[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط yankee » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 5:44 am

در مورد بازی دیروز داماش باید بگم که من واقعا با دیدن بازی دیروز امید های داماش به آینده امیدوار شدم. چقدر قشنگ و با انگیزه بازی میکردن.شماره 7 که قد کوتاه بود واقعا عالی بود.به امید روزی که بیشتر از جوون هامون تو تیم اصلی استفاده بشه چون لیاقت و تواناییش رو دارند.

و امـــــا یه گله از ابرارانی که اومده بودند بازی رو ببینند. !
چرا یک بار تیم امید رو تشویق نکردید ؟! فقط چسبیدید به مظلوم ؟
باشه مظلوم بازیکن تیم داماش تشویقش هم کردیم ولی نه دیگه در این حد که بازیکن های امید خودمون رو کلا بی خیال بودیم هی مظلوم مظلوم میکردین ! اون امید ها همون یه اسم صدا زدن واسشون یه دنیا بود که متاسفانه دریغ کردیم ازشون.
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 5:55 am

[quote:8b13afa797="yankee"]در مورد بازی دیروز داماش باید بگم که من واقعا با دیدن بازی دیروز امید های داماش به آینده امیدوار شدم. چقدر قشنگ و با انگیزه بازی میکردن.شماره 7 که قد کوتاه بود واقعا عالی بود.به امید روزی که بیشتر از جوون هامون تو تیم اصلی استفاده بشه چون لیاقت و تواناییش رو دارند.

باشه مظلوم بازیکن تیم داماش تشویقش هم کردیم ولی نه دیگه در این حد که بازیکن های امید خودمون رو کلا بی خیال بودیم هی مظلوم مظلوم میکردین ! اون امید ها همون یه اسم صدا زدن واسشون یه دنیا بود که متاسفانه دریغ کردیم ازشون.[/quote:8b13afa797]

چون هرکی اومده بود فامیل امیر مظلوم بود
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 6:04 am

[quote:0eaf7f1e24="yaranemirza"][quote:0eaf7f1e24="yankee"]در مورد بازی دیروز داماش باید بگم که من واقعا با دیدن بازی دیروز امید های داماش به آینده امیدوار شدم. چقدر قشنگ و با انگیزه بازی میکردن.شماره 7 که قد کوتاه بود واقعا عالی بود.به امید روزی که بیشتر از جوون هامون تو تیم اصلی استفاده بشه چون لیاقت و تواناییش رو دارند.

باشه مظلوم بازیکن تیم داماش تشویقش هم کردیم ولی نه دیگه در این حد که بازیکن های امید خودمون رو کلا بی خیال بودیم هی مظلوم مظلوم میکردین ! اون امید ها همون یه اسم صدا زدن واسشون یه دنیا بود که متاسفانه دریغ کردیم ازشون.[/quote:0eaf7f1e24]

چون هرکی اومده بود فامیل امیر مظلوم بود[/quote:0eaf7f1e24]

بچه های وارش هم همه فامیل مظلوم بودن ؟!!!
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 6:40 am

[quote:01bdc419a9="nima_beckham"]یه والپیپر از میرزا کوچک خان دیده ببودم که قرمز و مشکی بود . کسی این عکس رو داره !؟[/quote:01bdc419a9]

UP :)
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:15 am

[color=green:0b8d19ed9e][size=18:0b8d19ed9e]رحيمي از مديرعاملي سپاهان استعفا کرد[/size:0b8d19ed9e][/color:0b8d19ed9e]

عليرضا رحيمي مديرعامل باشگاه سپاهان که چند وقتي است با حواشي روبرو شده و حتي گفته مي‌شد او يک هفته‌اي است در باشگاه حاضر نمي‌شود از سمت خود استعفا کرد.

به گزارش فارس، شب گذشته جلسه هيئت مديره باشگاه سپاهان برگزار شد و در اين جلسه عليرضا رحيمي استعفاي خود را اعلام کرد البته هيئت مديره هنوز با اين موضوع موافقت نکرده و موافقت و عدم موافقت آنها طي روزهاي آينده و پس از بررسي‌هايي که انجام مي‌شود مشخص خواهد شد.

[size=18:0b8d19ed9e][color=red:0b8d19ed9e]موافقت هيات مديره سپاهان با استعفاي رحيمي[/color:0b8d19ed9e][/size:0b8d19ed9e]

پس از استعفاي شب گذشته (يکشنبه) عليرضا رحيمي، مديرعامل باشگاه سپاهان، هيات مديره اين باشگاه صبح امروز با استعفاي او موافقت کرد.

به گزارش ايسنا ، رحيمي پيش از اين دو مرتبه استعفا داده بود که با مخالفت هيات مديره و سميعي‌نژاد، رييس کارخانه فولاد مبارکه اصفهان مواجه شده بود.

هيات مديره باشگاه سپاهان براي انتخاب مديرعامل جديد به زودي تشکيل جلسه خواهد داد.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:17 am

[color=green:d05086526e][size=24:d05086526e]قرارداد ياوري با فجر امضا شد[/size:d05086526e][/color:d05086526e]

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1022243&title=قرارداد_ياوري_با_فجر_امضا_شد
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:33 am

[b:0606879e61][color=black:0606879e61]واقعا برای سایت گل متاسفم . آقای رادنی عزیز اگه میشه رسیدگی بکن آبرار !

تو صفحه اصلی سایت گل یه قسمت هست به نام (تیم به تیم) : http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D9%86

تیم داماش تو این قسمت :[/color:0606879e61][/b:0606879e61]

[size=18:0606879e61]
[color=red:0606879e61]بخش حمایت داماش از تیم استقلال و پرسپولیس و تراکتور پایین تر هست !!!!!!!!!!! امیدواررم رادنی عزیز یه فکری به حال این قسمت بکنه ... چون داماشیا هر چی باشند از تراکتوریا بهترند ... تورک های تبریز وقتیی تو بازی های آسیایی ورزشگاهشون خالی هست ! بعد تو سایت گل حمایت اونا بالاتر از داماش زده شده ...[/color:0606879e61][/size:0606879e61]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 9:25 am

[quote:28ff79fa90="nima_beckham"][b:28ff79fa90][color=black:28ff79fa90]واقعا برای سایت گل متاسفم . آقای رادنی عزیز اگه میشه رسیدگی بکن آبرار !

تو صفحه اصلی سایت گل یه قسمت هست به نام (تیم به تیم) : http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D9%86

تیم داماش تو این قسمت :[/color:28ff79fa90][/b:28ff79fa90]

[size=18:28ff79fa90]
[color=red:28ff79fa90]بخش حمایت داماش از تیم استقلال و پرسپولیس و تراکتور پایین تر هست !!!!!!!!!!! امیدواررم رادنی عزیز یه فکری به حال این قسمت بکنه ... چون داماشیا هر چی باشند از تراکتوریا بهترند ... تورک های تبریز وقتیی تو بازی های آسیایی ورزشگاهشون خالی هست ! بعد تو سایت گل حمایت اونا بالاتر از داماش زده شده ...[/color:28ff79fa90][/size:28ff79fa90][/quote:28ff79fa90]

آبرار البته این آمار مربوط به پارسال هست و صفحش آپدیت نشده
من احتمال میدم بخاطر محرومیتهای پارسال و بازیهای بدون تماشاگر آمارمون رفته پایین
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 9:37 am

یکی بیاد بگه لایقی فر چطور بود؟

من نمیدونم به چه حقی درودگر اومده بود؟چرا راهش دادن اصلا!!!!!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 9:45 am

[quote:28837f179b="yankee"][quote:28837f179b="yaranemirza"][quote:28837f179b="yankee"]در مورد بازی دیروز داماش باید بگم که من واقعا با دیدن بازی دیروز امید های داماش به آینده امیدوار شدم. چقدر قشنگ و با انگیزه بازی میکردن.شماره 7 که قد کوتاه بود واقعا عالی بود.به امید روزی که بیشتر از جوون هامون تو تیم اصلی استفاده بشه چون لیاقت و تواناییش رو دارند.

باشه مظلوم بازیکن تیم داماش تشویقش هم کردیم ولی نه دیگه در این حد که بازیکن های امید خودمون رو کلا بی خیال بودیم هی مظلوم مظلوم میکردین ! اون امید ها همون یه اسم صدا زدن واسشون یه دنیا بود که متاسفانه دریغ کردیم ازشون.[/quote:28837f179b]

چون هرکی اومده بود فامیل امیر مظلوم بود[/quote:28837f179b]

بچه های وارش هم همه فامیل مظلوم بودن ؟!!![/quote:28837f179b]

نمی دونم این رو می دونم بچه های وارش از فوتبال خیلی می فهمند ما داشتیم میگفتیم پدیده اونا هو می کردن اونا فکر می کردن ما به مظلوم میگیم پدیده
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 9:46 am

[quote:c6d3d52eb3="golsar-boy"][quote:c6d3d52eb3="nima_beckham"][b:c6d3d52eb3][color=black:c6d3d52eb3]واقعا برای سایت گل متاسفم . آقای رادنی عزیز اگه میشه رسیدگی بکن آبرار !

تیم داماش تو این قسمت :[/color:c6d3d52eb3][/b:c6d3d52eb3]

[size=18:c6d3d52eb3]
[color=red:c6d3d52eb3]بخش حمایت داماش از تیم استقلال و پرسپولیس و تراکتور پایین تر هست !!!!!!!!!!! امیدواررم رادنی عزیز یه فکری به حال این قسمت بکنه ... چون داماشیا هر چی باشند از تراکتوریا بهترند ... تورک های تبریز وقتیی تو بازی های آسیایی ورزشگاهشون خالی هست ! بعد تو سایت گل حمایت اونا بالاتر از داماش زده شده ...[/color:c6d3d52eb3][/size:c6d3d52eb3][/quote:c6d3d52eb3]

آبرار البته این آمار مربوط به پارسال هست و صفحش آپدیت نشده
من احتمال میدم بخاطر محرومیتهای پارسال و بازیهای بدون تماشاگر آمارمون رفته پایین[/quote:c6d3d52eb3]

آمار بر بر اساس تعداد هوادارا هست یا کیفیت و غیرت و حمایت هوادارا هست ؟ خیلی از تیما مثل تیم ترک ها(تراکتور) نمیدونند چرا میان ورزشگاه :D و فقط تعدادشون زیاده و ارزش 100 هزار نفر اونا تاز میرسه به 10 تای هوادارای داماش مثل منو شما :D (من مرأ قربان) :wink:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 9:53 am

[size=18:7358cbe0e3][color=green:7358cbe0e3]با سلام و خسته نباشيد[/color:7358cbe0e3][/size:7358cbe0e3]
تو اين چند روز باقي مونده تا بازي با تراكتور يه مقدار اين بحث كه عنوان ميكنم ناموزون به نظر مياد.
اي كاش ميتونستيم با تشكل ([color=red:7358cbe0e3]شهر ايده آل ما[/color:7358cbe0e3]) يه اتحاد و تعاملي برقرار ميكرديم.يه سري بچه هاي عاشق مثل ما جمع شدند دور هم ،البته اونها عاشق طبيعت هستند.
نه اينكه ما نباشيم ،ولي موضوع اينه كه اونها خيلي عاشقانه با طبيعت و نگهداري اون ، حال ميكنند.
از اين لينك (وبلاگشون)هم ميتونيم يه مقدار با فعاليتها و عاشقانه هاشون آشنا بشيم :

http://shahreidealema.persianblog.ir/

[size=24:7358cbe0e3][color=blue:7358cbe0e3]واقعاً دَمشون گرم[/color:7358cbe0e3][/size:7358cbe0e3]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mehdi_damash » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 10:00 am

[quote:7cf2cec21e="soroosh8"]یکی بیاد بگه لایقی فر چطور بود؟

من نمیدونم به چه حقی درودگر اومده بود؟چرا راهش دادن اصلا!!!!![/quote:7cf2cec21e]
سروش جان چند تا توپ ساده اومد رو دروازش تو چندتا صحنه هم بازی با پاش متزلزل بود در کل باید گفت فعلا باید با همین فراهانی کنار اومد
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 10:03 am

[quote:9b32abf9cd="mehdi_damash"][quote:9b32abf9cd="soroosh8"]یکی بیاد بگه لایقی فر چطور بود؟

من نمیدونم به چه حقی درودگر اومده بود؟چرا راهش دادن اصلا!!!!![/quote:9b32abf9cd]
سروش جان چند تا توپ ساده اومد رو دروازش تو چندتا صحنه هم بازی با پاش متزلزل بود در کل باید گفت فعلا باید با همین فراهانی کنار اومد[/quote:9b32abf9cd]

مهدی جان بفهمستم چی خبره :)
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 10:05 am

البته اینم اضافه کتم بازی با تر تر اگه مرتضی ابراهیمی رو بزارن وضع خرابه /15/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای