[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » شنبه نوامبر 02, 2013 11:00 am

انتقاد صریح کرانچار از آرش افشین: به چنین بازیکن هایی نباید اجازه رفتن داد /

بازیکنان جدایی طلب؟

بازیکن در اول فصل آمده و با مبالغ هنگفت و پیش‌قرارداد بالا بعد از دو بازی که دیده فیکس نیست حرف از رفتن زده است. این بازیکن ثابت می‌کند در سطح باشگاهی مثل سپاهان و قهرمانی نیست. او اگر در باشگاهی زیر سایه رقابت قرار گیرد، خرد می‌شود. همچنین [color=red:d619012294][size=18:d619012294]ما نباید به چنین بازیکنی اجازه بدهیم هرجا دلش خواست برود چون برخورد خوبی با سپاهان نداشت.[/color:d619012294]
[/size:d619012294]
[color=darkblue:d619012294]
[size=18:d619012294]
قابل توجه مدیران باشگاه ما,کسایی که خیانت میکنن اینجوری باید تاوان بدن![/size:d619012294][/color:d619012294]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » شنبه نوامبر 02, 2013 11:46 am

[quote:118414160b="sepidroudi"][quote:118414160b="yaranemirza"][quote:118414160b="sepidroudi"][quote:118414160b="yaranemirza"]چه جوری باید بفهمم کارت گرافیکم چه قدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:118414160b]

برای مشخص شدن این موضوع به ترتیب زیر عمل کنید:
run>dxdiag .از پنجره ظاهر شده، از سر برگ display در قسمت device گزینه approx. total memory میزان حافظه کارت گرافیک رو نشون میده.[/quote:118414160b]

چون اطلاعی از این دارم این رو می پرسم نوشته2481 به چه معنی[/quote:118414160b]

نام کارت گرافیک و شرکت سازنده رو میزنه ، حافظه تقریبی رو هم میزنه ( Approx . Total Memory )

مثلا این عکس که مال سیستم یه بنده خداییه، کارت گرافیک مربوط به شرکت nVidia است و مقدار حافظه اون ۵۱۲ مگا بایته - یعنی کارت گرافیکش 512 هست.
حالا اگه جلوی اون عبارت واسه شما نوشته 2481MB یعنی خیلــــــــی :D - کارت گرافیکتون خیلی خووب میباشد به اصطلاح اگه اشتباه نکنم میگن 2گیگ .

آقا این دانسته های من بود - صحت وسقمش رو تایید نمیکنم :lol:[/quote:118414160b]

دمت گرم ابرار
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه نوامبر 02, 2013 1:15 pm

[color=blue:aba3a4f251][size=18:aba3a4f251]مافياي عليرضا حقيقي ،
مافيايي كه اين بچه تو ايران داره زبونزد تمام فوتباليهاي ايرانه

ميگن كه مافياي علي دايي و قلعه نوعي بايستي بيان رو دستش آب بريزن

چندين راه واسه اوت كردن نيلسون پياده كرد ،ولي اين آخري اينقدر زورش زياده كه :[/size:aba3a4f251][/color:aba3a4f251]
[size=24:aba3a4f251][color=red:aba3a4f251]رويانيان: نيلسون مي‌تواند نيم‌فصل جدا شود[/color:aba3a4f251][/size:aba3a4f251]

پرسپولیس جایی نیست که ضرب‌الاجل برایش بگذارند
رویانیان: نیلسون می‌تواند نیم‌فصل از پرسپولیس جدا شود/مشکلات مالی که نباید رسانه‌ای شود
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: نیلسون برای پرسپولیس زحمت کشیده و طلبکار هم است اما اگر اصرار دارد می‌تواند نیم‌فصل از پرسپولیس جدا شود.
خبرگزاری فارس: رویانیان: نیلسون می‌تواند نیم‌فصل از پرسپولیس جدا شود/مشکلات مالی که نباید رسانه‌ای شود
Tweet
محمد رویانیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد آخرین وضعیت نیلسون و جلسه با مدیر برنامه‌های او گفت: من به برخی مسائل کاری ندارم اما صحبت‌های خوبی پس از اینکه مصاحبه نیلسون را دیدم به خاطر اینکه شرایط او را بپرسم با مدیر برنامه‌هایش داشتم.

وی افزود: مدیر برنامه‌های ایشان به من اعلام کرد که ضرب‌الاجلی برای ما و شرطی نگذاشته و فقط نیلسون می‌خواهد مشکل مالی‌اش حل شود، البته خودتان می‌دانید هیچکس نمی‌تواند برای پرسپولیس شرط یا ضرب‌الاجل بگذارد.

وی افزود: پس شرطی در کار نبوده، ایشان فقط در خصوص برخی از مسائل مالی صحبت کرد که من هم معتقدم که مسائل مالی که می‌شود در خانواده آن را حل کرد نباید رسانه‌ای شود و جای این حرف‌ها در رسانه نیست. مگر بقیه بازیکنان ما شرایط‌شان مانند نیلسون نیست؟ اما قدم به قدم در حال حل کردن آنها هستیم.

رویانیان ادامه داد: من به شدت مخالف مسائلی اینچنینی هستم که یک بازیکن بخواهد باشگاه را از طریق رسانه‌ها تهدید کند اما این موضوع را اعلام می‌کنم علی‌رغم اینکه نیلسون برای پرسپولیس زحمت کشیده و بازیکن مؤثری مانند تمام بازیکنان ما در بازی‌های اخیر بوده ،اگر دوست دارد نیم‌فصل از ما جدا شود، ما هم حرفی نداریم و می‌تواند این کار را انجام دهد. این حرف من است چون من با تهدید و شرط و شروع مخالفم.

وی افزود: من از دریافتی‌های دقیق نیلسون اطلاعات کافی نداشتم اما امروز این اطلاعات را گرفتم و متوجه شدم که ایشان طلبکار است اما معتقدم هرگز نباید یک بازیکن به خود اجازه بدهد تا در این شرایط آن هم در پرسپولیس تیم را به حاشیه ببرد. در همین تیم بازیکنانی با روح بزرگ و با تعصب علی‌رغم اینکه شاید مشکل مالی داشتند برای تیم جنگیدند چون می‌دانستند مسائل مالی مطرح کردنش جایش در رسانه‌ها نیست و راستش را بخواهید از این نوع برخورد نیلسون با توجه به اخلاق حرفه‌ای‌اش که خیلی هم دوستش دارم، تعجب کردم. اما مطمئن باشید من اجازه نمی‌دهم کسی برای پرسپولیس شرط و شروط بگذارد.

وی در پایان یادآور شد: من همیشه به بازیکنانم افتخار می‌کنم که با غیرت و تعصب به دستورات کادر فنی گوش کردند و تا الآن هم مزد زحمات خود را با صدرنشینی در لیگ برتر و صعود در جام حذفی به مراحل بالاتر گرفته‌اند. خیلی از این بازیکنان با تعصب و غیرتی که دارند وارد زمین شده‌اند ما همه چیز را زیر نظر داریم اما اجازه نمی‌دهیم کسی برای باشگاه بزرگ پرسپولیس شرط و شروط بگذارد.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920811001571
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط amlasheman » شنبه نوامبر 02, 2013 1:26 pm

این نیلسون خیلی به کارمون میاد ها خیلی خوبه برامون فکر هم نکنم خیلی گرون باشه اخه با اون سنش بیرون از ایران تیم پیدا نمیکنه
نماد کاربر
amlasheman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 25, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه نوامبر 02, 2013 1:59 pm

[b:a2359ad2bb][color=red:a2359ad2bb]نيلسون: پرسپوليس را قلبا دوست دارم[/color:a2359ad2bb][/b:a2359ad2bb]

[color=black:a2359ad2bb]نيلسون کوريا اظهار داشت:‌ متأسفانه در چند وقت اخير سوءتفاهم کوچکي بين من و پرسپوليس حضور داشت اما هرگز اجازه نمي‌دهم اين مشکلات کوچک‌ترين لطمه‌اي به تمرکز من در داخل زمين بزند.

به گزارش فارس، وي افزود:‌ من هميشه با تمام وجودم براي پرسپوليس بازي کرده‌ام و الآن هم با تمام تلاش و وجودم تا انتهاي فصل براي پرسپوليس بازي مي‌کنم تا بتوانم به هدفم برسم.

نيلسون ادامه داد: درباره گذشته حرفي نمي‌زنم و به رويانيان و باشگاه پرسپوليس علاقه دارم حتي اين موضوع را پارسال هم طبق وظيفه‌ام ثابت کردم. من مي‌توانستم در ابتداي فصل به خاطر اينکه قرارداد جديد امضاء ‌کنم، قرارداد قبلي‌ام را کامل بگيريم اما به خاطر رويانيان، پرسپوليس و کادر فني‌اش قراردادم را امضاء ‌کردم. الآن هم که مي‌بينيد مشکل کوچکي پيش آمده و درباره آن حرف زدم به خاطر اين بود که من در ايران تنها نيستم و به مشکلات مالي خوردم، من دوست ندارم اين مشکل در زمين فوتبال من را اذيت کند و به خاطر اينکه تنها نيستم سعي کردم تا بتوانم زندگي‌ام را اداره کنم. الآن زن و بچه من هم در ايران هستند و مي‌خواهم با آرامش کارم را دنبال کنم.

نيلسون در پايان خاطرنشان کرد:‌ من قطعاً‌ تا انتهاي فصل در خدمت پرسپوليس هستم چون اين تيم و مسئولانش، به همراه کادر فني و حتي بازيکنانش را دوست دارم.[/color:a2359ad2bb]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه نوامبر 02, 2013 2:17 pm

[size=24:a5528bca86][color=red:a5528bca86]آیین رسوم و نیایش با رقص قاسم‌آبادی در گیلان [/color:a5528bca86][/size:a5528bca86]

[color=black:a5528bca86]به گزارش شبکه ایران، همه رقص‌های آیینی دنیا برای نیایش شکل گرفته‌اند. هنگامی که رقص در شکل روحانی خود تبدیل به سما و از خود بی خود شدن برای رسیدن به پروردگار می‌شود، هنگامی که در مراحل مختلف رقص‌های آیینی نیایش و ستایش خداوند جایگاه ویژه‌ای دارد، اینجاست که می‌توان از رقص به عنوان نمادی از نیایش نام برد.
[/color:a5528bca86]

[img:a5528bca86]http://8pic.ir/images/77331775724033627255.jpg[/img:a5528bca86]

[color=black:a5528bca86]رقص قاسم‌آبادی نیز یکی از انواع حرکاتی است که مردم بومی گیلان هنگام آغاز فصل کشت برای ستایش و شکر پروردگار خود در مراسم جشن و شادی برگزار می‌کنند.
حسین اسماعیل پور، مردم شناسی گیلان و رییس پژوهشگاه گیلان در این خصوص گفت: «رقص قاسم آبادی به دو قسمت رقص خانم‌ها و رقص آقایان تقسیم می‌شود اما آنچه امروزه بیشتر به عنوان رقص قاسم آبادی شناخته شده‌است، رقصی است که خانم‌ها مجری آن هستند و لباس قاسم آبادی و حرکات خاصی که انجام می‌شود نماد آن است.»

او در توضیح لباس قاسمی اظهار داشت: «این لباس از سه تیکه تشکیل شده. تنبان که شلوار قاسم آبادی است که بین 10 تا 15 متر پارچه لازم دارد و با رنگهای متفاوت و چین بسیار زیاد دوخته می‌شود. پیراهن که تقریبا تا روی تنبان قاسم آبادی می‌آید و جلیقه که با پول و سکه تزیین می‌شود. البته زنان قاسم آبادی انزلیچی بلندی نیز به دور سر خود می‌بندند که به دوقسمت پیشانی بند و انزلیچی توری که دست بافت خودشان است و مانند شال از سر آویخته می‌شود تقسیم می‌شود.»
به گفته این مردم‌شناس، سه مرحله کاشت، داشت و برداشت برنج در رقص قاسم آبادی نشان داده می‌شود. البته این رقص با انجام نیایش‌ به درگاه خداوند آغاز می‌شود و بخش عمده‌ای از این رقص به دعا و شکر پروردگار اختصاص دارد چراکه خداوند به آنها این امکان را داده تا به کشت و زرع بپردازند.
اسماعیل پور در این خصوص گفت: «پس از نیایش، مرحله کاشت آغاز می‌شود. این بخش از رقص با حرکات تند و چرخش‌های دایره‌ای انجام می‌شود. مرحله دوم که مرحله داشت است با چرخش‌های کندتر انجام می‌شود و مرحله برداشت که جداکردن دانه از ساقه و پوسته است در دایره‌های کوچکتر انجام می‌شود و تقریبا افراد ثابت در یک جا این مرحله را انجام می‌دهند.»
به گفته او، رقص قاسم آبادی در سه حلقه انجام می‌شود. حلقه اول بزرگتر است به صورت چرخش‌های سریع انجام می‌شود، حلقه بعد که برای مرحله داشت است کوچکتر می‌شود و در نهایت حلقه سوم از همه کوچکتر خواهد بود. این حلقه‌ها در ادامه مراحل رقص بزرگتر می‌شوند و ادامه می‌یابند تا به مرحله نیایش و شکر خداوند می‌رسد.
به گزارش خبرگزاری میراث فرهنگی، لباس قاسم آبادی به تنوع رنگی‌اش معروف است که از طبیعت گیلان الهام گرفته است. چنانکه رنگ‌های قرمز و سفید رنگ غالب هستند و تکه‌های سبز به صورت محدود در آن دیده می‌شود. رنگهای سیاه و بنفش یا بکار برده نمی‌شود و اگر هم مورد استفاده قرار گیرد بسیار کم و محدود است. این رنگها هنگام چرخش و حرکات در طول رقص نمودی از گنبد دوار را به نمایش می‌گذارند.
اسماعیل‌پور با اشاره به آنکه استفاده از رنگ‌ها برای مجردها و متاهل‌ها متفاوت است یادآور شد: «نوارهای رنگی که وجود دارد معمولا برای مجردها از لبه دامن بیشترین رنگ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد اما برای متاهل‌ها یا ساده کار می‌شود یا اگر رنگی باشد بیشتر از رنگهای تیره‌تر استفاده می‌شود.»
در واقع شاید بتوان از رقص قاسم آبادی و مراسمی که به این منظور برگزار می‌شود به عنوان مراسم آشنایی جوانان مجرد با یکدیگر نیز نام برد. [/color:a5528bca86]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » شنبه نوامبر 02, 2013 2:32 pm

رونمایی از دو سرود جدید با طعم «مرگ بر آمریکا»

اجتماع بزرگ «مرگ بر آمریکا» عصر امروز در لانه جاسوسی برگزار شد و جمع کثیری از جوانان کشور با مشت‌های گره کرده فریاد مرگ بر آمریکا سر دادند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، همایش بزرگ «مرگ بر آمریکا» عصر امروز با حضور افشار مختلف مردم، جانشین قرارگاه جنگ نرم، سهیل کرمی مستندساز، پیرهادی عضو شورای شهر، سعید قاسمی از فرماندهان 8 سال دفاع مقدس، حامد زمانی و اسفندیار قره‌باغی از خوانندگان کشور و جمعی از فعالان عرصه سایبر و وبلاگ‌نویسان کشور در سالن بصیرت لانه سابق جاسوسی آمریکا برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این مراسم ازدحام جمعیت به اندازه‌ای بود که عده‌ای از شرکت‌کنندگان در بیرون از سالن نشسته بودند و برخی از افراد نیز بر روی زمین در جلوی صندلی‌های سالن نشستند.

حضور عکاسان و خبرنگاران در این مراسم نیز به اندازه‌ای بود که مجری برنامه از آنها خواست تا برای شروع برنامه از ازدحام خودداری کنند.

پرچم‌های مرگ بر آمریکا در دستان شرکت‌کنندگان این مراسم بود.

در ابتدای مراسم برای پخش سرود ملی کشور مشکلی به وجود آمد که مجری برنامه از شرکت‌کنندگان خواست تا به صورت دسته جمعی سرود ملی جمهوری اسلامی را بخوانند و شرکت کنندگان با تکان دادن پرچم‌های مرگ بر آمریکا این سرود را خوانده و پس از پایان سرود جمهوری اسلامی، با مشت‌های گره کرده فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر دادند.

همچنین در این مراسم گروه سرود دانش‌آموزان رهپویان ولایت سرودی را برای حضار اجرا کرد و پس از آن یکی از شرکت‌کنندگان، شعری ضدآمریکایی خواند.

همچنین در این مراسم اسفندیاری قره‌باغی که در سال 60 سرود «مرگ بر آمریکا» را خوانده بود حضور یافت و سرود جدید ضدآمریکایی خود را رونمایی کرد.

شرکت‌کنندگان در این مراسم به صورت ایستاده اسفندیار قره‌باغی را تشویق کردند و در هنگام خواندن شعر وی، فریاد تکبیر و هیهات من‌الذله سر دادند.

در این مراسم از سرود ضد آمریکایی حامد زمانی خواننده جوان کشورمان نیز رونمایی شد.

حسن عباسی رئیس اندیشکده یقین در سخنرانی خود در مورد ارتباط با آمریکا و رابطه آن با بهبود وضعیت اقتصادی ایران ضرب‌المثلی را به کار برد و گفت «کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی.»

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920811001528
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه نوامبر 02, 2013 3:27 pm

مبارک حامیان حقوق بشر، نیمکت نشینان افسرده و هواداران اس اس به ظاهر داماشی باشه.

افشين ناظمي در نشست خبري پيش از ديدار دو تيم مس کرمان و داماش گيلان افزود: با توجه به اينکه مس چند هفته اي است که کادر فني خود را تغيير داده به طور طبيعي کار فني اين تيم نسبت به قبل تغيير کرده است.

به گزارش ايرنا، وي ادامه داد: براي اين ديدار ابوالفضل حاجي زاده را به دليل سه اخطاره بودن و محمد آبشک و رضا کاردوست را به دليل مصدوميت در اختيار نداريم.

ناظمي، در رابطه با شرايط باشگاه داماش گيلان اظهار کرد: [b:65944cd040]هيات مديره استعفاي عابديني مديرعامل اين باشگاه را پذيرفت؛[/b:65944cd040] البته مسائل مالي تيم ما چند سالي است که وجود دارد.

سرمربي تيم داماش گيلان گفت: با مشکلاتي که تيم ما داشت اما تا اندازه اي توانستيم به اهداف خود برسيم که اگر اين مشکلات بر سر راه ما نبود مي توانستيم بهتر از اين نتيجه بگيريم.

وي با اشاره به اين که تاکنون براي نيم فصل دوم برنامه ريزي نکرده ايم، گفت: جاي خالي براي جذب بازيکن داريم که پس از ديدار با راه آهن برنامه ريزي مي کنيم و آنها را اعلام خواهيم کرد.

ديدار دو تيم مس کرمان و داماش گيلان فردا يکشنبه در ورزشگاه شهيد باهنر کرمان برگزار مي شود.[b][color=red:65944cd040] [/color:65944cd040]
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه نوامبر 02, 2013 3:31 pm

[size=24:c2754fccb1][color=red:c2754fccb1]هما انزلیچی راهی بیمارستان شد[/color:c2754fccb1] [/size:c2754fccb1]

[color=darkblue:c2754fccb1]هما انزلیچی به دلیل بیماری در بیمارستان لاله تهران بستری شد. دلیلی که باعث شد این بازیگر شناخته‌شده تئاتر و سینما در مراسم بزرگداشتش در دوازدهمین جشن انجمن نویسندگان و منتقدان تئاتر نتواند شرکت کند. انزلیچی در یک‌سال گذشته و بعد از درگذشت حمید سمندریان با وجود اندوه فراوان برای از دست دادن استاد و همسرش تلاش‌های زیادی برای جریان داشتن یکی از بنیانگذاران کارگردانی ایران داشته است.

یکی از مهم‌ترین این تلاش‌ها راه‌اندازی آکادمی تئاتر سمندریان است که اردیبهشت‌ماه همزمان با سالروز تولد حمید سمندریان آغاز به کار کرد. انجمن منتقدان و نویسندگان تئاتر در دوازدهمین جشن خود از او تقدیرکرد. اما شدت بیماری باعث شد تا روز پنجشنبه 9 آبان به بیمارستان منتقل شود و نتواند در این مراسم شرکت کند. انزلیچی در کلیپی که در این مراسم پخش شد از سابقه تئاتری خود و آشنایی‌اش با حمید سمندریان می‌گفت. این مراسم با قرائت پیام انزلیچی از بیمارستان توسط نماینده او ادامه یافت.

انزلیچی در این پیام با ابراز تاسف از اینکه حضور ندارد؛ داشتن تئاتر خوب و تاثیرگذار را بدون وجود نقد کارشناسانه امکان‌پذیر ندانسته و گفته بود: «یک منتقد نیز باید به مانند یک هنرمند مدام روی خود کار کند و با مطالعه و آشنایی با سبک‌ها و اتفاقات هنری، جهان صاحبنظر شود. این صاحبنظربودن باعث می‌شود تا هنرمندان از طریق نقد تاثیرگذار یک منتقد آگاه، نقاط ضعف آثار خود را شناسایی و در رفع آن و در نهایت رشد تئاتر تلاش کنند.» انزلیچی سلیقه‌ای برخوردنکردن با تئاتر را به‌عنوان یک ویژگی مهم برای منتقد دانست.

هما انزلیچی بازیگری را با تئاتر آغاز کرد و در فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی هم ایفای نقش کرده است. بازی در نقش مادام لیوبوف اندریونا رانوسکی در باغ آلبالو به کارگردانی حسن معجونی آخرین نقشی است که او روی صحنه ایفا کرده است.[/color:c2754fccb1]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » شنبه نوامبر 02, 2013 4:46 pm

جای داماش قهرمان ایران أتو بیگیم بهتر نیه !؟ أتو أمی شهر نامَم شعار میان گیم . چند بار امتحان بوکودم خیلی قشنگتره ...

حمله حمله حمله حمله حملههههههههههههههههه
حمله حمله حمله حمله حملههههههههههههههههه

داماش شهر باران ماااااااااااااا
داماش شهر باران ماااااااااااااا

((داماش شهر باران ماااااااااااااا))
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » شنبه نوامبر 02, 2013 6:10 pm

عالیه این شعار.دمت گرم قشنگ بود جمعه امتخانش میکنیم
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه نوامبر 02, 2013 6:39 pm

[quote:5d92ae7cc6="ali-tifusi"]عالیه این شعار.دمت گرم قشنگ بود جمعه امتخانش میکنیم[/quote:5d92ae7cc6]

آبرار چند ساعت فیلم أمی تشویق کودن بیدم ... از نظر قافیه هم جور أیه ... دما گرم بلا می سر
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه نوامبر 03, 2013 2:10 am

[quote:645c5e698b="nima_beckham"][quote:645c5e698b="ali-tifusi"]عالیه این شعار.دمت گرم قشنگ بود جمعه امتخانش میکنیم[/quote:645c5e698b]

آبرار چند ساعت فیلم أمی تشویق کودن بیدم ... از نظر قافیه هم جور أیه ... دما گرم بلا می سر[/quote:645c5e698b]

مخلص داش نیمای خوش فکر
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 3:58 am

سلام
[b:3eeb62b7de]جهت آگاهی دوستان و بازدیدکنندگان سایت ، خانم انزلیچی دختر رضا انزلیچی از فعالان چپ و از رهبران و موسسین اولیه حزب توده ایران اهل آج بیشه رشت که در دوران حکومت رضاخان مدت طولانی زندانی و یا در تبعید بود. پس شهریور1320 و خروج رضا شاه از کشور نامبرده و تعداد زیادی از فعالان چپ مبادرت به تاسیس حزب توده ایران را نمودند. تا اینکه درکودتای 28 مرداد 1332 پس از اوضاع نا بسامان کشور نامبرده و تعداد دیگری از همفکران او کشور را ترک و به شوروی و کشورهای بلوک شرق رفتند انزلیچی در سال 1350 بر اثر بیماری قلبی فوت کرد. دختر وی نیز مدارج دانشگاهی در رشته هنر را در رومانی طی نمود .وی فوق لیسانس هنرهای دراماتیک از دانشگاه بخارست میباشد. رضا انزلیچی در سال 1290 در مدرسه احمدی رشت واقع در سبزه میدان و سپس مدرسه فلاحت که زیر نظر یک فرانسوی اداره میشد درس میخواند. زنده یاد کریم کشاورز مترجم و نویسنده که با وی همکلاس بود در خاطرات خود تحت عنوان یادبوده ها از انزلیچی و نقش او در سازماندهی حزب توده به تفصیل یاد کرده است.[/b:3eeb62b7de][b][size=12:3eeb62b7de] [/size:3eeb62b7de] فرهاد از رشت
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:09 am

نزهتی:به داماش می روم/داماش در 3 سال اخیر از ملوان بهتر بوده منبع: 90 به قلم علی مسعودی به سراغ بازیکن نفت تهران رفتیم تا با او مصاحبه ای انجام دهیم.متن مصاحبه را در ذیل میخوانید: 90- اوضاع در نفت تهران چطور است؟ اوضاع باشگاه خوب است در رده بالای جدول قرار داریم و اگر همه چیز خوب پیش برود میتوانیم قهرمان نیم فصل بشویم. 90-امسال از بخت های کسب سهمیه هستید؟ بله،نفت یکی دوفصل هست که خوب نتیجه گرفته و امسال باشگاه برای کسب سهمیه دورخیز کرده است. 90-می رسیم به خودت؛علت نیمکت نشینی ات چیست؟ والله از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان اصلا راضی نیستم،مدام تمرین میکنم و کاملا منظم و با برنامه پیش میروم ولی گویا کادرفنی به من اعتقادی ندارد ضمن اینکه بازیکن جانشین من هم به خوبی بازی میکند که به او تبریک میگویم. 90-پس این یعنی احتمال جدایی در نیم فصل؟ بله به احتمال فراوان از نفت جدا میشوم،آخر میدانید که سال جام جهانی هست و من هم مانند هر فوتبالیستی آرزوی بازی در آن را دارم. 90-مذاکراتی هم داشتی؟ بله یکی دو باشگاه با مدیر برنامه هایم تلفنی تماس داشته اند،تا ببینیم چه می شود. 90-مقصد آینده کجاست؟شاید ملوان درسته؟ خواهش میکنم از ملوان سوال نپرسید که همه از این تیم دارند میروند و من برگردم ملوان! هرگز یادم نمی رود با من چه رفتاری کردند به خودم قول داده ام دیگر به ملوان باز نگردم! 90-شما از بومی های آن تیم هستید چطور ممکن است همچین حرفی؟ اول اینکه من یک گیلانی هستم و تیم اول گیلان فعلا ملوان نیست.دوم اینکه همه چیز ممکن است. 90-با این حرف در انزلی جایگاهت را از دست می دهی؟منظورت از تیم اول گیلان داماش است؟ بله مشخص است که منظورم داماش است ،داماش در سه فصل گذشته بالاتر و بهتر از ملوان کار کرده و هواداران بیشتری نسبت به ملوان دارد.من در انزلی جایگاهی که نداشتم که بخواهم آنرا از دست بدهم. 90-با این تعریف هایی که از داماش کردی پس احتمالا یکی از دو باشگاه که گفتی داماش است؟ درست حدس زدید.مدیر برنامه هایم با مسئولین داماش صحبتهایی را داشته من هم بی میل نیستم که ادامه فوتبالم در استان خودم باشد.اکثر اقوام من ساکن رشت هستند و دوستان زیادی هم در آن تیم دارم،احساس غربت نخواهم کرد. 90- آمده بودیم که از بازی فردا بپرسیم که بحث وارد حاشیه شد،بازی با سپاهان را چطور میبینی؟ سپاهان از تیمهای خوب لیگ هست و احتیاج به تعریف من نیست ولی ما هم تیم نفت هستیم و همه چیز آماده پیروزی است. 90-خودت بازی میکنی؟ معلوم نیست این را باید از آقا یحیی بپرسید ولی اگر باشم تمام تلاشم را خواهد کرد،من در هر تیمی که بودم ذره ای کم کاری نکردم. 90-پس قول گل زدن هم میدهی؟ نه، این یکی را قول نمیدهم. 90/شماره مطلب45418
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان