[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه نوامبر 11, 2013 10:43 am

[quote:a3ad5154a6="MEHRDAD"][color=darkblue:a3ad5154a6][b:a3ad5154a6]" اطلاعیه مهم "[/b:a3ad5154a6][/color:a3ad5154a6]

[color=black:a3ad5154a6]کلیه کاربران عضو وارش اسپرت در صورتی که بنا بر هر دلیلی به ایمیلی که با آن در وارش اسپرت ثبت نام کرده اند دسترسی ندارند، سریعا و در اولین فرصت نسبت به تغییر ایمیل خود به آدرسی معتبر اقدام نمایند.
شما می توانید پس از ساختن ایمیل آدرس تان در یکی از خدمات دهنده ها مثل یاهو، جیمیل و... از بخش مشخصات با کلیک بر روی [b:a3ad5154a6][/b:a3ad5154a6] ایمیل خود را تغییر دهید .

[b:a3ad5154a6]توضیح:[/b:a3ad5154a6]
1- برای ثبت ایمیل از .www در ابتدای آدرس ایمیلتان استفاده نکنید!
2- درصورتی که به ایمیل تان دسترسی دارید، نیازی نیست که آدرس ایمیل تان را تغییر دهید.
2- برای طرح سوالات یا مشکلات احتمالی تان از طریق پیغام خصوصی با مدیران سایت مکاتبه فرمائید.
[/color:a3ad5154a6][/quote:a3ad5154a6]

حسش نیست من یادم میره :D
مازیار زحمتشو بکش :P
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه نوامبر 11, 2013 1:34 pm

[color=black:7dacbd2d25]پرویز مظلومی می گوید:ما وارد بازار نقل و انتقالات شدیم و سعی در جذب 6 و یا 7 بازیکن در پست های مورد نیاز خود هستیم،بازیکنهای بزرگی را به مس می آوریم و در نیم فصل دوم مس را تبدیل به یک تیم قدرتمند می کنیم جوری که به بالاهای جدول هم برسد.

سرمربی مس در ادامه می گوید:برخی بازیکنان اینطور تصور می کنند که مس یکی از گزینه های سقوط است اما باید بگویم مس با جذب بازیکنان خوبی که به توافق هم رسیده قطعاً از تهه جدول جدا می شود،ما فقط 3امتیاز با تیم بالای سر خودمان فاصله داریم و مطمئناً در همان هفته های ابتدایی نیم فصل دوم خودمان را به میانه های جدول می رسانیم.

مظلومی در پایان می گوید:مس به مراتب بزرگتر از آن است که بخواهد سقوط کند،ما شرایط را درست می کنیم و با کمک مدیریت تیم که انصافاً در نحوه پرداختی به بازیکنان بهترین عملکرد را دارد مس را به شرایط ایده آلش می رسانیم،

من حتی به جرات می گویم تیمی نیست که مثل مس از نظر مالی به موقع به وعده هایش عمل کند و مس شایسته حضور در بالای جدول است و من هم که در میانه راه به این تیم اضافه شدم می دانستم که مس را به جایگاه واقعی اش می رسانیم[/color:7dacbd2d25]

[b:7dacbd2d25][color=red:7dacbd2d25]یکی از اون بازیکنان محمد آبشک هست[/color:7dacbd2d25][/b:7dacbd2d25]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه نوامبر 11, 2013 2:57 pm

[quote:66da40826d="ali_damashi"][quote:66da40826d="MEHRDAD"][color=darkblue:66da40826d][b:66da40826d]" اطلاعیه مهم "[/b:66da40826d][/color:66da40826d]

[color=black:66da40826d]کلیه کاربران عضو وارش اسپرت در صورتی که بنا بر هر دلیلی به ایمیلی که با آن در وارش اسپرت ثبت نام کرده اند دسترسی ندارند، سریعا و در اولین فرصت نسبت به تغییر ایمیل خود به آدرسی معتبر اقدام نمایند.
شما می توانید پس از ساختن ایمیل آدرس تان در یکی از خدمات دهنده ها مثل یاهو، جیمیل و... از بخش مشخصات با کلیک بر روی [b:66da40826d][/b:66da40826d] ایمیل خود را تغییر دهید .

[b:66da40826d]توضیح:[/b:66da40826d]
1- برای ثبت ایمیل از .www در ابتدای آدرس ایمیلتان استفاده نکنید!
2- درصورتی که به ایمیل تان دسترسی دارید، نیازی نیست که آدرس ایمیل تان را تغییر دهید.
2- برای طرح سوالات یا مشکلات احتمالی تان از طریق پیغام خصوصی با مدیران سایت مکاتبه فرمائید.
[/color:66da40826d][/quote:66da40826d]

حسش نیست من یادم میره :D
مازیار زحمتشو بکش :P[/quote:66da40826d]

2-شما به زودی به ایمیلتان نیاز خواهید داشت بنابراین لطفا با مشاهده این اطلاعیه تغییرات لازم را اعمال کنید. درصورتی که به ایمیل تان دسترسی دارید، نیازی نیست که آدرس ایمیل تان را تغییر دهید.

خودت باید از حساب کاربریت محافظت کنی برادر علی و اگر به ایمیلت دسترسی داری نیاز به تعویض نیست.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 6:14 pm

[color=darkblue:b7e76694d7][size=18:b7e76694d7]عابدینی توی 90 حرف میزنه,آدم حال میکنه مدیر عامل تیمش حرف واسه گفتن داره,کل مجموعه فوتبال روش حساب میکنن,و گاهی هم میترسن ازش :lol: /11/[/size:b7e76694d7][/color:b7e76694d7]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه نوامبر 11, 2013 6:20 pm

یه مشکلی واسم پیش اومده از دیروز - دعا کنید حل بشه - اعصابم بد خرابه 8O

خوبه که وارش هست آدم اگه نتونه پیش کسی درد دل کنه حداقل اینجا میگه راحت میشه
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه نوامبر 11, 2013 6:23 pm

[quote:bbd8d541a1="sepidroudi"]یه مشکلی واسم پیش اومده از دیروز - دعا کنید حل بشه - اعصابم بد خرابه 8O

خوبه که وارش هست آدم اگه نتونه پیش کسی درد دل کنه حداقل اینجا میگه راحت میشه[/quote:bbd8d541a1]

بگو مشکلت چیه شاید بتونیم حلش کنیم :P
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه نوامبر 11, 2013 6:28 pm

[quote:82d15f8857="metall"][quote:82d15f8857="sepidroudi"]یه مشکلی واسم پیش اومده از دیروز - دعا کنید حل بشه - اعصابم بد خرابه 8O

خوبه که وارش هست آدم اگه نتونه پیش کسی درد دل کنه حداقل اینجا میگه راحت میشه[/quote:82d15f8857]

بگو مشکلت چیه شاید بتونیم حلش کنیم :P[/quote:82d15f8857]

ای کاش میشد بگم - بازم دم شما گرم - همین که واسه ما دعا کنی خیلی آبراری
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » دوشنبه نوامبر 11, 2013 7:17 pm

[quote:87add9640b="sepidroudi"][quote:87add9640b="metall"][quote:87add9640b="sepidroudi"]یه مشکلی واسم پیش اومده از دیروز - دعا کنید حل بشه - اعصابم بد خرابه 8O

خوبه که وارش هست آدم اگه نتونه پیش کسی درد دل کنه حداقل اینجا میگه راحت میشه[/quote:87add9640b]

بگو مشکلت چیه شاید بتونیم حلش کنیم :P[/quote:87add9640b]

ای کاش میشد بگم - بازم دم شما گرم - همین که واسه ما دعا کنی خیلی آبراری[/quote:87add9640b]

معین عزیز ، نبینم غمتو آبرار...
به حق همین شبهای عزیز که مشکلت حل میشه...
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه نوامبر 12, 2013 12:30 am

[quote:bc49b293a9="sepidroudi"]یه مشکلی واسم پیش اومده از دیروز - دعا کنید حل بشه - اعصابم بد خرابه 8O

خوبه که وارش هست آدم اگه نتونه پیش کسی درد دل کنه حداقل اینجا میگه راحت میشه[/quote:bc49b293a9]

[color=darkblue:bc49b293a9]معین جان امیدوارم هرچه سریعتر مشکل شما دوست گرامی حل شود

اما یک نکته در سختی ها وجود دارد که شعار نیست بلکه واقعیت هست ( حداقل از نظر بنده)[/color:bc49b293a9] ،[color=red:bc49b293a9]" سختی انسان ها را آبدیده نموده و شخصیت او را کامل می کنند "[/color:bc49b293a9]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه نوامبر 12, 2013 12:54 am

[color=indigo:6f1deff71b]در اخبار ورزشی صبح امروز رادیو ، اعلام شد : کمیته استیناف ، حکم کسر امتیاز دو تیم تراکتور و پرسپولیس را قطعی نمود و در ادامه بیان شد در صورتی که تماشاگران سه تیم ، اس اس ، پس پس و ترتر در دوربرگشت تغییر رفتار دهند ، امتیاز آنها برگردانده خواهد شد !
اولاً اگر حکم است ، چرا تغییر خواهد نمود ، ثانیاً چرا این سه تیم ؟ آیا تیم های دیگری از آنها امتیاز کسر نگردید؟

بله فوتبال حرفه ای یعنی این تصمیم گیری های بی منطق ![/color:6f1deff71b]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط JUSTiran46 » سه شنبه نوامبر 12, 2013 1:47 am

[quote:82df8ed328="JUSTiran46"][align=center:82df8ed328][img:82df8ed328]http://www.fardanews.com/files/fa/news/1392/8/6/181997_843.jpg[/img:82df8ed328][/align:82df8ed328]

قراره 7 روز ديگه به زمين حمله كنن...ما ميميريم :lol:

[/quote:82df8ed328]

تبليغات سامسونگ بود :(
در كل ايده جالبي بود :arrow:
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط meelad » سه شنبه نوامبر 12, 2013 2:48 am

به گزارش ایرنا، امیر عابدینی دوشنبه شب در گفت وگوی تلفنی با برنامه 90، افزود: من نامه فیفا را از سایت این فدراسیون گرفتم و نامه فدراسیون فوتبال را نیز دریافت کردم، اما این دو با هم مغایر است.

وی تصریح کرد: نامه فدراسیون فوتبال کشورمان تعهدی است برای مدیران که به قوانین فیفا عمل کنند و در هیچ محکمه ای نیز از فدراسیون فوتبال ایران و بین المللی (فیفا) شکایت نکنند.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان افزود: اگر فدراسیون فوتبال سندی از من در اختیار دارد که نامه مذکور را برای باشگاه ارسال کرده و پاسخ دریافت کرده است، آن را منتشر کند.

وی تأکید کرد: مگر باشگاه داری چه امتیازی برای ما دارد که باید تعهد بدهیم، اگر باشگاه ها بخواهند تعهد بدهند، چرا باشگاه داری کنند. فوتبال یک صنعت است و صنایع دیگر این گونه تعهدها را نمی دهند.

عابدینی در باره ارسال این نامه از طرف سازمان لیگ نیز گفت: این موضوع اصلاً ربطی به سازمان لیگ ندارد و باید فدراسیون فوتبال یا روابط بین الملل این کار را انجام دهند.

وی تأکید کرد: من نامه دریافتی از فدراسیون فوتبال را برای برنامه نود ارسال می کنم تا در اختیار افکار عمومی قرار گیرد.

محمدرضا کسرایی مسؤول امور بین الملل سازمان لیگ نیز در گفت وگو با مجری این برنامه گفت: باشگاه ها نامه ها را امضا کردند و به فدراسیون فوتبال عودت دادند. اگر آنان این نامه ها را نخوانده امضا کردند، نمی دانم باید چکار کنیم.

وی تأکید کرد: فدراسیون فوتبال پاسخ نامه فیفا را زودتر از موعد مقرر داده است و باشگاه ها هیچ نگرانی از بابت حق خود نداشته باشند. در سال 2010 این فرمها نیز برای فدراسیون فوتبال ایران آمده بود، اما به دلیل پایان مهلت پاسخ ارسال نشد.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » سه شنبه نوامبر 12, 2013 3:09 am

ناظمی پس از کسب عنوان سلطان تعویض‌های طلایی:
دنبال رکورد نیستم؛ موفقیت داماش برایم مهم است/ شرمنده هواداران داماش نشدم

افشین ناظمی امروز پس از کسب عنوان سلطان تعویض‌های طلایی در بین سرمربیان لیگ برتری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت درباره انتخاب خود به این عنوان، اظهار کرد: هدف و آرزوی اصلی بنده و کادر فنی داماش نتیجه گرفتن این تیم در لیگ برتر و خوشحال شدن هواداران است و برای دستیابی به این مهم تلاش می‌کنم.

وی با ابراز رضایت از لقب مذکور، تصریح کرد: باید بگویم همه در کسب این موفقیت سهیم هستند و موفقیت‌ها به مجموعه داماش تعلق دارد.

سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان با اشاره به نتایج این تیم در نیم‌ فصل اول لیگ برتر، اذعان کرد: از ابتدا که عهده‌دار مسئولیت داماش شدم به همراه همکارانم در کادر فنی تمام تمرکز و تلاش خود را روی نتیجه گرفتن این تیم گذاشتیم و به لطف خداوند در پایان نیم فصل در نیمه جدول جای گرفتیم.

وی ادامه داد: بدون تردید این نتایج بدون حمایت مدیریت باشگاه بازیکنان، هواداران و نیز همکارانم در داماش میسر نبود و امیدوارم در نیم فصل دوم هم بتوانیم با کسب نتایج لازم به روند خوب خود ادامه دهیم.

ناظمی درباره اینکه با یک نیم فصل کامل حضور روی نیمکت داماش، در این تیم رکورددار بوده است، تصریح کرد: بنده به دنبال رکورد نیستم و مهم‌ترین مسئله برای بنده نتیجه گرفتن تیم است و به مسائل جانبی فکر نمی‌کنم.

وی با اشاره به اینکه خدا را شاکرم از اینکه شرمنده هواداران داماش نشدم، خاطرنشان کرد: از تمام کسانی که به بنده و داماش لطف داشته‌اند قدردانی می‌کنم.
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » سه شنبه نوامبر 12, 2013 6:46 am

محمد رويانيان در پاسخ صحبت‌هاي آيت‌اللهي مبني بر اينکه مدارک محکمي براي محروميت قهرماني وجود ندارد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: موضع‌گيري آقاي آيت‌اللهي در دفاع از داور متخلف به نظر من توهين به جامعه داوري و ناديده گرفتن عدالت و جايگاه داوري است.

وي افزود: من هميشه گفته‌ام به هر حال در هر قشري متخلف وجود دارد. به هر حال درباره آقاي قهرماني مباحث زيادي مطرح شده است. اين درست نيست که همه را ناديده بگيريم. پرونده‌اي که براي فوتبال ايران بسيار حساس است.

رويانيان ادامه داد: ما از کفاشيان، عليپور و حتي خود آيت‌اللهي انتظار بيشتري داريم تا اين موضوع موشکافانه‌تر بررسي شود. تصور ما اين است عليپور مثل هميشه در قبال اين مسائل از موضع قدرت و عدالت در فوتبال ورود کند و من مطمئنم فدراسيون نيز اين حق را دارد تا با ناپاکي که وجود دارد يک بار براي هميشه برخورد کند و اين مسئله را ريشه‌کن کند.

رويانيان در خصوص تائيد راي کسر امتياز از پرسپوليس خطاب به رئيس کميته استيناف نيز گفت: آقاي رئيس با احترامي که براي شما قائلم بايد اين حرف را بزنم که حکم غيرواقعي و اصولي صادر مي‌کنيد و شايد با اين کارها به اغتشاش‌ها دامن بزنيد. ما انتظار داشتيم حداقل دفاعيات ما را بررسي مي‌کردند و اجازه مي‌دادند از خودمان دفاع مي‌کرديم.

وي افزود: وقتي ما فيلم بازي داماش و پرسپوليس را مي‌بينيم همه چيز نشان مي‌دهد که چه کساني توهين کرده‌اند. اين فيلم را ما توسط فيلمبردار مخصوص باشگاه ارائه کرديم و از شما درخواست کرديم که آن را براي از بين نرفتن حق بررسي کنيد. آيا شما اين کار را کرديد؟ من جوابش را مي‌دهم خير.

وي ادامه داد: به نظر من فدراسيون قدرت دارد که با توجه به صحبت‌هاي بنده،سرمربي پرسپوليس و خواسته هواداران به اين مسائل موشکافانه‌تر ورود کند. ما چيز زيادي نمي‌خواهيم. فقط گفتيم يک بار ديگر فيلم بازي پرسپوليس و داماش را بررسي کند. اين خواسته زيادي از کميته انضباطي و استيناف بود؟ اگر اين فيلم بازبيني مي‌شد به نظرم خيلي از چيز‌ها مشخص مي‌شد.

[color=red:677d862706]مديرعامل باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که اين فيلم چه تصاويري داشت گفت: ادعاي ما مبني بر توهين و فحاشي تماشاگران ميهمان به يکي از باغيرت‌ترين مدافعان ملي‌پوش فوتبال ايران است. از قبل از بازي تا دقيقه 85 بسيار جهت‌دار اين کار را کردند و همه اين موارد به گواه فيلم اتفاق افتاده است. تماشاگران ميهمان 85 دقيقه به مدافع ما بي‌احترامي کرده‌اند و از طرفي ديگر هواداران ما خويشتن‌دار بوده‌اند و در 5 دقيقه پاياني بر پايه تحريک ديگران جانشان به لبشان آمد و واکنش نشان دادند اما حکمي که صادر شد 85 دقيقه را ناديده گرفت و فقط 5 دقيقه را ديد و از ما امتياز کم کرد.
[/color:677d862706]
وي افزود: آقاي رئيس کميته استيناف برخي احکام ابهامات فراواني دارد. شنيده‌ام حکمي صادر کرده‌ايد که در بازرسي کل کشور در حال بررسي است. خودتان همه چيز را بهتر مي‌دانيد و در حالي که من قصد بي‌احترامي به کسي را ندارم اما بعضا در بسياري از موارد قاضي يکطرفه بوده‌ايد و من اين ظلم تاريخي را به پرسپوليس تحمل نمي‌کنم و براي دفاع از حق و جواب دادن به 35 ميليون هوادار کوتاه نمي‌آيم.

رويانيان ادامه داد: کسر يک امتياز از پرسپوليس حق ما نبود. سوال من اينجاست چرا بايد در دو فصل گذشته در تهران و شهرستان به يک بازيکن ملي‌پوش که افتخار فوتبال شمال کشور است اينطور فحاشي شود اما از تيم ما به خاطر هوادارانمان امتياز کسر شود؟ اينها سوالاتي است که من همواره مطرح کرده‌ام اما جوابي به آنها نمي‌دهند و مجبورم هميشه باز هم آنها را تکرار کنم. ما در قبال اين موضوع کوتاه نمي‌آييم.
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » سه شنبه نوامبر 12, 2013 6:47 am

چرا مسئولین ما جواب این ابله رو نمیدن دهنشو باز کرده چرتو پرت میگه /9/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am