ولشون کن داش میلاد همه ما این جماعت میشناسیم واقعا چی فکر میکنن ملوان درسته تیم استانمونه ولی همچین میگن افتخار اخه چهل سال آویزان بودن و هرسال با منت کشی و آبروبری تیم داشتن و همیشه جنگیدن برا سقوط نکردن افتخاره زاکان شما یادتون میاد یه فصل این ملوان مشکل مالی نداشته باشه همیشه به...کردن میفتن مسئولین بهشون کمک میکنن اینجوری تیم داشتن افتخاره ارزش نداره واقعا تیم باشخصیتی مثل سپاهان اینجوریه حالا خوبه جای اونا نیستن درضمن بعداز چهل سال گدایی چه کسی اومد هدایتی که تاهمین دیروز پولدار بی کله بود ولی العا ابای شده

درضمن تیم ما کی گفته هویت نداره اگه اینجوری باشه پرسپولیس تا همین امسال پیروزی بود العا باید بگیم سه ماه قدمت داره حرف یه مشت...جدی نگیرید زمان همه چی رو مشخص میکنه ولی من از هدایتی خواهش میکنم این مازیار ضایعو برگردونه ملوان. اگه این فهم فوتبالی داشت میتونست استیل آذینو با اون همه بازیکن جمع کنه حالا ملوان که هیچی...ما با همین بازیکنای بومی و جوونای شهرمون همه چی رو بهشون تو عمل ثابت میکنم نه اینکه از پشت نت بیام فقط حرف بزنیم اونارو وابدید از پشت نت فقط فحش دادنو حرف مفت زدنو بلدن چون شخصیت خانوادگیشونو نشون میدن من هم میتونم با ده تا اسم برم گل نظر بدمو فحش بدم ولی مثل اونا # نیستم بابا بعضیاشونو میشناسم یه مشت گاگول بدبختن باو ملوانکلابی ها

بهتره درباره اونا نظر ندیم همه انزلیچی های داهاتی با اون اخلاق و قیافه های گندشونو میشنایم همه بازیها تو ورزشگاهشون دعوا میشه به خودشون رحم نمیکنن حالا بماند خیلی حرفا که بگم آتیش میگیرن.از این به بعد نسل تیفوسی رشت با بازیکنای بومیمون و جوونای شهرمون همچنین با وجود مهندس عابدینی و مسئولین خوش غیرت استان همه چی رو بهشون توآخر فصل ثابت میکنیم...اینا به صالح نیا رحم نکردن حالا چه برسه هدایتی همه چی رو زمان نشون میده...من یکی حاضرم 30سال خصوصی باشیمو سه بار اسم عوض کنیم ولی اسم شهرمون که هویتمونه عوض نشه و همچنین مورد تجاوز قرار نگیریم.
عشق است داماش و رشت ورشتی بامرام و خوشتیپ

افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!