[quote:a42554d308="888"]حسین گلابی توافقنامه خرید باشگاه مل مل استیل را امضا کرد
بنا به گزارش سایت باشگاه استیل متن این خبر به شرح زیر است:
اینجانب آغای هدایتی دولابی معروف به حسین گلابی ایران توفیق دارم بعنوان قدردانی از مردم شهرک و دهات های حومه شامل مسکو و باکو و..اعلام کنم: پس از بررسی های فراوان برای تیم داری در لیگ برتر پس از مدتها مذاکره با چندین باشگاه ازجمله زسکا مسکو و لوکوموتیو مسکو و شاختار دونتسک اکراین همچنین ضمن تشکر از مسئولین مربوطه باشگاههای دیگر بویژه برادر عزیزم آقای ولادمیر پوتین و آقای گورباچوف و مسئولان راه آهن انزلیچی " انتخاب من باشگاه مل ملی های شهرک هست ".
در ادامه چند نکته را تذکرا اعلام می نمایم:
1. فوتبال محل ایجاد ورزش دلالی و لابی و تقویت جیب مبارک اینجانب است و هدف بنده کسب شهرت بوده، لذا با نیت و رعایت موازین اخلاقی و احترام به یکدیگر جهت رسیدن به این آرمانها همگی باید تلاش کنیم که بتوانیم به هدفمان برسیم. امیدوارم مردم مهماننواز و آرام شهرک در این راه به من کمک کنند.
2. باشگاه مل مل جهت کسب موفقیت احتیاج به همدلی و غیرت دارد. به همین دلیل از بازیکنان دپورتی شهرکی تیم های دیگر مانند آغای زارع اف(بازیکن اخراجی پرسپولیس) آغای جوات شیرزاد یف (بازیکن نیمکت نشین و تدارکات تیم استقلال) و آغای نوری اف(بازیکن پولکی تیم های عربی) تمنا دارم به تیم خود برگردند تا این جانب پول کمتر خرج نمایم. همچنین آغای اشجارینکو بازیکن باغیرت شهرک هم جزء این لیست است.
3. اینجانب قرارداد مربوطه را پس از اینکه مردم شهرک به دنبال ماشین مشاور بنده و گدایی پول توسط بازیکنان مل مل تیم را با تماشاگران و ورزشگاه فقط و فقط به صورت یکجا جمعا 4 میلیارد خریدمکه دو میلیارد تومان به صورت نقد و دو میلیارد ما بقی به صورت چک پرداخت می شود جا دارد از بانیان این حراج بزرگ تشکر کنم. همچنین قرار شد ماهیانه یک ویلا با کلیه امکانات رفاهی و ژ..... در اختیار بنده بگذارند.
4. آرزوی ما دسنیابی به مقام قهرمانی لیگ انزلیچی است. امیدواریم با تلاش بازیکنان دپورتی و لابی های بنده به لیگ یک ایران سقوط کنیم و مل مل هم مانند استیل آذین در لیگ یک جا خوش کند.
فراموش نکنید فوتبال امروزه چهارمین صنعت اقتصادی می باشد که در کشورها رونق دارد. ما هم باید برای رسیدن به معیارهای UEFA و FIFA سریعتر به باشگاه هایمان را حراج کنیم تا بتوانم روزی پرسپولیس راهم بخرم.
با اعرض اردات پایدار
حسین گلابی[/quote:a42554d308]
خیلی ردیفی. اسم گلت نمیدونم چیه. ولی خیلی باحالی.