[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه جولاي 30, 2013 10:49 am

[quote:2dcef1ec69="nima_beckham"][quote:2dcef1ec69="meysam1986"]ازنظر هماهنگي و شور و حال رو سكوها و بازي خوب ما از اونا سرتريم.اميدوارم مثل دفعات قبل روز شانس ملوان نباشه و با يه بازي عالي و جنگنده 3 امتيازو بگيريم

فقط از بچه ها ميخوام ضربات آخرو با دقت و صلابت وارد دروازه ملوان كنن ومطمأن باشن يه انگيزه وتماشاگر قدردان رو سكوها دارن كه 90 دقيقه بي امان و حتي بعد بازي حمايتشون ميكنه...
فقط دامـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاش /11/ /11/ /16/ /16/ /16/ /16/ /23/ /23/[/quote:2dcef1ec69]

آقای فردوسی پور همه میدونیم که دربی الگیلانو یکی از مهم‌ترین بازی‌های خاورمیانه و آسیا هست و از سطح کیفی و هیجانی بالایی برخوردار هست ولی همینطور که میدونید این بازی از هیچ کدام از شبکه‌های سراسری پخش نخواهد شد!
جالبتر اینه که دربی مسخره تراکتورسازی و گسترش فولادی که تازه به لیگ برتر اومده و اصلا سابقه دربی تا حالا نداشتند قراره پخش بشه!

خواهشا جای اینکه توب رنامه نود این همه به فوتبال گیلان ضربه بزنید یه خورده رو این موضوع مانور بدید ! دربی گیلان از نظر کیفی و فنی خیلی از دربی استقلال و پرسپولیس بالاتر هست و هیجان بسیار بالایی دارد ولی حالا میبینیم که صدا و سیما هیچ اهمیتی به این دربی نمیده !

آبرار ها من نظرم رو گذاشتم .
شما هم حتما کامنت بزارید اونجا ...[/quote:2dcef1ec69]

شما نباید که به فردوسی پور بگین باید از پخش شبکه درخواست کنین بازی رو پخش کنن درخواست زیاد باشه این کار رو میکنن !
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه جولاي 30, 2013 11:18 am

من فکر میکنم هر کاری بکنیم برخی دوستان غیر وارشی شعار انزلی چی آبایه سرمیدن که ادامه این شعار اصلا در خور شخصیت شهر ما و هوادارای ما نیست، همچنین آبای ها هم در پاسخ این شعار بی شخصیتی مضاعف خودشونو نشون میدن. به نظرم باید برای قسمت دوم این شعار چیز جدیدی بگیم که کمی از زنندگی این شعار کم کنه مثلا بگیم

انزلی چی آبایه **** جیرخوسه آبراره

باید شعاری باشه که عملی بشه نه اینکه بگیم آبای امی براره و مورد تمسخر قرار بگیریم.
اینجور اگه کمیته انضباطی حرفی زد میگیم منظور هر فصل پایینتر قرار گرفتنشون بود و به همه ثابت میکنیم ما داریم شعارهای ناپسند رو یه جورایی پاستوریزه میکنیم
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه جولاي 30, 2013 11:27 am

محمد احمدزاده در مورد دربي روز پنج‌شنبه گيلان، گفت: در دربي‌هاي گيلان هميشه حواشي نقش بيشتري دارد تا کيفيت فني بازي و هر تيمي که بتواند خودش را در اين ديدار بيشتر کنترل کند و توجهش به بازي بيشتر معطوف باشد تا روي سکوها مي‌تواند موفق‌ شود.

به گزارش فارس ، وي ادامه داد: با توجه به اينکه در هفته‌هاي اول ليگ هستيم و هنوز تيم‌هاي کيفيت لازم خود را به دست نياورده‌اند اين مسئله هم مي‌تواند بر روي دربي گيلان تاثيرجانبي داشته باشد.

سرمربي سابق ملوان در مورد اينکه شانس کدام تيم براي پيروزي در دربي گيلان بيشتر است، گفت: ملوان در زمين خودش بازي مي‌کند و از حمايت تماشاگرانش سود مي‌برد و اين امتياز بالايي براي اين تيم محسوب مي‌شود. خوشبختانه هميشه در انزلي هواداران خونگرم ملوان بيشتر حامي تيم‌شان هستند و کمتر به حواشي مي‌پردازند. اين مسئله مي‌تواندن کمک زيادي به ملوان بکند. بنابراين شانس ملوان را براي پيروزي در دربي گيلان بيشتر مي‌دانم.

احمدزاده در مورد فحاشي‌ تماشاگران در ديدار دو تيم داماش و ملوان در فصول گذشته، گفت: در انزلي اين اتفاق کمتر رخ مي‌دهد نه اينکه اصلا ديده نشود اما واقعيت اين است که معضل فحاشي در تمامي ورزشگاه‌هاي ايران ديده مي‌شود. اين فرهنگ منفي براي فوتبال ما مشکل بزرگي درست کرده است و رسانه‌ها به ويژه رسانه‌ ملي مي‌توانند براي مقابله با اين فرهنگ بيشتر تلاش کنند. بايد براي پاکسازي ورزشگاه‌هاي ايران اقدام شود و مسئولان بيشتر به فکر باشند. هيچ مربي و بازيکني در فوتبال نيست که بگويد در ورزشگاهي چنين فحاشي‌هايي را نشنيده باشد و بايد با عزمي راسخ و تلاش مسئولان براي حل اين مشکل اقدام شود.

احمد‌زاده در مورد اينکه هدايتي هنوز کمک يک و نيم‌ميلياردي که قول داده بود را به باشگاه ملوان انجام نداده است، گفت: دوست ندارم در آستانه بازي با داماش در اين زمينه صحبت کنم. من پيش از اين هم همين صحبت را بيان کرده بودم.

سرمربي فصل گذشته ملوان در مورد اينکه درودگر از او خواسته در شش هفته اول سکوت کند، گفت: اگر سکوتم به ملوان کمک مي‌کند قطعا چنين کاري انجام مي‌دهم و اکنون هم اين کار انجام داده‌ام.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه جولاي 30, 2013 11:37 am

[b:8f537aa995]فکر میکنم بازی الگیلانو از شبکه "شما" پخش بشه.
از یک منبعی به من خبر رسیده اون جایگاه قراره توسط هواداران[color=green:8f537aa995] "ممی احمد زاده" [/color:8f537aa995] قُرق بشه و فقط کافیه ما گل اول رو بزنیم اون وقت بیا و تماشا کن که روی اون جایگاه چه شعارهایی [color=red:8f537aa995]علیه درودگر و دوستانش[/color:8f537aa995] سر داده بشه.
[color=olive:8f537aa995]این چیزی که اینجا نوشتم نه شایعه هست و نه از خودم در آوردم به جان بچه ام راست میگم.[/color:8f537aa995]
یکی از کسانی که همیشه روی همون سکو میشینه بهم گفت البته کلا توی باغِ سایت و فیسبوک و فضای مجازی نیست و اصلا نمیدونه که من اینجا عضو سایت هستم و یا همچین سایتی وجود داره!! اهل سنگاچین هست و هم دوره ای دوران سربازی من :wink:
[color=blue:8f537aa995]صاحب خبر میگفت که قراره اگه عقب افتادن علیه اسکوچیچ شعار بدهند طوری که بفهمه یعنی به زبان انگلیسی شعار بِدن (GO TO HOME..... ) این کار هم در نوع خودش جالبه !!!!
[/color:8f537aa995]
من هم بهش گفتم ما هم همراهیتون میکنیم و انشاالله اگه جلو افتادیم شعار میدیم : [color=brown:8f537aa995]ممی احمد زاده برگرد به تیمت.............![/color:8f537aa995]
[color=indigo:8f537aa995]کلا این جور که من از حرفهاش فهمیدم دو دستگی که هیچ چند دستگی در سکوها ی انزلی بیداد میکنه شما به این گروه هواداران فرهاد پورغلامی و سایر پیشکسوتان ملوان مثل غفور جهانی و بهمن صالح نیا(همون کرگدن بی حیا) رو هم اضافه کنید.[/color:8f537aa995][/b:8f537aa995]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 30, 2013 11:47 am

[quote:b7c9d79551="abarar0131"]محمد احمدزاده در مورد دربي روز پنج‌شنبه گيلان، گفت: در دربي‌هاي گيلان هميشه حواشي نقش بيشتري دارد تا کيفيت فني بازي و هر تيمي که بتواند خودش را در اين ديدار بيشتر کنترل کند و توجهش به بازي بيشتر معطوف باشد تا روي سکوها مي‌تواند موفق‌ شود.

به گزارش فارس ، وي ادامه داد: با توجه به اينکه در هفته‌هاي اول ليگ هستيم و هنوز تيم‌هاي کيفيت لازم خود را به دست نياورده‌اند اين مسئله هم مي‌تواند بر روي دربي گيلان تاثيرجانبي داشته باشد.

سرمربي سابق ملوان در مورد اينکه شانس کدام تيم براي پيروزي در دربي گيلان بيشتر است، گفت: ملوان در زمين خودش بازي مي‌کند و از حمايت تماشاگرانش سود مي‌برد و اين امتياز بالايي براي اين تيم محسوب مي‌شود. خوشبختانه هميشه در انزلي هواداران خونگرم ملوان بيشتر حامي تيم‌شان هستند و کمتر به حواشي مي‌پردازند. اين مسئله مي‌تواندن کمک زيادي به ملوان بکند. بنابراين شانس ملوان را براي پيروزي در دربي گيلان بيشتر مي‌دانم.

احمدزاده در مورد فحاشي‌ تماشاگران در ديدار دو تيم داماش و ملوان در فصول گذشته، گفت: در انزلي اين اتفاق کمتر رخ مي‌دهد نه اينکه اصلا ديده نشود اما واقعيت اين است که معضل فحاشي در تمامي ورزشگاه‌هاي ايران ديده مي‌شود. اين فرهنگ منفي براي فوتبال ما مشکل بزرگي درست کرده است و رسانه‌ها به ويژه رسانه‌ ملي مي‌توانند براي مقابله با اين فرهنگ بيشتر تلاش کنند. بايد براي پاکسازي ورزشگاه‌هاي ايران اقدام شود و مسئولان بيشتر به فکر باشند. هيچ مربي و بازيکني در فوتبال نيست که بگويد در ورزشگاهي چنين فحاشي‌هايي را نشنيده باشد و بايد با عزمي راسخ و تلاش مسئولان براي حل اين مشکل اقدام شود.

احمد‌زاده در مورد اينکه هدايتي هنوز کمک يک و نيم‌ميلياردي که قول داده بود را به باشگاه ملوان انجام نداده است، گفت: دوست ندارم در آستانه بازي با داماش در اين زمينه صحبت کنم. من پيش از اين هم همين صحبت را بيان کرده بودم.

سرمربي فصل گذشته ملوان در مورد اينکه درودگر از او خواسته در شش هفته اول سکوت کند، گفت: اگر سکوتم به ملوان کمک مي‌کند قطعا چنين کاري انجام مي‌دهم و اکنون هم اين کار انجام داده‌ام.[/quote:b7c9d79551]
ایشون همین دیدار که گلش رو برای دانلود گذاشتیم و اقدامی که خودش انجام داد رو به یاد بیاره بد نیست .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » سه شنبه جولاي 30, 2013 11:49 am

[quote:40b95c9aaf="ali_damashi"][quote:40b95c9aaf="nima_beckham"][quote:40b95c9aaf="meysam1986"]ازنظر هماهنگي و شور و حال رو سكوها و بازي خوب ما از اونا سرتريم.اميدوارم مثل دفعات قبل روز شانس ملوان نباشه و با يه بازي عالي و جنگنده 3 امتيازو بگيريم

فقط از بچه ها ميخوام ضربات آخرو با دقت و صلابت وارد دروازه ملوان كنن ومطمأن باشن يه انگيزه وتماشاگر قدردان رو سكوها دارن كه 90 دقيقه بي امان و حتي بعد بازي حمايتشون ميكنه...
فقط دامـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاش /11/ /11/ /16/ /16/ /16/ /16/ /23/ /23/[/quote:40b95c9aaf]

آقای فردوسی پور همه میدونیم که دربی الگیلانو یکی از مهم‌ترین بازی‌های خاورمیانه و آسیا هست و از سطح کیفی و هیجانی بالایی برخوردار هست ولی همینطور که میدونید این بازی از هیچ کدام از شبکه‌های سراسری پخش نخواهد شد!
جالبتر اینه که دربی مسخره تراکتورسازی و گسترش فولادی که تازه به لیگ برتر اومده و اصلا سابقه دربی تا حالا نداشتند قراره پخش بشه!

خواهشا جای اینکه توب رنامه نود این همه به فوتبال گیلان ضربه بزنید یه خورده رو این موضوع مانور بدید ! دربی گیلان از نظر کیفی و فنی خیلی از دربی استقلال و پرسپولیس بالاتر هست و هیجان بسیار بالایی دارد ولی حالا میبینیم که صدا و سیما هیچ اهمیتی به این دربی نمیده !

آبرار ها من نظرم رو گذاشتم .
شما هم حتما کامنت بزارید اونجا ...[/quote:40b95c9aaf]

شما نباید که به فردوسی پور بگین باید از پخش شبکه درخواست کنین بازی رو پخش کنن درخواست زیاد باشه این کار رو میکنن ![/quote:40b95c9aaf]

دِ نه دِ تو این فوتبال هر کاری میخوای بکنی باید با فردوسی پور هماهنگ کنی. :D
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه جولاي 30, 2013 12:07 pm

[quote:ae5d8d426b="The_King_of_rasht"][b:ae5d8d426b]فکر میکنم بازی الگیلانو از شبکه "شما" پخش بشه.
از یک منبعی به من خبر رسیده اون جایگاه قراره توسط هواداران[color=green:ae5d8d426b] "ممی احمد زاده" [/color:ae5d8d426b] قُرق بشه و فقط کافیه ما گل اول رو بزنیم اون وقت بیا و تماشا کن که روی اون جایگاه چه شعارهایی [color=red:ae5d8d426b]علیه درودگر و دوستانش[/color:ae5d8d426b] سر داده بشه.
[color=olive:ae5d8d426b]این چیزی که اینجا نوشتم نه شایعه هست و نه از خودم در آوردم به جان بچه ام راست میگم.[/color:ae5d8d426b]
یکی از کسانی که همیشه روی همون سکو میشینه بهم گفت البته کلا توی باغِ سایت و فیسبوک و فضای مجازی نیست و اصلا نمیدونه که من اینجا عضو سایت هستم و یا همچین سایتی وجود داره!! اهل سنگاچین هست و هم دوره ای دوران سربازی من :wink:
[color=blue:ae5d8d426b]صاحب خبر میگفت که قراره اگه عقب افتادن علیه اسکوچیچ شعار بدهند طوری که بفهمه یعنی به زبان انگلیسی شعار بِدن (GO TO HOME..... ) این کار هم در نوع خودش جالبه !!!!
[/color:ae5d8d426b]
من هم بهش گفتم ما هم همراهیتون میکنیم و انشاالله اگه جلو افتادیم شعار میدیم : [color=brown:ae5d8d426b]ممی احمد زاده برگرد به تیمت.............![/color:ae5d8d426b]
[color=indigo:ae5d8d426b]کلا این جور که من از حرفهاش فهمیدم دو دستگی که هیچ چند دستگی در سکوها ی انزلی بیداد میکنه شما به این گروه هواداران فرهاد پورغلامی و سایر پیشکسوتان ملوان مثل غفور جهانی و بهمن صالح نیا(همون کرگدن بی حیا) رو هم اضافه کنید.[/color:ae5d8d426b][/b:ae5d8d426b][/quote:ae5d8d426b]

به نظر من پخش الگیلانو از شبکه ورزش اعتبار این داربی را بالا میبره و نباید به پخش از شبکه شما دلخوش باشیم.
با توجه به اینکه امشب برنامه دَود داره باید پیامهای اعتراضی بفرستیم و شاید فرطوسی پوست امشب اعلام کنه و بارها دیدیم که برنامه پخش تلویزیونی چقدر راحت تغییر میکنه
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه جولاي 30, 2013 12:07 pm

[color=black:cc9bab4099][size=18:cc9bab4099]من یه عذر خواهی به همه بدهکار هستم بابت اون کلیپی که گذاشتم.

خداییش نمیدونم چی شد که من اون کلیپ مضحک رو گذاشتم.خدا شاهده توی این 2 سالی که توی وارش بودم حتی 1 بار هم بَن نشدم و یا حتی مدیران به خاطر فحاشی به من تذکر هم تا حالا ندادند.
ولی دشب واقعا نمیدونم چی شد که این اتفاق افتاد و واقعا من الان شرمنده همگی شما شدم.
مجددا عذر میخوام.

از بزرگترهای سایت خیلی خیلی عذر میخوام.واقعا دیگه نمیدونم چطور عذر خواهی کنم به بزرگی خودتون منو ببخشین.[/size:cc9bab4099]
[/color:cc9bab4099]
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه جولاي 30, 2013 12:11 pm

آبراران کسی پایه هست خودمون به صورت خودجوش بریم انزلی نه با ماشین باشگاه...از ساعت شش هفت بریم استادیوم :lol: :twisted: :roll:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه جولاي 30, 2013 12:17 pm

[quote:49502c1a9f="The_King_of_rasht"][b:49502c1a9f]فکر میکنم بازی الگیلانو از شبکه "شما" پخش بشه.
از یک منبعی به من خبر رسیده اون جایگاه قراره توسط هواداران[color=green:49502c1a9f] "ممی احمد زاده" [/color:49502c1a9f] قُرق بشه و فقط کافیه ما گل اول رو بزنیم اون وقت بیا و تماشا کن که روی اون جایگاه چه شعارهایی [color=red:49502c1a9f]علیه درودگر و دوستانش[/color:49502c1a9f] سر داده بشه.
[color=olive:49502c1a9f]این چیزی که اینجا نوشتم نه شایعه هست و نه از خودم در آوردم به جان بچه ام راست میگم.[/color:49502c1a9f]
[color=blue:49502c1a9f]صاحب خبر میگفت که قراره اگه عقب افتادن علیه اسکوچیچ شعار بدهند طوری که بفهمه یعنی به زبان انگلیسی شعار بِدن (GO TO HOME..... ) این کار هم در نوع خودش جالبه !!!!
[/color:49502c1a9f]
من هم بهش گفتم ما هم همراهیتون میکنیم و انشاالله اگه جلو افتادیم شعار میدیم : [color=brown:49502c1a9f]ممی احمد زاده برگرد به تیمت.............![/color:49502c1a9f]
[color=indigo:49502c1a9f]کلا این جور که من از حرفهاش فهمیدم دو دستگی که هیچ چند دستگی در سکوها ی انزلی بیداد میکنه شما به این گروه هواداران فرهاد پورغلامی و سایر پیشکسوتان ملوان مثل غفور جهانی و بهمن صالح نیا(همون کرگدن بی حیا) رو هم اضافه کنید.[/color:49502c1a9f][/b:49502c1a9f][/quote:49502c1a9f]

حمزه جان علی جهانی نه حمید جهانی...البته جایگاه صادقکلابی ها هم مشخصه اگه جلو بیفتیم تراژدی میشه سن سی *#...درضمن فقط بازی رو جلو بیفتیم من رشتی هارو میشناسم از تک و پهلوشون شعار درمیارن :D مثل اون سالی که تو انزلی یک هیچ جلو بودیم حول و هوش دقیقه هفتاد بود که همه تو ملوانی....قهرمانی بعد عین دال ها مارو نگاه میکردن.
من مطمئنم بازی رو نمیبازیم اگه نبریم حد اقل یه امتیاز میگیریم
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Mordab » سه شنبه جولاي 30, 2013 12:17 pm

تصاویر بازی داماش شهر باران & ملوان انزلی

.................................
دوستان مطلع ممنون میشم بگن اسم اون بازیکن داماش تو عکس شماره هفتمی چی بود؟؟؟
اگه اشتباه نکنم شیرازی بود!
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه جولاي 30, 2013 12:25 pm

[quote:cda91d5462="Mordab"]تصاویر بازی داماش شهر باران & ملوان انزلی

.................................
دوستان مطلع ممنون میشم بگن اسم اون بازیکن داماش تو عکس شماره هفتمی چی بود؟؟؟
اگه اشتباه نکنم شیرازی بود![/quote:cda91d5462]

اسمش امیر حسین یوسفی بود
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه جولاي 30, 2013 1:09 pm

[quote:60cf8a4b8a="somehsara"]درودگر: هواداران نبايد از رفتار ديگران تاثير بگيرند

مديرعامل باشگاه ملوان گفت: هر کس با رفتار خود شخصيتش را نشان مي‌دهد.
[درودگر: هواداران نبايد از رفتار ديگران تاثير بگيرند]

.[/quote:60cf8a4b8a]

[color=darkblue:60cf8a4b8a]صحبت افرادی همچون درودگر ، رویانیان ، قلعه نوعی ، پروین و امثالهم در مورد [b:60cf8a4b8a]اخلاق و شخصیت[/b:60cf8a4b8a] ، از یک [b:60cf8a4b8a]فاجعه هسته ای [/b:60cf8a4b8a]هم ناگوار تر است[/color:60cf8a4b8a]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه جولاي 30, 2013 1:11 pm

آبراران باغیرت و باصفا نمیدونم تو جریان هستید این تیم دهکده ساحلی یه سایتی داره که کلا 4تا کاربر داره عقده از تک تک کامنت های کاربرای اونا میباره /10/ پیش خودشون فکر میکنن خیلی باحالن و میتونن رو ما تاثیر دارن...میخواستم اینو بگم فرق رشتی و انزلیچی اینجا مشخص میشه تو همین فضای مجازی اونا از ترس نه اسمی از خودشون میزارن نه هویتی نه عکسی یه عده بی وجودن که عقده رشتی هارو دارن میان تو نت عقده های دورنی و روانی خودشونو خالی میکنن چون دوست دارن خودشونو گیلک جا بزنن ولی خودشونم میدونن که *# هستن
/10/میرم اون سایت فقط میخندم چون وقتی اونارو میبینم انقدر نسبت به ما عقده دارن و احساس کمبود میکنن احساس قوی بودن میکنم...اینجاست که فرق رشتی و انزلیچی مشخص میشه
ماشاالله بچه های این سایت همه بافرهنگ و باوجود که تمام اطلاعتشون موثقه ایشالله پنج شنبه هم میریم تو شهرشون بالباس سرتاپا آبی با پیراهن داماش تو شهرشون لهشون میکنیم و بهشون نشون میدیم که اصلا اصلا اصلا به ما نمیخورن /11/
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه جولاي 30, 2013 1:18 pm

[quote:a1adce6761="Rashti0131"]آبراران کسی پایه هست خودمون به صورت خودجوش بریم انزلی نه با ماشین باشگاه...از ساعت شش هفت بریم استادیوم :lol: :twisted: :roll:[/quote:a1adce6761]

اگه ماشین نگذاشتن هماهنگ میکنیم با هم میریم. از سه راه فرزانه مستقیم سوار میشیم جلوی بی بی حوریه پیاده میشیم؛ از اونجا هم قدم زنان از جلوی ساحل قو رد میشیم تا استادیوم ،خیلی هم فاز میده
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان