[quote:8ac9879885="yaranemirza"]تا حالا این قدر از یه بازیکن داماش بدم نیومده بود
حلافي: داماشيها لطفاً رضايتنامه من را بدهند
هافبک تيم فوتبال داماش گيلان گفت: از مسئولان داماش آنهايي که من را دوست داشتند يا از من متنفر بودند ميخواهم سريعتر لطفاً رضايتنامه من را بدهند.
[حلافي: داماشيها لطفاً رضايتنامه من را بدهند]
سعيد حلافي پس از اتفاقاتي که در هفته گذشته برايش افتاد اين روزها وضعيت بهتري نسبت به گذشته دارد. وي اظهار داشت: خدا را شکر وضعيتم بهتر است و همينجا از داماشيها يعني آنهايي که من را دوست داشتند يا از متنفر بودند ميخواهم که رضايتنامه من را لطفاً سريعتر بدهند تا تکليفم را براي آينده بدانم.
به گزارش فارس، وي افزود: متأسفانه در اين چند وقت حرفهايي درباره من زدند مخصوصاً آقاي عابديني که انتظار از ايشان نداشتم، حرفهاي عابديني در مورد قرصهاي نيروزا و برخي مسائل غيرمجاز که به من ارتباط داشت باعث شده که حتي پدرم هم به من شک کند و من را خانه خودش راه ندهد.
حلافي ادامه داد: هميشه معتقدم خداي بزرگي هم وجود دارد من از آقايان نميگذرم و ان شاءالله تهمتهايي را که به من زدند قطعاً از سوي مسئولان انضباطي پيگيري خواهم کرد. آقايان من را در جامعه انگشتنما کردهاند ولي از آنها خواهش ميکنم حداقل رضايتنامه من را بدهند.
وي تأکيد کرد: از فردوسيپور هم خواهشم ميکنم که مثل هميشه عادل باشد. خيلي دوست دارم تا او موشکفانه همه چيز را بررسي کند تا ببينم صحبتهاي آقايان درست است يا من. آقاي فردوسيپور من يک جوان جنوبي هستم و چشمانتظار کمک تو، فقط ميخواهم حق را پيدا کني و به هيچ عنوان دوست ندارم فقط پشت سر من باشي البته به نظرم رسيد که برخي آقايان تلاش کردند تا اتفاقات درباره من زياد رسانهاي نشود ولي از همينجا از خبرگزاري فارس که پيگير حالم بود تشکر ميکنم و از 90 هم ميخواهم که به من کمک کند، اين خواسته کسي است که با او خوب برخورد نکردند.
وي درباره آينده فوتبالياش نيز گفت: نميدانم خدا سرنوشت من را چطوري نوشته است اما فعلاً به دنبال رضايتنامه از داماشيها هستم و زياد دوست ندارم درباره چيزي حرف بزنم. اگر خدا خواست ميخواهم برگردم اما نياز به کمک دارم. يادم نميرود برخيها آنقدر از من بدشان ميآمد حتي دو روز که در بدترين شرايط در بيمارستان رشت بستري بودم حتي احوال من را نپرسيدند اما اشکالي ندارد خدا بزرگ است و همه چيز درست ميشود. فقط باز هم ميگويم من چشمانتظار پيگيريهاي فردوسيپور هستم و از او خواهش ميکنم که به من کمک کند و فقط حق را بگويد تا مردم بدانند و هواداران داماش که هميشه من را شرمنده خودشان کردند در جريان همه چيز قرار بگيرند.

[/quote:8ac9879885]
[b:8ac9879885][color=red:8ac9879885]خود کرده را تدبیر نیست ، هر کسی بانی جذب این بازیکن بود حالا وظیفه دارد پاسخگوی اراجیف این پسرک باشد ؛ هرساله یادآوری می شود پوشیدن پیراهن داماش ، و حضور در رشت لیاقت می خواهد اما باز هم شاهد حضور نخاله های همچون این بی ظرفیت می باشیم ![/color:8ac9879885][/b:8ac9879885]