[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه جولاي 25, 2013 5:25 am

[size=15:12970ed865][color=darkblue:12970ed865][b:12970ed865]چه عشقی زیباتر از داماش شهرم ...
چه اتحادی محکم تر از اتحاد هوادارن داماشم ...
چه شوری بالاتر از شور استادیوم رفتن و تشویق کردن ...
چه هنجاری زیباتر از فوتبال شهرم ...
چه جوونی پاک تر و با غیرت تر و مظلوم تر از جوون شهرم ...

ای مسئول شهری و استانی محترم به حرف دلم گوش بده که پر درده :

دیشب جوونای رشتی و داماشی تا صبح بیدار بودن خیلی ها از صبح زود لحظه شماری میکنن واسه رفتن به ورزشگاه نیم قرنی شهرم برای فریاد زدن نام مقدس شهرم . خیلی ها از کار و زندگی و مشکلات اقتصادی و شخصی خودشون چشم پوشی کردن تا دستای هم رو بگیرن و با هم نام داماش و پرچم های زیبای داماش رو امشب در عضدی پیر و خاطره انگیز طنین انداز کنن . خیلی از هوادارا به سختی 5 هزار تومن پول بلیط رو تهیه میکنن تا بیان از نام شهرشون از هویتشون دفاع کنن . کاش یکی از شما مسئولان همیشه حاضر در صحنه های انتخاباتی در تمرین دیروز تیم شهرم حضور داشتین البته این توقعات میدونم محاله کاش دیروز بودین و میدیدن چطور جوونا و هوادارای عاشق داماشم از جیبشون و حق زندگیشون پول جمع میکردن تا چند تا پرچم و بنر برای افتخار شهرم بسازن دم همشون گرم میدونم واسه خیلی ها تو این شرایط زندگی دادن این هزینه ها خیلی سخته اما بخاطر غیرت و هویتشون بدون هیچ منتی کمک میکردن جوونی بود که 2 هزار تومن تو جیبش بود اما مردونه همونم در راه کمک به شهرش خرج کرد این حرفا رو میگم تا بدونی تو شهرت که جز روزای انتخابات و گرفتن پست و مقام واست غریبست چی میگذره . دیروز سر تمرین از نوجوان 14 ساله گرفته تا مرد 40 ساله حضور داشتن و همشون با عشق و تعصب نام تیم شهرم رو فریاد میزدن همه به هم کمک کردن انگار نه انگار تخم مرغ شده 400 تومن پراید شده 16 میلیون تومن گوشت شده کیلویی 25 هزار تومن گردو شده کیلویی 45 هزار تومن از مسکن نگم بهتره ...
انگار نه انگار زندگی اینقدر سخت شده بازم مردونه و با غیرت حمایت کردن و خواهند کرد به امید اینکه شاید روزی به رگ غیرت شما عزیزان بر بخوره .
کاش بودی و این صحنه ها رو میدیدی کاش شور پاک جوونی رو میدیدی کاش جوونی که جز حمایت هیچی ازت نمیخواست رو میدیدی اما چه میشه کرد که بلند شدن از صندلی چرم جلوی باد خنک کولر و دل کندن از آبمیوه های استوایی کار شماها نیست ...

حرف آخرم با شما مسئولان :

ما میمانیم حتی اگر دهانمان را ببندید و دست و پایمان را با زنجیر ببندید ...
ما میمانیم چون قسم خورده ایم از عشق و هویتمان داماش تا روز آخر زندگیمان حمایت کنیم ...
ما میمانیم حتی اگر بدترین بلاها سرمان بیاید ...

پس مسئول عزیز : هر چه زودتر از صندلی چرم و تشک ابریشمت دل بکن آب میوه های استواییت رو بذار پایین دکمه ی کولرت رو خاموش کن از ماشین چند صد میلیونی شیشه دودیت بیا پایین و در کنار ما باش چون ما همیشه خواهیم ماند این تویی که رفتنی هستی ...[/b:12970ed865][/color:12970ed865][/size:12970ed865]
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط meshkiabi » پنج شنبه جولاي 25, 2013 5:45 am

لطفاً بگید بلیط 5000 تومنه یا همون 3000 هزار میمونه
لطفاً آقا مازیار جواب بده..
باور کنید خیلیا بخاطر این 5000 تومن قید اومدنو دارن میزنن

خیلیا هستن وسعشون نمیرسه

میخوام اطلاع رسانی کنم
من برای زندگی هر روز به اکسیژن نیاز دارم و به همان اندازه برای زیستن به شهر عزیزم« رشت» محتاجم
نماد کاربر
meshkiabi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 5:50 am

[quote:d12c8797c0="meshkiabi"]لطفاً بگید بلیط 5000 تومنه یا همون 3000 هزار میمونه
لطفاً آقا مازیار جواب بده..
باور کنید خیلیا بخاطر این 5000 تومن قید اومدنو دارن میزنن

خیلیا هستن وسعشون نمیرسه

میخوام اطلاع رسانی کنم[/quote:d12c8797c0]

به گزارش فرهنگ نیوز به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، به پیشنهاد سازمان لیگ برتر و تایید فدراسیون فوتبال قیمت بلیت های لیگ برتر سیزدهم در ورزشگاه آزادی، دیگر ورزشگاه‌های تهران و شهرستان‌ها اعلام شد.

بر این اساس، بلیت‌های جایگاه ورزشگاه آزادی شامل دو طرفین دو جایگاه ویژه، ۱۵۰۰۰۰ ریال، طبقه اول ورزشگاه آزادی، ۸۰۰۰۰ ریال و طبقه دوم ورزشگاه آزادی ۵۰۰۰۰ ریال تعیین شده است.

بهای بلیت در دیگر ورزشگاه‌های تهران و همچنین ورزشگاه‌های مختلف شهرستان‌ها، ۵۰۰۰۰ ریال اعلام شده است.
http://www.farhangnews.ir/content/42353
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه جولاي 25, 2013 6:13 am

[quote:4f7649c010="rashtiaberar0131"]دوستایی که امروز زودتر میرن بلیط میخرن لطفا اطلاع رسانی کنن قیمت بلیط چنده؟ 5تومنه یا همون 3تومن.
مرسی[/quote:4f7649c010]

یعنی اگه 5 تومنی باشه نمیای؟
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه جولاي 25, 2013 6:26 am

[size=24:28d6ab6695][b:28d6ab6695]10 ساعت و 4 دقیقه به شروع بازی داماش و سایپا[/b:28d6ab6695][/size:28d6ab6695]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه جولاي 25, 2013 6:29 am

با توجه به تمرینات دیروز مشخص شد :
کبه و جهانگیر و متوسل زاده توی ترکیب اولیه نیستن و به احتمال خیلی زیاد گوش چپ و راست ما تو بازی امشب قدمی و سیف اللهی هستن نوک حمله هم به احتمال خیلی زیاد افشین چاووشی دروازه بان ما فراهانی خواهد بود . ترکیب دفاعیمون همونطور که انتظارشو داشتیم بازی میکنن نظیف کار و ابراهیمی دفاع وسط هادی سهرابی دفاع راست و ابوذر رحیمی دفاع چپ . در خط هافبک هم به احتمال زیاد از مثلث مهدوی حاجتی و آبشک استفاده خواهد شد همون طور که حدس میزدم و در ترکیب پیشنهادیم قرار دادم چون هم حاجتی و هم آبشک داشتن بصورت اختصاصی و جداگانه تمرین ضربات ایستگاهی و شوت زنی میکردن مشخص بود واسه بازی فردا فیکس هستن و البته کاپیتان که صد در صد فیکس خواهد بود .

پس با توجه به مشاهدات ما از تمرین دیروز داماش شهر باران به احتمال خیلی قوی امشب با ترکیب زیر در اول بازی به میدان خواهد رفت :

به نظرم ترکیب خوبیه فقط همونجور که قبلا گفتم بازی گرفتن از سیف اللهی و قدمی تازه وارد اونم تو بازی اول توی عضدی یکم ریسکه که البته افشین ناظمی تصمیم گرفت این ریسک رو انجام بده از ته دلم دعا میکنم موفق باشن و بدرخشن باید هوای این دو تا گوش های تازه واردمون رو داشته باشیم جوونای آینده داری هستن ایشالا بتونن جای حسین ابراهیمی و جهانبخش رو واسمون پر کنن . من بیشترین نگرانیم تو این ترکیب سرعت پایین و کند مرتضی ابراهیمی هستش البته از طرفی هم تجربش خیلی میتونه به کارمون بیاد هر چند که خودم نظرم روی هادی محمدی بود چون هم جوونه هم سریع تره و هم خیلی آماده نشون داده .
با همه ی این تفاسیر ایشالا تیممون امشب 3 امتیاز رو بگیره و سربلند از زمین بیرون بیاد .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 6:43 am

[quote:99268c287a="pouryaR-damash"][size=15:99268c287a][color=darkblue:99268c287a][b:99268c287a]چه عشقی زیباتر از داماش شهرم ...
چه اتحادی محکم تر از اتحاد هوادارن داماشم ...
چه شوری بالاتر از شور استادیوم رفتن و تشویق کردن ...
چه هنجاری زیباتر از فوتبال شهرم ...
چه جوونی پاک تر و با غیرت تر و مظلوم تر از جوون شهرم ...

ای مسئول شهری و استانی محترم به حرف دلم گوش بده که پر درده :

دیشب جوونای رشتی و داماشی تا صبح بیدار بودن خیلی ها از صبح زود لحظه شماری میکنن واسه رفتن به ورزشگاه نیم قرنی شهرم برای فریاد زدن نام مقدس شهرم . خیلی ها از کار و زندگی و مشکلات اقتصادی و شخصی خودشون چشم پوشی کردن تا دستای هم رو بگیرن و با هم نام داماش و پرچم های زیبای داماش رو امشب در عضدی پیر و خاطره انگیز طنین انداز کنن . خیلی از هوادارا به سختی 5 هزار تومن پول بلیط رو تهیه میکنن تا بیان از نام شهرشون از هویتشون دفاع کنن . کاش یکی از شما مسئولان همیشه حاضر در صحنه های انتخاباتی در تمرین دیروز تیم شهرم حضور داشتین البته این توقعات میدونم محاله کاش دیروز بودین و میدیدن چطور جوونا و هوادارای عاشق داماشم از جیبشون و حق زندگیشون پول جمع میکردن تا چند تا پرچم و بنر برای افتخار شهرم بسازن دم همشون گرم میدونم واسه خیلی ها تو این شرایط زندگی دادن این هزینه ها خیلی سخته اما بخاطر غیرت و هویتشون بدون هیچ منتی کمک میکردن جوونی بود که 2 هزار تومن تو جیبش بود اما مردونه همونم در راه کمک به شهرش خرج کرد این حرفا رو میگم تا بدونی تو شهرت که جز روزای انتخابات و گرفتن پست و مقام واست غریبست چی میگذره . دیروز سر تمرین از نوجوان 14 ساله گرفته تا مرد 40 ساله حضور داشتن و همشون با عشق و تعصب نام تیم شهرم رو فریاد میزدن همه به هم کمک کردن انگار نه انگار تخم مرغ شده 400 تومن پراید شده 16 میلیون تومن گوشت شده کیلویی 25 هزار تومن گردو شده کیلویی 45 هزار تومن از مسکن نگم بهتره ...
انگار نه انگار زندگی اینقدر سخت شده بازم مردونه و با غیرت حمایت کردن و خواهند کرد به امید اینکه شاید روزی به رگ غیرت شما عزیزان بر بخوره .
کاش بودی و این صحنه ها رو میدیدی کاش شور پاک جوونی رو میدیدی کاش جوونی که جز حمایت هیچی ازت نمیخواست رو میدیدی اما چه میشه کرد که بلند شدن از صندلی چرم جلوی باد خنک کولر و دل کندن از آبمیوه های استوایی کار شماها نیست ...

حرف آخرم با شما مسئولان :

ما میمانیم حتی اگر دهانمان را ببندید و دست و پایمان را با زنجیر ببندید ...
ما میمانیم چون قسم خورده ایم از عشق و هویتمان داماش تا روز آخر زندگیمان حمایت کنیم ...
ما میمانیم حتی اگر بدترین بلاها سرمان بیاید ...

پس مسئول عزیز : هر چه زودتر از صندلی چرم و تشک ابریشمت دل بکن آب میوه های استواییت رو بذار پایین دکمه ی کولرت رو خاموش کن از ماشین چند صد میلیونی شیشه دودیت بیا پایین و در کنار ما باش چون ما همیشه خواهیم ماند این تویی که رفتنی هستی ...[/b:99268c287a][/color:99268c287a][/size:99268c287a][/quote:99268c287a]
[size=24:99268c287a][font=Tahoma:99268c287a][color=green:99268c287a]مسئولين با غيرتم آرزوست و ديگر هيچ . . .[/color:99268c287a][/font:99268c287a] [/size:99268c287a]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 6:49 am

pouryaR-damash جان ؛ توی این لیگ تجربه به درد نمی خوره ...

نمی دونم چند نفر بازی های دیروز رو دیدند !! اما پرسپولیس و تراکتور که ادعاشون داره گوش فلک رو کر می کنه و بهترین بازیکنان ایران از لحاظ " اسم " رو دارند ، چنان بازی ای کردند که حال من از فوتبال بهم خورد !!! اینور رضایی و نوروزی و نوری و سید صالحی و اونور هم ابراهیمی ( ممد اف 14 !!!‌) و کاظمیان و دقیقی فقط الکی می دویدند !!! دفاع ها هم که ماشاالله همه ملی پوش و " الهی به امید تو " و "‌ بزن زیر توپ " ....

این فوتبال تیم های آقای کامپیوتر و علی دایی جوان و شناسنامه فوتبال ایران بود !! تیم هایی که پول توشون حرف اول رو میزنه نمی تونند 3 تا پاس درست به همدیگه بدن ...

استقلال خوزستان هم که ماشاالله یک میداوودی و دیگر هیچ !! آقای بختیاری زاده بازی سازی ( بخوانید زیر توپ زدن ) می کنه و اون هم استارت ... از اونور ذوب آهن هم کم ندوید !! خدا قوت بده به حدادی فر ، فرهادی و رجب زاده که خووووووب می دوند هرچند از مسلمان هم نباید گذشت ...

توی این لیگ داماش دفاعی داره مثل نظیفکار که توی یک بازی شاید 5 بار هم زیر توپ نزنه و همش بازی می کنه ... هافبک هایی داریم که توپ نگه میدارند و پاس میدن ... اما توپ هامون توی گل نمیره ...

حالا این وسط متاسفانه ما تو دفاع راست مشکل داریم و مطمئنم همین برامون شاخ میشه ...

از اینها گذشته امشب مطمئنم سبک بالای بازیکنان داماش رو تو بازی میبینیم و به قول معروف کیف می کنیم ... اما به نظر من لیگ ایران ارزش این سبک بازی رو نداره ... فقط امیدوارم با نتیجه عالی همراه باشه /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه جولاي 25, 2013 6:54 am

از این رنگ های گواش که هوادارهای فوتبال به صورتشون میزنند دارم؛
دلتون میخواد بیارم سر و صورتتون رو رنگی کنم یا بگذارم واسه دربی؟
رنگش هم آبی هست و با شستن به راحتی پاک میشه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 7:00 am

[size=18:c05becf7a2][color=green:c05becf7a2]بچه ها امروز ميريم كه يه 3 امتياز خوشگل رو تو ايستگاه اول دشت كنيم و از طرفي هم يا اثبات فرهنگ غني شهرمون يه پشت دست دستي بزنيم به كميته نا محترم بي انضباطي و ايادي معلوم الحالشون.
هممون ديشب شنيديم كه تو آزادي چه خبر بود ،چه چيزها كه نميگفتند ولي خُب بايد بدونيم و درك كنيم كه سِنسُر همون آدمهاي مشخص ،واسه داماش و عاشقاي داماش خيلي فعال كار ميكنه
پس گزك دست اونا نميديم و ميريم كه ايشالا ليگ رو با قدرت آغاز ميكنيم و ادعاي سِبقِه فرهنگي ،تاريخيمون رو به اون جاعلين انضباط ثابت كنيم[/color:c05becf7a2][/size:c05becf7a2]

[img:c05becf7a2]http://www.8pic.ir/images/06502215380087679035.jpg[/img:c05becf7a2]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه جولاي 25, 2013 7:08 am

[color=darkblue:3f3c21832f][b:3f3c21832f]همه از سایپا به عنوان گربه سیاه داماش یاد می کنند اما من تصور می کنم :
به یاری خدا ، همت بازیکنان و حضور پرشورهواداران فهیم گیلانی ، این گربه سیاه رو به موش سفید آزمایشگاهی تبدیل کنیم[/b:3f3c21832f] .[/color:3f3c21832f]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه جولاي 25, 2013 7:22 am

فقط یه خواهش از هواداران عزیزمون دارم :

به احتمال زیاد سیف اللهی و قدمی 2 تا جوون تازه وارد ما توی بازیه امشب فیکس خواهند بود تو رو خدا تشویق و حمایت از این بچه ها رو فراموش نکنین درسته اول باید بر حسب کسوت بزرگترها و قدیمی تر ها رو تشویق کنیم اما خواهشا در نهایت این دو تا عزیز رو هم تشویق کنید متاسفانه تو تمرینات اصلا حمایت نشدن به هر حال اینا هم بازیکنای داماشمون هستن موفقیت اونا موفقیت ماست و چون جوونن تشویق ما میتونه بهشون روحیه و انگیزه ی مضاعف بده انصافا تو تمرینات خیلی تلاش میکنن .
البته تشویق ها هم باید معتدل و به موقع باشه باید به ترتیب از کاپیتان شروع کنیم تا به این جوونا برسیم اینطور نباشه خدای نکرده از 11 تا بازیکن 9 تا رو تشویق کنیم 2 تا بازیکن رو تشویق نکنیم .
ممنون آبراران /13/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط popo131 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 7:28 am

آبراران جايگاه H اگه موافقين قرار بزاريم سر ساعت مشخصي عضدي باشيم

موافقيد يا ... نه ....من ميگم ساعت 8 ... شما چه ساعتي مورد نظرتونه ؟؟؟؟
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه جولاي 25, 2013 7:31 am

[quote:147aacbdae="popo131"]آبراران جايگاه H اگه موافقين قرار بزاريم سر ساعت مشخصي عضدي باشيم

موافقيد يا ... نه ....من ميگم ساعت 8 ... شما چه ساعتي مورد نظرتونه ؟؟؟؟[/quote:147aacbdae]

موافق اول :twisted:
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه جولاي 25, 2013 7:31 am

منم قصد داشتم 8 یا 8:30 بیام
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy