هیات فوتبال جواب گو باش...[/quote:a7457bbe45]
[color=red:a7457bbe45]اون روزی که تو همین سایت با چنتا از بچه های بزرگتر و قدیمی گفتگو میکردیم و بنده میگفتم از حاجی الماس آبی برای
داماش گرم نمیشه و اینا همه مانور تبلیغاتی و ...... هست ! اما کجا بود گوش شنوا؟!؟[/color:a7457bbe45]
[color=blue:a7457bbe45]بچه ها آنچنان از ایشون برای شورا جمایت میکردن که انگار 50 سال سابقه ریاست جمهوری تو رزومه داره، البته درک میکنم
که نیت اکثریت این بوده که با ورود این فرد ما اهرمی قوی در شورا برای جمایت از ورزش و فوتبال شهر داشته باشیم، اما.......[/color:a7457bbe45]
[color=black:a7457bbe45]زمان زیادی نگذشت، حاجی که با وعده های آنچنان خلاصه تا علی البدلی بالا رفت، اما ماهیت مدیریتیشو نشون داد و اون
از جریان زمین تمرین و خرابی چمن مصنوعی و داستانهای صد من یه غاز و اینم از برداشت پول در این بلبشو![/color:a7457bbe45][/quote:a7457bbe45]
من هم برای اینکه داماش تنها نباشه به ایشون رای دادم ... و خوشحالم الان که ماهیت مدیریتی ایشون و دیدم وگرنه نمیدونستم چه بلاهای دیگری سر شهر رشت میومد[/quote:a7457bbe45]
مثل اينكه آقاي الماسخاله فقط موقع راي گرفتن به ما نياز داشتن

پنجشنبه علی نظرمحمدی رودیدم گفتم علی آقا چه خبر؟
گفتش رفت پیش الماس گفتم آقا وضع تیم داغونه حاجی جواب تلفن مارو نمیده،شما بگیر شاید جواب بده؟
حاجی الماس زنگ زد به حاجی امیر.
الو حاجی کجایی چرا پیدات نیست،چرا بالا سر تیم نیستی ،بیا بریم چند نفر مسولین استانی رو ببینمیم؟حاجی امیر گفتش؟
شما هماهنگ کنم من گرفتارم هروقت هماهنگ کردی میام رشت بریم پیش استاندار
با نمایندگان رشت هماهنگ کردن فلان روز فلان ساعت برن پیش استاندار
بعد الملسخاله میزنگه به حاجی:اما چی دوباره تلفن حاجی خاموش بودش
حالا نمایندها پیش الماسخاله آقا شما اگه نمیخواین برید پیش استاندار چرا مارامچل خودتون کردید؟
الماس خاله قاطی میکنه از 1جایی بلاخره شماره حاجی رو پیدا میکنه میزنگه:
کجایی اقای عابدینی ما منتظرتونیم ؟
حاجی هم میگه تهرانم
الماس قاطی میکنه میگه اقا تیمیت تورشت هستش تو مدیر عامل داماش گیلانی نه تهران؟
بقیه حرفارو نمیشه زد
الماس خاله خیلی جاها پشت داماش موندش،این 700 تومنم مطمن باشید قضیه اش جای دیگه آب میخوره
این حرفم واسه اون حرفهایی که چند روز پیش بینشون شد در آوردن
الماس خاله واسه فوتبال رشت بخصوص خیلی زحمت کشید،خیلی از بازیکنان رشتی مدیون الماس هستن،لطفا نشناخته توهین نکنید