[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Dane_Ali » جمعه نوامبر 08, 2013 4:53 pm

مهرداد جان چرا از سایت ما کُپی نمیکنن ؟

لابیگری ؟ :D
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه نوامبر 08, 2013 5:26 pm

[quote:f10f264a0d="Dane_Ali"]مهرداد جان چرا از سایت ما کُپی نمیکنن ؟

لابیگری ؟ :D[/quote:f10f264a0d]

ما که سایت باشگاه نیستیم، ضمنا من خودم حوصله نداشتم بنویسیم کپی کردم :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه نوامبر 08, 2013 5:35 pm

[size=24:fcaad407e2][color=red:fcaad407e2]شیشه اتوبوس راه آهنی‌ها را شکستند[/color:fcaad407e2][/size:fcaad407e2]
[color=red:fcaad407e2][b:fcaad407e2]اتوبوس‌های حامل بازیکنان راه‌آهن سورینت بعد از بازی با داماش گیلان مورد هجوم قرار گرفت و شیشه‌هایش با سنگ فرو ریخت.[/b:fcaad407e2][/color:fcaad407e2]
آفتاب: تیم‌های فوتبال داماش گیلان و راه آهن سورینت تهران از ساعت 15 امروز، جمعه در چارچوب رقابت‌های جام حذفی به مصاف هم رفتند. این دیدار که در پایان با نتیجه‌ی 2 بر صفر به سود شاگردان منصور ابراهیم‌زاده به پایان رسید با حاشیه‌هایی همراه بود و [color=orange:fcaad407e2]هواداران منتسب به داماش، خساراتی را به اتوبوس حامل بازیکنان راه آهن وارد کردند.[/color:fcaad407e2]

امید گلمکانی، [color=red:fcaad407e2][b:fcaad407e2]مدیر رسانه‌یی راه آهن سورینت در این‌باره به خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) توضیح داد: هواداران داماش بعد از اتمام بازی، پشت رختکن ما به فحاشی پرداخته و بازیکنان ما را تهدید کردند. هم‌چنین آن‌ها زمانی که فرزاد آشوبی در حال سوار شدن به اتوبوس بود به او حمله‌ور شدند و او را مورد ضرب و شتم قرار دادند اما ما وارد عمل شدیم و اجازه ندادیم کار به جاهای باریک کشیده شود.[/b:fcaad407e2][/color:fcaad407e2]

وی در ادامه درباره‌ی هجوم هواداران منتسب به داماش به اتوبوس حامل راه آهنی‌ها تصریح کرد: [color=orange:fcaad407e2][b:fcaad407e2]با اسکورت پلیس به رستورانی به نام محرم در رشت رفتیم تا شام بخوریم. پلیس نیز ما را تا خروجی شهر اسکورت کرد اما به محض رفتن نیروهای پلیس، در ساعت 19:30 تعدادی خودرو که از ابتدا ما را تعقیب کرده بودند به دو اتوبوس تیم نزدیک شده و با سنگ، شیشه‌ی اتوبوس‌ها را شکستند و خساراتی را به آن وارد کردند. در حال حاضر نیز ماموران نیروی انتظامی در حال تهیه گزارش این اتفاق هستند.[/b:fcaad407e2][/color:fcaad407e2]

گلمکانی هم‌چنین اظهار کرد: [color=red:fcaad407e2][b:fcaad407e2]متاسفانه در گذشته نیز شاهد این اتفاقات بوده‌ایم و چنین مسائلی در رشت سابقه دارد. امیدوارم کمیته انضباطی برای یک بار برخورد جدی با عاملان چنین اتفاقاتی صورت دهد. مگر حتما باید اتفاق بدتری بیفتد و به کسی صدمه وارد شود تا کمیته انضباطی برخورد کند؟ اگر شیشه‌های خرد شده به صورت یکی از بازیکنان‌مان برخورد می‌کرد چه کسی پاسخگو بود؟[/b:fcaad407e2][/color:fcaad407e2]

[color=orange:fcaad407e2][b:fcaad407e2]به گزارش ایسنا، هم‌چنین قدربان، ناظر فدراسیون در بازی داماش و راه آهن که پشت سر اتوبوس‌های صدمه‌دیده حرکت می‌کرد درباره‌ی این اتفاق به خبرنگار ایسنا گفت: من به صورت همزمان با دو اتوبوس راه آهن به سمت تهران حرکت می‌کردیم که دیدم افرادی با سنگ به طرف این دو اتوبوس حمله کرده و باعث شکسته شدن شیشه‌ها و فرورفتگی بدنه‌ی آن‌ها شدند. من نیز در گزارشم تمام موارد مشاهده شده را خواهم نوشت. تماشاگران داماش در لحظات آخر بازی نیز شعار می‌دادند. نمی‌دانم بازیکن عامل تحریک بود یا تماشاگر.[/b:fcaad407e2][/color:fcaad407e2]

http://aftabnews.ir/fa/news/218035/%D8% ... 9%86%D8%AF
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » جمعه نوامبر 08, 2013 5:52 pm

اینا کی بودن که به اونا حمله کردن ؟ :roll:

حمله به اتوبوس راه آهن ؟ چرا ؟ :?:
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه نوامبر 08, 2013 5:53 pm

[quote:1cd26a1047="mohammadrashti22"][size=24:1cd26a1047][color=red:1cd26a1047]شیشه اتوبوس راه آهنی‌ها را شکستند[/color:1cd26a1047][/size:1cd26a1047]
[color=red:1cd26a1047][b:1cd26a1047]اتوبوس‌های حامل بازیکنان راه‌آهن سورینت بعد از بازی با داماش گیلان مورد هجوم قرار گرفت و شیشه‌هایش با سنگ فرو ریخت.[/b:1cd26a1047][/color:1cd26a1047]
آفتاب: تیم‌های فوتبال داماش گیلان و راه آهن سورینت تهران از ساعت 15 امروز، جمعه در چارچوب رقابت‌های جام حذفی به مصاف هم رفتند. این دیدار که در پایان با نتیجه‌ی 2 بر صفر به سود شاگردان منصور ابراهیم‌زاده به پایان رسید با حاشیه‌هایی همراه بود و [color=orange:1cd26a1047]هواداران منتسب به داماش، خساراتی را به اتوبوس حامل بازیکنان راه آهن وارد کردند.[/color:1cd26a1047]

امید گلمکانی، [color=red:1cd26a1047][b:1cd26a1047]مدیر رسانه‌یی راه آهن سورینت در این‌باره به خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) توضیح داد: هواداران داماش بعد از اتمام بازی، پشت رختکن ما به فحاشی پرداخته و بازیکنان ما را تهدید کردند. هم‌چنین آن‌ها زمانی که فرزاد آشوبی در حال سوار شدن به اتوبوس بود به او حمله‌ور شدند و او را مورد ضرب و شتم قرار دادند اما ما وارد عمل شدیم و اجازه ندادیم کار به جاهای باریک کشیده شود.[/b:1cd26a1047][/color:1cd26a1047]

وی در ادامه درباره‌ی هجوم هواداران منتسب به داماش به اتوبوس حامل راه آهنی‌ها تصریح کرد: [color=orange:1cd26a1047][b:1cd26a1047]با اسکورت پلیس به رستورانی به نام محرم در رشت رفتیم تا شام بخوریم. پلیس نیز ما را تا خروجی شهر اسکورت کرد اما به محض رفتن نیروهای پلیس، در ساعت 19:30 تعدادی خودرو که از ابتدا ما را تعقیب کرده بودند به دو اتوبوس تیم نزدیک شده و با سنگ، شیشه‌ی اتوبوس‌ها را شکستند و خساراتی را به آن وارد کردند. در حال حاضر نیز ماموران نیروی انتظامی در حال تهیه گزارش این اتفاق هستند.[/b:1cd26a1047][/color:1cd26a1047]

گلمکانی هم‌چنین اظهار کرد: [color=red:1cd26a1047][b:1cd26a1047]متاسفانه در گذشته نیز شاهد این اتفاقات بوده‌ایم و چنین مسائلی در رشت سابقه دارد. امیدوارم کمیته انضباطی برای یک بار برخورد جدی با عاملان چنین اتفاقاتی صورت دهد. مگر حتما باید اتفاق بدتری بیفتد و به کسی صدمه وارد شود تا کمیته انضباطی برخورد کند؟ اگر شیشه‌های خرد شده به صورت یکی از بازیکنان‌مان برخورد می‌کرد چه کسی پاسخگو بود؟[/b:1cd26a1047][/color:1cd26a1047]

[color=orange:1cd26a1047][b:1cd26a1047]به گزارش ایسنا، هم‌چنین قدربان، ناظر فدراسیون در بازی داماش و راه آهن که پشت سر اتوبوس‌های صدمه‌دیده حرکت می‌کرد درباره‌ی این اتفاق به خبرنگار ایسنا گفت: من به صورت همزمان با دو اتوبوس راه آهن به سمت تهران حرکت می‌کردیم که دیدم افرادی با سنگ به طرف این دو اتوبوس حمله کرده و باعث شکسته شدن شیشه‌ها و فرورفتگی بدنه‌ی آن‌ها شدند. من نیز در گزارشم تمام موارد مشاهده شده را خواهم نوشت. تماشاگران داماش در لحظات آخر بازی نیز شعار می‌دادند. نمی‌دانم بازیکن عامل تحریک بود یا تماشاگر.[/b:1cd26a1047][/color:1cd26a1047]

http://aftabnews.ir/fa/news/218035/%D8% ... 9%86%D8%AF[/quote:1cd26a1047]

این خبر جدیه یا شوخیه؟! :o
بعضی وقتا فکر میکنم بازی بدون تماشاگر باشه به نفعمونه؟! :idea:
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » جمعه نوامبر 08, 2013 6:04 pm

این اتفاقات مشکوک به نظر من . ما سالی یکی دوبار این جور برنامه داشتیم
اما الان هرکی میاد رشت میره یه جریانی پیش میاد ---> همه هم به شیشه ماشین ختم میشه
نمیخوام خیلی غیر منطقی یا پلیسی در این مورد حرف بزنم
اما فقط اینو بگم ما که دیگه به هم دروغ نمیگیم!(منظورم اینه خودمونو میشناسیم)
این جریان شیشه و سنگ که عادت همیشگی یک عده شهرک نشین بوده و هست
یادم نمیره تو یه کلیپ مستندی که از شبکه 1 قبلا پخش شده بود از لیدر استقلال پرسیدند یکی از خاطرات بد فوتبالیتو بگو گفت: یه بازی تو انزلی با ملوان داشتیم
بازی رو استقلال میبره بعد سوت پایان انزلیچیا میریزن تو زمین همه مارو میزنن و فلان و بسار.... چند نفرشون تور دروازه رو پاره کرده بودن میخواستن منو به تیرک حلق آویز کنن
/18/ :roll: :roll:
نمیخوام فضای سایت رو مسموم کنم اما این حرکت تکراری بعد هرکی میاد رشت برای من مشکوک به نظر میاد
از تهمت خیلی بیزارم و امیدوارم اشتباه برداشت کرده باشم
[color=red:715adc6758]به نظر من خود مسئولین باشگاه باید از پلیس بخوان به شدت به این موضوع رسیدگی کنه و با کسایی که نام رشت رو بد نام می کننند به شدت برخود کنه[/color:715adc6758]
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه نوامبر 08, 2013 6:20 pm

[quote:07cb4d0be4="popo131"]Ali Ahmadi Saravani
امیر عابدینی خطاب به بازیکنان داماش گیلان:
من نگران باختن نیستم، نگران از دست دادن مردم هستم
3 ساعت پس از شکست داماش گیلان در مقابل راه آهن تهران و حذف این تیم از جام حذفی، اعضای کادر فنی و بازیکنان در دفتر باشگاه داماش حضور یافتند و با امیر عابدینی دیدار و گفتگو کردند.
امیر عابدینی در این جلسه و خطاب به بازیکنان گفت: من نگران باختن نیستم، نگران تحقیر شدن فوتبال رشت و تیم داماش هستم، من نگران از دست دادن مردم هستم، حق ما و مردم ما این نیست که اینگونه بازی کنیم.
عابدینی گفت: بروید و ببازید اما شجاع بازی کنید، شما باید باور کنید که جزو 350 بازیکن برتر فوتبال ایران هستید، شما بضاعت دارید اما فرصت سوزی می کنید.
مدیرعامل باشگاه داماش گفت: شما باید از بضاعتتان خوب استفاده کنید و خودتان را باور کنید، حیف است که اینگونه مردم را و خودمان را بیازاریم و از قدرت و بضاعتمان درست بهره نمی بریم و با اشتباهات تکنیکی فرصت ها را مثل آب خوردن از دست می دهیم.
عابدینی آنگاه از بازیکنانی که خواهان جدایی از تیم در نیم فصل هستند، خواست که دستشان را بلند کنند، که پس از اینکه تنها یک نفر اقدام به اینکار کرد، تاکید کرد: این نه تنها احترام به سفره کمرنگ مان است بلکه احترام به شرفتان است و من با همه سختی ها و ناگواری هایی که برایم به وجود می آید به این دلخوشم که شما را دارم و این تیم را دارم.
وی گفت: ما مردم را داریم اما شما باید مواظبت کنید که مردم را از دست ندهیم و مطمئن باشید من هم همه تلاشم را برای حل مشکلات شما انجام می دهم.[/quote:07cb4d0be4]

[color=blue:07cb4d0be4]حرف های خوشگل خوشگل میزنی که اینطور محبوب شدی دیگه مهندس !!![/color:07cb4d0be4]
[color=red:07cb4d0be4]بیچاره طوری حرف میزنه که انگار روحش از هیچییییییییییی خبر نداره ،[/color:07cb4d0be4] [color=black:07cb4d0be4]آخی طفلی [/color:07cb4d0be4] /4/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه نوامبر 08, 2013 7:16 pm

یکی بهم میگه چرا پی ام های خصوصی من باز نمیشه بهم میگه فایرفاکس و اپدیت کن :roll:
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه نوامبر 08, 2013 7:18 pm

[quote:fcc71fd14d="dani_0131"]پور پخش :هیچ جای دنیا که رشت نمیشه /11/ /11/[/quote:fcc71fd14d]
[color=blue:fcc71fd14d]
البته منظور ایشون درسته، ولی از لحاظ دستوری این جمله اشتباست.[/color:fcc71fd14d] /11/ /7/ /16/ /23/
[color=black:fcc71fd14d](هیچ جای دنیا رشت نمیشه) یا (هر جای دنیا که رشت نمیشه)[/color:fcc71fd14d]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » جمعه نوامبر 08, 2013 7:20 pm

[quote:7edc67b11c="sepidroudi"]خدایی رافخایی دعوت میشد یا فشنگچی یا یوسفی یا ... یه جوری توجیه پذیر بود.

مازیار ضایع؟؟؟!!!! /15/ /18/[/quote:7edc67b11c]

[color=red:7edc67b11c]با توجه به جایگه زارع در لیست !!! [/color:7edc67b11c]
[color=black:7edc67b11c](.....، سید جلال حسینی، پژمان منتظری، امیرحسین صادقی، مازیار زارع، احسان حاج صفی،....)[/color:7edc67b11c]
[color=blue:7edc67b11c]باز این مربی کااااااااااااردرست،ایشون در پست دفاع میانی دعوت کردند [/color:7edc67b11c] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » جمعه نوامبر 08, 2013 7:25 pm

[quote:af488e4eed="milad2020"][quote:af488e4eed="Daniial"][color=blue:af488e4eed]اولین جلسه شورای شهرستان رشت با زبان گیلکی برگزار شد[/color:af488e4eed]
[b:af488e4eed]اولین جلسه شورای اسلامی شهرستان رشت پیش از ظهر امروز به ریاست حاجی پور با حفظ اصالت زبان و فرهنگ شهرستان به صورت گیلکی برگزار شد .
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه گیلان، اولین جلسه شورای اسلامی شهرستان رشت پیش از ظهر امروز با حضور 13 تن از اعضای شورای شهرستان و همچنین دکتر جمشیدی رییس شورای شهر رشت و چند تن از اعضای شورای این شهر برگزار شد .
اسماعیل حاجی پور رئیس شورای شهرستان رشت در این جلسه ضمن بیان اهمیت و نقش شورای شهرستان اظهار کرد: اعضای شورای شهرستان رشت در واقع نماینده یک سوم جمعیت این شهرستان هستند، متاسفانه در دوره های گذشته شورا کمتر به شورای شهرستان پرداخته شده و این بخش کاملا مغفول باقی مانده است .
وی ادامه داد: شورای شهرستان در واقع هم به امور مربوط به شهر رشت و هم 5 بخش این شهرستان رسیدگی می کند و ناظر بر کلیه ادارات در امر خدمت رسانی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و... است و ما در این جایگاه تلاش داریم که در کنار مسئولین و مدیران شهرستان باشیم و در جایی که نیاز به کمک ما دارند آنان را یاری کنیم
به گزارش ایسنا، با پیشنهاد رییس شورای شهرستان در راستای ارج نهادن به زبان گیلکی اولین جلسه رسمی این شورا همه اعضا با زبان گیلکی به بیان مسایل و مشکلات و رای گیری پرداختند و مقرر شد در جلساتی که همه اعضای آن گیلانی هستند از زبان گیلکی استفاده شود.[/b:af488e4eed][/quote:af488e4eed]

دمشون گرم[/quote:af488e4eed]

[color=green:af488e4eed]دمشون خیلیم سرررررررد خدایی.[/color:af488e4eed]
[color=black:af488e4eed]چنتا تالش زبان این تو هست؟ بعد مینویسن: (با حفظ اصالت زبان و فرهنگ شهرستان به صورت گیلکی)
شهر و مردم شهر ازتون گیلکی نمیخوان، اصلا شماها حرف نزنید، 1% عمل داشته باشید، کافیه.[/color:af488e4eed]
[color=blue:af488e4eed]راستی، موقع انتخابات و لست محبوب داماش، چنتایی ورود کردن، حمایت و کاری کردند؟[/color:af488e4eed]
[color=red:af488e4eed]آخه یادمه آقای سراوانی از ثابت قدم خیلی دلخور بود [البته قطعا به حق !!!] ولی امثال حاجی پور خیلی کار درستند![/color:af488e4eed]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahmood1331 » شنبه نوامبر 09, 2013 3:53 am

[size=24:c95949d8eb][color=red:c95949d8eb]به گل ايران به آرژانتين رأي دهيد [/color:c95949d8eb]:[/size:c95949d8eb]

گل ثانيه 55 مصطفي هاشمي به آرژانتين در اولين بازي تيم ملي نوجوانان ايران در مرحله گروهي، کانديداي بهترين گل جام جهاني 2013 امارات شده است.

[color=blue:c95949d8eb]اينم لينك راي گيري:[/color:c95949d8eb]

http://ar.fifa.com/u17worldcup/goalofth ... cup_got_ar
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » شنبه نوامبر 09, 2013 4:27 am

دوستان یه سوال .

آخر بازی دروازه بان راه آهن اومده بود سمت تماشاگرا . انگاری داشت از دور محترمانه حرف میزد !
کسی میدونه جریان چی بود؟؟؟؟
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه نوامبر 09, 2013 5:43 am

[color=black:8985229ad4]بازیکن رشتی و ملی پوش داماش نظاره گر بازی تیم شهرش از روی سکو ها هستش حتی جایی روی نیمکت هم براش نیست!!!!!![/color:8985229ad4]

[img:8985229ad4]http://8pic.ir/images/25032035080453684841.jpg[/img:8985229ad4]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه نوامبر 09, 2013 5:45 am

[quote:dddf850105="zxzx"][color=black:dddf850105]بازیکن رشتی و ملی پوش داماش نظاره گر بازی تیم شهرش از روی سکو ها هستش حتی جایی روی نیمکت هم براش نیست!!!!!![/color:dddf850105]

[img:dddf850105]http://8pic.ir/images/25032035080453684841.jpg[/img:dddf850105]
[/quote:dddf850105]

امیر جان مظلوم با آسیب دیدگی مواجه هست و در شش ماهه گذشته هم هفته ای دو روز با تیم تمرین کرد و در اردوی تیم ملی بود...
سرمربی تیم بهش اعتقاد داره و در کنفرانس هم گفت به زودی ازش استفاده میکنه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان