[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط saeid-nedved » سه شنبه جولاي 23, 2013 11:01 pm

البته توی ذخیره ها فراهانی و مرتضی ابراهیمی رو یادم رفتش :P
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 12:37 am

[img:2b907e9781]http://8pic.ir/images/95070332967874322714.jpg[/img:2b907e9781]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtabar » چهارشنبه جولاي 24, 2013 3:13 am

[img:73e0f4ba00]http://www.8pic.ir/images/62485291387528456215.jpg[/img:73e0f4ba00]
نماد کاربر
mojtabar
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 5:12 am

بچه ها من تمرینات نتونستم برم بازی سعید قدمی چطوره؟
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 6:28 am

[size=18:77cda895ac][color=green:77cda895ac]اسامي تیم داوری دیدار داماش گیلان و سایپا در هفته اول لیگ برتر[/color:77cda895ac][/size:77cda895ac]

داماش گیلان – سايپا، ورزشگاه شهيد عضدي رشت

اشکان خورشيدي – تورج عيوض محمدي – سعيد زارع – وحيد کاظمي – ناظر: مسعود عنايت
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه جولاي 24, 2013 6:44 am

با احترام فراوان به نظر دوستان عزیزم اما من مخالف حضور فیکس بازیکنای تازه وارد و جوون تو بازی اول که خیلی حساس و مهمه هستم به 2 دلیل :

1-مطمئنا این بازیکنا هنوز تو جو عضدی و هوادارای داماش قرار نگرفتن و با توجه به حساسیت بازی فردا شب و صد البته استقبال پرشور هوادارا ممکنه بازیشون تحت تاثیر شرایط استادیوم قرار بگیره و برای بازی های بعد کارشونو سخت کنه .
2-خیلی از هوادارایی که فردا میان استادیوم سر تمرینات نمیان و شناختی نسبت به این بازیکنای جوون تازه وارد ندارن به همین دلیل ممکنه با یه حرکت اشتباه بازیکن رو از نظر روحی تخریب کنن البته بالعکس هم امکانپذیر هستش .

در کل به نظر من بهتره با ترکیب با تجربه ها و شناخته شده ها بازی رو آغاز کنیم بعد توی جریان بازی با توجه به روند بازی و جو استادیوم از بازیکنایی مثل قدمی و سیف اللهی و غیره استفاده کنیم .

امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست گفته باشم من مخالف بازی دادن به جوونا نیستم بلکه اعتقادم اینه که از دقیقه ی اول و فیکس بازی بهشون دادن به نظرم صحیح نیست ممکنه جو بازی و استادیوم رو عملکردشون تاثیر منفی بذاره مخصوصا تو عضدی و مخصوصا تو بازی اول . من نظرم اینه که این بازیکنا به عنوان یار تعویضی وارد زمین بشن حداقل در این بازی اول .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه جولاي 24, 2013 7:22 am

[quote:e25944e475="mahyar7192"]بچه ها من تمرینات نتونستم برم بازی سعید قدمی چطوره؟[/quote:e25944e475]

خوب نشون داده ،توی بازی با رهپویان هم دهنشون رو آسفالت کرده بود
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه جولاي 24, 2013 7:35 am

این هم ترکیب پیشنهادی من برای این بازی :

[img:fa52247d5d]http://8pic.ir/images/67048637961537507266.jpg[/img:fa52247d5d]
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط ali126 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 8:25 am

[quote:50136fca23="pouryaR-damash"]این هم ترکیب پیشنهادی من برای این بازی :

[/quote:50136fca23]

من با این ترکیب موافقم :)
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه جولاي 24, 2013 9:04 am

[quote:4a2a1ac657="pedram_1367"]دوستان به همدیگه اعتماد ندارید مگه ؟ /4/ /4/ /4/

توی دو صفحه سه بار اسامی داوران بازی اومده !!! /18/ /21/ /21/[/quote:4a2a1ac657]

بخدا آقا پدرام عزیز حرف دلم رو زد خیلی وقت بود میخواستم راجع به این موضوع کامنت های تکراری نظرمو بگم .

دوستان عزیز و بزرگوار تو رو بخدا خواهش میکنم اگر قصد دارین خبری رو توی تاپیک ها کپی کنین یکم بیشتر دقت کنین اول صفحه ی اون تاپیک رو یه نگاه بندازین که اگه اون خبر بود دیگه دوباره شما همون خبر رو کپی نکنین بخدا این موضوع بعضی وقتا خیلی آزار دهندست نه توی این تاپیک بلکه تو تمام تاپیک ها مخصوصا گفتگوی آزاد یهو آدم میبینه 6 تا کامنت پشت هم یه خبر رو عین هم کپی کردن .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط dani_0131 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 9:09 am

[quote:a3cf268380="ali126"][quote:a3cf268380="pouryaR-damash"]این هم ترکیب پیشنهادی من برای این بازی :

[/quote:a3cf268380]

من با این ترکیب موافقم :)[/quote:a3cf268380]
من با کبه مخالفم
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 9:10 am

سایپا و پیکان نریم...پورشه ببه ترکانیم /23/ /23/ /23/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه جولاي 24, 2013 9:11 am

[quote:c5cb9c07cc="pouryaR-damash"]با احترام فراوان به نظر دوستان عزیزم اما من مخالف حضور فیکس بازیکنای تازه وارد و جوون تو بازی اول که خیلی حساس و مهمه هستم به 2 دلیل :

1-مطمئنا این بازیکنا هنوز تو جو عضدی و هوادارای داماش قرار نگرفتن و با توجه به حساسیت بازی فردا شب و صد البته استقبال پرشور هوادارا ممکنه بازیشون تحت تاثیر شرایط استادیوم قرار بگیره و برای بازی های بعد کارشونو سخت کنه .
2-خیلی از هوادارایی که فردا میان استادیوم سر تمرینات نمیان و شناختی نسبت به این بازیکنای جوون تازه وارد ندارن به همین دلیل ممکنه با یه حرکت اشتباه بازیکن رو از نظر روحی تخریب کنن البته بالعکس هم امکانپذیر هستش .

در کل به نظر من بهتره با ترکیب با تجربه ها و شناخته شده ها بازی رو آغاز کنیم بعد توی جریان بازی با توجه به روند بازی و جو استادیوم از بازیکنایی مثل قدمی و سیف اللهی و غیره استفاده کنیم .

امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست گفته باشم من مخالف بازی دادن به جوونا نیستم بلکه اعتقادم اینه که از دقیقه ی اول و فیکس بازی بهشون دادن به نظرم صحیح نیست ممکنه جو بازی و استادیوم رو عملکردشون تاثیر منفی بذاره مخصوصا تو عضدی و مخصوصا تو بازی اول . من نظرم اینه که این بازیکنا به عنوان یار تعویضی وارد زمین بشن حداقل در این بازی اول .[/quote:c5cb9c07cc]

[color=blue:c5cb9c07cc]بنده با نظر دوستمون pouryaR-damash مخالفم.[/color:c5cb9c07cc] [color=black:c5cb9c07cc]موضوع تجربه خوبه، اما اگه دو بازیکن در بررسی تمام فاکتورها برابر باشند،
اونموقع هست ه این فاکتور اقرگذاره، اما در پست عسگری ما دو بازیکن مثل سیف اللهی و حلافی داریم که واقعا هم از لحاظ
بدنی و هم هماهنگی با تیم و هم شرایط مسابقه در حالتی بسیار بالااااتر از عسگری هستند. یعنی اگه بخوایم بنا بر آمادگی
و بهتر بودن در تمرینات به انتخاب بپردازیم، عسگری اصلا جز 18تا هم نباید باشه ولی چه کنیم که از بد روزگار، اون ضربه سر به
ملوان معادلات کلی تیم مارو بهم ریخت.[/color:c5cb9c07cc]
[color=darkblue:c5cb9c07cc]در مورد ادامه صحبت دوستمون pouryaR-damash ، سیف اللهی سال قبل برای پرسپولیس تو همین زمین و اتفاقا ماه رمضان
بازی کرد و از جو کلی حاکم بر استادیوم مطلع هست، پس میشه گفت بحث تجربه برای اون صادق نیست، اما باز قدمی چرا، که
البته مدافع پشت سرش و همنین هافبکهای کناریش مثل مهدوی و حاجتی میتونن خوب ساپورتش کنن تا جا بیفه.[/color:c5cb9c07cc]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 9:15 am

[quote:021fdb97b3="ali126"][quote:021fdb97b3="pouryaR-damash"]این هم ترکیب پیشنهادی من برای این بازی :

[/quote:021fdb97b3]

من با این ترکیب موافقم :)[/quote:021fdb97b3]

منم با این ترکیب موافقم فقط جای چاووشی متوسلزاده باشه به نظرم بهتره :wink:

امیدوارم اقای ناظمی به این تاپیک سر بزنه و از بحث و تبادل نظر دوستان استفاده کنه...ماشاالله همه برای خودشون یه پا کارشناس فوتبالن :arrow:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه جولاي 24, 2013 9:19 am

[quote:fc31af3b95="pouryaR-damash"]این هم ترکیب پیشنهادی من برای این بازی :

[/quote:fc31af3b95]

[color=blue:fc31af3b95]با نهایت احترام pouryaR-damash عزیز، اما ترکیب پیشنهادی شما چند ایراد اساسی داره.[/color:fc31af3b95]
[color=red:fc31af3b95]1- روش بازی که بهتره تغییری پیدا کنه به 4.2.3.1
2- خط حمله کند و عدم پرس.[/color:fc31af3b95]
[color=black:fc31af3b95]با این چیدمان دخل مهدوی و آبشک و حاجتی تو نیمه اول اومده، چون نه عسگری و نه کبه در حد آمادگی کلی و حضور
در مسابقه نیستن، چاووشی هم که در روزهای اوجش در بحث پرس بر حریف و خسته کردن حریف و دوندگی و فشار
آوردن کلا ضعیف بود چه برسه به الان! نوک فیکس ما باید متوسل زاده یا حتیحسن زاده باشه و بعد فشار بر حریف با
تغییر در اون پست و تغییر نگرش، از این موضوع استفاده کنیم و به حریف ضربه بزنیم.
همچنین در چیدمان پیشنهادی شما، آبشک راس عقب هست که با توجه به شیوه بازیش اشتباهه، چون نفوذهای بسیاری میکنه و
اگه فردی کنارش نباشه جمعش کنه فشار مضاعفی به مدافعین مرکزی ما میاد، حتی حاجتی واسه این پست و روش بهتر از آبشکه.[/color:fc31af3b95]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان