[quote:894c2086ce="M0H3N"][quote:894c2086ce="golsar"][quote:894c2086ce="M0H3N"][quote:894c2086ce="golsar"][quote:894c2086ce="sepidroudi"][quote:894c2086ce="nima_beckham"][quote:894c2086ce="juventino"]یه نفر فقط یه نفر طراح بیارین فقط یه دونه گرافیست بیارین تایید کنه ترکیب ابی و سبزو. این اصلا به کنار اصلا کاری ندارم. اخه چرا اینقدر راحت با عوض شدن لوگو کنار اومدین ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! وای دیگه با این طرحاتون نمک رو زخم ادم نپاشین. همه هم تایید میکنن همدیگرو. گریه میخوام بکنم از حرص خدایی[/quote:894c2086ce]
منم خیلی موافقم ! افراد حرفه ای تر بیان طرح بدن بهتره ! ...نمیدونم چرا جدیدا اینجوری شده ... رنگ پیراهن داره قرمز ازش بیرون میاد کسی حرفی نمیزنه ... لوگو داره تغییر میکنه ! کسی چیزی نمیگه ...
( در مورد لوگو هم یه بار گفتم عکس ببر توش بکار بره عالیه ... )[/quote:894c2086ce]
خدمت هر دو دوست عزیز عرض ارادت دارم , همه ی دوستانی که میان طرح میدن هیچ الزامی نیست که بیان طرحشونو اینجا بزارن تا در موردش نظر بدیم , میتونن مستقیما بفرستن برای باشگاه فقط و فقط به خاطر احترام به ما طرحشونو در جایگاه قضاوت ما میزارن تا نظر بدیم برای کاملتر شدنش , خواهشا اگه منتقد طرحا هستی طوری بگو که تو ذوقشون نخوره , ضمنا 2 تا طرح از MOH3EN و rasht-city خیلی قشنگه البته با اعمال تغییراتی , در مورد تغییر لوگو که معترض هستی قبلا هم گفتم بعضی از تیمهای بزرگ آرمشون به مرور زمان تکامل پیدا کرده تا این شده وبعضیا هم که اصلا آرمشونو عوض کردن نمونش چلسی , ضمنا طراحی آرم جدید که غرور انگیز باشه خیلیم عالیه , بدون تعصب آرم فعلی باشگاه متاسفانه باید اقرار کرد که یکی از سطحی ترین آرم ها تو سطح ایرانه که شامل یک تم دایره ای با چهارخونه های قرمز و آبی البته از نوع بی سلیقش و اسم داماش که با فونتی نه چندان زیبا نوشته شده!!!!!!!!
اما در مورد ببری که نیمای عزیز پیشنهاد داد فقط بهت زده شدم

که این ببر دیگه چه صیغه ایه!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:894c2086ce]
من در مورد حرف این دوست عزیز میخوام بگم که کاری به زیبایی یا زشتی آرم کنونی باشگاه ندارم ولی در مورد فونت ، خداییش اون فونت شرف داره نسبت به خیلی از فونت هایی که دوستان در طرح هاشون بکار بردن ، خودتون هم دیدید بعضی از دوستان رسما از فونت های پیش فرض ویندوز واسه طرح هاشون استفاده کردن . . .
به هر حال نظرات من :
1. با کلید مخالفم 200%
2. طرح ها تا جایی که میتونه باید ساده باشه نه اینکه ابر و بارون و بازیکن و کلید همه با هم تو آرم باشن ، قرار شد 1 نماد از شهر باشه نه 50 تا !
3. ترکیب هر دو رنگی با هم امکان پذیرِ ولی نه به همین سادگی . . .

[/quote:894c2086ce]
مطمئنا از طرحهایی که اینجا داده میشه استفاده نمیشه و اگه خیلی لطف کنن ازش ایده بگیرن و در نهایت طراحی لوگو یه کار حرفه ای و تخصصیه،احتمال داره اصلا طرح رو بدن یکی تو یه شهر دیگه بزنه ! اون شخص نباید بدونه هوادارا چه چیزایی رو به عنوان نماد قبول دارن ؟ همین که اینجا یه سری نماد معرفی میشه خودش خوبه وگرنه فونت و قالب و اینا مهم نیس ! پس دوستان با دید مثبت به تلاش دوستاشون نگاه کنن لدفن

کسی نخواست غیر مثبت به این طرح ها نگاه کنه . . .
در کل همه دوست داریم بهترین برای تیم شهرمون استفاده بشه ولی باید قبول کنیم کارها ضعیف بوده حتی اگر انتخاب هم بشه نمیتونه بهترین باشه . . .
در ضمن نظری که میدم به عنوان کسیه که 8 ساله تو این کارِ و تا الان بیشتر از 10 لوگو برای شرکت ها و موسسات طراحی کرده !
به هر حال امیدوارم به حساب مخالفت نگیرید و با هم فکری بهترین رو ارائه بدید . . .[/quote:894c2086ce]
من هم حرفم همینه ،یقین دارم کارها اصلا در شان تیمی مثه داماش نیس و اینم میدونم که مسابقه فرمالیته نیس ! چون میخوان ازش ایده بگیرن که این مسابقه رو گذاشتن، همین که بارون یا برنج یا ساختمون شهرداری و ... به عنوان نماد معرفی و دیده میشه ینی کمک به گرافیست نهایی ، این خیلی مسخرست که فک کنیم اینجا کسی که کاراشو میذاره واسه چشم داشتن به جایزه ی باشگاهه و اون دوست عزیزی که اینو گفته بود باید بدونه همه نیتها خیره و در آخر همه خوشحال میشن که کار طراحی سپرده بشه به کسی که مثه شما تجربه لازم رو داره و میتونه لوگویی در شان تیم با استفاده از نمادهای معرفی شده و قاطی کردنش با هوش و خلاقیت گرافیکیش طراحی کنه ، ممنون که کامنتهارو میخونی

شما لطف داری
همونطور که اشاره کردی واقعا همه میخوایم بهترین برای داماش باشه
ایشالا که اینطور بشه چون داماش شایسته ی بهترینهاست . . .