[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - توافق اولیه برای واگذاري 60 درصد سهام باشگاه ملوان به هدايتي

توافق اولیه برای واگذاري 60 درصد سهام باشگاه ملوان به هدايتي

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه ژوئن 14, 2012 12:45 pm

درسته وضعه تیم تعریفی نداره ولی بردن مل مل با هدایتی و پژپژ و مازیار زارع خیلی هم شیرین تره.
پاچه خاری و کاسه لیسی در خون *# هاست
به قول شاعر
"تغاری بشکند ماستی بریزد
جهان گردد بکام کاسه لیسان "
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه ژوئن 14, 2012 2:52 pm

آبرا قبول داری دسته خالی نمیشه کاری کرد .
یک ماه مونده تا بازیها لیگ اما .....
منم مثل شما امیدوارم مل مل پودر کنیم اما با این وضعیت ......
به امید روز های بهتر
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه ژوئن 14, 2012 3:00 pm

ابراربادست خالی هیچ کاری به هیچ وجه ممکن نمیشه کرد/
امیدوارم گزینه دیگه ای باشه وباعابدینی صحبت کرده باشه وگرنه اوضاع خراب میشه اونم بدجور
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Hamed9 » پنج شنبه ژوئن 14, 2012 3:04 pm

اگر ما می خواستیم هدایتی بیاد واسه این بود که عابدینی بود، اینا دلشون رو به چی خوش کردند. ملوانو میدونم امسال یکی از اون 5تاسو سقوط می کنه ولی امیدوارم ما تو همین چند روز وضعمون درست شه . خدایی داریم قبل فصلو از دست می دیمو که خیلی بده
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » پنج شنبه ژوئن 14, 2012 4:44 pm

[b:cdc7187ed8]اونجوری که پیداس امسال وضمون خیلی خرابه
حتی یه بازیکنم بهمون اضاف نشده[/b:cdc7187ed8] :(
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه ژوئن 15, 2012 10:35 am

حسین گلابی توافقنامه خرید باشگاه مل مل استیل را امضا کرد

بنا به گزارش سایت باشگاه استیل متن این خبر به شرح زیر است:

اینجانب آغای هدایتی دولابی معروف به حسین گلابی ایران توفیق دارم بعنوان قدردانی از مردم شهرک و دهات های حومه شامل مسکو و باکو و..اعلام کنم: پس از بررسی های فراوان برای تیم داری در لیگ برتر پس از مدتها مذاکره با چندین باشگاه ازجمله زسکا مسکو و لوکوموتیو مسکو و شاختار دونتسک اکراین همچنین ضمن تشکر از مسئولین مربوطه باشگاههای دیگر بویژه برادر عزیزم آقای ولادمیر پوتین و آقای گورباچوف و مسئولان راه آهن انزلیچی " انتخاب من باشگاه مل ملی های شهرک هست ".

در ادامه چند نکته را تذکرا اعلام می نمایم:

1. فوتبال محل ایجاد ورزش دلالی و لابی و تقویت جیب مبارک اینجانب است و هدف بنده کسب شهرت بوده، لذا با نیت و رعایت موازین اخلاقی و احترام به یکدیگر جهت رسیدن به این آرمانها همگی باید تلاش کنیم که بتوانیم به هدفمان برسیم. امیدوارم مردم مهماننواز و آرام شهرک در این راه به من کمک کنند.

2. باشگاه مل مل جهت کسب موفقیت احتیاج به همدلی و غیرت دارد. به همین دلیل از بازیکنان دپورتی شهرکی تیم های دیگر مانند آغای زارع اف(بازیکن اخراجی پرسپولیس) آغای جوات شیرزاد یف (بازیکن نیمکت نشین و تدارکات تیم استقلال) و آغای نوری اف(بازیکن پولکی تیم های عربی) تمنا دارم به تیم خود برگردند تا این جانب پول کمتر خرج نمایم. همچنین آغای اشجارینکو بازیکن باغیرت شهرک هم جزء این لیست است.

3. اینجانب قرارداد مربوطه را پس از اینکه مردم شهرک به دنبال ماشین مشاور بنده و گدایی پول توسط بازیکنان مل مل تیم را با تماشاگران و ورزشگاه فقط و فقط به صورت یکجا جمعا 4 میلیارد خریدمکه دو میلیارد تومان به صورت نقد و دو میلیارد ما بقی به صورت چک پرداخت می شود جا دارد از بانیان این حراج بزرگ تشکر کنم. همچنین قرار شد ماهیانه یک ویلا با کلیه امکانات رفاهی و ژ..... در اختیار بنده بگذارند.

4. آرزوی ما دسنیابی به مقام قهرمانی لیگ انزلیچی است. امیدواریم با تلاش بازیکنان دپورتی و لابی های بنده به لیگ یک ایران سقوط کنیم و مل مل هم مانند استیل آذین در لیگ یک جا خوش کند.

فراموش نکنید فوتبال امروزه چهارمین صنعت اقتصادی می باشد که در کشورها رونق دارد. ما هم باید برای رسیدن به معیارهای UEFA و FIFA سریعتر به باشگاه هایمان را حراج کنیم تا بتوانم روزی پرسپولیس راهم بخرم.

با اعرض اردات پایدار

حسین گلابی
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » جمعه ژوئن 15, 2012 10:58 am

/10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه ژوئن 15, 2012 7:07 pm

[quote:a42554d308="888"]حسین گلابی توافقنامه خرید باشگاه مل مل استیل را امضا کرد

بنا به گزارش سایت باشگاه استیل متن این خبر به شرح زیر است:

اینجانب آغای هدایتی دولابی معروف به حسین گلابی ایران توفیق دارم بعنوان قدردانی از مردم شهرک و دهات های حومه شامل مسکو و باکو و..اعلام کنم: پس از بررسی های فراوان برای تیم داری در لیگ برتر پس از مدتها مذاکره با چندین باشگاه ازجمله زسکا مسکو و لوکوموتیو مسکو و شاختار دونتسک اکراین همچنین ضمن تشکر از مسئولین مربوطه باشگاههای دیگر بویژه برادر عزیزم آقای ولادمیر پوتین و آقای گورباچوف و مسئولان راه آهن انزلیچی " انتخاب من باشگاه مل ملی های شهرک هست ".

در ادامه چند نکته را تذکرا اعلام می نمایم:

1. فوتبال محل ایجاد ورزش دلالی و لابی و تقویت جیب مبارک اینجانب است و هدف بنده کسب شهرت بوده، لذا با نیت و رعایت موازین اخلاقی و احترام به یکدیگر جهت رسیدن به این آرمانها همگی باید تلاش کنیم که بتوانیم به هدفمان برسیم. امیدوارم مردم مهماننواز و آرام شهرک در این راه به من کمک کنند.

2. باشگاه مل مل جهت کسب موفقیت احتیاج به همدلی و غیرت دارد. به همین دلیل از بازیکنان دپورتی شهرکی تیم های دیگر مانند آغای زارع اف(بازیکن اخراجی پرسپولیس) آغای جوات شیرزاد یف (بازیکن نیمکت نشین و تدارکات تیم استقلال) و آغای نوری اف(بازیکن پولکی تیم های عربی) تمنا دارم به تیم خود برگردند تا این جانب پول کمتر خرج نمایم. همچنین آغای اشجارینکو بازیکن باغیرت شهرک هم جزء این لیست است.

3. اینجانب قرارداد مربوطه را پس از اینکه مردم شهرک به دنبال ماشین مشاور بنده و گدایی پول توسط بازیکنان مل مل تیم را با تماشاگران و ورزشگاه فقط و فقط به صورت یکجا جمعا 4 میلیارد خریدمکه دو میلیارد تومان به صورت نقد و دو میلیارد ما بقی به صورت چک پرداخت می شود جا دارد از بانیان این حراج بزرگ تشکر کنم. همچنین قرار شد ماهیانه یک ویلا با کلیه امکانات رفاهی و ژ..... در اختیار بنده بگذارند.

4. آرزوی ما دسنیابی به مقام قهرمانی لیگ انزلیچی است. امیدواریم با تلاش بازیکنان دپورتی و لابی های بنده به لیگ یک ایران سقوط کنیم و مل مل هم مانند استیل آذین در لیگ یک جا خوش کند.

فراموش نکنید فوتبال امروزه چهارمین صنعت اقتصادی می باشد که در کشورها رونق دارد. ما هم باید برای رسیدن به معیارهای UEFA و FIFA سریعتر به باشگاه هایمان را حراج کنیم تا بتوانم روزی پرسپولیس راهم بخرم.

با اعرض اردات پایدار

حسین گلابی[/quote:a42554d308]

خیلی ردیفی. اسم گلت نمیدونم چیه. ولی خیلی باحالی. :lol:
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط naader_sayad » جمعه ژوئن 15, 2012 8:22 pm

اینجا شده مهد کودک . حسین گلابی هه هه ؟ واقعا این سایت برای این حرفا ساخته شده ؟بابا یک مقدار فرهنگ رشت رو اینجا حفظ کنیم . آخه این چه جورشه ؟
نماد کاربر
naader_sayad
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 04, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه ژوئن 15, 2012 8:28 pm

فقط باید گفت:
ایران/آسیا/امیر عابدینی
باید این شعارو بارها و بارها تو ورزشگاه بگیم تا دورگه ها به همراه آبراموویچشون بترکن :lol:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در جمعه ژوئن 15, 2012 8:57 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » جمعه ژوئن 15, 2012 8:38 pm

[quote:60b973e4a5="naader_sayad"]اینجا شده مهد کودک . حسین گلابی هه هه ؟ واقعا این سایت برای این حرفا ساخته شده ؟بابا یک مقدار فرهنگ رشت رو اینجا حفظ کنیم . آخه این چه جورشه ؟[/quote:60b973e4a5]

دوست عزیز اینجا برای این حرفا ساخته نشده / اگه به مطالب سایت نگاه بکنی میبینی که برای چی ساخته شده .

با این حرف فرهنگ رشت رفت زیر سوال؟؟؟؟؟!!!!!!!

اگه یه سری به سایت شهرک همسایه بندازید میبینید که چه حرفایی نشون دهنده ی فرهنگ انسان هاست .

--------------------------------------------------------------
هدایتی ملوان رو خریده ( از دست ما قاپوندنش یا دزدیدنش) بعد میان به ما فحش میدن یا میگن کل رشت سوخت .
نه برادر من رشت به این آسونی ها نمیسوزه ( شاید بعضی از شهرها بع علت کوچیکیشون راحت بسوزن ولی مرکز استان گیلان با این ابهتش همیشه پابرجاست ).

به نظر من کل انزلی سوخت وقتی ما با این همه مشکلات با یه ترکیب بومی ملوان رو تو خونه بردیم - اطمینان خاطر دارم امسالم این سوختن ها ادامه داره....

برید با حسین دولابی خودتون حال کنید......
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژوئن 15, 2012 8:47 pm

[quote:d7ee6efa75="naader_sayad"]اینجا شده مهد کودک . حسین گلابی هه هه ؟ واقعا این سایت برای این حرفا ساخته شده ؟بابا یک مقدار فرهنگ رشت رو اینجا حفظ کنیم . آخه این چه جورشه ؟[/quote:d7ee6efa75]
واسه اولین بار ذوق دوست عزیزمون رو دیدم و طنز خوبی هم بود و خیلی هم شاد شدیم .
بنظر طرز بیان شما مهد کودکی بود.شما خیلی زیادی ناراحت میشی از شادی یا اتفاقات خوب داماش. امروز توی اون مصاحبه تمام عیار تنها کسی که ناراحت شد شما بودی .دلیلش نمیدونم چیه.اما اگه منطقی هستش منطق رو بگو تا بفهمیم اما دلیل نداره به اون مصاحبه بگی کل کل دوستانه در صورتی که هر کسی از اون مصاحبه خوشحال شد که عابدینی حواسش به داماش و رشت هست.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه ژوئن 15, 2012 8:49 pm

[quote:446f700ff6="naader_sayad"]اینجا شده مهد کودک . حسین گلابی هه هه ؟ واقعا این سایت برای این حرفا ساخته شده ؟بابا یک مقدار فرهنگ رشت رو اینجا حفظ کنیم . آخه این چه جورشه ؟[/quote:446f700ff6]
مهدکودک یعنی چی؟دورگه ها شروع کردند و دارن ادامه میدن.من نظرم اینه که عینه اونا برخورد نکنیم،ولی اگه کسی ناراحت شد و عینه اونا کاری رو انجام داد باز هم کاره بدی نکرده.میگن وقتی یه کسی بهت بدی میکنه میتونی کاریش نداشته باشی،ولی اگه تو هم جوابشو بدی کسی نمیتونه بهت خورده بگیره
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط naader_sayad » شنبه ژوئن 16, 2012 4:15 am

[quote:a1c55d9ddd="mahyarmaya"][quote:a1c55d9ddd="naader_sayad"]اینجا شده مهد کودک . حسین گلابی هه هه ؟ واقعا این سایت برای این حرفا ساخته شده ؟بابا یک مقدار فرهنگ رشت رو اینجا حفظ کنیم . آخه این چه جورشه ؟[/quote:a1c55d9ddd]
واسه اولین بار ذوق دوست عزیزمون رو دیدم و طنز خوبی هم بود و خیلی هم شاد شدیم .
بنظر طرز بیان شما مهد کودکی بود.شما خیلی زیادی ناراحت میشی از شادی یا اتفاقات خوب داماش. امروز توی اون مصاحبه تمام عیار تنها کسی که ناراحت شد شما بودی .دلیلش نمیدونم چیه.اما اگه منطقی هستش منطق رو بگو تا بفهمیم اما دلیل نداره به اون مصاحبه بگی کل کل دوستانه در صورتی که هر کسی از اون مصاحبه خوشحال شد که عابدینی حواسش به داماش و رشت هست.[/quote:a1c55d9ddd]

1- مصاحبه نشون از ناراحتی عابدینی می داد . خشمگینانه بود . این یعنی ما خیلی ناراحت شدیم . اما خودتون میدونید که اینطور نیست .
2- من ناراحت میشم وقتی میبینم عابدینی دور خورده و هنوز هم داره اون بازی مسخره ی هدایتی رو دنبال می کنه .
3- ناراحت میشم وقتی میبینم عابدینی به جای اعلام شروع تمرینات با همین بازیکنای بومی هنوز دنبال اسپانسر خیالیه تا بازیکنای میلیاردی بیاره .
4- ناراحت میشم وقتی ما هم به خاطر این بازی های سیاسی داریم خورد میشیم و فکر میکنیم با یک مصاحبه ی دندان شکن همه چی آرومه .
5- ناراحت میشم وقتی داد میزم که آبره الان با این مصاحبه ما شدیم دشمن هدایتی . و هیچ اسپانسری جرات نداره جلو هدایتی وایسه متهم میشم که دورگه ام .
6- ناراحت میشم وقتی که هدایتی هنوز قرار داد امضا نکرده عابدینی حرفهایی می زنه که آب پاکیه و اگه ملوان 100 میلیارد هم از هدایتی بخواد به خاطر این حرف ها پرداخت میکنه .
7- ناراحت میشم وقتی هنوز فرق بین اعتراض به خیانت به تیم و آب تو آسیاب دشمن ریختن رو نمی دونیم .
8- ناراحت میشم وقتی اعلام میشه اسکلت اصلی تیم حفظ شد اما ستاره ها رفتن و اونهایی که موندن هم با غیرت و تعصب موندن. نه بخاطر حمایت و حسن مدیریت. مگه بازیکنا خانواده ندارن ؟ با چه رویی ازشون بخایم یک فصل دیگه گشنگی بکشن ؟
9- ناراحت میشم وقتی همه تمرکز روی دوست قدیمی بود و بعد 6 ماه ظرف یک هفته دور خوردیم . تقصیر ماست یا سو مدیریت؟ و سو مدیریت رو با یک مصاحبه فرافکنی کردن و شما هم به به و چه چه کردید .

بچه ها تورو خدا منطقی فکر کنید و هرچی بهتون میگن باور نکنید. فکر کنید الان تیم بومی ما کجاست ؟ اسپانسر ما کیه ؟ مربی بومی ما چکار میکنه ؟ حمایت از داماش بر عهره ی کیه ؟؟؟ به این سوالات فکر کنید . مثل من ناراحت میشید . فقط دورگه ها توی این وضعیت ناجور میتونن خوشحال باشن . اونم با یک مصاحبه . اونم با گفتن حسین گلابی !!!!

اصلا یکی جواب منو بده که اگه قرار تیم بومی بسته بشه کاپیتان تیم امید داماش چرا نباید تو تیم باشه ؟؟؟؟ بازم من دروغ میگم ؟
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط naader_sayad در شنبه ژوئن 16, 2012 7:17 am .
نماد کاربر
naader_sayad
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 04, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژوئن 16, 2012 4:49 am

هدایتی عقل درست و حسابی نداره !! و هیچ وقت نمی تونه توی فوتبال موفق بشه ... من به شخصه همیشه توی کامنتهام گفتم با پول هدایتی و مدیریت عابدینی موفق می شیم و هدایتی به اوج می رسه چون هم سرمایه سازی میشه براش و هم عقده اش که داشتن یک تیم فوتبال قوی و مدعی هست برآورده میشه ... اما اینجور سرمایه ریزی ها اصلا جواب نمیده ... شما مدیرهایی که هدایتی گذاشته بالا سر تیم هاش رو به یاد بیارین ... از آجرلو و آذری و درودگر و مدتی هم علی پروین گرفته تا یکی بود که اسمش الان یادم نیست و زمانی مدیر عامل استیل آذین بود ... اینا هیچ کدومشون نه سابقه درستی دارن و نه لیاقت و جنم مدیریت جالب اینجاست که همه سابقه ( منظورم تعداد سال های مدیریت هست ) زیادی توی ورزش ما دارن !!!!؟!؟!؟
اما اگر هدایتی عقل درست داشت داماش رو می گرفت چون این تیم علاوه بر هوادار و بازیکنان خوب مدیری داره که توی فوتبال ایران اول هست و برای چندین هزارمین بار تکرار می کنم دو تا مدیر فوتبالی داریم توی ایران که اولیش عابدینی و بعدی فتح الله زاده هست که اگه برگردیم به تاریخ می بینیم فقط اینا بودند که تونستند بازیکنان ما رو راهی کشورها و تیم های خوب اروپاییی کنند و بعد اینا سیل بازیکنان به امارات و ... شروع شد !!
الان هم همونطور که قبلا گفتم ، انزلی چی ها باید خیلی نگران باشند و به جای جشن گرفتن باید فکر عذای بعدش باشن چون هدایتی با این چاپلوس های دور و برش و نکاتی که در بالا گفتم و مدیرهایی که فقط اسم واسشون مانده راهی به جز سقوط و دوره ننگ بار نخواهند داشت ... این رو با استناد به حرکات هدایتی می گم ... /8/ /8/ /8/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان