[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط 777 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 9:23 am

http://www.8pic.ir/images/67682787080418850790.png
خودم هنوز توسمت راست نمیدونم کی باشه بهتر اما تواین چندتمرین اخری جهان خوب نشون داده که میشه فیکس استفاده کرد ازش تا بادنوندگیش خسته کنه دفاع حریف رو ازدقیقه60یا65سیف الهی یاحلافی بجاش بیان تابااستفاده ازسرعتشون ازدفاع خسته حریف نهایت استفاده روبایارهای خوش نفس ببریم
اماتوسمت چپ قدمی بهترین گزینه هست سرعت ودقت سانتر باپای چپش خوبه نوک هم امین ازابتدا باشه تابجاش ازافشین استفاده کنیم البته من فک میکنم افشین فیکس باشه!کبه هم بخاطراینکه دیر بهتیم اضافه شده فکرنکنم بهش بازی برسه بخصوص که توتمرینات تنهادورزمین میدوید البته این روبگم که تعویض ها براساس روندبازی انجام میگیره ومانمیتونیم نظرخاصی بدیم واین رو خودکادرفنی بهترمیتونه تشخیص بده
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 9:30 am

[quote:ce0423962f="pouryaR-damash"]این هم ترکیب پیشنهادی من برای این بازی :

[/quote:ce0423962f]

منم با 4.2.3.1 موافقم اما تو چیدمان بازیکنا بنظرم ترکیب خوبیه جز چاوشی و محمدی که میتونه ابراهیمی و متوسل زاده جاشون بازی کنند.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 9:30 am

من فکر می کنم عسگری ، کبه ، دهقانی ، حاجی زاده و داسیلوا ؛ حالا حالا ها تو 18 تا هم نمیان چون وضع خیلی خیلی خیلی خرابه و با توجه به اخلاق ناظمی و همچنین دیسیپلینی که سر تمرینات میشه دید ؛ شاید مصدومیت و محرومیت همزمان بازیکنان اصلی و ذخیره هاشون ؛ این لیست رو بیاره تو 18 تا و به نیمکت نزدیک کنه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه جولاي 24, 2013 9:34 am

خیلی ممنونم آقا میلاد که نظرتونو کامل گفتین . اما من چند تا نکته میخواستم بگم :

1-درسته سیف اللهی پارسال تو عضدی بازی کرد منم اون بازی تو استادیوم بودم و کامل یادمه اما منظورم بیشتر به جو کلی ورزشگاه عضدی و مخصوصا هوادارای داماشی بود احساس میکنم با یه بازی کردن تو این فضا هنوز آمادگی لازم رو نداره البته با تمام احترام برای شما این نظر شخصی منه شایدم دارم اشتباه میکنم .

2-منم چندین بار سر تمرینات اومدم و کار بازیکنا رو دیدم راستش خودم بین جهانگیر و حلافی تردید داشتم درسته جهانگیر آمادگی گذشته رو نداره اما بخاطر تجربه ی بالاترش و همچنین انگیزه ای که تو تمرینات ازش دیدم ترجیح دادم تو اون پست ازش استفاده کنم البته اینم بگم استفاده از جهانگیر میتونه بار روحی مثبت برای ما و منفی برای ملوانی ها داشته باشه برای بازی هفته ی بعد چون ناخواسته ملوانی ها از این بازیکن ترس دارن و این میتونه رو عملکرد دفاعیشون تاثیر بذاره و اونا رو دچار استرس کنه .

3-من خودم به شخصه بازی جهانگیر رو خیلی قبول دارم اگه آماده باشه واقعا مهره ی تاثیرگذاری واسمون میشه سبک بازیش و فیزیک بدنیش شباهت زیادی به توز آرژانتینی داره هم سرعتی هم جنگنده هم قدرتی هم گلزن .

4-من به بازی دادن جوونا اعتقاد دارم اما از اون ور نگران جو سکوها هستم چون مطمئنا فردا شب مثل همیشه سیاهی لشکر و تخمه خورها هم میان استادیوم کسایی که نه سر تمرین میان نه واسشون داماش مهمه نه فوتبال این شهر کسایی که واسه خوش گذرونی میان مطمئنا اگه این بازیکنای جوون فیکس بازی کنن و یکی دو اشتباه کنن علیه اون بازیکن همه جور تخریب رو انجام میدن و ممکنه اون بازیکن واسه همیشه محو بشه بخاطر همینه که مربیا کمتر ریسک میکنن به جوونا فیکس بازی بدن معمولا آروم آروم و با یه شیب مناسب به جوونا میدون میدن . من تو تمرینات سیف اللهی و قدمی رو دیدم واقعا بازیکنای خوب و آینده داری هستن بخاطر همین نمیخوام مهره هامون زود بسوزن نگران آیندشونم چون جو سکوها گاهی اوقات از کنترل خارج میشه البته اینا میتونه بر عکسشم اتفاق بیفته به هر حال این کار یه ریسکه که من اگه مربی بودم ترجیح میدادم تو بازی اول تو خونه ی خودم چنین ریسکی رو نکنم .

البته اینا همش عقاید شخصی من بود مطمئنا ایراداتی خواهد داشت به نظر من همین اختلاف نظرات و تبادل افکار میتونه باعث پیشرفت تیممون بشه و البته باید در نهایت هممون به تصمیم گرفته شده توسط کادر فنی احترام بذاریم .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:52 am

در گفت‌وگو با تسنیم
ناظمی: از اخراج شدن نمی‌ترسم/ امیدوارم شادی به اردوی داماش بیاید
خبرگزاری تسنیم: سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان گفت: امیدوارم با پیروزی مقابل سایپا شادی به اردوی داماش بیاید چون در این مدت مشکلات مالی بازیکنان را اذیت کرده است.

افشین ناظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در خصوص دیدار فردا (پنجشنبه) با سایپا در هفته اول لیگ برتر اظهار داشت: تمرینات را دیر آغاز و تلاش کردیم بیشترین استفاده را در روزهای باقیمانده به آغاز مسابقات لیگ انجام دهیم. در این مدت کارهای بدنسازی انجام دادیم و خوشبختانه از لحاظ بدنی شرایط خوبی پیدا کرده‌ایم.

وی سایپا یکی از تیم‌های خوب لیگ خواند و عنوان کرد: سایپا در این چندساله سازماندهی خوبی داشته و انسجام تیمی خود را حفظ کرده است. این تیم همیشه جایگاه خوبی در لیگ داشته است. البته چون هفته‌های ابتدایی لیگ است داماش و ساپیا شناختی نسبت به یکدیگر ندارند. امیدوارم زمانی که 25 دقیقه از بازی می‌گذرد از این تیم شناخت کامل را پیدا کنیم.

سرمربی داماش با اشاره به مشکلات مالی این تیم گفت: شرایط مالی خوبی نداریم و بازیکنان در مضیقه هستند اما امیر عابدینی تلاش می‌کند این مشکلات را کمتر کند. امیدوارم با پیروزی مقابل سایپا شادی به اردوی داماش بیاید. در این مدت مشکلات مالی بچه‌ها را اذیت کرده است.

ناظمی خاطرنشان کرد: داماش از نظر مالی مشکل دارد و با فروش علیرضا جهانبخش و پولی که به باشگاه رسید سعی کردیم مقداری تیم را از لحاظ مالی تامین کنیم. بازیکنان خوبی چون روح‌الله سیف‌اللهی و جهانگیر عسگری را جذب کردیم که امیدوارم هر چه زودتر با تیم هماهنگ شوند.

داماش گیلان در این چند ساله مربیان زیادی را تغییر داده و ممکن است این فصل هم همین اتفاق برای ناظمی بیفتد. سرمربی داماش در این خصوص به تسنیم گفت: با همه اتفاقات گذشته بازهم قبول کردم که هدایت داماش را بپذیرم و این کار را به خاطر مردم استان گیلان و رشت انجام دادم.

وی با بیان اینکه از اخراج شدن نمی‌ترسد، اضافه کرد:‌ با این تیم زندگی کرده‌‌ام و با وجود مشکلاتی که در این 3 سال اخیر وجود داشت این تیم را حفظ کردیم. اگر مشکلات مالی در فصل گذشته وجود نداشت یازدهم نمی‌شدیم. این را یقین بدانید یازدهمی حق فوتبال رشت نبود.

ناظمی با اشاره به تماشاگران داماش اظهار داشت: تماشاگران سرمایه اصلی تیم هستند و سال گذشته همین تماشاگران تا روز آخر از داماش حمایت کردند. با وجود اینکه در زمین خود به تیم پرسپولیس باخته بودیم اما 5 دقیقه تیم را تشویق کردند. این چیزها را دیدم که پای این تیم ایستادم. از آنها عاجزانه خواهش می‌کنم بازهم به ورزشگاه بیایند و تنها تیم خود را تشویق کنند و مهمان‌نوازی خود را نشان دهند.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه جولاي 24, 2013 12:48 pm

شنیدم فردا موقع بازی قراره بارون بیاد اگه واقعا اینطوری بشه که عالیه چقدر لذت بخشه شروع لیگ زیر بارون تو شب توی سانتیاگو عضدی با حضور هوادارای دو آتیشه ی داماش شهر باران باشه :)

راستی دوستان فکر میکنین کدوم بازیکن اولین گل داماش رو برای این فصل میزنه ؟

حدس من اینه که علیرضا نظیف کار میزنه :)

به هر حال چیزی که مهمه کسب 3 امتیاز بازیه فرداست انشالا با گلای بیشتر البته مطمئنا بازیای اول فصل فیزیکی خواهند بود و کمتر شاهد برنامه های تاکتیکی و تکنیکی خواهیم بود به همین دلیل اکثرا بازیا کم گل میشه .

با توجه به تب و هیجان فوتبالی که به شدت مردم رشت و هوادارای داماش رو فرا گرفته فکر میکنم باید زودتر از همیشه اون شعار معروف رو سر داد :

داماش گل بزن ........................................ رشتیا بیقرارن /23/

دوستان جایگاه H هم بی صبرانه منتظر شروع بازی و سر دادن سرود زیبای داماش ای قهرمان ایران به شکل متحد و منسجم هستن :)

حرارت و تب فوتبال فردا ساعت 10 شب تو رشت و در ورزشگاه عضدی به اوج خواهد رسید .

بی صبرانه منتظریم ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » چهارشنبه جولاي 24, 2013 1:03 pm

فردا من نیستم بازی دارم امیدوارم با یه برد خوب شروع کنیم /11/
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 1:10 pm

اونایی که میتونن با خودشون آبشاریو مواد آتش زا بیارن ورزشگا روشن بشه :lol:
مثل لیگ ایتالیا بشه بازیم کهه تو شبه باحال میشه :P
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 1:14 pm

[quote:30cbd2c645="mahyar7192"]اونایی که میتونن با خودشون آبشاریو مواد آتش زا بیارن ورزشگا روشن بشه :lol:
مثل لیگ ایتالیا بشه بازیم کهه تو شبه باحال میشه :P[/quote:30cbd2c645]

نه تو رو خدا ... :idea: :idea: :idea: :idea:

حداقل اگه میارین تو H نیارید لطفا ... چون پارسال آقای رضا خان حسابی پدر لباس های ما رو در آورد !! یه جورایی با فشفشه ما رو به رگبار بسته بود ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 1:54 pm

[b:c9af29360e]پیش بازی داماش گیلان – سایپا البرز: شب گربه سیاه است یا سیلاب داماش؟[/b:c9af29360e]

این داستان بی پولی داماش دیگر از فرط تکرار برای اهالی فوتبال تبدیل شده به عادت. الان سه سال است که تا نام داماش در اذهان تداعی می شود بلافاصله جمله ای از نداشتن پول به ذهن می آید

سایت گل – سوت آغاز لیگ برای تیمهای دهم و یازدهم لیگ دوازدهم به صورت هم زمان در رشت به صدا در می آید. این از شانس دو تیم است که باید بازی افتتاحیه خود را برابر هم انجام دهند تا ببینند که آیا همچنان به مانند سال گذشته هم زور و هم قوا هستند یا نه؟ شاید این بهترین اشل برای مربیان دو تیم است که دریابند کدامشان در تعطیلات لیگ بهتر کار کرده اند و شرایط شان برای امسال مهیاتر است. این دیدار به نوعی داربی مربیان ناشناخته لیگ هم خواهد بود. جایی که افشین ناظمی جوان رو در روی انگین فیرات گمنام قرار خواهند گرفت. دو مربی که در فوتبال ایران هنوز برای تبدیل شدن به یک مربی درجه اول راه درازی در پیش خواهند داشت.

داماش؛ همچنان قوته ور در مشکلات مالی!

این داستان بی پولی داماش دیگر از فرط تکرار برای اهالی فوتبال تبدیل شده به عادت. الان سه سال است که تا نام داماش در اذهان تداعی می شود بلافاصله جمله ای از نداشتن پول و بدهی های روز افزون هم پشت سرش می آید. بازیکنان داماش سه سالی می شود که لیگ را با شرایط بد مالی پشت سر می گذارند اما نکته ی مهم این است که نتایج کسب شده آنها به هیچ وجه با شرایط مالی شام همخوانی ندارد و آنها تقریبا دو سال درخشان را پشت سر گذاشته اند. داماش در لیگ یازدهم به رتبه هفتم رسید و سال پیش هم مقام یازدهم را تصاحب کرد. اوج کار رشتی ها در سال پیش شکست پی در پی قهرمان و نایب قهرمان لیگ برتر بود که با برد سپاهان توانستند سرنوشت قهرمانی لیگ را تغییر دهند. حال باید دید که امسال چه سرنوشتی در انتظار بی پول ترین تیم لیگ سیزدهم است، یک پایان باشکوه به مانند این دوسال یه یک غروب تراژیک؟

داماشی ها که با از دست دادن حسین ابراهیمی و جهانبخش دو بال راست و چپ شان مشکل خواهد داشت، با تکیه بر جوان گرایی و استفاده از بازیکنان بومی می خواند نقاط ضعف شان را پر کنند. خبر خوبی برای رشتی ها آمادگی بسیار بالای افشین چاووشی در تمرینات است و نقطه قوت آنها خط منسجم دفاعی و میانی شان است. داماشی ها سه سالی می شود که با یک اسکلت بندی ثابت دارند با هم بازی می کنند.

سایپا؛ گربه سیاه ناشناخته داماش!

سایپا را باید گربه سیاه تمام و کمال رشتی ها لقب داد. آنها در اکثر بازی هایی که مقابل داماش انجام داده اند توانسته اند با برتری زمین را ترک نمایند. شاید مساوی دور برگشت سال گذشته آنها در رشت یکی از استثناها باشد. تنها نماینده استان البرز در لیگ برتر امسال با مربی خارجی و البته سابق خود به لیگ گام گذاشته است. انگین فیرات سرمربی آلمانی سایپا پیش از آن به عنوان دستیار ورنر لورانت در سایپا حضور داشت و حالا می گوید که آمده ام تا سبک نوینی از فوتبال را با سایپا نمایش دهم. آنها بسیار زودتر از سایر تیمها تمریناتشان را شروع کردند و این امید را دارند تا با استفاده از حربه ی آمادگی جسمانی و هماهنگی بتوانند در روزهایی که سایر تیمها هنوز روی ریل نیفتاده اند امتیاز جمع کنند.

سایپا یک زوج منحصر به فرد هم در ترکیب خود دارد. ابراهیم صادقی و مهدی ثابتی.این دو را باید پدر معنوی بازیکنان شاغل در لیگ محسوب کرد. شاید باورتان نشود که روی هم رفته سنشان به هشتاد پهلو می زند! ستاره کرجی ها در بازی مقابل داماش سجاد شهباززاده و کاوه رضایی خواهند بود. هرچند که روزبه شاه علی دوست در هافبک و مقدادقباخلو در نوک حمله هم حرفهای زیادی برای گفتن خواهند داشت.

پیشگویی:

اینکه کسی بتواند اولین بازی لیگ را پیش بینی کند و در آخر حرفش هم درست از آب در بیاید بسیار نادر است. اگر به شروع های داماش در لیگ برتر استناد کنیم که بازی یک تساوی بدون گل یا حداکثر یک بر یک از کار در می آید و اگر سایپا همان گربه سیاه معروف داماش نشان دهد که برد دو بر صفر دور از ذهن نخواهد بود.
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط mahyar7192 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 3:12 pm

[b:89bae06fd4]
هادی ‫‏سهرابی‬ : هواداران داماش به ما انرژی می دهند
سهرابی:با دقت و برنامه بازی کنیم،سایپا را می بریم.

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،هادی سهرابی بازیکن جوان تیم داماش گیلان در رابطه با بازی تیمش در مقابل سایپا در لیگ برتر سیزدهم گفت :مانند بازی نخست فصل قبل میزبان هستیم و اگر دقت و با برنامه بازی کنیم سایپا را می بریم و لیگ را با برد آغاز خواهیم کرد در حالی که هواداران ما هم مانند همیشه یار و یاور همیشگی ما در میدان مسابقه هستند و به ما کمک می کنند و اگر سه امتیاز اولین بازی را بگیریم اعتماد به نفسمان برای ادامه لیگ برتر بالا خواهد رفت .
وی در ادامه با اشاره به از دست دادن چند مهره سایپا در بازار نقل و انتقالات به سر مربی تیم سایپا اشاره ای داشت و فیـــــــرات را مربی باهوش و با تجربه خواند و گفت : بچه ها و کادر فنی در صدد این هستند که بعد از چند سال طلسم نباختن تیم سایپا را در عضدی رشت بشکنند.[/b:89bae06fd4]
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط r4sht » چهارشنبه جولاي 24, 2013 3:53 pm

اگه تیم داماش خط میانی رو در بازی ها بدست بگیره با توجه به سبک و بازیکنایی که داریم میتونیم امتیاز بگیریم
امسال باید کمترین اشتباهات فردی رو در دفاع داشته باشیم و بازیکنان دفاع نزدیکتر به هم باشند تا عملا دفاع نفوذ ناپذیر بشه
در مورد حمله باید متوسل زاده نقش بازیکنی رو بازی کنه که دفاع حریف رو خسته میکنه و چشم امید امسال داماش در غیاب جهانبخش به افشین چاوشی بازیکن با تجربه داماشه و همین طور کبه که هردو این بازیکنان میتونند از موقعیت های بدست اومده استفاده کنند
امیدوارم بازی فردا با حمایت پرشور هوادارا با برد به پایان برسه تا روحیه بازیکنا بالا بره /23/
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » چهارشنبه جولاي 24, 2013 5:17 pm

فردا باید سانتیاگو عضدی رو واسه سایپا جهنم کنیم. اول بازی باید هم ما هوادارا رو سکو ها قدم رو محکم برداریم هم بچه های تو زمین. امروز یکی از دوستان داشت صحبت میکرد و به درستی بر این موضوع تاکید داشت که هر گونه فحاشی ممنوع و... امیدوارم امیدوارم که این رعایت بشه و از همه نظر لیگ رو خوب شروع کنیم. و جهنم سانتیاگو عضدی رو در کمال ادب و فرهنگ بالای رشتی به حریف نشون بدیم.
به امید پیروزیه بچه های شهرباران /11/ :P
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » چهارشنبه جولاي 24, 2013 5:20 pm

فردا باید سانتیاگو عضدی رو واسه سایپا جهنم کنیم. اول بازی باید هم ما هوادارا رو سکو ها قدم رو محکم برداریم هم بچه های تو زمین. امروز یکی از دوستان داشت صحبت میکرد و به درستی بر این موضوع تاکید داشت که هر گونه فحاشی ممنوع و... امیدوارم امیدوارم که این رعایت بشه و از همه نظر لیگ رو خوب شروع کنیم. و جهنم سانتیاگو عضدی رو در کمال ادب و فرهنگ بالای رشتی به حریف نشون بدیم.
به امید پیروزیه بچه های شهرباران /11/ :P
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » چهارشنبه جولاي 24, 2013 5:23 pm

به قول یکی از دوستان ما چند سال نیاز داریم تا جو استادیوم خوب بشه حداقل 4 یا 5 سال دیگه تا سن هوادارای تقریبا جوان ( اکثریت جوان ) هوادار داماش بالاتر بره ولی این موضوع فحاشی رو شاید سالها نشه ریشه کن کرد
مثلا فلان هوادار به حسین ابراهیمی گفته بود آستانه بادام میفروختی و .... و بعدا رفتن آشتی کردن
حالا وای به حال یه عده ای که هوادار نیستن و واسه سرگرمی و خالی شدن میان استادیوم و با کوچکترین موضوع شروع به فحاشی میکنن
تنها راه حل اینه هرکی دوروبرش شروع به فحاشی کرد بهش اعتراض کنی و اگه رعایت نکرد به نیروهای انتظامی معرفیش کنیم
گرچه کار قشنگی نیست ولی بعضی وقت ها تحکم و اجبار لازمه
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي