[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط havosh » شنبه اکتبر 26, 2013 5:30 am

مدیریت سایت ؛ این شایعاتی که درباره لیست مازاد داماش وجود داره تا چه حد راسته ؟
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه اکتبر 26, 2013 6:34 am

[color=darkblue:c4df393c9a][size=18:c4df393c9a]از نتايج تيمهاي پايه كسي خبري نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /8/[/size:c4df393c9a][/color:c4df393c9a]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه اکتبر 26, 2013 6:38 am

[size=18:8db45a2fea][color=red:8db45a2fea]ساعت ار سال موضوعات (كامنت) تو سيستم من 4 ساعت عقبه . . . . . [/color:8db45a2fea]
[color=black:8db45a2fea]ميخواستم بدونم اين مشكل واسه منه فقط يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/color:8db45a2fea]

[color=blue:8db45a2fea]مثلاً كامنت قبلي رو من ساعت 2 بعد از ظهر فرستادم ،رو سيستم من ساعت 10 صبح رو نشون ميده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/color:8db45a2fea]؟[/size:8db45a2fea]

[size=24:8db45a2fea][color=black:8db45a2fea]ممنون ميشم . . . .[/color:8db45a2fea] [/size:8db45a2fea]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه اکتبر 26, 2013 6:40 am

[quote:d4ef60cff2="mahmood1331"][color=darkblue:d4ef60cff2][size=18:d4ef60cff2]از نتايج تيمهاي پايه كسي خبري نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /8/[/size:d4ef60cff2][/color:d4ef60cff2][/quote:d4ef60cff2]

[color=black:d4ef60cff2]پیروزی پرگل نوجوانان و تساوی امید داماش گیلان.
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان، در هفته سوم از رقابتهای لیگ قهرمانی نوجوانان کشور روز گذشته تیم فوتبال نوجوانان داماش گیلان در ورزشگاه پوریای ولی شهر تالش به دیدار شهرداری تالش رفت که در یک بازی برتر توانست به نتیجه 6-2 به پیروزی برسد. گلهای این دیدار را داوود الله پور 2 گل و آیت رضازاده –حسین امینی- رضا پاکیزه –مصطفی دلیلی هر کدام 1 گل به ثمر رساندند
تیم نوجوانان داماش گیلان با این پیروزی در رده چهارم جدول قرار گرفت . تیم فوتبال نوجوانان داماش گیلان در هفته چهارم لیگ قهرمانی نوجوانان کشور در روز 5شنبه مورخه 09/08/92 ساعت 15 عصر در ورزشگاه عضدی رشت به دیدار تیم شهرداری لاهیجان میرود .

تساوی امیدهای داماش در بازی خانگی

در هفته پنجم از رقابتهای لیگ برتر امیدهای کشور ، تیم فوتبال امید داماش گیلان در ورزشگاه عضدی رشت به دیدار نفت اهواز رفت که در پایان بازی به نتیجه مساوی دست یافت . تیم امید با این تساوی در جای دهم جدول یازده تیمی لیگ برتر امیدهای کشور قرار گرفت.تیم فوتبال امید داماش گیلان در هفته ششم روز جمعه 10/08/92 ساعت 15 عصر در اصفهان به دیدار ذوب اهن اصفهان می رود . [/color:d4ef60cff2]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1990 » شنبه اکتبر 26, 2013 8:26 am

کی میشه اینجا هم یه روز این جوری بلیط رو بشه خرید.
http://en.valenciacf.com/entradas
خدایا: بارها دقیقا همان جایی ""دستم"" را گرفتی که میتوانستی ""مچم"" را بگیری.خدایا شکرت...
abarar1990
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه اکتبر 26, 2013 9:18 am

[size=14:cfda5f4917]راستش اینروزها جای نیمای عزیز در سایت خیلی خالی هستش
قصد دخالت در تصمیمات مدیریت محترم سایت رو ندارم اما فکر می کردم با برد پر گل داماش اجازه داده می شه تا این جوان پر جنب و جوش سایت به خونه خودش بر گرده
امیدوارم هرچه زودتر شاهد کامنتهای [color=darkred:cfda5f4917]nima_beckham [/color:cfda5f4917] عزیز در سایت باشیم[/size:cfda5f4917]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » شنبه اکتبر 26, 2013 9:55 am

نیما در حصر خانگی به سر میبره؟
ما خواهان بازگشت نیما به جمع وارشیون هستیم /14/ /2/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه اکتبر 26, 2013 9:59 am

نیما مشکل حصرش برداشته شده ولی خودش فکر نمیکنم خبر داشته باشه :D
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » شنبه اکتبر 26, 2013 10:30 am

سوال
قیمت کارت گرافیک 1گیگ یا 2 گیگ چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای تعویض کارت گرافیک حتما باید ویندوز عوض بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
/6/
با تشکر
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه اکتبر 26, 2013 11:23 am

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 86?ICID=OP
[color=darkblue:04d5eeba87]
[size=18:04d5eeba87]بچه ها برید اینجا عکس های جالبی از امیر محمد مظلوم گذاشته.امیدوارم کم کم توی داماش هم بهش فرصت داده بشه.[/size:04d5eeba87][/color:04d5eeba87]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » شنبه اکتبر 26, 2013 12:53 pm

تا حالا این قدر از یه بازیکن داماش بدم نیومده بود

حلافي: داماشي‌ها لطفاً رضايتنامه من را بدهند

هافبک تيم فوتبال داماش گيلان گفت: از مسئولان داماش آنهايي که من را دوست داشتند يا از من متنفر بودند مي‌خواهم سريع‌تر لطفاً رضايتنامه من را بدهند.
[حلافي: داماشي‌ها لطفاً رضايتنامه من را بدهند]

سعيد حلافي پس از اتفاقاتي که در هفته گذشته برايش افتاد اين روزها وضعيت بهتري نسبت به گذشته دارد. وي اظهار داشت: خدا را شکر وضعيتم بهتر است و همينجا از داماشي‌ها يعني آنهايي که من را دوست داشتند يا از متنفر بودند مي‌خواهم که رضايتنامه من را لطفاً سريع‌تر بدهند تا تکليفم را براي آينده بدانم.

به گزارش فارس، وي افزود: متأسفانه در اين چند وقت حرف‌هايي درباره من زدند مخصوصاً آقاي عابديني که انتظار از ايشان نداشتم، حرف‌هاي عابديني در مورد قرص‌هاي نيروزا و برخي مسائل غيرمجاز که به من ارتباط داشت باعث شده که حتي پدرم هم به من شک کند و من را خانه خودش راه ندهد.

حلافي ادامه داد: هميشه معتقدم خداي بزرگي هم وجود دارد من از آقايان نمي‌گذرم و ان شاءالله تهمت‌هايي را که به من زدند قطعاً از سوي مسئولان انضباطي پيگيري خواهم کرد. آقايان من را در جامعه انگشت‌نما کرده‌اند ولي از آنها خواهش مي‌کنم حداقل رضايتنامه من را بدهند.

وي تأکيد کرد: از فردوسي‌پور هم خواهشم مي‌کنم که مثل هميشه عادل باشد. خيلي دوست دارم تا او موشکفانه همه چيز را بررسي کند تا ببينم صحبت‌هاي آقايان درست است يا من. آقاي فردوسي‌پور من يک جوان جنوبي هستم و چشم‌انتظار کمک تو، فقط مي‌خواهم حق را پيدا کني و به هيچ عنوان دوست ندارم فقط پشت سر من باشي البته به نظرم رسيد که برخي آقايان تلاش کردند تا اتفاقات درباره من زياد رسانه‌اي نشود ولي از همين‌جا از خبرگزاري فارس که پيگير حالم بود تشکر مي‌کنم و از 90 هم مي‌خواهم که به من کمک کند، اين خواسته کسي است که با او خوب برخورد نکردند.

وي درباره آينده فوتبالي‌اش نيز گفت: نمي‌دانم خدا سرنوشت من را چطوري نوشته است اما فعلاً به دنبال رضايتنامه از داماشي‌ها هستم و زياد دوست ندارم درباره چيزي حرف بزنم. اگر خدا خواست مي‌خواهم برگردم اما نياز به کمک دارم. يادم نمي‌رود برخي‌ها آنقدر از من بدشان مي‌آمد حتي دو روز که در بدترين شرايط در بيمارستان رشت بستري بودم حتي احوال من را نپرسيدند اما اشکالي ندارد خدا بزرگ است و همه چيز درست مي‌شود. فقط باز هم مي‌گويم من چشم‌انتظار پيگيري‌هاي فردوسي‌پور هستم و از او خواهش مي‌کنم که به من کمک کند و فقط حق را بگويد تا مردم بدانند و هواداران داماش که هميشه من را شرمنده خودشان کردند در جريان همه چيز قرار بگيرند. /9/ /9/ /9/
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه اکتبر 26, 2013 1:59 pm

[quote:8ac9879885="yaranemirza"]تا حالا این قدر از یه بازیکن داماش بدم نیومده بود

حلافي: داماشي‌ها لطفاً رضايتنامه من را بدهند

هافبک تيم فوتبال داماش گيلان گفت: از مسئولان داماش آنهايي که من را دوست داشتند يا از من متنفر بودند مي‌خواهم سريع‌تر لطفاً رضايتنامه من را بدهند.
[حلافي: داماشي‌ها لطفاً رضايتنامه من را بدهند]

سعيد حلافي پس از اتفاقاتي که در هفته گذشته برايش افتاد اين روزها وضعيت بهتري نسبت به گذشته دارد. وي اظهار داشت: خدا را شکر وضعيتم بهتر است و همينجا از داماشي‌ها يعني آنهايي که من را دوست داشتند يا از متنفر بودند مي‌خواهم که رضايتنامه من را لطفاً سريع‌تر بدهند تا تکليفم را براي آينده بدانم.

به گزارش فارس، وي افزود: متأسفانه در اين چند وقت حرف‌هايي درباره من زدند مخصوصاً آقاي عابديني که انتظار از ايشان نداشتم، حرف‌هاي عابديني در مورد قرص‌هاي نيروزا و برخي مسائل غيرمجاز که به من ارتباط داشت باعث شده که حتي پدرم هم به من شک کند و من را خانه خودش راه ندهد.

حلافي ادامه داد: هميشه معتقدم خداي بزرگي هم وجود دارد من از آقايان نمي‌گذرم و ان شاءالله تهمت‌هايي را که به من زدند قطعاً از سوي مسئولان انضباطي پيگيري خواهم کرد. آقايان من را در جامعه انگشت‌نما کرده‌اند ولي از آنها خواهش مي‌کنم حداقل رضايتنامه من را بدهند.

وي تأکيد کرد: از فردوسي‌پور هم خواهشم مي‌کنم که مثل هميشه عادل باشد. خيلي دوست دارم تا او موشکفانه همه چيز را بررسي کند تا ببينم صحبت‌هاي آقايان درست است يا من. آقاي فردوسي‌پور من يک جوان جنوبي هستم و چشم‌انتظار کمک تو، فقط مي‌خواهم حق را پيدا کني و به هيچ عنوان دوست ندارم فقط پشت سر من باشي البته به نظرم رسيد که برخي آقايان تلاش کردند تا اتفاقات درباره من زياد رسانه‌اي نشود ولي از همين‌جا از خبرگزاري فارس که پيگير حالم بود تشکر مي‌کنم و از 90 هم مي‌خواهم که به من کمک کند، اين خواسته کسي است که با او خوب برخورد نکردند.

وي درباره آينده فوتبالي‌اش نيز گفت: نمي‌دانم خدا سرنوشت من را چطوري نوشته است اما فعلاً به دنبال رضايتنامه از داماشي‌ها هستم و زياد دوست ندارم درباره چيزي حرف بزنم. اگر خدا خواست مي‌خواهم برگردم اما نياز به کمک دارم. يادم نمي‌رود برخي‌ها آنقدر از من بدشان مي‌آمد حتي دو روز که در بدترين شرايط در بيمارستان رشت بستري بودم حتي احوال من را نپرسيدند اما اشکالي ندارد خدا بزرگ است و همه چيز درست مي‌شود. فقط باز هم مي‌گويم من چشم‌انتظار پيگيري‌هاي فردوسي‌پور هستم و از او خواهش مي‌کنم که به من کمک کند و فقط حق را بگويد تا مردم بدانند و هواداران داماش که هميشه من را شرمنده خودشان کردند در جريان همه چيز قرار بگيرند. /9/ /9/ /9/[/quote:8ac9879885]

[b:8ac9879885][color=red:8ac9879885]خود کرده را تدبیر نیست ، هر کسی بانی جذب این بازیکن بود حالا وظیفه دارد پاسخگوی اراجیف این پسرک باشد ؛ هرساله یادآوری می شود پوشیدن پیراهن داماش ، و حضور در رشت لیاقت می خواهد اما باز هم شاهد حضور نخاله های همچون این بی ظرفیت می باشیم ![/color:8ac9879885][/b:8ac9879885]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » شنبه اکتبر 26, 2013 2:47 pm

سلام
قطعا دست هایی پشت پرده ی ماجرای سعید حلافی هستند ، ما هیچگاه سعید حلافی را به خاطر این خیانت آشکار نخواهیم بخشید .

علی از صوماسرا
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط Emadz3 » شنبه اکتبر 26, 2013 4:04 pm

حیف اون پولی که واسه سعید حلافی دور انداختیم /9/
نماد کاربر
Emadz3
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 05, 2013 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه اکتبر 26, 2013 4:14 pm

حلافی واقعا از گاو 6 تا خورده !!!

آخه پسر خوب تو خودکشی کردی و میگی داماشی ها با آبروی من بازی کردند ؟!؟!؟

خودکشی کن هم نبودی !!!!!!!!!

آخه دیازپام آدم رو میکشه ؟! می رفتی دهنه تختی و یه دونه قرص برنج ( برای اطمینان 2 تا ) میگرفتی و الهی به امید تو ... الان ما بین هفتم و چهلم بودیم ...

به نظرم داماش نباید رضایتنامه اش رو بده تا بدون تیم بمونه و آخر فصل بره ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان