[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali126 » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 2:31 pm

حق حاجی نیست این قد بد با هاش رفتهمن خودم قبل از این دو تا بازی میگفتم بدترینه ولی در این دو بازی حاجی زاده بهترین بود
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 2:50 pm

من ربط موضع آبشک رو به حاجی زاده درک نمیکنم !
اصلا این حاجی زاده بد ولی چه ربطی به آبشک داره مگه آبشک گفته چون حاجی زاده هست من میرم! یا عابدینی و ناظمی و غیره گفتند چون حاجی زاده رو داریم آبشک رو نمیخوایم!
یک نفر این سوال رو خواهش میکنم جواب بده دو فصل پیش که هنوز حاجی زاده به تیم ما نیومده بود آبشک چرا میخواست بره؟حرف دیشبم رو تکرار میکنم چرا پایان هر نیم فصل در سه فصل اخیر آقا محمد خان آبشک میگه میخوام برم؟
اصلا فرض رو بر نداشتن حاجی زاده میگذاریم از دوستان عزیزم که از آبشک حمایت میکنند میپرسم با توجه با این که کاردوست ذاتا یک هافبک دفاعی هست ترجیح می دهید آبشک توی بازی فیکس باشه یا کاردوست؟
پ ن :کاردوست به خوش عکسی و خوش استایلی آبشک نیست ،موهای سرش هم صاف نیست و مجعد هست ؛ده بار هم تشویقش کنی یک بار برمیگرده و دست تکون میده! ولی یقینا آماده ترین هافبک این فصل ما بوده

همین سوال در مورد پست هافبک نفوذی هم میتونه پرسیده بشه :آیا شما سهرابی آماده و تند و تیز رو ترجیح میدهید یا کاپیتان عزیز و دوستداشتنی رو که اخیرا افت کرده (توی این مورد هم جواب اکثریت مهدوی خواهد بود) چرا؟ چون برای ما اولویت اول بازیکن محبوب تر هست و سایر ویژگی ها در اولویت بعدی هستند لطفا چاوشی رو مثال نزنید که در اوج محبوبیت نیمکت نشینه که تقریبا همه مردم رشت میدونند که متاسفانه چاوشی ،چاوشی سابق نیست. میخوام به این نتیجه برسم که (خودم رو میگم) بعضا عاشق چشم وابروی طرف هستیم تا کمالاتش!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 2:55 pm

[quote:f04f4fd12a="pedram_1367"]اول از همه باید بگم مرسی که وقت می ذارین و بازی های داماش رو آنالیز می کنین ...

اما من دقیقا با مجید موافقم ...

پاس داریم تا پاس ...

الان روح مجید جلالی ( مجید کامپیوتر ) داره اذیت میشه ... بر فرض اگه هافبک از دفاع توپ بگیره و دوباره به خودش پس بده و اینکار رو 100 بار تکرار کنه که نمیشه گذاشت به حساب توانایی بازیکن و درصد موفقیت پاسهاش ...

اگه اینطوری باشه و بر این مبنا ما پاسها رو حساب کنیم قطعا در همه آمارها دفاع های وسط ما بیشترین تعداد پاس و سالمترینهاشون رو دارند ... درست هست ؟![/quote:f04f4fd12a]
[color=black:f04f4fd12a]پاسهایی که بین دفاع ها رد و بدل میشه یا هافبک ها پاس به عقب میدن جز پاسهای مرده به حساب میاد و در میانگین کلی حساب میشه...
فیلم بازی هامون موجوده.هرکی خواست بهش میدم خودش بشینه بشماره...[/color:f04f4fd12a]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 3:03 pm

[quote:497b0a49d0="abarar1989"][quote:497b0a49d0="pedram_1367"]اول از همه باید بگم مرسی که وقت می ذارین و بازی های داماش رو آنالیز می کنین ...

پاس داریم تا پاس ...

الان روح مجید جلالی ( مجید کامپیوتر ) داره اذیت میشه ... بر فرض اگه هافبک از دفاع توپ بگیره و دوباره به خودش پس بده و اینکار رو 100 بار تکرار کنه که نمیشه گذاشت به حساب توانایی بازیکن و درصد موفقیت پاسهاش ...

اگه اینطوری باشه و بر این مبنا ما پاسها رو حساب کنیم قطعا در همه آمارها دفاع های وسط ما بیشترین تعداد پاس و سالمترینهاشون رو دارند ... درست هست ؟![/quote:497b0a49d0]
[color=black:497b0a49d0]پاسهایی که بین دفاع ها رد و بدل میشه یا هافبک ها پاس به عقب میدن جز پاسهای مرده به حساب میاد و در میانگین کلی حساب میشه...
فیلم بازی هامون موجوده.هرکی خواست بهش میدم خودش بشینه بشماره...[/color:497b0a49d0][/quote:497b0a49d0]

من هم همین واسم سوال بود که معیار انتخاب پاس درست چیه ...

اما از اون جالب تر هست که یک بازیکن ما توی یک بازی فقط 36 تا پاس درست میده ... :twisted: :arrow:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 3:10 pm

[color=black:4f996352a0]آقا مجید میگه از هر 10 تا پاس 8 پاس اشتباه دادند آقای حاجی زاده که اونم چه پاس هایی و فاجعه بود من هم آمار کل پاس ها رو دادم که همش دقیق و با استفاده ازنرم افزار حساب شده.
نگفتم چه پاسی بوده و چجور پاسی و هیچ توضیحی هم ندادم. آمار و تحلیل هم فقط به پاس نیست و محض اطلاع عرض می کنم، بالای 120 صفحه اطلاعات و همچنین تحلیل از هر بازی هست که در کنار هم معنا پیدا می کنه اما آقا مجید همه چیز رو تو پاس دادن می دید و به حرفش خیلی مطمئن بود، منم فقط پاس رو گذاشتم !

حالا آقا مجید اگر باورش نمیشه لطفا، فقط همون 8 تا از پاس های اشتباهی رو که ایشون می فرمایند تو بازی پرسپولیس وجود داره رو لطف کنه و از روی فیلم بازی که خودم بهش میدم برام کراپ کنه. همینجور که رو هوا نباید حرف زد و اگر حرفی وجود داره باید مستند باشه و منم به این علت فقط حداقل رو می خوام.[/color:4f996352a0]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 3:12 pm

[quote:e14f6e3bab="The_King_of_rasht"]من ربط موضع آبشک رو به حاجی زاده درک نمیکنم !
اصلا این حاجی زاده بد ولی چه ربطی به آبشک داره مگه آبشک گفته چون حاجی زاده هست من میرم! یا عابدینی و ناظمی و غیره گفتند چون حاجی زاده رو داریم آبشک رو نمیخوایم!
یک نفر این سوال رو خواهش میکنم جواب بده دو فصل پیش که هنوز حاجی زاده به تیم ما نیومده بود آبشک چرا میخواست بره؟حرف دیشبم رو تکرار میکنم چرا پایان هر نیم فصل در سه فصل اخیر آقا محمد خان آبشک میگه میخوام برم؟
اصلا فرض رو بر نداشتن حاجی زاده میگذاریم از دوستان عزیزم که از آبشک حمایت میکنند میپرسم با توجه با این که کاردوست ذاتا یک هافبک دفاعی هست ترجیح می دهید آبشک توی بازی فیکس باشه یا کاردوست؟
پ ن :کاردوست به خوش عکسی و خوش استایلی آبشک نیست ،موهای سرش هم صاف نیست و مجعد هست ؛ده بار هم تشویقش کنی یک بار برمیگرده و دست تکون میده! ولی یقینا آماده ترین هافبک این فصل ما بوده

همین سوال در مورد پست هافبک نفوذی هم میتونه پرسیده بشه :آیا شما سهرابی آماده و تند و تیز رو ترجیح میدهید یا کاپیتان عزیز و دوستداشتنی رو که اخیرا افت کرده (توی این مورد هم جواب اکثریت مهدوی خواهد بود) چرا؟ چون برای ما اولویت اول بازیکن محبوب تر هست و سایر ویژگی ها در اولویت بعدی هستند لطفا چاوشی رو مثال نزنید که در اوج محبوبیت نیمکت نشینه که تقریبا همه مردم رشت میدونند که متاسفانه چاوشی ،چاوشی سابق نیست. میخوام به این نتیجه برسم که (خودم رو میگم) بعضا عاشق چشم وابروی طرف هستیم تا کمالاتش![/quote:e14f6e3bab]
حمزه جان ربط داره دیگه وقتی عابدینی طرف اونو میگیره و آبشکو له میکنه باعث میشه که آدم این دوتارو کنار هم بذاره و فرقشونو بفهمه!
موضوع رفتنشو باید بری از خودش بپرسی!!!
بعدش اینکه حرفت خیلی خنده دار بود!!! یعنی منظورت اینه که من بخاطر خوش استایلی موهای سرش ازش حمایت کردم!! یعنی مشکل بچه های ما فقط موهاشونه؟؟؟ :D من خودم اصلا از شخصیت آبشک خوشم نمیاد اما بحث بحثه فنیه و کاری ندارم حاجی زاده مو نداره یا!!! اتفاقا یکی از بهترین بازیکنایه ما کاردوسته ولی از لحاظ بازیسازی آبشک یه مقدار بهتره به نظر من.... حالا شاید فکر کنید من چه برنامهی با این آبشک دارم که اینقد ازش حمایت میکنم!!! خداشاهده حتی یکبارم باهاش حرف نزدم یعنی با هیچکدوم از بازیکنایه داماش برنامهی ندارم!!
قطعا باید سهرابی آماده بازی کنه جای کاپیتان دوست داشتنی... (مثال بودا)
دیگه هم اسم آبشک رو نمیارم توو این سایت سو نیت نشه :)
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 3:17 pm

[quote:0acbe0782c="pedram_1367"][quote:0acbe0782c="abarar1989"][quote:0acbe0782c="pedram_1367"]اول از همه باید بگم مرسی که وقت می ذارین و بازی های داماش رو آنالیز می کنین ...

پاس داریم تا پاس ...

اگه اینطوری باشه و بر این مبنا ما پاسها رو حساب کنیم قطعا در همه آمارها دفاع های وسط ما بیشترین تعداد پاس و سالمترینهاشون رو دارند ... درست هست ؟![/quote:0acbe0782c]
[color=black:0acbe0782c]پاسهایی که بین دفاع ها رد و بدل میشه یا هافبک ها پاس به عقب میدن جز پاسهای مرده به حساب میاد و در میانگین کلی حساب میشه...
فیلم بازی هامون موجوده.هرکی خواست بهش میدم خودش بشینه بشماره...[/color:0acbe0782c][/quote:0acbe0782c]

اما از اون جالب تر هست که یک بازیکن ما توی یک بازی فقط 36 تا پاس درست میده ... :twisted: :arrow:[/quote:0acbe0782c]

تو کامنت بالا توضیح دادم، فقط تعداد پاس مهم نیست . آمارهای دیگه مثل توپ ربایی، ازدست دادن توپ، درگیری هوایی و..... داریم که در کنار تحلیل های تاکتیکی و... معنا پیدا می کنند.
اما آقا مجید یه چیزی گفت که من هم فقط پاسخ همون بخش رو دادم چون دیدم دیگه داره یه چیز عجیب و غریب گفته میشه. حرف من ربطی به حمایت یا عدم حمایت از هیچ شخصی نداره فقط یک واقعیت آماری در مورد یک شخص تو دو بازی رو گفتم همین.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در پنج شنبه اکتبر 31, 2013 3:20 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 3:18 pm

مجید جان من از شما می پرسم؟ آیا مشکل الانِ بازیکنای ما موهاشونه؟ :D
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 3:19 pm

[quote:e31b2416dc="MEHRDAD"][color=black:e31b2416dc]آقا مجید میگه از هر 10 تا پاس 8 پاس اشتباه دادند آقای حاجی زاده که اونم چه پاس هایی و فاجعه بود من هم آمار کل پاس ها رو دادم که همش دقیق و با استفاده ازنرم افزار حساب شده.
نگفتم چه پاسی بوده و چجور پاسی و هیچ توضیحی هم ندادم. آمار و تحلیل هم فقط به پاس نیست و محض اطلاع عرض می کنم، بالای 120 صفحه اطلاعات و همچنین تحلیل از هر بازی هست که در کنار هم معنا پیدا می کنه اما آقا مجید همه چیز رو تو پاس دادن می دید و به حرفش خیلی مطمئن بود، منم فقط پاس رو گذاشتم !

حالا آقا مجید اگر باورش نمیشه لطفا، فقط همون 8 تا از پاس های اشتباهی رو که ایشون می فرمایند تو بازی پرسپولیس وجود داره رو لطف کنه و از روی فیلم بازی که خودم بهش میدم برام کراپ کنه. همینجور که رو هوا نباید حرف زد و اگر حرفی وجود داره باید مستند باشه و منم به این علت فقط حداقل رو می خوام.[/color:e31b2416dc][/quote:e31b2416dc]
بیار آقا مهرداد
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 3:22 pm

[quote:a39028bf25="majid13"][quote:a39028bf25="MEHRDAD"][color=black:a39028bf25]آقا مجید میگه از هر 10 تا پاس 8 پاس اشتباه دادند آقای حاجی زاده که اونم چه پاس هایی و فاجعه بود من هم آمار کل پاس ها رو دادم که همش دقیق و با استفاده ازنرم افزار حساب شده.

حالا آقا مجید اگر باورش نمیشه لطفا، فقط همون 8 تا از پاس های اشتباهی رو که ایشون می فرمایند تو بازی پرسپولیس وجود داره رو لطف کنه و از روی فیلم بازی که خودم بهش میدم برام کراپ کنه. همینجور که رو هوا نباید حرف زد و اگر حرفی وجود داره باید مستند باشه و منم به این علت فقط حداقل رو می خوام.[/color:a39028bf25][/quote:a39028bf25]
بیار آقا مهرداد[/quote:a39028bf25]
شمارم رو که داری فردا بهم زنگ بزن تا فیلم رو بهت بدم. فقط پاس های اشتباه بازی پرسپولیس رو برام کراپ کن و اینجا بذار.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط majid13 » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 3:22 pm

[quote:6cd8e1d27f="sepidroudi"]مجید جان من از شما می پرسم؟ آیا مشکل الانِ بازیکنای ما موهاشونه؟ :D[/quote:6cd8e1d27f]
اینو باید از برادر بسیجیمون کینگ آو رشت بپرسید که این مسله رو عنوان کرده :oops:
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط majid13 » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 3:24 pm

[quote:e7f4134a5a="MEHRDAD"][quote:e7f4134a5a="majid13"][quote:e7f4134a5a="MEHRDAD"][color=black:e7f4134a5a]آقا مجید میگه از هر 10 تا پاس 8 پاس اشتباه دادند آقای حاجی زاده که اونم چه پاس هایی و فاجعه بود من هم آمار کل پاس ها رو دادم که همش دقیق و با استفاده ازنرم افزار حساب شده.

حالا آقا مجید اگر باورش نمیشه لطفا، فقط همون 8 تا از پاس های اشتباهی رو که ایشون می فرمایند تو بازی پرسپولیس وجود داره رو لطف کنه و از روی فیلم بازی که خودم بهش میدم برام کراپ کنه. همینجور که رو هوا نباید حرف زد و اگر حرفی وجود داره باید مستند باشه و منم به این علت فقط حداقل رو می خوام.[/color:e7f4134a5a][/quote:e7f4134a5a]
بیار آقا مهرداد[/quote:e7f4134a5a]
شمارم رو که داری فردا بهم زنگ بزن تا فیلم رو بهت بدم. فقط پاس های اشتباه بازی پرسپولیس رو برام کراپ کن و اینجا بذار.[/quote:e7f4134a5a]
باشد
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 3:25 pm

[quote:5b42186473="MEHRDAD"][quote:5b42186473="pedram_1367"][quote:5b42186473="abarar1989"][quote:5b42186473="pedram_1367"]اول از همه باید بگم مرسی که وقت می ذارین و بازی های داماش رو آنالیز می کنین ...

پاس داریم تا پاس ...

اگه اینطوری باشه و بر این مبنا ما پاسها رو حساب کنیم قطعا در همه آمارها دفاع های وسط ما بیشترین تعداد پاس و سالمترینهاشون رو دارند ... درست هست ؟![/quote:5b42186473]
[color=black:5b42186473]پاسهایی که بین دفاع ها رد و بدل میشه یا هافبک ها پاس به عقب میدن جز پاسهای مرده به حساب میاد و در میانگین کلی حساب میشه...
فیلم بازی هامون موجوده.هرکی خواست بهش میدم خودش بشینه بشماره...[/color:5b42186473][/quote:5b42186473]

اما از اون جالب تر هست که یک بازیکن ما توی یک بازی فقط 36 تا پاس درست میده ... :twisted: :arrow:[/quote:5b42186473]

تو کامنت بالا توضیح دادم، فقط تعداد پاس مهم نیست . آمارهای دیگه مثل توپ ربایی، ازدست دادن توپ، درگیری هوایی و..... داریم که در کنار تحلیل های تاکتیکی و... معنا پیدا می کنند.
اما آقا مجید یه چیزی گفت که من هم فقط پاسخ همون بخش رو دادم چون دیدم دیگه داره یه چیز عجیب و غریب گفته میشه. حرف من ربطی به حمایت یا عدم حمایت از هیچ شخصی نداره فقط یک واقعیت آماری در مورد یک شخص تو دو بازی رو گفتم همین.[/quote:5b42186473]

من هم نگفتم فقط پاس هست ... چون آمار پاس داده شد ، من طریقه محاسبه پاس برام سوال بود که رضا توضیح داد ...

کلا همونطوری که میلاد گفت ما چشم بسته آمار گروه آنالیزی رو قبول داریم چون این یک حرکت درست هست ...

هر کسی ایرادی وارد میدونه باید خودش وارد ریز آنالیز بشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 3:26 pm

یک موضوع جالب!!!!

آبراران آبشک وحاجی زاده زاده رو وا بدین!

لینکی که در زیر کامنت من در جلوی چشم شماست اکانت سعید حلافی هست در شبکه جهانی فیسبوک که اسمش رو تغییر داده و نوشته "سعید زمانی" و خیلی شیک و مجلسی هم داره کامنت میگذاره و فعالیت میکنه!
این رو هم بگم که کاشف این قضیه هم خودم بودم!

https://www.facebook.com/sepehr.nafas
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 4:02 pm

پدرام جان قرار نبود که تمامی آمار ریز بازیکنان رو بذارم (اینجا هم استثنائا یک آیتم از یک بازیکن رو گذاشتم) واسه همین گفتم که آیتم های خیلی زیادی داریم و توپ از دست دادن ها یا توپ ربایی ها ، تکل ها، درگیری های هوایی و... جز پاس حساب نمیشه. پاس های رو به عقب هم که رضا گفت جز پاس حساب میشه.

ما تو بازی برابر پرسپولیس یه آمار ضعیف در تعداد پاس داشتیم که روی سایت هم گذاشتم.. 215 پاس صحیح و 61 پاس اشتباه که آمار پاس صحیح در بازی با ذوب آهن بیش از یک و نیم برابر شد و تعداد پاس اشتباه ده تا بیشتر شد.

این هم یه آیتم دیگه و البته آخرین توضیح آماری که میذارم :
[img:b2e9120027]http://8pic.ir/images/08876012670117520423.jpg[/img:b2e9120027]
آمار کلی این بخش رو هم بعد از بازی روی سایت گذاشتم که 37 توپ گرفتن و 62 توپ از دست دادن داشتیم.
این توپ از دست دادن ها یا گرفتن ها هم به پست بازیکن ارتباط داره، مثلا یکی از بهترین بازیکنان ما تو بازی با ذوب آهن اگر تعداد توپ از دست دادن هاش رو بگم شاید فکر کنید یعنی واقعا چنین آمار بدی تو این بخش داره؟ باید دید یک بازیکن برآینده آیتم های مختلفش چی هست و از اون مهمتر اون چیزی که مربی خواسته رو اجرا کرده یا خیر.

ویرایش: ضمنا یه جا گفتی "یه بازیکن ما تو یه بازی فقط 36 تا پاس درست میده.". خب اون بازی رو همه قبول داریم از ضعیف ترین بازی هامون بود ولی نکته قابل توجه تراینه که بیشترین پاس اون بازی رو همین بازیکن داده.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان