از حاجی الماس آبی برای
داماش گرم نمیشه و اینا همه مانور تبلیغاتی و ...... هست ! اما کجا بود گوش شنوا؟!؟[/color:fcf644a449]
[color=blue:fcf644a449]بچه ها آنچنان از ایشون برای شورا جمایت میکردن که انگار 50 سال سابقه ریاست جمهوری تو رزومه داره، البته درک میکنم
که نیت اکثریت این بوده که با ورود این فرد ما اهرمی قوی در شورا برای جمایت از ورزش و فوتبال شهر داشته باشیم، اما.......[/color:fcf644a449]
[color=black:fcf644a449]زمان زیادی نگذشت، حاجی که با وعده های آنچنان خلاصه تا علی البدلی بالا رفت، اما ماهیت مدیریتیشو نشون داد و اون
از جریان زمین تمرین و خرابی چمن مصنوعی و داستانهای صد من یه غاز و اینم از برداشت پول در این بلبشو![/color:fcf644a449][/quote:fcf644a449]

من هم برای اینکه داماش تنها نباشه به ایشون رای دادم ... و خوشحالم الان که ماهیت مدیریتی ایشون و دیدم وگرنه نمیدونستم چه بلاهای دیگری سر شهر رشت میومد[/quote:fcf644a449]

مثل اينكه آقاي الماسخاله فقط موقع راي گرفتن به ما نياز داشتن /15/[/quote:fcf644a449]

حاجی هم میگه تهرانم
بقیه حرفارو نمیشه زد
الماس خاله واسه فوتبال رشت بخصوص خیلی زحمت کشید،خیلی از بازیکنان رشتی مدیون الماس هستن،لطفا نشناخته توهین نکنید[/quote:fcf644a449]

منم حرفتون قبول دارم که عابدینی تیم مچل کرده با اینکه مدیرعامله اما بالاسر تیمش نیست بخصوص الان که باید باشه غیبش زده
بیشتر به عشق قدیمیش پرسپولیس فکرمیکنه از نظر من دیگه باید جمع کنه بره
اما باید بدونیم این 700 تومن برای چی از حساب داماش کسر شده؟ کجا قضیه اش آب میخوره؟ حاجی الماس برای فوتبال رشت زحمت کشیده کسی هم منکرش نیست الان که این اتهام بهش زده شده باید جوابگو باشه تو این اوضاع بی پولی چرا باید هیت فوتبال استان 700 تومن از حساب تیم کسر کنه اونم بدون دلیل قانع کننده این آقا باید جواب بده که این برای چی کسر شده به چه دلیل؟ چرا سکوت کردن چرا عکس العمل نشون نمیدن؟
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط amlasheman » يکشنبه نوامبر 24, 2013 8:24 pm

عابدینی با این مصاحبه هاش داره تیشه به ریشه داماش میزنه مگه همین اقا تا هفته قبل با جون و دل از الماس خاله حمایت نمیکرد حاله چی شده که ...در ضمن فدراسیونی که رو پول پاداش فوتبال ساحلی مونده چطور میاد یکدفعه این همه پول به داماش بده؟یکی از مشکلات دایمی ما همین مصاحبه های عابدینی شده این اقا حتی به خودش زحمت نمیده تو این اوضاع یه سر بیاد رشت اونوقت انتظار داره مسوولین خودشون برن پیگیر کاراش باشن متاسفانه ادم هایی هم که این اقا تو رشت گذاشته فقط دنبال منافع خودشونن و بله قربانگوش هستنوامیدوارم این اقا داستان همکاری با لنگ رو هرچه زودتر تموم کنه تا بیشتر رو اعصابمون نره، فکر نکنید من دارم از الماس خاله دفاع میکنم اینا فقط یه سری واقعیاته که احساس کردم حتما باید ذکر بشه-پیشاپیش از بزرگترهای سایتم عذر میخام
نماد کاربر
amlasheman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 25, 2013 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه نوامبر 24, 2013 8:55 pm

من فکر میکنم عابدینی داره کاری میکنه که همه بگن برو اونم بگه خودتون گفتین برو تا حرفی روش نباشه و گرنه این رفتار هیچ توجیح دیگه ای نداره
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » يکشنبه نوامبر 24, 2013 10:04 pm

[size=18:b41ebfe8d9][color=red:b41ebfe8d9]استقبال مردمی از وزیر امور خارجه و اعضای تیم مذاکره کننده ژنو در فرودگاه مهرآباد[/color:b41ebfe8d9][/size:b41ebfe8d9]

[img:b41ebfe8d9]http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/9/3/316979_705.jpg[/img:b41ebfe8d9]
[img:b41ebfe8d9]http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/9/3/316980_941.jpg[/img:b41ebfe8d9]
[img:b41ebfe8d9]http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/9/3/316981_952.jpg[/img:b41ebfe8d9]
[img:b41ebfe8d9]http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/9/3/316982_255.jpg[/img:b41ebfe8d9]
[color=black:b41ebfe8d9]
بقیه در [/color:b41ebfe8d9]
http://www.isna.ir/fa/imageReport/92090 ... 8%A7%DB%8C
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » يکشنبه نوامبر 24, 2013 10:32 pm

آبراران تو استان گیلان یه مدیر فوتبالی نام ببرید گیلک با شه.هم داماش .سپیدرود.ملوان.هر سه تا مدیر تیمها غیر بومی هستن.چون تا زمانی ما پشت هم نیستم وضعیت همینه.عابدینی هم تخصیر نداره اگه تو استان ما کسی می تونست باهاش رقابت کنه اونم بیشتر از قبل تلاش میکرد بهرحال الان تو ایران حرف اول میزنه
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » دوشنبه نوامبر 25, 2013 4:57 am

از مسئولین سایت و کسانی که مطلعند خواهش میکنم شفاف سازی کننده تا کسی مورد اتهام واقع نشه
همه می دونیم عابدینی از نظر فوتبالی و مدیریت تو ایران حرف اول رو میزنه ولی یکی اینو بگه که حرفاش درسته ؟ ای که گفته " havadarehamishegi مي نويسد:
هیأت فوتبال استان گیلان نه تنها از تیم داماش حمایت مالی نکرده بلکه از حساب باشگاه پول برداشت کرده است. مسئولان فوتبال استان گیلان 700 میلیون از پولی که سازمان لیگ به حساب باشگاه داماش ریخته بود برداشت کردند. آنها این کار را با لابی و بدون اجازه از حساب باشگاه پول برداشت کردند. "
اگه نه هیات فوتبال باید شاکی بشه یا این که جوابگو باشه
معلوم نیست اینجا چه خبره ؟ /4/
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه نوامبر 25, 2013 6:45 am

هواداری در ایران؛ جایی که احساسات حرف اول را می زند

هواداری در فوتبال امروزه دنیا واژه ای گسترده و جهانی شده است و با مقوله تماشاگری تفاوت های بسیاری دارد. اما جایگاه این واژگان در فوتبال ایران کجاست؟ تماشاگران فوتبال ایران چه ویژگی هایی دارند و هواداران آن چه ویژگی هایی؟ چه تفاوت هایی دارند و چه شباهت هایی؟
برای شروع این یادداشت بهتر است که ابتدا مفهوم هواداری و تماشاگری را توضیح دهیم. حتما بارها با این صحنه مواجه شده اید که از کسی بپرسید در بازی امشب طرفدار کدام تیم هستی و پاسخی که بشنوید این باشد: «هر کدام که زیباتر بازی کند!» این فرد نمونه یک تماشاگر یا به عنوان دیگر هوادار و طرفدار فوتبال زیباست. یعنی برای او برنده یا بازنده میدان تفاوتی ندارد و قصد وی فقط تماشای یک فوتبال ناب و زیباست.

اما آیا به نظر شما طرفداران فوتبال این گونه می باشند؟ اگرچه ممکن است که زمانی یک هوادار در یک بازی تنها یک تماشاگر باشد و یک تماشاگر در یک بازی همانند یک هوادار، ولی پاسخ کلی سوال مشخص است! طرفداران و هواداران یک تیم کسانی هستند که به تیم محبوبشان عشق می ورزند، با موفقیت هایش می خندند و در شکست هایش همچون ابر بهاری اشک می ریزند. این طرفداری چه در زمینه ملی و چه در زمینه باشگاهی جایگاه عظیمی دارد، اگرچه در مبحث بازی های ملی مقوله ای به نام میهن پرستی سرلوحه امور قرار می گیرد که در بازی های باشگاهی این گونه نیست! با این اوصاف این هواداران را می توان با توجه به نوع رفتار و فرهنگشان در چندین دسته قسمت بندی کرد که در این مطلب سعی بر آن شده که هواداران را براساس منطق و احساساتشان شرح داده شوند. پس با ما همراه باشید.

1- هواداران منطقی: فوتبال دوستانی هستند که با علم روز فوتبال زندگی می کنند. در مباحث جدی میان دوستان و یا هواداران سایر تیم ها سفسطه نمی کنند و آسمان ریسمان به هم نمی بافند. کمی به شانس معتقد بوده و باور دارند که اگر گل نزنی، گل خواهی خورد! چراکه نیک می دانند فوتبال همین است و یک سر آن برد است و یک سر آن باخت. به اتفاقاتی که در آن رخ می دهد تا یک سو برنده دیدار باشد و یک سو بازنده، علاقمندند و می دانند زیبایی فوتبال به همین است و اگر جز این بود شاید به تماشای ورزش دیگری همچون شطرنج می پرداختند! باخت تیم محبوبشان را می پذیرند اگرچه از مشاهده آن به شدت ناراحت گردند، اما توهین را راه چاره نمی دانند، بلکه به دنبال علل علمی برای توضیح چرایی اتفاق می گردند تا بتوانند نقاط ضعف خویش را شناسایی کرده و برای رفع آن اقدام نموده و از هیچ کوششی برای اعتلای نام و برند باشگاهشان دریغ نمی کنند! سبک تاکتیکی تیم حریف را می پذیرند و به جای تمسخر، به امید یافتن راه های نفوذ و رخنه در آن برای شکست دادنش می مانند. به عنوان مثال بارها دیده ایم که به سبک بازی تیمی همچون یونان در یورو 2004 خرده گرفته شده اما به هنر دفاع تیمی آنان نگاهی نشده است. مگر یونان به سبک فوتبال عربی و یا ناجوانمردانه به قهرمانی رسید؟ هواداران منطقی، زیبایی و هنرمندی دفاع یونان را درک می کنند چراکه از آن منظر به آن می نگرند که دفاع یونان تا به آن موقع توسط تیمی صورت نپذیرفته و دیده نشده بود. البته این را نیز می پذیرند که در باب فوتبال زیبا و پر طراوت که مورد پسند تماشاگران فوتبال است، آن یونان حرفی برای گفتن نداشت. و اینجاست که دوباره می رسیم به همان مثل همیشگی که به فوتبال زیبا جام نمی دهند و اگر جز این بود شاید جام را در آن دوره می بایست به پرتغال میزبان یا جمهوری چک می دانند.

2- هواداران احساساتی: فوتبال دوستانی هستند که اگر شاهد باخت تیم محبوبشان باشند، آسمان را به زمین می دوزند. بازیکنان محبوب دیروزشان را که با شعارهایی احساسی به عرش رسانده بودند، به خاطر یک اشتباه به فرش می زنند، آنها را بی غیرت خوانده و خریدشان را اشتباه کادر فنی و مدیریتی باشگاه می نامند. داور را شیر سماور می خوانند و سنگین ترین توهین ها را نثار روح گذشتگان و اقوامش می کنند و سایر مطالب که خود بهتر می دانید... اما سریعا و در زمان پیروزی بازیکن منفور دیروزشان را اسطوره می نامند و با بدگوهایش به مبارزه بر می خیزند که شما از فوتبال هیچ نمی دانید و اگر وی نبود ما هم نبودیم! (به قول سعدی: که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی). اشتباهات داوری منجر به موفقیتشان را نیز جزئی از فوتبال دانسته و داوران را از نوع بشر و جایز الخطا می نامند و خود را حامی حق و حقوقشان می دانند. گویی که هرگز داوران را مورد عتاب قرار نداده اند.... آنان پس از هر برد آواز قهرمانی سر می دهند و برای همه تیم ها خط و نشان می کشند که ما اینیم و آنیم و از این پس رهایتان نخواهیم کرد و بعد از هر باخت نیز به دنبال اخراج سرمربی، تغییر کادر مدیریتی و فرار از بحران خیالی خویش هستند.

اما برای توضیح واکنش هواداران احساسی به سبک بازی و تاکتیک یک تیم، هواداری را تصور کنید که طرفدار پرتغال 2004 و اینتر مورینیو بوده باشد. همگان می دانند که تاکتیک مورینیو بر اساس دفاع مستحکم و ضد حمله های وحشتناک پایه گذاری می شود و تاکتیک اوتوری هاگل برای یونان هم دفاع تیمی مستحکم و فوتبال تخریبی بود. فکر می کنید وقتی این هوادار با کنایه هایی همچون "اتوبوس در درون دروازه" که به تیم و تاکتیک مورینیو نسبت داده می شود روبرو می گردد چه واکنشی نشان می دهد و وقتی می خواهد از بازی یونان در یورو انتقاد کند چه الفاظی را به کار می برد؟ به نظر شما این دو قضیه پارادوکسی در ذهن یک فرد بی طرف ایجاد نمی کند؟

شاید با خود بگویید که فوتبال بدون احساسات معنا ندارد! البته که معنا ندارد! من نیز با کاملا شما موافقم و هرگز نخواسته ام که با این مطلب احساسات را از تماشاگر فوتبال بگیرم. فوتبال جایگاهی برای خرج کردن احساسات محبوس شده ایست که فضایی برای آزادی آن وجود ندارد اما بر این باور نیز هستم که فوتبال بدون منطق و فقط با احساسات آنی نیز نتیجه ای جز شکست اجتماعی و بی فرهنگی مفرط در پی نخواهد داشت.

[color=darkblue:ecce42b583]به قلم سیاوش صادقی[/color:ecce42b583]
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » دوشنبه نوامبر 25, 2013 6:48 am

بازی با انزلیچی سبحان چی شد؟
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 25, 2013 7:09 am

amin_asadolahpor : منتقد بودن با دشمن بودن خیلی فرق داره!
و این خصومت شخصی رو آدم وارد مسائل تیم شهرش کنه که دیگه جای خود دارد!
خیلی جالب ! از این لحاظ نقش وکیل مدافع محمد آبشک ، صادق درودگر ، الماس خاله و ... رو در مقابل عابدینی داری ایفا میکنی!
فقط میترسم توی بازی با ملوان هم اگه انزلیچیا به عابدینی فحش بدن ، تو براشون دست بزنی و ازشون تقدیر کنی!!!!!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 25, 2013 7:28 am

[quote:6643cd4356="zxzx"]بازی با انزلیچی سبحان چی شد؟[/quote:6643cd4356]
پنج بر صفر بردیم...
به دلیل مشکلاتی که برای مدیران سایت پش اومد اطلاعرسانی به تاخیر افتاد
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه نوامبر 25, 2013 7:36 am

[size=18:fb13009819][color=blue:fb13009819]بخوانيد :[/color:fb13009819][/size:fb13009819]
http://www.parsine.com/fa/news/168883/% ... 8%B4%D8%AA
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان