[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط M0H3N » جمعه نوامبر 22, 2013 1:23 pm

هروق یاد برنامه ی پارسال نود میفتم که نماینده ی اراک چجوری داشت خودشو جر میداد که نفت و بکشه تو استان خودش و نماینده های ما عرضه ی نگه داشتن حق مسلم مردم استان و شهرشونو ندارن،اعصابم بهم میریزه !
خدا عاقبتمون و ختم به خیر کنه...
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه نوامبر 22, 2013 2:10 pm

دوستانی که پرده نوشته و پلاکارد دارند فردا حتما با خودشون سر تمرین بیارن
هر پرده نوشته ای و هر پلاکاردی جلوی دوربین ها میتونه جلوه ی خاصی داشته باشه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه نوامبر 22, 2013 2:30 pm

[color=blue:41bdb2e854]رویانیان : مبلغ درخواستی میلانی ها به حسابشان واریز شد ! [/color:41bdb2e854]

[color=red:41bdb2e854]نظر محمدی: تیم جوانان داماش گیلان هم روز یکشنبه با عالی حرفه ای در مشهد بازی دارند که با [size=24:41bdb2e854]پول هایی که بنده و افشین ناظمی از سطح شهر جمع کردیم[/size:41bdb2e854]، شرایط اعزامشان فراهم شد که امیدوارم آنها نیز بتوانند ما را سربلند کنند.[/color:41bdb2e854]

[b:41bdb2e854]د[color=green:41bdb2e854]و تیتر فوق واقعاً مربوط به تشکیلات فوتبالی یک کشور واحد می باشد ؟!
یکی با ریخت و پاش آنچنانی و هدر دادن پول بیت المال و دیگری . . .
چه باید گفت ؟[/color:41bdb2e854][/b:41bdb2e854]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه نوامبر 22, 2013 2:46 pm

[quote:4601ba46d0="MEHRDAD"]اطلاعیه شماره 2:

[color=red:4601ba46d0][b:4601ba46d0][size=18:4601ba46d0]فراخوان حضور هماهنگ هواداران در تمرین داماش گیلان[/size:4601ba46d0][/color:4601ba46d0]

با حضورمان نشان میدهیم داماش تنها نیست...
[size=18:4601ba46d0][color=blue:4601ba46d0]زمان : شنبه 2 آذرماه ساعت 15 استادیوم شهید دکتر عضدی رشت[/color:4601ba46d0][/size:4601ba46d0]

پی نوشت: با هماهنگی های صورت گرفته دوربین نود و شبکه خبر نیز در محل تمرین حاضر می شوند.[/b:4601ba46d0][/quote:4601ba46d0]
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه نوامبر 22, 2013 4:07 pm

[quote:86bdbaa7a3="M0H3N"]هروق یاد برنامه ی پارسال نود میفتم که نماینده ی اراک چجوری داشت خودشو جر میداد که نفت و بکشه تو استان خودش و نماینده های ما عرضه ی نگه داشتن حق مسلم مردم استان و شهرشونو ندارن،اعصابم بهم میریزه !
خدا عاقبتمون و ختم به خیر کنه...[/quote:86bdbaa7a3]

آبرار همین چند وقت پیش از هنر نمایی یکی از آقایون و وابستگانش در دور زدن و پایمال کردن جوانان این آب و خاک پرده برداری شد. کسی که به اینها امیدواره واقعا نمیدونم راجع بهش چی بگم.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه نوامبر 22, 2013 4:32 pm

[quote:abad1b198b="amin_asadolahpor"][quote:abad1b198b="Inja-Rasht"][quote:abad1b198b="amin_asadolahpor"]میخوام شروع کنم بنویسم،انتقاد کنم اما نمیدونم از کجا بگم
سر تمرین امروز میلاد فراهانی مچ پاش پیچ خورد مصدوم شد،امروز دلم واسه داماش وبرای طرفدارانش سوخت،خیلی حرفها رو باید زد
محمد آبشک رفت مس کرمان،امیر عابدینی 300 ملیون نقد بابت این انتقال گرفت.
تمام بازیکنان تیم بابت مسایل مالی نگرانن،وقتی به خود مدیر عامل تیم هم زنگ میزنن جواب تلفن بچه هارو نمیده این آقا.ایشون فقط به فکر خودشه اگه داماش بره به شرافت این شهر هیچ جایی راهش نمیدن.نمیدونم کی رو این اقا اسم گذاشت امیر شهر باران؟
فقط تو این تیم هستش که بتونه چنتا مصاحبه کنه با tv.
متاسفم براتون آقای عابدینی،شمااز وقتی امدیدتو این تیم از بی پولی گفتید،گفتید میخواهم بروم،عزیز برو.ببین اون تیم کثیف تهرانی هم باهات پیمان میبنده؟
وقتی هیچ پولی نمیدی به بازیکنان تیمت،حداقل بیا درد دل این بازیکنان خودتو گوش بده،همه از شما شاکی هستن،شما داماش رو فقط وسیله قرار دادید،برای اینکه اسمتان رو این فوتبال بمونه
بخدا خسته شدیم،ما بعدها انتظار داریم تیم مانتیجه بگیره،ایشون رفتن دوباره از مسعود زارعی و بهشاد یاورزاده خواستن بیاد داماش.
واااااااااااااای ادم آتیش میگره،شمااصلا سربلندی این تیم براتون مهم نیست،شما اصلا در طول فصل 10 بار امدید سر تمرین داماش؟10 بار نه 5 بار امدید؟
نمیتونی تیم داری کنید بروید،حداقل بازیکن میدونه تیم بی مدیر عامله.
اینجا همش بعضیا طرفداری میکنید از این اقامدیر عامل،بعضی از بازیکنان ماهم ناسزا میگن پشت مدیر عامل تیم وقتی ایشون رو میبینم میفتن.به......
شما فقط بلد هستید بعضی ها رو سیاه کنید،من به همراه هزاران طرفدار داماش دلخوشی نداریم ،جز همین تیم ،لطفا بروید ،وآن لقب ایران آسیارو ببرید برای تیم محبوبتان
چون مدیر عاملی که عاشق این تیم نباشد نمی خواهیم.
فرق ماها با شما در اینه ،شمااز زعفرانیه یا لواسان بازی های داماش را نگاه میکند،ومااز ورزشگاه،چون همانند خدا این تیم رو میپرستیم[/quote:abad1b198b]

بهت بر نخوره آبرار ولی منطق این کامنتت من رو یاد اون انزلی چی انداخت که به درودگر گیر داده بود چرا پول نمیاری؟؟ مگه تو مدیر عامل نیستی؟؟
اون مدیرعاملایی که تو همین رشت بودن چه غلطی کردن؟؟ تا منابع مالی قطع شد دمشون گذاشتن رو کولشون در رفتن. نه عزیز دل فعلا وقت رفتن عابدینی نیست و نخواهد رفت. حالا حالا ها کار داریم. فکر میکنم سن شما کمتر از 22 سال باشه. چون واقعا از شرایط اقتصادی این روزهای مملکت و اداره کردن یک بخش خصوصی ضررده تو این شرایط بی خبری. حرفهای دیگری نمیزنم که به تیریج قبای بعضی بازیکنان غیور بر نخوره. البته بعضی که تعدادشون به انگشتان یک دست هم نمیرسه.[/quote:abad1b198b]

2 شب پیش 1نفر از بچه ها رفته بود هتل دلفین محسن یوسفی به همراه خانواده اش امده بود پشت میز این دوست ما
بعد صادق درودگر امد،برای نیم فصل دیگه 250 تا قرار داد نوشت،گف خونه ام مشکل داره آقای دوردگر ،اونم گفت من بهترشو برات تهیه میکنم
فقظ تو روحیه داشته باش مثل نیم فصل اول برام بازی کن، غصه ام گرفت این مردیکه درودگر کجا امیر عابدینی کجا؟چطور این اقا همش بالای سر بازیکنانش هست اما جوا بتلفن بازیکنان مارو نمیده؟بعد تمرینات برو با1 بازیکن بحرف ببین چی میگه
تو هم عزیزم منو نمیشناسی،ایشالا این فصل تموم شه1فیلمی دارم برات میزارم بعد سر حرف من میان همتون
من 31 سالمه ، ادای بزرگی و کلفتی نمیکنم،الان سکوت میکنم و فقط تماشا میکنم
مطمن باشید 1 روز به حرف من میرسید ،اما اونوقت دیره[/quote:abad1b198b]

عزیز دل لطفا اسم این شخص شخیص رو تو این سایت نیار من حاضرم تیمم لیگ یکی باشه ولی ذلت مدیرعاملی چنین شخصی گریبان تیمم رو نگیره. چرا هافبک وسط زپرتی اون تیم به عنوان دفاع وسط به تیم ملی دعوت میشه ولی نظیفکار نه؟ چرا باد یکی به بازیکنای اونا میگیره پنالتی هست ولی برای ما برعکسه؟ چرا ...
این چراها رو هم من میدونم هم شما. من دوست ندارم چون همه کثافتن تیم منم با کثافتکاری نتیجه بگیره. بر همه آشکاره اون آقا مزدور کجاست و به چه منظور ازش حمایت میشه. اما در خصوص جواب ندادن تلفن اگر جواب بده چی باید بشنوه و چی بگه؟ علاوه بر این تو یه کادر اداری درست سلسله مراتب باید رعایت بشه. رابط بین مدیرعامل و بازیکن سرپرست هست. اما متاسفانه فرهنگ اداری تو این مملکت به شدت پایینه و این فرهنگ پایین رو در محل کار خودم که به اصطلاح فرهنگی هست دارم به عینه میبینم. ضمنا اینطور یکطرفه از بازیکن حمایت نکن این تیم هست که واسه ما میمونه نه اشخاص. در حال حاضر هم اگر من از بودن عابدینی استقبال میکنم به این خاطر هست که مطمئنم اگر امثال شاد مدیر عامل بودن تو این 3 سال 6 تا اسم دیگه عوض میکردیم دسته یکم میرفتیم. عابدینی باید یک روزی بره و یک بومی جاش رو بگیره ولی یک بومی با عرضه یکی که شبیه استاندار قهرمانی باشه نه مثل مربی ما مجمسمه باشه کنار زمین و تیم دوتا گل مردود بخوره و دم نزنه.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه نوامبر 22, 2013 5:14 pm

[quote:63f318a99c="Inja-Rasht"][quote:63f318a99c="amin_asadolahpor"][quote:63f318a99c="Inja-Rasht"][quote:63f318a99c="amin_asadolahpor"]میخوام شروع کنم بنویسم،انتقاد کنم اما نمیدونم از کجا بگم
سر تمرین امروز میلاد فراهانی مچ پاش پیچ خورد مصدوم شد،امروز دلم واسه داماش وبرای طرفدارانش سوخت،خیلی حرفها رو باید زد
محمد آبشک رفت مس کرمان،امیر عابدینی 300 ملیون نقد بابت این انتقال گرفت.
تمام بازیکنان تیم بابت مسایل مالی نگرانن،وقتی به خود مدیر عامل تیم هم زنگ میزنن جواب تلفن بچه هارو نمیده این آقا.ایشون فقط به فکر خودشه اگه داماش بره به شرافت این شهر هیچ جایی راهش نمیدن.نمیدونم کی رو این اقا اسم گذاشت امیر شهر باران؟
فقط تو این تیم هستش که بتونه چنتا مصاحبه کنه با tv.
متاسفم براتون آقای عابدینی،شمااز وقتی امدیدتو این تیم از بی پولی گفتید،گفتید میخواهم بروم،عزیز برو.ببین اون تیم کثیف تهرانی هم باهات پیمان میبنده؟
وقتی هیچ پولی نمیدی به بازیکنان تیمت،حداقل بیا درد دل این بازیکنان خودتو گوش بده،همه از شما شاکی هستن،شما داماش رو فقط وسیله قرار دادید،برای اینکه اسمتان رو این فوتبال بمونه
بخدا خسته شدیم،ما بعدها انتظار داریم تیم مانتیجه بگیره،ایشون رفتن دوباره از مسعود زارعی و بهشاد یاورزاده خواستن بیاد داماش.
واااااااااااااای ادم آتیش میگره،شمااصلا سربلندی این تیم براتون مهم نیست،شما اصلا در طول فصل 10 بار امدید سر تمرین داماش؟10 بار نه 5 بار امدید؟
نمیتونی تیم داری کنید بروید،حداقل بازیکن میدونه تیم بی مدیر عامله.
اینجا همش بعضیا طرفداری میکنید از این اقامدیر عامل،بعضی از بازیکنان ماهم ناسزا میگن پشت مدیر عامل تیم وقتی ایشون رو میبینم میفتن.به......
شما فقط بلد هستید بعضی ها رو سیاه کنید،من به همراه هزاران طرفدار داماش دلخوشی نداریم ،جز همین تیم ،لطفا بروید ،وآن لقب ایران آسیارو ببرید برای تیم محبوبتان
چون مدیر عاملی که عاشق این تیم نباشد نمی خواهیم.
فرق ماها با شما در اینه ،شمااز زعفرانیه یا لواسان بازی های داماش را نگاه میکند،ومااز ورزشگاه،چون همانند خدا این تیم رو میپرستیم[/quote:63f318a99c]

بهت بر نخوره آبرار ولی منطق این کامنتت من رو یاد اون انزلی چی انداخت که به درودگر گیر داده بود چرا پول نمیاری؟؟ مگه تو مدیر عامل نیستی؟؟
اون مدیرعاملایی که تو همین رشت بودن چه غلطی کردن؟؟ تا منابع مالی قطع شد دمشون گذاشتن رو کولشون در رفتن. نه عزیز دل فعلا وقت رفتن عابدینی نیست و نخواهد رفت. حالا حالا ها کار داریم. فکر میکنم سن شما کمتر از 22 سال باشه. چون واقعا از شرایط اقتصادی این روزهای مملکت و اداره کردن یک بخش خصوصی ضررده تو این شرایط بی خبری. حرفهای دیگری نمیزنم که به تیریج قبای بعضی بازیکنان غیور بر نخوره. البته بعضی که تعدادشون به انگشتان یک دست هم نمیرسه.[/quote:63f318a99c]

2 شب پیش 1نفر از بچه ها رفته بود هتل دلفین محسن یوسفی به همراه خانواده اش امده بود پشت میز این دوست ما
بعد صادق درودگر امد،برای نیم فصل دیگه 250 تا قرار داد نوشت،گف خونه ام مشکل داره آقای دوردگر ،اونم گفت من بهترشو برات تهیه میکنم
فقظ تو روحیه داشته باش مثل نیم فصل اول برام بازی کن، غصه ام گرفت این مردیکه درودگر کجا امیر عابدینی کجا؟چطور این اقا همش بالای سر بازیکنانش هست اما جوا بتلفن بازیکنان مارو نمیده؟بعد تمرینات برو با1 بازیکن بحرف ببین چی میگه
تو هم عزیزم منو نمیشناسی،ایشالا این فصل تموم شه1فیلمی دارم برات میزارم بعد سر حرف من میان همتون
من 31 سالمه ، ادای بزرگی و کلفتی نمیکنم،الان سکوت میکنم و فقط تماشا میکنم
مطمن باشید 1 روز به حرف من میرسید ،اما اونوقت دیره[/quote:63f318a99c]

عزیز دل لطفا اسم این شخص شخیص رو تو این سایت نیار من حاضرم تیمم لیگ یکی باشه ولی ذلت مدیرعاملی چنین شخصی گریبان تیمم رو نگیره. چرا هافبک وسط زپرتی اون تیم به عنوان دفاع وسط به تیم ملی دعوت میشه ولی نظیفکار نه؟ چرا باد یکی به بازیکنای اونا میگیره پنالتی هست ولی برای ما برعکسه؟ چرا ...
این چراها رو هم من میدونم هم شما. من دوست ندارم چون همه کثافتن تیم منم با کثافتکاری نتیجه بگیره. بر همه آشکاره اون آقا مزدور کجاست و به چه منظور ازش حمایت میشه. اما در خصوص جواب ندادن تلفن اگر جواب بده چی باید بشنوه و چی بگه؟ علاوه بر این تو یه کادر اداری درست سلسله مراتب باید رعایت بشه. رابط بین مدیرعامل و بازیکن سرپرست هست. اما متاسفانه فرهنگ اداری تو این مملکت به شدت پایینه و این فرهنگ پایین رو در محل کار خودم که به اصطلاح فرهنگی هست دارم به عینه میبینم. ضمنا اینطور یکطرفه از بازیکن حمایت نکن این تیم هست که واسه ما میمونه نه اشخاص. در حال حاضر هم اگر من از بودن عابدینی استقبال میکنم به این خاطر هست که مطمئنم اگر امثال شاد مدیر عامل بودن تو این 3 سال 6 تا اسم دیگه عوض میکردیم دسته یکم میرفتیم. عابدینی باید یک روزی بره و یک بومی جاش رو بگیره ولی یک بومی با عرضه یکی که شبیه استاندار قهرمانی باشه نه مثل مربی ما مجمسمه باشه کنار زمین و تیم دوتا گل مردود بخوره و دم نزنه.[/quote:63f318a99c]

نمیدونم چرا بعضی از بچه های سایت تا یه اتفاقی میفته گیر میدن به عابدینی.درسته وظیفه ی مدیر عامل آوردن منابع مالی مثل اسپانسر برای تیمه ولی تمام تیم ها از یه جایی تغذیه میشن تیم یا دست یه نفره یا دست ارگان و کارخانه و ...یه مدیر عامل تو هیچ تیمی نمیتونه دست تنها تیمو اداره کنه.بجای انتقاد کردن از عابدینی که سودی هم نداره به مسئولین بی غیرت انتقاد کنیم که تا وقتی پول بود با تیم عکس یادگاری میگرفتن ولی از وقتی به این روز افتاد دیگه یادشون نمیاد این شهر تیمی به نام داماش داره
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » جمعه نوامبر 22, 2013 6:13 pm

90/ درد مشترك ملوان و داماش

دو تيم گيلاني داماش و ملوان در بحران مالي به سر مي‌‌برند و هر روز و هر هفته هم اوضاع‌شان بدتر مي‌‌شود.

علي مسعودي
دو تيم گيلاني داماش و ملوان در بحران مالي به سر مي‌‌برند و هر روز و هر هفته هم اوضاع‌شان بدتر مي‌‌شود. اينطور كه پيداست مسئولان استان نيز اصلا تمايلي براي كمك به اين دو تيم ندارند. اما مشكل بزرگي كه در اين دو باشگاه وجود دارد اين است كه مالك و صاحب آنها مشخص نيستند و هر روز هم يا كسي مي‌‌خواهد برود و كسي ديگر مي‌‌خواهد بيايد. الان اگر از هواداران دو تيم بپرسيد مالك تيم‌هايتان چه كساني هستند قطعا خيلي از آنها اظهار بي‌‌اطلاعي مي‌‌كنند.
آيا داماش صاحب دارد؟
داماش بعد از دوران حضور امير منصور آريا كه پول پارو مي‌‌كرد ديگر نتوانست پشتوانه مالي پيدا كند و در اين دو سال اخير به سختي خودش را جلو برده است. مدتي شهرام قويدل آمد و او كم و بيش كمك كرد اما با ماجراهاي عجيب و غريب مجبور به جدايي شد كه حتي شايعه گرفتار شدنش هم مطرح شد تا دومين مالكي باشد كه از تيمداري به زندان راه پيدا مي‌‌كند! از باشگاه خبر مي‌‌رسد قويدل هنوز هم به داماش بدهكار است و بايد اين بدهي‌اش را پرداخت كند. حال چگونه اين كار را كند ربطي به داماش ندارد. بعد از قويدل نيز بحث‌هايي مبني بر فروش باشگاه به گوش رسيد ولي هركسي جلو آمد يا گفتند كلاه بردار است يا اينكه كاري كردند برود و پشت سرش را هم نگاه نكند. اين وسط حرف‌هاي ضد و نقيض آنقدر زياد بود كه هيچ كس نفهميد چرا خريدارها آمدند و چرا به توافق نرسيدند. البته اين وسط شايعه شد كه بيشتر خريدارها اختيار تام مي‌‌خواستند تا مديرعامل را خودشان انتخاب كنند كه مورد موافقت مديرعامل فعلي (عابديني) قرار نگرفت! هرچه بود خريدارها رفتند و قرار شد امير عابديني از چند شركت وابسته به داماش هزينه باشگاه را تهيه كند. اين اتفاق افتاد و چند هفته‌اي عابديني از اين راه توانست به بازيكنان پول تزريق كند. اما خبر مي‌‌رسد مجددا ترمز دريافت همين هفته‌اي 300 ميليون كه از شركت‌ها به داماش مي‌‌رسيد كشيده شده تا تيم وارد بحران شود.
بازيكنان زودتر حقيقت را گفتند
در همين زمان صداي بازيكنان درآمد و عده‌اي از آنها به دليل مشكلات مالي مصاحبه كردند و گفتند داماش بحران مالي دارد. اما معلوم نشد چرا مصاحبه اين بازيكنان به مذاق عابديني خوش نيامد و تهديد به جريمه كرد حتي او قرارداد چند بازيكن را نيز رسانه‌اي كرد كه مشكلاتي را به همراه داشت. جالب اينجاست چند هفته بعد از اين اتفاق سرمربي تيم و خود عابديني مصاحبه كردند و مدعي شدند باشگاه مشكلات مالي دارد. حال چطور مي‌‌شود بازيكناني مثل مهدوي كه كاپيتان تيم هست حق مصاحبه در مورد مشكلات مالي را ندارد ولي آقايان دارند! پس اينجا مشخص مي‌‌كند حرف‌هاي مهدوي و امثال او راست بوده و نبايد به آنها واكنش نشان مي‌‌دادند.
صاحب ملوان كيست؟
ملوان هم شرايطي مشابه داماش دارد و بعد از جدايي حسين هدايتي كه معلوم نشد چرا به انزلي رفت و چرا بازگشت! شرايط خوبي ندارد و در بحران مالي به سر مي‌‌برد. مالك اين تيم نيز به طور كامل مشخص نيست و هواداران نمي‌‌دانند هدايتي بعد از جدايي تيم را به چه كسي يا ارگاني واگذار كرده است آنها فقط مي‌‌دانند 30 درصد سهام باشگاه از آن نيروي دريايي است. حال با اين شرايط كه هر دو باشگاه مالك و صاحب مشخصي ندارند آيا مي‌‌شود درآمدزايي كرد؟ سئوال هزار اما و اگر دارد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 22, 2013 6:14 pm

[color=black:c6178a6c29]فراخوان حضور هماهنگ هواداران در تمرین داماش گیلان

زمان : شنبه 2 آذرماه ساعت 15 استادیوم شهید دکتر عضدی رشت[/color:c6178a6c29]

[b:c6178a6c29][color=darkblue:c6178a6c29]خواهشا این متن رو به دوستانتون اس ام اس کنید /13/[/color:c6178a6c29][/b:c6178a6c29]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » جمعه نوامبر 22, 2013 6:22 pm

نماینده بی غیرت حمایت حمایت :? 8O
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Rasht131 » جمعه نوامبر 22, 2013 6:25 pm

داماش منحل بشه گیلان قیامت میشه :(
نماد کاربر
Rasht131
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 17, 2013 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » جمعه نوامبر 22, 2013 6:40 pm

همه با هم توی فراخوان فردا شرکت میکنیم و نشون میدیم داماشی واقعی تیمشو تنها نمیزاره :twisted:
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali0131 » جمعه نوامبر 22, 2013 6:44 pm

مديرعامل باشگاه داماش گيلان در نامه‌اي شش بندي دستوراتي را به سرپرست تيم داده که شرايط وخيم اين باشگاه از نظر مالي را نشان مي‌دهد.
به گزارش وارش اسپرت به نقل از فارس در نامه عابديني آمده است:

به دليل نامه‌اي که امروز دريافت کردم لازم است اقدام‌هاي زير به طور فوري انجام شود:

الف: تيم بزرگسالان به هيچ اردويي اعزام نگردد.

ب:تيم‌هاي پايه به حالت تعليق درآيد و در هيچ مسابقه‌اي شرکت نکند.

ج: تمرينات تيم‌هاي پايه تعطيل گردد.

د:تغذيه بازيکنان و کادر بزرگسالان تعطيل گردد.

ه: کادر اداري به حداقل نفر کارمند کاهش يابد.

و:کليه بازيکنان آتيه دار آزاد و لغو قرارداد شوند.

تمام اين موارد به اطلاع مسئولان استاني برسد.

باشگاه داماش گيلان در شرايط بد مالي قرار دارد شرايطي که باعث شده مديرعامل باشگاه داماش چنين دستوراتي را صادر کند.
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » جمعه نوامبر 22, 2013 6:51 pm

[quote:6a9cd1776b="abarar1989"][color=black:6a9cd1776b]فراخوان حضور هماهنگ هواداران در تمرین داماش گیلان

زمان : شنبه 2 آذرماه ساعت 15 استادیوم شهید دکتر عضدی رشت[/color:6a9cd1776b]

[b:6a9cd1776b][color=darkblue:6a9cd1776b]خواهشا این متن رو به دوستانتون اس ام اس کنید /13/[/color:6a9cd1776b][/b:6a9cd1776b][/quote:6a9cd1776b]

متاسفانه خیلی ها از این مساله بی خبرن بچه های وارش باید بجنبن من همین متن رو از صبح دارم اس میدم منتها آخرش نوشتم شما هم اطلاع رسانی کنید تا هر کی به هر تعداد که میتونه اس بده
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه نوامبر 22, 2013 7:05 pm

[size=18:d32e0a2c5c]به دلیل مشکلات مالی داماش صورت گرفت
درخواست حمایت هواداران داماش از مسئولان گیلان

هواداران داماش گیلان در نامه‌ای خواستار حمایت استاندار گیلان، امام جمعه رشت و نمایندگان مجلس از این تیم در شرایط بد مالی آن شدند.
خبرگزاری فارس: درخواست حمایت هواداران داماش از مسئولان گیلان

به گزارش خبر گزاری فارس از رشت، در حالی که اوضاع و احوال تیم فوتبال داماش گیلان به دلیل مشکلات مالی در شرایطی بحرانی است کانون هواداران داماش گیلان در نامه‌ای خطاب به آیت‌الله زین‌العابدین قربانی امام جمعه رشت خواستار کمک به این تیم شدند.

هواداران نامه‌ای نیز برای استاندار گیلان، نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای شهر رشت ارسال کرده‌اند.

عصر فردا شنبه قرار است هواداران داماش گیلان با حضور در محل تمرین این باشگاه و امضای طوماری از نماینده ولی فقیه در گیلان درخواست کمک به نماینده فوتبال این استان در لیگ برتر کنند.

هواداران داماش اظهار کردند که برای برون‌رفت از بحران در شرایط فعلی تا پایان فصل بهترین راه حل رایزنی برای صدور مجوز پرداخت هزینه‌ها و قرارداد اعضای تیم مانند ماه‌های گذشته از طرف قوه قضائیه است که می‌تواند این گره بزرگ را بگشاید.[/size:d32e0a2c5c]
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان