[quote:8a1b9d091f="havadarehamishegi"][quote:8a1b9d091f="miladcivil"][quote:8a1b9d091f="havadarehamishegi"]هیأت فوتبال استان گیلان نه تنها از تیم داماش حمایت مالی نکرده بلکه از حساب باشگاه پول برداشت کرده است. مسئولان فوتبال استان گیلان 700 میلیون از پولی که سازمان لیگ به حساب باشگاه داماش ریخته بود برداشت کردند. آنها این کار را با لابی و بدون اجازه از حساب باشگاه پول برداشت کردند.
هیات فوتبال جواب گو باش...[/quote:8a1b9d091f]
[color=red:8a1b9d091f]اون روزی که تو همین سایت با چنتا از بچه های بزرگتر و قدیمی گفتگو میکردیم و بنده میگفتم از حاجی الماس آبی برای
داماش گرم نمیشه و اینا همه مانور تبلیغاتی و ...... هست ! اما کجا بود گوش شنوا؟!؟[/color:8a1b9d091f]
[color=blue:8a1b9d091f]بچه ها آنچنان از ایشون برای شورا جمایت میکردن که انگار 50 سال سابقه ریاست جمهوری تو رزومه داره، البته درک میکنم
که نیت اکثریت این بوده که با ورود این فرد ما اهرمی قوی در شورا برای جمایت از ورزش و فوتبال شهر داشته باشیم، اما.......[/color:8a1b9d091f]
[color=black:8a1b9d091f]زمان زیادی نگذشت، حاجی که با وعده های آنچنان خلاصه تا علی البدلی بالا رفت، اما ماهیت مدیریتیشو نشون داد و اون
از جریان زمین تمرین و خرابی چمن مصنوعی و داستانهای صد من یه غاز و اینم از برداشت پول در این بلبشو![/color:8a1b9d091f][/quote:8a1b9d091f]
من هم برای اینکه داماش تنها نباشه به ایشون رای دادم ... و خوشحالم الان که ماهیت مدیریتی ایشون و دیدم وگرنه نمیدونستم چه بلاهای دیگری سر شهر رشت میومد[/quote:8a1b9d091f]
مثل اينكه آقاي الماسخاله فقط موقع راي گرفتن به ما نياز داشتن