[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط elyasbbc » چهارشنبه نوامبر 20, 2013 3:34 pm

زنیدپور رفت ملوان /9/ /9/

خداحافظی باید کرد با فوتبال رشت با این اوضاع /9/ /9/ /9/
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه نوامبر 20, 2013 3:40 pm

اصلا موندم باید چی کار کنیم,عابدینی هم بره دیگه همون نظم نصفه نیمه هم که بود از بین میره,خدا رحم کنه به تیم شهرمون! 8O :?
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » چهارشنبه نوامبر 20, 2013 3:41 pm

یه مشت دزد شدن مسئول این شهر از دروودی ها کمترن اونا که هیچی نداشتن
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » چهارشنبه نوامبر 20, 2013 3:42 pm

عجب اوضاع شیر تو شیری /9/ اصلا هیت مدیره کیا هستن؟ تو باشگاه چه خبره ؟ چرا هیچ کس حرف درست حسابی نمیزنه تکلیف چیه /9/
چرا هرروز وضعیت خرابتر میشه /15/
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه نوامبر 20, 2013 3:46 pm

بابا آخه مگه این تیم چقدر هزینه داره؟نه اردو داریم نه بازیکن آنچنانی میگیریم و ... یعنی هیچکی یا هیچ کارخونه ای نیست این تیم رو بخره مارو از شر این بدبختی ها نجات بده؟ :? :? :? :?
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Rasht131 » چهارشنبه نوامبر 20, 2013 3:46 pm

ای خدا ، خودت به داماشمون کمک کن :?
نماد کاربر
Rasht131
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 17, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه نوامبر 20, 2013 3:48 pm

فکر نمی کنم زنید پور امسال همچین آش دهن سوزی باشه وگرنه از ذوب جدا نمی شد اگه هم خوب بود می رفت تهران که به آرزوش یعنی بازی تو اس اس پس پس برسه.فکر کنم یه چی تو مایه های جهانگیر ما بوده باشه
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه نوامبر 20, 2013 4:07 pm

[size=18:8c8d2fcad2][color=black:8c8d2fcad2]پس فردا تيم نوجوانان تو كرج بازي داره
سرمربي تيم ساعت 10.15 :
منتظر تماس هستيم كه آيا اصلاً ميريم كرج يا نه -هر لحظه ممكنه تماس گرفته بشه-
سرمربي تيم نوجوانان دلي پر درد داشت از همه كسايي كه ميتونند كمك كنند و نميكنند
تا ساعت 11 شب به مدت 45 دقيقه ناله كرد و فرياد زد و اينكه تيم زمين واسه تمرين نداره وووووووووووووووووووووو
يك روز مونده به بازي تو ليگ برتر كشور ،پشت يكي از دروازه هاي زمين پارك شهر ،(به دليل پر بودن زمين)فقط تونست بچه ها رو گرم كنه
و و و و و و و و و و ...................................
يك ساعت گذشت و هنوز هم تماسي كه قرار بود باهاش گرفته بشه انجام نشد

از مديران سايت خواهش ميكنم كه با ايشون يه مصاحبه انجام بدن،چون ايشون حاضرند خيلي رك خيلي از مسائل رو عنوان كنند تا اينكه انشا الله يه طوري بشه[/color:8c8d2fcad2]

[color=darkblue:8c8d2fcad2]خدا نجاتمون بده از هركسي كه فقط حرفهاي قشنگ قشنگ ميزنه و پشت پرده و تو عمل يه كار ديگه ميكنه[/color:8c8d2fcad2][/size:8c8d2fcad2]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط Emadz3 » چهارشنبه نوامبر 20, 2013 4:39 pm

ینی من موندم فولاد تو خوزستانو اصفهان
مس تو کرمان داره تیم داری میکنه چجوری فولاد گیلان هیچ کاری نمیکنه واسمون؟ 8O
با این وضعیتم عابدینی اگه بره که دیگه ما میمونیمو یه کشتی بی ناخدا :?
نماد کاربر
Emadz3
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 05, 2013 12:00 am

پستتوسط fire_boy » چهارشنبه نوامبر 20, 2013 4:39 pm

[quote:d9ac990964="mehdi_damash"]دوستان برادران چرا وارد جنگ روانی میشید سریع.اعصاب همه ما خورده همه ما هم از پدرکشتگی کل ایران با خودمون آگاه هستیم حالا یه خبرگزاری بی پدر و مادر اومده یه خبری رو دروغ کار کرده بیشتر عصبیمون کنه چرا زود قضاوت میکنید.اینقدر دشمن شاد کن نباشید تو هین سایت خیلیا منتظر رفتن امیر عابدینی هستن و حتی از این خبرهای الکی هم سریع شروع به جبهه گیری میکنن.میگید نه بشینید تا چند ساعت دیگه خودشونو نشون میدن.پس تو این وضع خراب پشت هم باشیم.عابدینی چیکار کنه[color=red:d9ac990964] مسئولین بی غیرت استان[/color:d9ac990964] چرا ساکتن؟عابدینی مگه نذر کرده واسه ما.حالا شاید واسه خودش کارهای بدی هم داشته باشه مگه ماهااا نداریم؟همه فرشته هستیم همه معصومیم.اگه راست میگید به قول کاربرمون پاشید بریم استانداری بریم شهرداری بریم گاوداری /9/[/quote:d9ac990964]

[color=black:d9ac990964]جواب تو سوال بود
من چند بار پست زدم که با پشت کیبورد نشستن مشکل داماش حل نخواهد شد... ===> چشم بینا نیست تا رسانه ای نشه به صورت شدید!
(انعکاس خبر در سایت ها و بخصوص ماهواره!!)[/color:d9ac990964]
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه نوامبر 20, 2013 5:00 pm

آبراران روحیه خودتون نبازید این خبرا دیگه واسه ما عادی شده.امیر عابدینی بهرحال تو فوتبال رشت زحمت کشیده میخواد بره بسلامت اگه هم بمونه دمش گرم هر اتفاقی بیفته نه ما قهرمان میشیم نه می افتیم.من موندم چرا مهرداد یا مازیار فراخوان نمیدن هوادارا جمع بشیم یه تصمیم درست بگیرم.الان باید بازیکن تو نقاط ضعف تیم که نیاز به جذب بازیکن خوب داریم اقدام کنیم.خداروشکر محمد دادرسی رو آوردن خط هافبک طراح برای تیم مشکل نداریم اگه بهش بازی بدن جواب میده.ولی مهترین عامل موفقیت تیم داماش هوادارشن که ما باید در همه شرایط پشت داماش باشیم.پس هیچ جای ناراحتی وجود نداره.امیدوارم خبرهای خوب برسه پس امیدوار باشید آبراران
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه نوامبر 20, 2013 5:12 pm

به جایی که نیم فصل بعد رو با خوشی اغاز کنیم حالا باید بشینیم افسوس بخوریم
واقعا کسی پول داری شرکتی کارخانه ای نیست این تیم رو حمایت کنه

من یه سوال دارم اصلا ما تیم رو برای فروش گذاشتیم که مشتری نمیاد؟؟
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » چهارشنبه نوامبر 20, 2013 11:51 pm

رويانيان و درخواست کمک از مديرعامل داماش

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در گفت‌وگويي با امير عابديني از وي خواست تا با حضور در جمع قرمزپوشان به اين باشگاه کمک کند.
[رويانيان و درخواست کمک از مديرعامل داماش]

محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس امشب در گفت‌وگويي با امير عابديني از وي خواست تا از اين به بعد با حضور در باشگاه پرسپوليس به وي در امور اين تيم کمک کند.

به گزارش فارس، در اين گفت‌وگوي صميمانه رويانيان به عابديني گفت الان به حضور شما در اين تيم نياز مبرم است و شما مي‌توانيد به عنوان يک پيشکسوت به اين باشگاه کمک کنيد.

عابديني نيز ضمن تشکر از رويانيان اعلام کرد تا روز شنبه جواب نهايي‌اش را براي حضور در پرسپوليس و کمک به اين باشگاه رسماً اعلام خواهد کرد.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 12:02 am

عابديني: بر استعفايم پافشاري مي‌کنم

مديرعامل مستعفي باشگاه داماش گيلان روز شنبه به باشگاه پرسپوليس مي‌پيوندد.
[عابديني: بر استعفايم پافشاري مي‌کنم]

امير عابديني که بيش از يک ماه است از مديرعاملي باشگاه داماش گيلان به دليل مشکلات مالي و عدم توجه مسئولان استاني به اين باشگاه از مديرعاملي اين باشگاه استعفاء کرده است روز شنبه با محمد رويانيان نشستي برگزار مي‌کند تا در مورد شرايط همکاري‌اش با باشگاه پرسپوليس مذاکرات رسمي خود را انجام دهد.

به گزارش فارس، مديرعامل داماش در مورد جلسه روز شنبه با رويانيان به فارس گفت: رويانيان براي پرسپوليس زحمات فراواني کشيده و همه کاري براي اين باشگاه کرده است. از من هم خواست که کمکش کنم به همين دليل من هم روز شنبه با او نشستي خواهم داشت تا بدانم در کدام بخش از باشگاه پرسپوليس مي‌توانم به او ياري برسانم.

وي در مورد وضعيت استعفايش از داماش گيلان گفت: من همچنان بر استعفاي خودم پافشاري مي‌کنم و اين استعفاء را به خاطر حضور در پرسپوليس نداده‌ام بلکه من شرايطي را از هيئت‌مديره باشگاه خواستم که هيچکدام آنها محقق نشده است به همين دليل هم بر استعفاي خودم پافشاري مي‌کنم.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 1:44 am

مشکل از امثال عابدینی یا مدیران دیگه نیست . بلکه ساختار این مملکت خنده داره.
وقتی تیمهای که نه بیل میزنن ونه کلنگ ومدیر عاملاشون هم با تمام پر روی سالی کلی از این فدراسیون میگیرن !!!!!
بقیه تیمها هم که یا شرکتی هستن ویا نظامی. در اصل باید تو مسابقات کارخانه جات و ارتشها شرکت کنن نه لیگ برتر .
حالا یکی دو تا تیم هم پبدا میشه مثل داماش :? واقعآ تا چند سال میتونن با این مسخره بازی فدراسیون دوام بیارن . کجای این فوتبال داره درست انجام میشه جز هزینه کردن ؟؟؟؟ تمام دنیا داره به اینها میخنده . حتی کیروش با وجود حضور در ایران هم به این سیستم چرت وپرت ایران اعتماد نداره .
هزینه کردن تیمها در دست کدام مدیر عامل فوتبالی هستش که واقعآ عاشق فوتبال بشه نه بخاطر یه چیزهای!!!!
عابدینی وامثال آن شایداونهم شاید امروز متقاعد بشن دوباره ادامه بدن .!!!! ولی تا کی؟؟؟
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان