[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط havosh » يکشنبه اکتبر 27, 2013 6:13 am

[quote:5603efbdf5="The_King_of_rasht"][quote:5603efbdf5="golsar-boy"][quote:5603efbdf5="The_King_of_rasht"][quote:5603efbdf5="golsar-boy"][quote:5603efbdf5="abarar0131"]اين هافبک بازيساز در نيم فصل ليگ برتر به يکي از تيمهاي بالاي جدول مي پيوندد.

سيامک سرلک در همين رابطه مي گويد واقعيتش اين است که من از يک تيم [size=24:5603efbdf5]شمالي[/size:5603efbdf5] هم پيشنهاد دارم اما نمي خواهم فعلاً اسمي از آنها ببرم. صحبتهايي که با من شده به صورت تلفني بوده است و هنوز مذاکره اي به صورت جدي نداشته ايم.

وي در ادامه افزود: من مي خواهم دوباره به سطح اول فوتبال ايران برگردم. در اين مدت به صورت مداوم با يک بدنساز قرارداد بسته بودم و به صورت اختصاصي تمرين مي کردم تا بدن خودم را در بهترين شرايط موجود فوتبالي نگه دارم.

من مي خواهم دوباره به يکي از خوبهاي ليگ برتر تبديل شوم و اين توانايي را در خودم مي بينم.

خوشبختانه تيم هايي که احتمال پيوستن من به آنها وجود دارد از تيمهاي خوب ليگ برتر هستند و اين فرصت را به من مي دهند که دوباره به اوج برسم.

کاپيتان سابق فولاد خوزستان در پايان در مورد احتمال پيوستنش به تيم سابقش فولاد گفت: اين علاقه قلبي من است که به تيم فولاد بروم. من يک فولادي هستم و هميشه خودم را از خانواده فولاد مي دانم. در فولاد خاطرات خوبي دارم و هميشه خواستار موفقيت اين تيم بوده ام. اميدوارم شرايطي پيش بيايد که به اين تيم برگردم اما اگر هم اين اتفاق نيفتد براي فولاد آرزوي موفقيت مي کنم. من تا چند روز آينده با يکي از تيمهاي خواهانم به مذاکره جدي مي نشينم و به تيم جديدم مي پيوندم تا تمرينات گروهي خودم را آغاز کنم. جا دارد در پايان از زحمات مربي بدنسازم احمد حقدادي و دوست خوبم نويد جهادي که زحمات زيادي در اين مدت براي من کشيده اند تشکر کنم.[/quote:5603efbdf5]

امیدوارم داماش نباشه
چون ما به اندازه کاف هافبک خلاق داریم و در پستهای دیگر بیشتر به بازیکن نیاز داریم[/quote:5603efbdf5]

تیم شمالی یا ما هستیم یا ملوان
از اونجایی که سیامک سرلک یک نیم فصل بازیکن داماش بود(البته بهش بازی نرسید) شاید دوباره باشگاه بخواد بگیرتش،اون موقع توی فولاد خیلی خوب بود ولی وقتی اومد داماش چسبید به نیمکت بعدش هم که رفت تراکتور واسشون گل هم زد بعدش نمیدونم کجا رفت،به نظر من بعید نیست منظورش از تیم شمالی داماش باشه[/quote:5603efbdf5]
من میترسم این اقدام در ادامه اون اقدام باشه!!!
بعد از مصاحبه هافبکهای خوبمون در بازی با ذوب رو نیمکت بودن، حالا به هر دلیلی کاری ندارم ولی خدا را شکر تیم بهترین نتیجه را گرفت ولی میترسم با جذب این بازیکن ، حتی اگر هم خوب نباشه مثل حاجی زاده تبدیل به بازیکن فیکس تیم بشه[/quote:5603efbdf5]

احتمالش هست مخصوصا اگه این جمله" هر کس نا راضی بود میتواند نیم فصل جدا شود" رو در نظر بگیریم!
همه چیز ممکنه[/quote:5603efbdf5]
سرلک بازیکن خوبی بود ، اون فصل اونقدر مهره داشتیم که بهش بازی نرسید ، فک کنم اگه بیاد به کارمون بیاد به شرطی که آماده باشه . بالاخره برای بازیکن جایگزین بهش احتیاج میشه ، ولی حدس من اینه که با ملوان مذاکره کرده باشه و بره جای سالارزاده ، مگر اینکه اتفاقای پیش بینی نشده و جابجایی های نا میمون تو نیم فصل تو تیم ما رخ بده
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه اکتبر 27, 2013 6:18 am

[quote:24f3b2f869="The_King_of_rasht"][quote:24f3b2f869="golsar-boy"][quote:24f3b2f869="The_King_of_rasht"][quote:24f3b2f869="golsar-boy"][quote:24f3b2f869="abarar0131"]اين هافبک بازيساز در نيم فصل ليگ برتر به يکي از تيمهاي بالاي جدول مي پيوندد.

سيامک سرلک در همين رابطه مي گويد واقعيتش اين است که من از يک تيم [size=24:24f3b2f869]شمالي[/size:24f3b2f869] هم پيشنهاد دارم اما نمي خواهم فعلاً اسمي از آنها ببرم. صحبتهايي که با من شده به صورت تلفني بوده است و هنوز مذاکره اي به صورت جدي نداشته ايم.

وي در ادامه افزود: من مي خواهم دوباره به سطح اول فوتبال ايران برگردم. در اين مدت به صورت مداوم با يک بدنساز قرارداد بسته بودم و به صورت اختصاصي تمرين مي کردم تا بدن خودم را در بهترين شرايط موجود فوتبالي نگه دارم.

من مي خواهم دوباره به يکي از خوبهاي ليگ برتر تبديل شوم و اين توانايي را در خودم مي بينم.

خوشبختانه تيم هايي که احتمال پيوستن من به آنها وجود دارد از تيمهاي خوب ليگ برتر هستند و اين فرصت را به من مي دهند که دوباره به اوج برسم.

کاپيتان سابق فولاد خوزستان در پايان در مورد احتمال پيوستنش به تيم سابقش فولاد گفت: اين علاقه قلبي من است که به تيم فولاد بروم. من يک فولادي هستم و هميشه خودم را از خانواده فولاد مي دانم. در فولاد خاطرات خوبي دارم و هميشه خواستار موفقيت اين تيم بوده ام. اميدوارم شرايطي پيش بيايد که به اين تيم برگردم اما اگر هم اين اتفاق نيفتد براي فولاد آرزوي موفقيت مي کنم. من تا چند روز آينده با يکي از تيمهاي خواهانم به مذاکره جدي مي نشينم و به تيم جديدم مي پيوندم تا تمرينات گروهي خودم را آغاز کنم. جا دارد در پايان از زحمات مربي بدنسازم احمد حقدادي و دوست خوبم نويد جهادي که زحمات زيادي در اين مدت براي من کشيده اند تشکر کنم.[/quote:24f3b2f869]

امیدوارم داماش نباشه
چون ما به اندازه کاف هافبک خلاق داریم و در پستهای دیگر بیشتر به بازیکن نیاز داریم[/quote:24f3b2f869]

از اونجایی که سیامک سرلک یک نیم فصل بازیکن داماش بود(البته بهش بازی نرسید) شاید دوباره باشگاه بخواد بگیرتش،اون موقع توی فولاد خیلی خوب بود ولی وقتی اومد داماش چسبید به نیمکت بعدش هم که رفت تراکتور واسشون گل هم زد بعدش نمیدونم کجا رفت،به نظر من بعید نیست منظورش از تیم شمالی داماش باشه[/quote:24f3b2f869]
بعد از مصاحبه هافبکهای خوبمون در بازی با ذوب رو نیمکت بودن، حالا به هر دلیلی کاری ندارم ولی خدا را شکر تیم بهترین نتیجه را گرفت ولی میترسم با جذب این بازیکن ، حتی اگر هم خوب نباشه مثل حاجی زاده تبدیل به بازیکن فیکس تیم بشه[/quote:24f3b2f869]

احتمالش هست مخصوصا اگه این جمله" هر کس نا راضی بود میتواند نیم فصل جدا شود" رو در نظر بگیریم!
همه چیز ممکنه[/quote:24f3b2f869]

همیشه در حرف آسونه
ماجرای حسین ابراهیمی را فراموش کردی مگه، بیچاره رضایتشو گرفت آخر سر داشت میرفت دلخوری پیش اومده بود حتی امیرخان میگفت باید حق آموزش را هم به ما بده!!!
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 6:56 am

[quote:7c76dc09dc="havosh"][quote:7c76dc09dc="The_King_of_rasht"][quote:7c76dc09dc="golsar-boy"][quote:7c76dc09dc="The_King_of_rasht"][quote:7c76dc09dc="golsar-boy"][quote:7c76dc09dc="abarar0131"]اين هافبک بازيساز در نيم فصل ليگ برتر به يکي از تيمهاي بالاي جدول مي پيوندد.

سيامک سرلک در همين رابطه مي گويد واقعيتش اين است که من از يک تيم [size=24:7c76dc09dc]شمالي[/size:7c76dc09dc] هم پيشنهاد دارم اما نمي خواهم فعلاً اسمي از آنها ببرم. صحبتهايي که با من شده به صورت تلفني بوده است و هنوز مذاکره اي به صورت جدي نداشته ايم.

کاپيتان سابق فولاد خوزستان در پايان در مورد احتمال پيوستنش به تيم سابقش فولاد گفت: اين علاقه قلبي من است که به تيم فولاد بروم. من يک فولادي هستم و هميشه خودم را از خانواده فولاد مي دانم. در فولاد خاطرات خوبي دارم و هميشه خواستار موفقيت اين تيم بوده ام. اميدوارم شرايطي پيش بيايد که به اين تيم برگردم اما اگر هم اين اتفاق نيفتد براي فولاد آرزوي موفقيت مي کنم. من تا چند روز آينده با يکي از تيمهاي خواهانم به مذاکره جدي مي نشينم و به تيم جديدم مي پيوندم تا تمرينات گروهي خودم را آغاز کنم. جا دارد در پايان از زحمات مربي بدنسازم احمد حقدادي و دوست خوبم نويد جهادي که زحمات زيادي در اين مدت براي من کشيده اند تشکر کنم.[/quote:7c76dc09dc]

امیدوارم داماش نباشه
چون ما به اندازه کاف هافبک خلاق داریم و در پستهای دیگر بیشتر به بازیکن نیاز داریم[/quote:7c76dc09dc]

از اونجایی که سیامک سرلک یک نیم فصل بازیکن داماش بود(البته بهش بازی نرسید) شاید دوباره باشگاه بخواد بگیرتش،اون موقع توی فولاد خیلی خوب بود ولی وقتی اومد داماش چسبید به نیمکت بعدش هم که رفت تراکتور واسشون گل هم زد بعدش نمیدونم کجا رفت،به نظر من بعید نیست منظورش از تیم شمالی داماش باشه[/quote:7c76dc09dc]
بعد از مصاحبه هافبکهای خوبمون در بازی با ذوب رو نیمکت بودن، حالا به هر دلیلی کاری ندارم ولی خدا را شکر تیم بهترین نتیجه را گرفت ولی میترسم با جذب این بازیکن ، حتی اگر هم خوب نباشه مثل حاجی زاده تبدیل به بازیکن فیکس تیم بشه[/quote:7c76dc09dc]

همه چیز ممکنه[/quote:7c76dc09dc]
سرلک بازیکن خوبی بود ، اون فصل اونقدر مهره داشتیم که بهش بازی نرسید ، فک کنم اگه بیاد به کارمون بیاد به شرطی که آماده باشه . بالاخره برای بازیکن جایگزین بهش احتیاج میشه ، ولی حدس من اینه که با ملوان مذاکره کرده باشه و بره جای سالارزاده ، مگر اینکه اتفاقای پیش بینی نشده و جابجایی های نا میمون تو نیم فصل تو تیم ما رخ بده[/quote:7c76dc09dc]
منم فکر می کنم منظورش مل مله.
آخه ما همین الانشم 6تا هافبک آماده داریم نمیشه که همه با هم برن!
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط samsami » يکشنبه اکتبر 27, 2013 6:59 am

دوستان ابراران گل یه کمک می خواستم خواهشا من هاردم پر شده برای این که محتویاتش جایی بتونم داشته باشم و پاک نکنم چی باید بکنم؟ کمک. :arrow:
تاحال فکر کردی دنیا میتونه نباشه اما گیلان ورشت اگه دنیا هم نباشه بودنش حتمی چون تو دل مردمی که در این جغرافیا زندگی میکنن عشق هیچ وقت نمیمیر
نماد کاربر
samsami
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 09, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 7:02 am

[quote:3a6f95725a="samsami"]دوستان ابراران گل یه کمک می خواستم خواهشا من هاردم پر شده برای این که محتویاتش جایی بتونم داشته باشم و پاک نکنم چی باید بکنم؟
کمک. :arrow:[/quote:3a6f95725a]
یه هارد اکسترنال بخر یا 10 15 تا دی وی دی یا 4 5 تا فلش که بستگی به حجم هارد و پولت داره ابرار.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 7:02 am

[quote:8107e9bb87="The_King_of_rasht"][quote:8107e9bb87="golsar-boy"][quote:8107e9bb87="The_King_of_rasht"][quote:8107e9bb87="golsar-boy"][quote:8107e9bb87="abarar0131"]اين هافبک بازيساز در نيم فصل ليگ برتر به يکي از تيمهاي بالاي جدول مي پيوندد.

سيامک سرلک در همين رابطه مي گويد واقعيتش اين است که من از يک تيم [size=24:8107e9bb87]شمالي[/size:8107e9bb87] هم پيشنهاد دارم اما نمي خواهم فعلاً اسمي از آنها ببرم. صحبتهايي که با من شده به صورت تلفني بوده است و هنوز مذاکره اي به صورت جدي نداشته ايم.

کاپيتان سابق فولاد خوزستان در پايان در مورد احتمال پيوستنش به تيم سابقش فولاد گفت: اين علاقه قلبي من است که به تيم فولاد بروم. من يک فولادي هستم و هميشه خودم را از خانواده فولاد مي دانم. در فولاد خاطرات خوبي دارم و هميشه خواستار موفقيت اين تيم بوده ام. اميدوارم شرايطي پيش بيايد که به اين تيم برگردم اما اگر هم اين اتفاق نيفتد براي فولاد آرزوي موفقيت مي کنم. من تا چند روز آينده با يکي از تيمهاي خواهانم به مذاکره جدي مي نشينم و به تيم جديدم مي پيوندم تا تمرينات گروهي خودم را آغاز کنم. جا دارد در پايان از زحمات مربي بدنسازم احمد حقدادي و دوست خوبم نويد جهادي که زحمات زيادي در اين مدت براي من کشيده اند تشکر کنم.[/quote:8107e9bb87]

امیدوارم داماش نباشه
چون ما به اندازه کاف هافبک خلاق داریم و در پستهای دیگر بیشتر به بازیکن نیاز داریم[/quote:8107e9bb87]

از اونجایی که سیامک سرلک یک نیم فصل بازیکن داماش بود(البته بهش بازی نرسید) شاید دوباره باشگاه بخواد بگیرتش،اون موقع توی فولاد خیلی خوب بود ولی وقتی اومد داماش چسبید به نیمکت بعدش هم که رفت تراکتور واسشون گل هم زد بعدش نمیدونم کجا رفت،به نظر من بعید نیست منظورش از تیم شمالی داماش باشه[/quote:8107e9bb87]
بعد از مصاحبه هافبکهای خوبمون در بازی با ذوب رو نیمکت بودن، حالا به هر دلیلی کاری ندارم ولی خدا را شکر تیم بهترین نتیجه را گرفت ولی میترسم با جذب این بازیکن ، حتی اگر هم خوب نباشه مثل حاجی زاده تبدیل به بازیکن فیکس تیم بشه[/quote:8107e9bb87]

همه چیز ممکنه[/quote:8107e9bb87]

احتمالش هست نه برای اون جمله بلکه برای اینکه آقای مدیر عامل کلا اوراقی کار می کنه !!

حاجی زاده ، آقایی ، نصرتی ، جهانگیر عسگری و ... . خود سرلک هم در داغون ترین شرایط و بعد از مصدومیتش ( اگه اشتباه نکنم ) اومد داماش ... تو تمرینات هم تا اون زمانی که بود تازه به حد پاسکاری رسیده بود و وقتی رفت تراکتور یک گل دروازه خالی زد ...

کلا اگه بنا به جذب بازیکن باشه ، من دو نفر رو مد نظر دارم ... 1 نفر برای یک نیمفصل و اگه این نشد 1 نفر برای قرارداد چند ساله میتونه برامون مفید باشه که اسمشون رو نمیگم ...

تا ببینیم اوراقی ها کی میرن به دفتر حاجی ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط samsami » يکشنبه اکتبر 27, 2013 7:17 am

[quote:e0e6d56754="abarar0131"][quote:e0e6d56754="samsami"]دوستان ابراران گل یه کمک می خواستم خواهشا من هاردم پر شده برای این که محتویاتش جایی بتونم داشته باشم و پاک نکنم چی باید بکنم؟
کمک. :arrow:[/quote:e0e6d56754]
یه هارد اکسترنال بخر یا 10 15 تا دی وی دی یا 4 5 تا فلش که بستگی به حجم هارد و پولت داره ابرار.[/quote:e0e6d56754] هاردم یترا هست چنتا دی وی دی نرم افزاری که بشه فشردشون کرد سراغ ندارین؟ ممنون برای جوابت.
تاحال فکر کردی دنیا میتونه نباشه اما گیلان ورشت اگه دنیا هم نباشه بودنش حتمی چون تو دل مردمی که در این جغرافیا زندگی میکنن عشق هیچ وقت نمیمیر
نماد کاربر
samsami
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 8:51 am

[quote:3cb134bb9a="samsami"][quote:3cb134bb9a="abarar0131"][quote:3cb134bb9a="samsami"]دوستان ابراران گل یه کمک می خواستم خواهشا من هاردم پر شده برای این که محتویاتش جایی بتونم داشته باشم و پاک نکنم چی باید بکنم؟
کمک. :arrow:[/quote:3cb134bb9a]
یه هارد اکسترنال بخر یا 10 15 تا دی وی دی یا 4 5 تا فلش که بستگی به حجم هارد و پولت داره ابرار.[/quote:3cb134bb9a] هاردم یترا هست چنتا دی وی دی نرم افزاری که بشه فشردشون کرد سراغ ندارین؟ ممنون برای جوابت.[/quote:3cb134bb9a]
ماشاالا
دیگه سوالت تخصصی شد، شرمنده!
:D
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط SajjaD_46 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 9:35 am

[quote:9b071a794f="samsami"]دوستان ابراران گل یه کمک می خواستم خواهشا من هاردم پر شده برای این که محتویاتش جایی بتونم داشته باشم و پاک نکنم چی باید بکنم؟ کمک. :arrow:[/quote:9b071a794f]
آبرار اول یکی از نسخه های جدید نرم افزار Winrar رو نصب کن و بعد از اتمام نصب این کارارو انجام بدی خیلی تو حجم فایلات میتونی صرفه جویی کنی
اول روی فایل یا فولدر مورد نظر که قصد فشرده سازی اونو را داریو ، کلیک راست کن و Add to archives را انتخاب کن.
تو پنجره باز شده، گزینه Compression method را بر روی Best بذار.
بعد به تب Advance بروید و بر روی دکمه Compression کلیک کن.
تو پنجره باز شده تو قسمت Text compression گزینه Force را انتخاب کن و مقدار Prediction order را بر روی 63 و مقدار Memory to use, رو روی 128 بذار.
آخر سر هم پنجره رو OK کن و تو پنجره قبلی باز شده، با فشردن OK عملیات فشرده سازی رو شروع کن.
ازین راحت تر نمی تونستم توضیح بدم آبرار..بازم اگه سوالی بود در خدمتم .

نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط samsami » يکشنبه اکتبر 27, 2013 9:58 am

[quote:e72c7caaf3="SajjaD_46"][quote:e72c7caaf3="samsami"]دوستان ابراران گل یه کمک می خواستم خواهشا من هاردم پر شده برای این که محتویاتش جایی بتونم داشته باشم و پاک نکنم چی باید بکنم؟ کمک. :arrow:[/quote:e72c7caaf3]
آبرار اول یکی از نسخه های جدید نرم افزار Winrar رو نصب کن و بعد از اتمام نصب این کارارو انجام بدی خیلی تو حجم فایلات میتونی صرفه جویی کنی
اول روی فایل یا فولدر مورد نظر که قصد فشرده سازی اونو را داریو ، کلیک راست کن و Add to archives را انتخاب کن.
تو پنجره باز شده، گزینه Compression method را بر روی Best بذار.
بعد به تب Advance بروید و بر روی دکمه Compression کلیک کن.
تو پنجره باز شده تو قسمت Text compression گزینه Force را انتخاب کن و مقدار Prediction order را بر روی 63 و مقدار Memory to use, رو روی 128 بذار.
آخر سر هم پنجره رو OK کن و تو پنجره قبلی باز شده، با فشردن OK عملیات فشرده سازی رو شروع کن.
ازین راحت تر نمی تونستم توضیح بدم آبرار..بازم اگه سوالی بود در خدمتم .

[/quote:e72c7caaf3] آقا دستت درد نکنه دمتم جیز جیز امیدوارم یه روز جبران کنم. :wink: :lol:
نماد کاربر
samsami
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 10:03 am

مهر علیزاده در دوره دوم ریاست جمهوری محمد خاتمی این پست را برعهده داشت و محمد دادکان هم در همان زمان رئیس فدراسیون فوتبال بود

سایت گل- براساس اعلام علی لاریجانی، رئیس مجلس، محمد دادکان یا محسن مهرعلیزاده، به زودی به عنوان وزیر ورزش به مجلس معرفی خواهد شد.

گزینه دوم حسن روحانی، رئیس جمهور، برای پست ریاست ورزش، علی اکبر صالحی امیری بود که او نیز مانند سلطانی فر موفق به دریافت رای اعتماد نشد و اکنون از دادکان و مهر علیزاده به عنوان گزینه های بعدی نام برده می شود.
مهر علیزاده در دوره دوم ریاست جمهوری محمد خاتمی این پست را برعهده داشت و محمد دادکان هم در همان زمان رئیس فدراسیون فوتبال بود که در نهایت توسط محمد علی آبادی، رئیس سازمان تربیت بدنی محمود *، از کار برکنار شد.

با توجه به ضرب العجل مجلس، وزیر ورزش باید تا یک هفته آینده معرفی شود. احتمال رای آوردن هر کدام ازاین دو گزینه بسیار زیاد است.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 10:09 am

سايپا1-0فجر سپاسي
تراکتورسازي4-1استقلال خوزستان
پرسپوليس1-0راه‌آهن سورينت
نتایج امروز تقریبا به نفع ما بود به نظرم.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 11:30 am

خدا پدر قلعه نوعی بیامرزه، این علی لابی چه آدم کثیفیه!!!!!!!
امروزم پنالت راه آهن گرفته نشد بازی مام که گل آفساید و...
واقعا این صدر نشینی واسه هوادارا مزه داره؟
تیمی که نمی تونه دو تا موقعیت گل داشته باشه صدر نشینه!

:( /9/
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mojtaba24 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 12:59 pm

میزان دوندگی بازیکنان داماش در دیدار مقابل ذوب اهن به تفکیک

کاری از گروه میلی متر-وارش اسپرت

میزان دوندگی بازیکنان به ترتیب زیاد به کم وبرحسبkm می باشد:

1-هادی محمدی.......... 8/855(90دقیقه)

2-مصطفی حاجتی.......8/629(90دقیقه)

3-ابوذررحیمی.............8/570(90دقیقه)

4-مرتضی ابراهیمی.........8/388(90دقیقه)

5-رضاکاردوست............. 8/235(90دقیقه)

6-ابولفضل حاجی زاده........7/584(90دقیقه)

7-نظیف کار.....................7/043(90دقیقه)

8-مسعودحسن زاده.........6/976(79دقیقه)

9-سعیدقدمی............6/581(60دقیقه)

10-هادی سهرابی............6/528(74دقیقه)

11-مهدوی.................3/115(30دقیقه)

12-الماس خاله...........2/578(26دقیقه)

13-متوسل زاده..........1/013(11دقیقه)
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 1:05 pm

حلافي: داماشي‌ها لطفاً رضايتنامه من را بدهند

هافبک تيم فوتبال داماش گيلان گفت: از مسئولان داماش آنهايي که من را دوست داشتند يا از من متنفر بودند مي‌خواهم سريع‌تر لطفاً رضايتنامه من را بدهند.

سعيد حلافي پس از اتفاقاتي که در هفته گذشته برايش افتاد اين روزها وضعيت بهتري نسبت به گذشته دارد. وي اظهار داشت: خدا را شکر وضعيتم بهتر است و همينجا از داماشي‌ها يعني آنهايي که من را دوست داشتند يا از متنفر بودند مي‌خواهم که رضايتنامه من را لطفاً سريع‌تر بدهند تا تکليفم را براي آينده بدانم.

به گزارش فارس، وي افزود: متأسفانه در اين چند وقت حرف‌هايي درباره من زدند مخصوصاً آقاي عابديني که انتظار از ايشان نداشتم، حرف‌هاي عابديني در مورد قرص‌هاي نيروزا و برخي مسائل غيرمجاز که به من ارتباط داشت باعث شده که حتي پدرم هم به من شک کند و من را خانه خودش راه ندهد.

حلافي ادامه داد: هميشه معتقدم خداي بزرگي هم وجود دارد من از آقايان نمي‌گذرم و ان شاءالله تهمت‌هايي را که به من زدند قطعاً از سوي مسئولان انضباطي پيگيري خواهم کرد. آقايان من را در جامعه انگشت‌نما کرده‌اند ولي از آنها خواهش مي‌کنم حداقل رضايتنامه من را بدهند.

وي تأکيد کرد: از فردوسي‌پور هم خواهشم مي‌کنم که مثل هميشه عادل باشد. خيلي دوست دارم تا او موشکفانه همه چيز را بررسي کند تا ببينم صحبت‌هاي آقايان درست است يا من. آقاي فردوسي‌پور من يک جوان جنوبي هستم و چشم‌انتظار کمک تو، فقط مي‌خواهم حق را پيدا کني و به هيچ عنوان دوست ندارم فقط پشت سر من باشي البته به نظرم رسيد که برخي آقايان تلاش کردند تا اتفاقات درباره من زياد رسانه‌اي نشود ولي از همين‌جا از خبرگزاري فارس که پيگير حالم بود تشکر مي‌کنم و از 90 هم مي‌خواهم که به من کمک کند، اين خواسته کسي است که با او خوب برخورد نکردند.

وي درباره آينده فوتبالي‌اش نيز گفت: نمي‌دانم خدا سرنوشت من را چطوري نوشته است اما فعلاً به دنبال رضايتنامه از داماشي‌ها هستم و زياد دوست ندارم درباره چيزي حرف بزنم. اگر خدا خواست مي‌خواهم برگردم اما نياز به کمک دارم. يادم نمي‌رود برخي‌ها آنقدر از من بدشان مي‌آمد حتي دو روز که در بدترين شرايط در بيمارستان رشت بستري بودم حتي احوال من را نپرسيدند اما اشکالي ندارد خدا بزرگ است و همه چيز درست مي‌شود. فقط باز هم مي‌گويم من چشم‌انتظار پيگيري‌هاي فردوسي‌پور هستم و از او خواهش مي‌کنم که به من کمک کند و فقط حق را بگويد تا مردم بدانند و هواداران داماش که هميشه من را شرمنده خودشان کردند در جريان همه چيز قرار بگيرند.
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان