[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه جولاي 19, 2012 1:29 pm

گزارش تصویری: توزیع مرغ گرم دولتی به قیمت 4650 تومان
توزیع مرغ گرم دولتی به قیمت 4650 تومان در بازار میدان امام حسین منجر به تشکیل صف‌های طولانی و نوبت‌بندی برای دریافت این کالا شده است.

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه جولاي 19, 2012 1:33 pm

عكس انزلیچی قدبلندترين زوج دنيا

وین و لوری هالکوییست ( Wayne and Laurie Hallquist ) بلندترین زن و شوهر زنده جهان هستند.
این دو در استاکتون کالیفرنیا زندگی می کنند.
هر دوی آنها قدی برابر با ۴۰۷٫۴ سانتی متر دارند که قد وین برابر است با ۲۰۹ سانتی متر و قد همسرش رونی برابر است با ۱۹۸ سانتی متر و فرزندی نیز ندارند.

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه جولاي 19, 2012 9:05 pm

میدونی کجا خیلی میسوزی؟

اونجایی که میری تو یه سایتی ثبت نام کنی، اسم کشورارو بالا پایین میکنی میبینی سومالی و پالائو و جزایر کوک و... هست

ایران نیست!
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه جولاي 19, 2012 9:07 pm

اسمش دمپاییه جاش تو توالت ولی اصلن دمه پا نیس ، باید صدوهشتاد بزنی برسی بهش /17/ /17/ /17/
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه جولاي 19, 2012 9:14 pm

300 راس گوسفند

چند وقت پیش رفتم دفتر روزنامه همشهری آگهی بدم ماشینم رو بفروشم دیدم یارو شروع کرد منو سوال پیچ کردن که خونتون کجاست , ماشینت کو , شمارت چنده و از این حرفها ... حتی پاشد از اونجا زنگ زد به گوشیم ببینه شماره رو درست دادم یا نه دیگه من شاکی شدم پریدم بهش که این رفتارا چیه ؟!!

برگشته میگه آقا تورو خدا از دستم ناراحت نشو مجبورم , چند وقت پیشا یه نفر اومد اینجا آگهی داد 300 راس گوسفند زنده موجود است بعد شماره روابط عمومی مجلس رو داده بود ملتم زنگ میزدن مجلس این گوسفندا موجودن و چندو از این حرفها ....

بعدم گیر داده بودن به اینا مثل اینکه اذیتشونم کرده بودن و اینم مجبور بود سفت و سخت بگیره ....
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه جولاي 19, 2012 9:16 pm

جوگیر ترین پسرها تو 3fb دسته اند:
1- کامنت دختری رو نخونده لایک میزنند
2- وقتی دختری کامنتشون رو لایک کرد ، فکر میکنن دختره داره پا میده و اددش میکنند !!!
3- یک مسیج فدایت شم خوب مینویسن و به 1000 تا دختر میفرستند تا از یکیش جواب بگیرن /12/ /12/
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه جولاي 19, 2012 9:18 pm

به یکجایی از زندگی که رسیدی، می فهمی
اگر بتونی دیگری را همونطور كه هست بپذیری و هنوز عاشقش باشی؛ عشق تو کاملا واقعیه.

همیشه وقتی گریه می کنی اونی که آرومت میکنه دوستت داره اما اونی که با تو گریه میکنه عاشقته.

كسی كه دوستت داره، همش نگرانته. به خاطر همین بیشتر از اینكه بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش.

و بالاخره خواهی فهمید که :

همیشه یک ذره حقیقت پشت هر"فقط یه شوخی بود" هست.

یک کم کنجکاوی پشت "همین طوری پرسیدم" هست.

قدری احساسات پشت "به من چه اصلا" هست.

مقداری خرد پشت "چه میدونم" هست.

و اندکی درد پشت "اشکالی نداره" هست.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه جولاي 19, 2012 9:22 pm

د و س ت د خ ت ر آدم باید پایه باشه ...
باید وقتی تو خیابون باهاش راه میری از سر کولت بره بالا هر هر بخنده
تو ماشینت نشسته داری لایی میکشی جیغ بزنه بگه عاشقتم تندتر برو
تا صبح بشینه تو بغلت ماچت کنه..
بشینی باهاش نقشه بکشی که بری بانک بزنی اونم پایه بگه من میشینم پشت فرمون آماده گاز دادن تو برو بانک و خالی کن بیا...
تیرییپ رنگ و وارنگ بزنه واست رنگای جیـــــــغ هاااااااا ازینا که همه تو خیابون نگاتون میکنن
دوس دختر آدم باید مثل خودم دیـــــــــــــوونه باشه
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه جولاي 19, 2012 9:23 pm

ما ملتی هستیم که گرانی روزمره یه مزیت مهم برامون داره!!

هر روز جوکهای جدیدی میسازیم و بیشتر میخندیم :|
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه جولاي 19, 2012 9:25 pm

تو این گرما که سگ تب میکنه رفتم * مارکت میگم یه ایستک بدید یارو میگه خنک باشه؟میگم نه گرم بده میریزم تو نعلبکی خنک بشه!
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط siabagh » جمعه جولاي 20, 2012 9:39 am

[quote:923d09b4b9="RASHTBOY"]پنج جوان كه اقدام به زورگيري از مسافران تهراني در شهرستان رشت كرده بودند، دستگير شدند.

به گزارش ايسنا، در پي اعلام شكايت پنج شهروند تهراني مبني بر اينكه با حيله و نيرنگ توسط پنج نفر در شهرستان رشت به بهانه اجاره ويلا از يكديگر متفرق و مورد ضرب و شتم و زورگيري واقع شدند، بررسي موضوع در دستور كار كارآگاهان پليس آگاهي استان گيلان قرار گرفت.

در ادامه كارآگاهان در پي اظهارات شاكيان چهره متهمان را ترسيم كرده و پس از چند روز بررسي، زورگيران را شناسايي كردند و سرانجام پس از به دست آوردن محل اختفاي متهمان، پس از هماهنگي قضايي در اقدامي ضربتي آنان را دستگير و به مقر انتظامي منتقل كردند.

پس از دستگيري و انتقال متهمان به مقر پليس آنان ابتدا منكر بزه انتسابي خود بودند اما در قبال دلايل پليس و همچنين مواجهه حضوري با مالباختگان چاره‌‌اي جز اعتراف نديدند و به بزه انتسابي معترف شدند.

متهمان پس از تشكيل پرونده به دادسرا معرفي و با قرار صادره روانه زندان شدند.

/10/ /10/ [b:923d09b4b9]البته زورگویی نبود ، دیدند گیلکی حالیشون نیست فقط خواستند به نوعی ارتباط برقرار کنند [/b:923d09b4b9] /10/ /10/[/quote:923d09b4b9]

آدم بعضي وقتها از شنيدن چنين خبرايي نميدونه بايد ناراحت بشه يا خوشحال؛ احساس ميكنم عقده هاي حقارت گيلاني ها داره منفجر ميشه از بس ستم ديده اند
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه جولاي 20, 2012 1:23 pm

[quote="siabagh"][quote="RASHTBOY"]پنج جوان كه اقدام به زورگيري از مسافران تهراني در شهرستان رشت كرده بودند، دستگير شدند.

به گزارش ايسنا، در پي اعلام شكايت پنج شهروند تهراني مبني بر اينكه با حيله و نيرنگ توسط پنج نفر در شهرستان رشت به بهانه اجاره ويلا از يكديگر متفرق و مورد ضرب و شتم و زورگيري واقع شدند، بررسي موضوع در دستور كار كارآگاهان پليس آگاهي استان گيلان قرار گرفت.

در ادامه كارآگاهان در پي اظهارات شاكيان چهره متهمان را ترسيم كرده و پس از چند روز بررسي، زورگيران را شناسايي كردند و سرانجام پس از به دست آوردن محل اختفاي متهمان، پس از هماهنگي قضايي در اقدامي ضربتي آنان را دستگير و به مقر انتظامي منتقل كردند.

پس از دستگيري و انتقال متهمان به مقر پليس آنان ابتدا منكر بزه انتسابي خود بودند اما در قبال دلايل پليس و همچنين مواجهه حضوري با مالباختگان چاره‌‌اي جز اعتراف نديدند و به بزه انتسابي معترف شدند.

متهمان پس از تشكيل پرونده به دادسرا معرفي و با قرار صادره روانه زندان شدند.

/10/ /10/ [b]البته زورگویی نبود ، دیدند گیلکی حالیشون نیست فقط خواستند به نوعی ارتباط برقرار کنند [/b] /10/ /10/[/quote]

آدم بعضي وقتها از شنيدن چنين خبرايي نميدونه بايد ناراحت بشه يا خوشحال؛ احساس ميكنم عقده هاي حقارت گيلاني ها داره منفجر ميشه از بس ستم ديده اند[/quote]

[size=18][color=red] عقده حقارت گيلاني ها ؟ يعني چي ؟ [/color][/size]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط 333 » جمعه جولاي 20, 2012 2:59 pm

[quote:7e447bedd6]عقده حقارت گيلاني ها ؟ يعني چي ؟[/quote:7e447bedd6]
یعنی بیکاری
یعنی بدبختی
یعنی همه چیز داشتن و هیچ چیز نداشتن
یعنی تصویب تدریس تمامی زبان ها در دانشگاه ها توسط مجلس به جز زبان گیلکی
یعنی مهاجرت اجباری برای کار
یعنی رتبه های اول جوانان معتاد
یعنی خزر به جای کاسپین و سنگ خلیج رو به سینه زدن توسط برخی جوانان شت سوی مغزی شده گیلک
یعنی عضویت 14 درصد مردم استان در کمیته امداد
یعنی تولید کانادادرای در شهر صنعتی کاسپین قزوین!!
یعنی اهتزار زبان گیلکی
یعنی ....
/
یه سری به مناطق فارس نشین و سرعت پیشرفت بزنید متوجه خواهید شد
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه جولاي 21, 2012 8:22 am

دختری که در حال تبدیل شدن به مجسمه است(+عکس )

حتما برای شما هم پیش آمده که قسمتی از سرتان بعد از برخورد به جایی متورم شود یا براثر زمین‌خوردن بخشی از بدنتان دچار جراحت شود. اگر این اتفاقات برای شما خیلی ساده و زودگذر است، برای «لوسی پرات» چیزی در حد فاجعه به حساب می‌آید. این دختر ۲۵ ساله در حال مبارزه با یک بیماری نادر و پیش رونده است که به‌تدریج بدنش را به یک مجسمه انسانی تبدیل می‌کند. بر اثر این بیماری عضلات لوسی به استخوان تبدیل می‌شود. حتی وارد شدن کوچک‌ترین ضربه به بدن می‌تواند این روند وحشتناک را سرعت ببخشد. گردن این دختر اکنون در وضعیتی قرار گرفته که او نمی‌تواند سر خود را تکان بدهد.

حرکات فک لوسی هم محدود شده و علاوه بر آن او قادر نیست بازوهای خود را تا بالای سرش بالا بیاورد. حلقه‌های بزرگ و دردناکی از استخوان هم در کمر لوسی تشکیل شده‌اند و اگر این وضعیت با همین سرعت ادامه پیدا کند، به‌زودی او در اسکلت بدن خودش زندانی خواهد شد. لوسی که اکنون در شهر لندن زندگی می‌کند در این باره می‌گوید: «این یک بیماری پیش‌رونده است، یعنی اینکه هر روز وضعیت من بد‌تر از روز گذشته خواهد بود. اما من سعی می‌کنم که به آینده فکر نکنم، زیرا بدبینی هیچ سودی برایم نخواهد داشت. بیشترین ترس من این است که این بیماری به سمت پا‌هایم برود و من را مجبور به استفاده از ویلچر کند.»

این بیماری که به اختصار «FOP» نامیده می‌شود می‌تواند انجام ساده‌ترین کار‌ها را هم دشوار کند. لوسی نمی‌تواند رانندگی کند، به سختی لباس می‌پوشد و حتی در شانه کردن مو‌هایش مشکل دارد. بیماری FOP به‌قدری نادر است که تنها ۴۵ مورد از ابتلا به آن در کشور انگلستان شناسایی شده است. علائم این بیماری معمولا در ۲ یا ۳ سال اول زندگی ظاهر می‌شود اما در کمال تعجب لوسی تا ۱۵ سالگی کاملا سالم بود و هیچ نشانی از FOP در بدن خود نداشت. او در این‌باره می‌گوید: «یک روز من زمین خوردم و به اندازه یک کف دست پشت کمرم متورم شد. این برآمدگی به‌شدت دردناک بود و اصلا هم بهبود پیدا نمی‌کرد. بعد از چند روز مادرم مرا به بیمارستان برد و پزشکان بعد از چند ماه تحقیق متوجه ظاهر شدن این بیماری خطرناک در من شدند. این بیماری به‌قدری ترسناک است که پزشکان به من توصیه کردند حتی نام آن را در اینترنت جست‌وجو نکنم. اما نتوانستم جلوی خودم را بگیرم و بعد از کمی جست‌وجو به علائم وحشتناک این بیماری پی بردم.»
از‌‌ همان زمان پزشکان به لوسی توصیه کردند تا می‌تواند زندگی کم‌حادثه‌ای را در پیش بگیرد و دیگر هیچگاه با دوستانش بازی نکند. اما با این حال لوسی با قدرت درس خود را ادامه داد و توانست با نمرات عالی از مدرسه فارغ‌التحصیل شود.

او سپس در دانشگاه آکسفورد ادامه تحصیل داد و اکنون در یک شرکت انتشارات پزشکی مشغول به کار است. با وجود شرایط سخت زندگی، لوسی به آینده امیدوار است و آرزو می‌کند هر چه زود‌تر درمانی برای بیماری او پیدا شود.

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » شنبه جولاي 21, 2012 8:28 am

مجری قدیمی و معروف اخبار با تیپ دیگر(+ عکس)

مجری قدیمی بخش خبر سیما که مدت ها بود از وی خبری نبود و شایعاتی نیز پیرامون خداحافظی اش از رسانه ملی شنیده می شد، دوشنبه شب به ناگاه در صفحه تلویزیون ظاهر شد و به بیان خاطراتی از دوران فعالیتش پرداخت.
فواد بابان که تا سال 1388 اجرای اخبار را بر عهده داشت، پس از سه سال غیبت، اشاره خاصی به غیبتش نکرد و تنها به این جمله بسنده کرد که آدمی که به موقع کنار نرود نخ نما می شود.
حضور غافلگیر کننده فواد بابان بر صفحه تلویزیون با این جمله کامل شد که گفت: من درطول دوران فعالیت گاهی اوقات خبرهایی خواندم که باب طبع مردم نبود و برخی خبرهای ما را نمی پسندیدند، اما از مردم متشکرم که هرگاه من را می دیدند ابراز لطف می کردند.

این آقا ریشش فقط واسه ما بود ... اینم یک عکس از زمان گویندگیش .. !؟!؟ /4/ /4/

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان