[quote:90ca987c7d="Rashti0131"][quote:90ca987c7d="miladcivil"][quote:90ca987c7d="Rashti0131"][quote:90ca987c7d="mehdigholami"][quote:90ca987c7d="pedram_1367"]دوستان کسی خبر نداره محمد غلامی کجاست ؟! همش میگن رفته ولی چه تیمی ؟؟؟ پرسپولیس که نرفته و اصلا حرفی ازش نیست ! چون اونا قاضی رو دارن می گیرن و احتمالا ادینیو رو هم اضاف می کنند و زاید هم تمدید کرد ... استقلال هم که اکبرپور و عنایتی رو برگردوند ... می مونه تراکتو و سپاهان ... سپاهان هم که با سزار تمدید کرد و سید صالحی رو هم نگه می داره ... فقط می مونه تراکتور که به نظرم ارزش رفتن نداره ...[/quote:90ca987c7d]
در حال مذاکره با سپاهانه و احتمالش زیاده بره سپاهان[/quote:90ca987c7d]
اشتباه کرد اونجا مهاجم زیاد داره شاید نیمکت نشین سزار و سیدصالحی ویه مهاجم خارجی خوبم داره که با وجود اینا...ولی بازم به توانایی هاش شکی نیست امیدوارم موفق باشه ولی باید همین داماش میموند تا هم برا استانش بازی کنه هم محبوبیتش بیشتر شه هم به تیم ملی برسه.

[/quote:90ca987c7d]
آره ، به نظر منم اشتباه داره میکنه اگه مقصدش سپاهان باشه ! چون سپاهان سزار و سید صالحی و سوکای رو داره و
اینا تقریبا" جا افتادن و حتی این فصل بازی های کمی به عماد رضا رسید . به نظرم کار براش سخت میشه . امیدوارم هر
جا میره موفق باشه . (من شخصا" میخواستم امسال هم داماش بمونه)[/quote:90ca987c7d]
تایید منو آقا میلاد توی بیشتر زمینه ها نظرمون یکیه اینو قبلنم گفتم اصالتن بچه کوچصفهانم که هستیم فکر کنم یه نسبت دوری با هم داریم.

آقا میلا این بازی اخر لیگ نبودی آبرار.

[/quote:90ca987c7d]
خواهش میکنم ، باعث خوشحالی منه .آره عزیز ، بازی آخر دقیقا" راس ساعت 5 رسیدم خونه و بازی رو از TV دیدم .
واسه کتکور ارشد دانشگاه آزاد تهران بودم .