[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط M0H3N » شنبه اکتبر 26, 2013 4:27 pm

داشتم تو ویکی پدیا دور میزدم اتفاقی رسیدم به ورزشگاه شهید عضدی رشت،یه قسمت توضیحاتش خیلی جالب بود اونم مربوط به بازسازیش :

[size=18:ae4fa502dd]بازسازی کلی ورزشگاه در دوفاز انجام خواهد فاز اول بازسازی ورزشگاه با تجهیز جایگاه تماشگران به صندلی و احداث سالن کنفرانس، نصب نمایشگر ورزشگاه و امکانات ارتباطی و سایر امکانات طبق آیین‌نامه‌های AFC به پایان رسیده است و با انجام فاز دوم بازسازی بنیادی امکانات ورشگاه شهید دکتر عضدی رشت فراتر از استاندرهای AFC خواهد بود با حذف پیست تارتان به یک ورزشگاه اختصاصی مسقف فوتبال با چمن طبیعی و پنجاه و پنج هزار نفر ظرفیت در دو طبقه با پارکینگ طبقاتی تبدیل خواهد شد.[/size:ae4fa502dd]

واقعا اگه اینطوری میشد عضدی چه عالی میشد،البته 55 هزار نفر یکم تخیلی به نظر میاد :arrow:
البته این دانشنامه آزاده، اصن نمیدونم این توضیحات واسه کی هس،فعلا که داماش و هیات فوتبال به نون شبشون محتاجن ! :?
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » شنبه اکتبر 26, 2013 4:41 pm

[quote:bbd0ec5468="yaranemirza"]سوال
قیمت کارت گرافیک 1گیگ یا 2 گیگ چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای تعویض کارت گرافیک حتما باید ویندوز عوض بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
/6/
با تشکر[/quote:bbd0ec5468]

آبرار عزیز ، این 1gb و 2gb که شما گفتید مقدار حافظه یا همون RAM کارت هستش و برای خرید کارت باید به پردازنده ی کارت هم توجه کرد . مثلا بعضی مدل ها هستن که 1gb گرونتر از 2gb هستش که این در وهله اول بستگی به پردازنده داره و بعدم به برند و یه سری فاکتور های دیگه . ((حدوداً 1gb از 150,000 تومن شروع میشه تا 450,000 تومن و 2gb از 200,000 تومن تا 1,800,000 تومن ))
برای تعویض کارت هم اگه فقط درایور کارت جدید رو نصب کنی فک نمی کنم مشکلی داشته باشه
یه سری هم به این [b:bbd0ec5468][/b:bbd0ec5468] بزنی بد نیست آبرار
آخرين ويرايش توسط SajjaD_46 on شنبه اکتبر 26, 2013 5:09 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه اکتبر 26, 2013 4:47 pm

[quote:094d7dc851="havosh"]مدیریت سایت ؛ این شایعاتی که درباره لیست مازاد داماش وجود داره تا چه حد راسته ؟[/quote:094d7dc851]
از چنین لیستی چیزی نشنیدم و گویا فقط عابدینی تو جلسش با بازیکنان و کادر اوکی داده که هرکس از شرایطش راضی نیست و خواست جدا بشه مشکلی نداره و تمام حق و حقوقش هم پرداخت میشه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه اکتبر 26, 2013 7:54 pm

و من میرم میخوابم شب همه خوش با خوابای 3D رنگی
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 1:46 am

[quote:a00c0f5d20="RASHTBOY"][quote:a00c0f5d20="yaranemirza"]تا حالا این قدر از یه بازیکن داماش بدم نیومده بود

حلافي: داماشي‌ها لطفاً رضايتنامه من را بدهند

هافبک تيم فوتبال داماش گيلان گفت: از مسئولان داماش آنهايي که من را دوست داشتند يا از من متنفر بودند مي‌خواهم سريع‌تر لطفاً رضايتنامه من را بدهند.
[حلافي: داماشي‌ها لطفاً رضايتنامه من را بدهند]

سعيد حلافي پس از اتفاقاتي که در هفته گذشته برايش افتاد اين روزها وضعيت بهتري نسبت به گذشته دارد. وي اظهار داشت: خدا را شکر وضعيتم بهتر است و همينجا از داماشي‌ها يعني آنهايي که من را دوست داشتند يا از متنفر بودند مي‌خواهم که رضايتنامه من را لطفاً سريع‌تر بدهند تا تکليفم را براي آينده بدانم.

به گزارش فارس، وي افزود: متأسفانه در اين چند وقت حرف‌هايي درباره من زدند مخصوصاً آقاي عابديني که انتظار از ايشان نداشتم، حرف‌هاي عابديني در مورد قرص‌هاي نيروزا و برخي مسائل غيرمجاز که به من ارتباط داشت باعث شده که حتي پدرم هم به من شک کند و من را خانه خودش راه ندهد.

حلافي ادامه داد: هميشه معتقدم خداي بزرگي هم وجود دارد من از آقايان نمي‌گذرم و ان شاءالله تهمت‌هايي را که به من زدند قطعاً از سوي مسئولان انضباطي پيگيري خواهم کرد. آقايان من را در جامعه انگشت‌نما کرده‌اند ولي از آنها خواهش مي‌کنم حداقل رضايتنامه من را بدهند.

وي تأکيد کرد: از فردوسي‌پور هم خواهشم مي‌کنم که مثل هميشه عادل باشد. خيلي دوست دارم تا او موشکفانه همه چيز را بررسي کند تا ببينم صحبت‌هاي آقايان درست است يا من. آقاي فردوسي‌پور من يک جوان جنوبي هستم و چشم‌انتظار کمک تو، فقط مي‌خواهم حق را پيدا کني و به هيچ عنوان دوست ندارم فقط پشت سر من باشي البته به نظرم رسيد که برخي آقايان تلاش کردند تا اتفاقات درباره من زياد رسانه‌اي نشود ولي از همين‌جا از خبرگزاري فارس که پيگير حالم بود تشکر مي‌کنم و از 90 هم مي‌خواهم که به من کمک کند، اين خواسته کسي است که با او خوب برخورد نکردند.

وي درباره آينده فوتبالي‌اش نيز گفت: نمي‌دانم خدا سرنوشت من را چطوري نوشته است اما فعلاً به دنبال رضايتنامه از داماشي‌ها هستم و زياد دوست ندارم درباره چيزي حرف بزنم. اگر خدا خواست مي‌خواهم برگردم اما نياز به کمک دارم. يادم نمي‌رود برخي‌ها آنقدر از من بدشان مي‌آمد حتي دو روز که در بدترين شرايط در بيمارستان رشت بستري بودم حتي احوال من را نپرسيدند اما اشکالي ندارد خدا بزرگ است و همه چيز درست مي‌شود. فقط باز هم مي‌گويم من چشم‌انتظار پيگيري‌هاي فردوسي‌پور هستم و از او خواهش مي‌کنم که به من کمک کند و فقط حق را بگويد تا مردم بدانند و هواداران داماش که هميشه من را شرمنده خودشان کردند در جريان همه چيز قرار بگيرند. /9/ /9/ /9/[/quote:a00c0f5d20]

[b:a00c0f5d20][color=red:a00c0f5d20]خود کرده را تدبیر نیست ، هر کسی بانی جذب این بازیکن بود حالا وظیفه دارد پاسخگوی اراجیف این پسرک باشد ؛ هرساله یادآوری می شود پوشیدن پیراهن داماش ، و حضور در رشت لیاقت می خواهد اما باز هم شاهد حضور نخاله های همچون این بی ظرفیت می باشیم ![/color:a00c0f5d20][/b:a00c0f5d20][/quote:a00c0f5d20]

[size=18:a00c0f5d20][color=darkblue:a00c0f5d20]از نوع صحبتهايي كه اين آدم انجام ميده ،ميشه كاملاً فهميد كه هنوز خيلي بچه هستش،و بايستي چوب اين بچگيش رو بخوره
مثلاً مذخرفترين چيزي كه گفته اينه كه ميگه بابام منو خونه راه نميده . . . پس يه طورايي ميشه گفت معلوم الحاله[/color:a00c0f5d20]

[color=blue:a00c0f5d20]يه چيز كه جاي توجه و البته موشكافي دقيق داره اينه كه هنوز اين بچه نميدونه كه برنامه 90 ،اون ميزان تاثيرگذاري ، قدرت و مخاطبِ سابق رو نداره و بيخود دل به اين برنامه بي محتوا بسته[/color:a00c0f5d20][/size:a00c0f5d20]

[size=18:a00c0f5d20]برنامه ورزش از نگاه دو ،سري جديد رو حتماً توصيه ميكنم ببينيد
مجريش پيمان يوسفي هستش [/size:a00c0f5d20]،[size=24:a00c0f5d20][color=red:a00c0f5d20]شعار برنامه هم اينه : با ما از خط قرمزها عبور كنيد[/color:a00c0f5d20][/size:a00c0f5d20]

[size=18:a00c0f5d20][color=black:a00c0f5d20]برنامه شب جمعش رو كه درباره كشتي بود ديدم . . . به معناي واقعي كَف كردم[/color:a00c0f5d20] [/size:a00c0f5d20]
[size=24:a00c0f5d20][color=blue:a00c0f5d20]باور نميكردم كه اين برنامه از تلويزيون ما داره پخش ميشه . . . [/color:a00c0f5d20].[/size:a00c0f5d20]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 4:35 am

امير عابديني در مورد برگزاري مجمع روز آينده فدراسيون فوتبال گفت: همه انتظار داريم که مسائل مهم فوتبال در مجمع مو به مو مطرح شود و در مورد آن بحث و گفت‌وگو داشته باشيم نبايد در اين مجمع تصميمات خلق‌الساعه بگيريم.مي‌توانيم فرماليته هم کار کنيم و فقط دستور جلسه را بررسي کنيم اما مجمع فردا نبايد فرماليته باشد.

به گزارش فارس ، وي ادامه داد: سنت مجمع از نظر قانوني بايد رعايت شود اما وقتي اين اعضاء دور هم جمع مي‌شوند بايد مجمع يک بحث حاشيه‌اي هم داشته باشد و موارد را مو به مو بگوييم و درباره‌اش صحبت کنيم.

عابديني تصريح کرد: مثلا ما چه کميته‌ انضباطي داريم که فيفا آن را قبول ندارد زيرا استانداردهاي فيفا در کميته انضباطي رعايت نشده است در تمام دنيا در کميته انضباطي طرف‌هاي درگير نماينده دارند من مربي و من داور که در آنجا نشستهايم در کميته انضباطي هم نماينده داريم. دوستاني که اکنون در کميته انضباطي مسئوليت دارند بسيار زحمت‌کش هستند و متخصص قضايي هستند اما به درد فوتبال نمي‌خورند حالا من اين حرفها را مي‌زنم و دوباره يک امتياز از تيم من کم مي‌شود اما واقعيت اين است که روح فوتبال را فوتبالي‌ها مي‌فهمند.

وي افزود: ما فوتبالي ها اگر پيراهن هم را پاره کنيم آن را بين هم رد و بدل مي‌کنيم جامعه فوتبال بايد از خودش حفاظت کند در غير اين صورت افرادي که از بيرون فوتبال مي‌آيند هم حفاظت نمي‌کنند.برخي کارشناسان معتقدند آئين‌نامه انضباطي نوشته شده با مواد قانوني فيفا در تضاد است.

مديرعامل داماش با اشاره به مغرور بودن باشگاه‌ها به بازيکنان خارجي گفت: مي‌دانيد چرا وقتي بازيکن خارجي که در باشگاه ايراني بازي مي‌کند و پول کلان هم مي‌گيرد تيم ما را رها مي‌کند و مي‌رود و ما محکوم مي‌شويم چون کميته انضباطي اعتبار ندارد و از پيش، باشگاه‌هاي ايراني در فيفا محکوم هستند و همين مي‌شود که همه باشگاه هاي ايراني به بازيکنان خارجي مغرور مي‌شوند. بايد کميته حل اختلاف تشکيل شود و همچنين هيئت منصفه در سازمان ليگ هم تشکيل بدهيم. فردا اعضاء هيئت رئيسه همگي آنجا حضور دارند و بايد با يک طرح دو فوريتي اين مسئله را مطرح کنيم. اي کاش دوستان مجمع نظرات همديگر را در خبرگزاري‌ها و روزنامه‌ها بخوانند تا ملکه ذهنشان شود.

مديرعامل داماش در مورد استعفايش گفت: من استعفايم را به هيئت مديره داماش داده‌ام و آن را هم پس نگرفته ام آنها دو ماه فرصت دارند يا استعفايم را قبول کنند يا اينکه شرايط ادامه کار را برايم فراهم کنند.

وي در مورد قهر خود با بازيکنان داماش گفت: من اصلا قهر کردن بلد نيستم.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 4:37 am

اين هافبک بازيساز در نيم فصل ليگ برتر به يکي از تيمهاي بالاي جدول مي پيوندد.

سيامک سرلک در همين رابطه مي گويد واقعيتش اين است که من از يک تيم [size=24:32c5fea29a]شمالي[/size:32c5fea29a] هم پيشنهاد دارم اما نمي خواهم فعلاً اسمي از آنها ببرم. صحبتهايي که با من شده به صورت تلفني بوده است و هنوز مذاکره اي به صورت جدي نداشته ايم.

وي در ادامه افزود: من مي خواهم دوباره به سطح اول فوتبال ايران برگردم. در اين مدت به صورت مداوم با يک بدنساز قرارداد بسته بودم و به صورت اختصاصي تمرين مي کردم تا بدن خودم را در بهترين شرايط موجود فوتبالي نگه دارم.

من مي خواهم دوباره به يکي از خوبهاي ليگ برتر تبديل شوم و اين توانايي را در خودم مي بينم.

خوشبختانه تيم هايي که احتمال پيوستن من به آنها وجود دارد از تيمهاي خوب ليگ برتر هستند و اين فرصت را به من مي دهند که دوباره به اوج برسم.

کاپيتان سابق فولاد خوزستان در پايان در مورد احتمال پيوستنش به تيم سابقش فولاد گفت: اين علاقه قلبي من است که به تيم فولاد بروم. من يک فولادي هستم و هميشه خودم را از خانواده فولاد مي دانم. در فولاد خاطرات خوبي دارم و هميشه خواستار موفقيت اين تيم بوده ام. اميدوارم شرايطي پيش بيايد که به اين تيم برگردم اما اگر هم اين اتفاق نيفتد براي فولاد آرزوي موفقيت مي کنم. من تا چند روز آينده با يکي از تيمهاي خواهانم به مذاکره جدي مي نشينم و به تيم جديدم مي پيوندم تا تمرينات گروهي خودم را آغاز کنم. جا دارد در پايان از زحمات مربي بدنسازم احمد حقدادي و دوست خوبم نويد جهادي که زحمات زيادي در اين مدت براي من کشيده اند تشکر کنم.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه اکتبر 27, 2013 5:04 am

[quote:4e70782d89="abarar0131"]اين هافبک بازيساز در نيم فصل ليگ برتر به يکي از تيمهاي بالاي جدول مي پيوندد.

سيامک سرلک در همين رابطه مي گويد واقعيتش اين است که من از يک تيم [size=24:4e70782d89]شمالي[/size:4e70782d89] هم پيشنهاد دارم اما نمي خواهم فعلاً اسمي از آنها ببرم. صحبتهايي که با من شده به صورت تلفني بوده است و هنوز مذاکره اي به صورت جدي نداشته ايم.

وي در ادامه افزود: من مي خواهم دوباره به سطح اول فوتبال ايران برگردم. در اين مدت به صورت مداوم با يک بدنساز قرارداد بسته بودم و به صورت اختصاصي تمرين مي کردم تا بدن خودم را در بهترين شرايط موجود فوتبالي نگه دارم.

من مي خواهم دوباره به يکي از خوبهاي ليگ برتر تبديل شوم و اين توانايي را در خودم مي بينم.

خوشبختانه تيم هايي که احتمال پيوستن من به آنها وجود دارد از تيمهاي خوب ليگ برتر هستند و اين فرصت را به من مي دهند که دوباره به اوج برسم.

کاپيتان سابق فولاد خوزستان در پايان در مورد احتمال پيوستنش به تيم سابقش فولاد گفت: اين علاقه قلبي من است که به تيم فولاد بروم. من يک فولادي هستم و هميشه خودم را از خانواده فولاد مي دانم. در فولاد خاطرات خوبي دارم و هميشه خواستار موفقيت اين تيم بوده ام. اميدوارم شرايطي پيش بيايد که به اين تيم برگردم اما اگر هم اين اتفاق نيفتد براي فولاد آرزوي موفقيت مي کنم. من تا چند روز آينده با يکي از تيمهاي خواهانم به مذاکره جدي مي نشينم و به تيم جديدم مي پيوندم تا تمرينات گروهي خودم را آغاز کنم. جا دارد در پايان از زحمات مربي بدنسازم احمد حقدادي و دوست خوبم نويد جهادي که زحمات زيادي در اين مدت براي من کشيده اند تشکر کنم.[/quote:4e70782d89]

امیدوارم داماش نباشه
چون ما به اندازه کاف هافبک خلاق داریم و در پستهای دیگر بیشتر به بازیکن نیاز داریم
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه اکتبر 27, 2013 5:25 am

[quote:4484f4fa3b="golsar-boy"][quote:4484f4fa3b="abarar0131"]اين هافبک بازيساز در نيم فصل ليگ برتر به يکي از تيمهاي بالاي جدول مي پيوندد.

سيامک سرلک در همين رابطه مي گويد واقعيتش اين است که من از يک تيم [size=24:4484f4fa3b]شمالي[/size:4484f4fa3b] هم پيشنهاد دارم اما نمي خواهم فعلاً اسمي از آنها ببرم. صحبتهايي که با من شده به صورت تلفني بوده است و هنوز مذاکره اي به صورت جدي نداشته ايم.

کاپيتان سابق فولاد خوزستان در پايان در مورد احتمال پيوستنش به تيم سابقش فولاد گفت: اين علاقه قلبي من است که به تيم فولاد بروم. من يک فولادي هستم و هميشه خودم را از خانواده فولاد مي دانم. در فولاد خاطرات خوبي دارم و هميشه خواستار موفقيت اين تيم بوده ام. اميدوارم شرايطي پيش بيايد که به اين تيم برگردم اما اگر هم اين اتفاق نيفتد براي فولاد آرزوي موفقيت مي کنم. من تا چند روز آينده با يکي از تيمهاي خواهانم به مذاکره جدي مي نشينم و به تيم جديدم مي پيوندم تا تمرينات گروهي خودم را آغاز کنم. جا دارد در پايان از زحمات مربي بدنسازم احمد حقدادي و دوست خوبم نويد جهادي که زحمات زيادي در اين مدت براي من کشيده اند تشکر کنم.[/quote:4484f4fa3b]

امیدوارم داماش نباشه
چون ما به اندازه کاف هافبک خلاق داریم و در پستهای دیگر بیشتر به بازیکن نیاز داریم[/quote:4484f4fa3b]

تیم شمالی یا ما هستیم یا ملوان
از اونجایی که سیامک سرلک یک نیم فصل بازیکن داماش بود(البته بهش بازی نرسید) شاید دوباره باشگاه بخواد بگیرتش،اون موقع توی فولاد خیلی خوب بود ولی وقتی اومد داماش چسبید به نیمکت بعدش هم که رفت تراکتور واسشون گل هم زد بعدش نمیدونم کجا رفت،به نظر من بعید نیست منظورش از تیم شمالی داماش باشه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 5:34 am

عابديني:نبايد مجمع فدراسيون فرماليته برگزارشود

مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: نبايد مجمع فدراسيون را فردا به صورت فرماليته برگزار کنيم.
[عابديني:نبايد مجمع فدراسيون فرماليته برگزارشود]

امير عابديني در مورد برگزاري مجمع روز آينده فدراسيون فوتبال گفت: همه انتظار داريم که مسائل مهم فوتبال در مجمع مو به مو مطرح شود و در مورد آن بحث و گفت‌وگو داشته باشيم نبايد در اين مجمع تصميمات خلق‌الساعه بگيريم.مي‌توانيم فرماليته هم کار کنيم و فقط دستور جلسه را بررسي کنيم اما مجمع فردا نبايد فرماليته باشد.

به گزارش فارس ، وي ادامه داد: سنت مجمع از نظر قانوني بايد رعايت شود اما وقتي اين اعضاء دور هم جمع مي‌شوند بايد مجمع يک بحث حاشيه‌اي هم داشته باشد و موارد را مو به مو بگوييم و درباره‌اش صحبت کنيم.

عابديني تصريح کرد: مثلا ما چه کميته‌ انضباطي داريم که فيفا آن را قبول ندارد زيرا استانداردهاي فيفا در کميته انضباطي رعايت نشده است در تمام دنيا در کميته انضباطي طرف‌هاي درگير نماينده دارند من مربي و من داور که در آنجا نشستهايم در کميته انضباطي هم نماينده داريم. دوستاني که اکنون در کميته انضباطي مسئوليت دارند بسيار زحمت‌کش هستند و متخصص قضايي هستند اما به درد فوتبال نمي‌خورند حالا من اين حرفها را مي‌زنم و دوباره يک امتياز از تيم من کم مي‌شود اما واقعيت اين است که روح فوتبال را فوتبالي‌ها مي‌فهمند.

وي افزود: ما فوتبالي ها اگر پيراهن هم را پاره کنيم آن را بين هم رد و بدل مي‌کنيم جامعه فوتبال بايد از خودش حفاظت کند در غير اين صورت افرادي که از بيرون فوتبال مي‌آيند هم حفاظت نمي‌کنند.برخي کارشناسان معتقدند آئين‌نامه انضباطي نوشته شده با مواد قانوني فيفا در تضاد است.

مديرعامل داماش با اشاره به مغرور بودن باشگاه‌ها به بازيکنان خارجي گفت: مي‌دانيد چرا وقتي بازيکن خارجي که در باشگاه ايراني بازي مي‌کند و پول کلان هم مي‌گيرد تيم ما را رها مي‌کند و مي‌رود و ما محکوم مي‌شويم چون کميته انضباطي اعتبار ندارد و از پيش، باشگاه‌هاي ايراني در فيفا محکوم هستند و همين مي‌شود که همه باشگاه هاي ايراني به بازيکنان خارجي مغرور مي‌شوند. بايد کميته حل اختلاف تشکيل شود و همچنين هيئت منصفه در سازمان ليگ هم تشکيل بدهيم. فردا اعضاء هيئت رئيسه همگي آنجا حضور دارند و بايد با يک طرح دو فوريتي اين مسئله را مطرح کنيم. اي کاش دوستان مجمع نظرات همديگر را در خبرگزاري‌ها و روزنامه‌ها بخوانند تا ملکه ذهنشان شود.

مديرعامل داماش در مورد استعفايش گفت: من استعفايم را به هيئت مديره داماش داده‌ام و آن را هم پس نگرفته ام آنها دو ماه فرصت دارند يا استعفايم را قبول کنند يا اينکه شرايط ادامه کار را برايم فراهم کنند.

وي در مورد قهر خود با بازيکنان داماش گفت: من اصلا قهر کردن بلد نيستم.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 5:41 am

شهرام قویدل مجددا دستگیر شد

شهرام قویدل که پس از کلاهبرداری های متعدد به زندان افتاده بود برای مرخصی در اردیبهشت ماه از زندان خارج و متواری شد که روز گذشته وی مجددا دستگیر شد.

قویدل حدود 5 میلیارد تومان به باشگاه داماش بدهکار است .
پس از اینکه خبر دستگیری وی پخش شد صدها نفر از طلبکاران وی به دادسرای خارک شعبه یک واقع در نارمک هجوم بردند.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه اکتبر 27, 2013 6:03 am

[quote:3c24003976="The_King_of_rasht"][quote:3c24003976="golsar-boy"][quote:3c24003976="abarar0131"]اين هافبک بازيساز در نيم فصل ليگ برتر به يکي از تيمهاي بالاي جدول مي پيوندد.

سيامک سرلک در همين رابطه مي گويد واقعيتش اين است که من از يک تيم [size=24:3c24003976]شمالي[/size:3c24003976] هم پيشنهاد دارم اما نمي خواهم فعلاً اسمي از آنها ببرم. صحبتهايي که با من شده به صورت تلفني بوده است و هنوز مذاکره اي به صورت جدي نداشته ايم.

کاپيتان سابق فولاد خوزستان در پايان در مورد احتمال پيوستنش به تيم سابقش فولاد گفت: اين علاقه قلبي من است که به تيم فولاد بروم. من يک فولادي هستم و هميشه خودم را از خانواده فولاد مي دانم. در فولاد خاطرات خوبي دارم و هميشه خواستار موفقيت اين تيم بوده ام. اميدوارم شرايطي پيش بيايد که به اين تيم برگردم اما اگر هم اين اتفاق نيفتد براي فولاد آرزوي موفقيت مي کنم. من تا چند روز آينده با يکي از تيمهاي خواهانم به مذاکره جدي مي نشينم و به تيم جديدم مي پيوندم تا تمرينات گروهي خودم را آغاز کنم. جا دارد در پايان از زحمات مربي بدنسازم احمد حقدادي و دوست خوبم نويد جهادي که زحمات زيادي در اين مدت براي من کشيده اند تشکر کنم.[/quote:3c24003976]

امیدوارم داماش نباشه
چون ما به اندازه کاف هافبک خلاق داریم و در پستهای دیگر بیشتر به بازیکن نیاز داریم[/quote:3c24003976]

از اونجایی که سیامک سرلک یک نیم فصل بازیکن داماش بود(البته بهش بازی نرسید) شاید دوباره باشگاه بخواد بگیرتش،اون موقع توی فولاد خیلی خوب بود ولی وقتی اومد داماش چسبید به نیمکت بعدش هم که رفت تراکتور واسشون گل هم زد بعدش نمیدونم کجا رفت،به نظر من بعید نیست منظورش از تیم شمالی داماش باشه[/quote:3c24003976]
من میترسم این اقدام در ادامه اون اقدام باشه!!!
بعد از مصاحبه هافبکهای خوبمون در بازی با ذوب رو نیمکت بودن، حالا به هر دلیلی کاری ندارم ولی خدا را شکر تیم بهترین نتیجه را گرفت ولی میترسم با جذب این بازیکن ، حتی اگر هم خوب نباشه مثل حاجی زاده تبدیل به بازیکن فیکس تیم بشه
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه اکتبر 27, 2013 6:08 am

[quote:46fcad5e89="golsar-boy"][quote:46fcad5e89="The_King_of_rasht"][quote:46fcad5e89="golsar-boy"][quote:46fcad5e89="abarar0131"]اين هافبک بازيساز در نيم فصل ليگ برتر به يکي از تيمهاي بالاي جدول مي پيوندد.

سيامک سرلک در همين رابطه مي گويد واقعيتش اين است که من از يک تيم [size=24:46fcad5e89]شمالي[/size:46fcad5e89] هم پيشنهاد دارم اما نمي خواهم فعلاً اسمي از آنها ببرم. صحبتهايي که با من شده به صورت تلفني بوده است و هنوز مذاکره اي به صورت جدي نداشته ايم.

کاپيتان سابق فولاد خوزستان در پايان در مورد احتمال پيوستنش به تيم سابقش فولاد گفت: اين علاقه قلبي من است که به تيم فولاد بروم. من يک فولادي هستم و هميشه خودم را از خانواده فولاد مي دانم. در فولاد خاطرات خوبي دارم و هميشه خواستار موفقيت اين تيم بوده ام. اميدوارم شرايطي پيش بيايد که به اين تيم برگردم اما اگر هم اين اتفاق نيفتد براي فولاد آرزوي موفقيت مي کنم. من تا چند روز آينده با يکي از تيمهاي خواهانم به مذاکره جدي مي نشينم و به تيم جديدم مي پيوندم تا تمرينات گروهي خودم را آغاز کنم. جا دارد در پايان از زحمات مربي بدنسازم احمد حقدادي و دوست خوبم نويد جهادي که زحمات زيادي در اين مدت براي من کشيده اند تشکر کنم.[/quote:46fcad5e89]

امیدوارم داماش نباشه
چون ما به اندازه کاف هافبک خلاق داریم و در پستهای دیگر بیشتر به بازیکن نیاز داریم[/quote:46fcad5e89]

از اونجایی که سیامک سرلک یک نیم فصل بازیکن داماش بود(البته بهش بازی نرسید) شاید دوباره باشگاه بخواد بگیرتش،اون موقع توی فولاد خیلی خوب بود ولی وقتی اومد داماش چسبید به نیمکت بعدش هم که رفت تراکتور واسشون گل هم زد بعدش نمیدونم کجا رفت،به نظر من بعید نیست منظورش از تیم شمالی داماش باشه[/quote:46fcad5e89]
من میترسم این اقدام در ادامه اون اقدام باشه!!!
بعد از مصاحبه هافبکهای خوبمون در بازی با ذوب رو نیمکت بودن، حالا به هر دلیلی کاری ندارم ولی خدا را شکر تیم بهترین نتیجه را گرفت ولی میترسم با جذب این بازیکن ، حتی اگر هم خوب نباشه مثل حاجی زاده تبدیل به بازیکن فیکس تیم بشه[/quote:46fcad5e89]

احتمالش هست مخصوصا اگه این جمله" هر کس نا راضی بود میتواند نیم فصل جدا شود" رو در نظر بگیریم!
همه چیز ممکنه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط havosh » يکشنبه اکتبر 27, 2013 6:08 am

[quote:cab4e651bc="MEHRDAD"][quote:cab4e651bc="havosh"]مدیریت سایت ؛ این شایعاتی که درباره لیست مازاد داماش وجود داره تا چه حد راسته ؟[/quote:cab4e651bc]
از چنین لیستی چیزی نشنیدم و گویا فقط عابدینی تو جلسش با بازیکنان و کادر اوکی داده که هرکس از شرایطش راضی نیست و خواست جدا بشه مشکلی نداره و تمام حق و حقوقش هم پرداخت میشه.[/quote:cab4e651bc]
ممنون بابت پاسخ دهی
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه اکتبر 27, 2013 6:10 am

دیروز داشتم فکر میکردم اگر قرار باشه تیمهای اول تا سوم لیگ را من تعیین کنم مطابق میل من امسال کدوم تیمها اول تا سوم بشن و برن آسیا
1- داماش
2- نفت تهران
3- فولاد خوزستان

قهرمان جام حذفی هم داماش بشه اونوقت فدای سرت هر تیمی چهارم شد /10/ /10/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي