[quote:86131cb353="nima_beckham"][quote:86131cb353="fire_boy"]این اتفاقات مشکوک به نظر من . ما سالی یکی دوبار این جور برنامه داشتیم
اما الان هرکی میاد رشت میره یه جریانی پیش میاد ---> همه هم به شیشه ماشین ختم میشه
نمیخوام خیلی غیر منطقی یا پلیسی در این مورد حرف بزنم
اما فقط اینو بگم ما که دیگه به هم دروغ نمیگیم!(منظورم اینه خودمونو میشناسیم)
این جریان شیشه و سنگ که عادت همیشگی یک عده شهرک نشین بوده و هست
یادم نمیره تو یه کلیپ مستندی که از شبکه 1 قبلا پخش شده بود از لیدر استقلال پرسیدند یکی از خاطرات بد فوتبالیتو بگو گفت: یه بازی تو انزلی با ملوان داشتیم
بازی رو استقلال میبره بعد سوت پایان انزلیچیا میریزن تو زمین همه مارو میزنن و فلان و بسار.... چند نفرشون تور دروازه رو پاره کرده بودن میخواستن منو به تیرک حلق آویز کنن
نمیخوام فضای سایت رو مسموم کنم اما این حرکت تکراری بعد هرکی میاد رشت برای من مشکوک به نظر میاد
از تهمت خیلی بیزارم و امیدوارم اشتباه برداشت کرده باشم
[color=red:86131cb353]به نظر من خود مسئولین باشگاه باید از پلیس بخوان به شدت به این موضوع رسیدگی کنه و با کسایی که نام رشت رو بد نام می کننند به شدت برخود کنه[/color:86131cb353][/quote:86131cb353]
اونا هوادارای داماش نبودند . مگه هر کس تو خیابان های رشت هست داماشیه ؟ اگه اینجوری ما رو جریمه میکنند ما هم یه گروه با هم بریم تو انزلی و بعد بازی سنگ بزنیم به اتوبوس تیم حریف ![/quote:86131cb353]
دقیقا منظورم همینه میگم مشکوکم!
با چیزهایی که طی این چند سال اخیر ازشون دیدم و شندیم بعید نیست... این احتمال با وجود درودگر هم بیشتر میشه...
به نظرم باید یه ترتیبی بدیم خود ما بچه های سایت به صورت نا محسوس! با ماشین اتوبوس هارو تعقیب کنیم! (حد اکثر تا نزدیکی سراوان!)
چون از سنگر به شهرک راهِ!
فکر کنم به پاسخ جالبی برسیم